Nu har jeg handlet hos Tessies mange gange både på nettet samt i deres butik tæt ved Nørreport St., og hver gang finder jeg både et stort samt et spændende udvalg i diverse ting. Gode priser, spæ... Se mere

Havde bestilt 2 drømmefangere, en brun og en hvid. Får leveret en brun og en blå! Kan ikke komme i kontakt med hverken butik eller ejer. Har skrevet på begge mail adresser, ringet og lagt beskeder. En... Se mere

3,8

God

Jeg har både købt i butikken men også…

Jeg har både købt i butikken men også online. Jeg har kun godt at sige om tessies. Min sidste pakke blev bestilt i black week og GLS ender med at glemme min pakke. Jeg skriver med tessies kundeservice og de fikser hurtigt en ny pakke til mig og får lavet en eftersøgning på orginal pakken. jeg havde min mye pakke 2 dage efter.
Tak for hjælpen og den gode service tessies, i fortjener de 5 stjerner

10. december 2025
Tessies-logo

Besvarelse fra Tessies

Tusind tak for den fine anmeldelse Ditte.
Jeg er glad for at den nye pakke kom så hurtigt frem. GLS har været lidt presset her efter Black week, men det er jo ikke vores kunders skyld når pakker forsvinder, og vi gør vores bedste for at rette op på det.
Tak for stjernerne og god jul.

Ussel behandling

Jeg købte Palo Santo tidligere idag men der var flere usædvanlige ting ved det da jeg (endelig) fik tænd op i det. Det var nemlig svært at få ild i, det lugtede bare at alm. brændt træ og havde absolut ingen genkendelig sød lækker duft. Jeg checkede op på det, da jeg ved at der findes falsk Palo Santo. Det slog ud på alle aspekter af hvad man siger om det falske.
Jeg tager så tilbage og siger faktisk ret pænt og roligt at det jeg har købt ikke er i orden. Det lugter på ingen måder som Palo Santo og umiddelbart er det ikke den ægte vare.
Den unge ekspedient kigger på mig med en svær attitude og snakker til mig som jeg intet er værd. Hun siger at alle andre er tilfredse med det.. som om hun har sendt et spørgeskema ud til alle der tidligere har købt og ved det.

Sagen er dog den at jeg ved udemærket hvordan Palo Santo dufter og det jeg købte var IKKE i nærheden af Palo Santo.
Jeg betalte noget der ligner 79,- og fik et tilgodebevis på 63,- i stedet fordi jeg havde åbnet pakken.
Men lige her er det ikke pengene men princippet i at jeg ville gerne have haft noget andet i stedet men at de er så stædige, trods de har solgt et ubrugeligt produkt ikke engang kan lave et tilgodebevis på det fulde beløb men vælger at presse 16 kr. ud af situationen. Det beviser bare hvor lidt de går op i god karma.
En penge maskine med utrolig dårlig "service" er hvad det er.
Jeg ønsker dem kun det bedste og håber de får øjnene op for at vi er flere, som er MEGET utilfredse med deres måde og drive forretning på.

Brug dine penge et andet sted.

5. marts 2025
Tessies-logo

Besvarelse fra Tessies

Kære Kenneth,

Vi er kede af du ikke kan lide vores Palo Santo,

Det er ægte Palo Santo fra Peru, vi har mere end 10 års erfaring med Palo Santo, vi har haft smudge, ukurant, standard og affaldne palo santo grene vi selv har savet i små stykker. Samt armbånd og små figurer i Palo Panto.

Du fik 67kr refunderet af de 79kr da du havde antændt og brugt den ene Palo Santo stav af pakken. Vi tjekkede pakken og Palo Santoen fejlede intet.

De fleste af vores Palo Santo kunder kommer igen og igen.

Venlig hilsen Tessie

Meget dårlig stemning i butikken

Meget dårlig stemning i butikken! Jeg skriver normalt ikke anmeldelser, men efter så dårlig en oplevelse er jeg nød til at gøre opmærksom på det.

Vi er i butikken som så mange gange før, denne gang på min datters fødselsdag, der var ingen andre mennesker i butikken, hvilke vi ikke havde oplevet før. Mine piger på 11 og 16 år elsker at være der, eller rettede elskede!
Vi går rundt og kigger lidt og så skal min mindste pige tisse, vi spørger efter et toilet, men damen i kassen kigger ikke på os, men udbryder højt og irriteret NEJ!

Fair nok at man ikke har kundetoilet, men jeg er sikker på at man kunne have svaret en kunde på en meget blidere og behagelig måde.

Mens jeg er på toilettet med min datter på caféen ved siden af, handler min store pige.

Hun køber lidt gaver og krystaller til sig selv. Hun har allerede mange krystaller og ved godt at de skal håndteres med forsigtighed.
Da hun skal betale ved kassen ser hun nogle smukke ringe, hun løfter dem for at se nærmere og bliver straks bedt om ikke at røre / flytte på dem, da damen i kassen lige har ryddet det op!! Det bliver sagt så voldsomt at min mand som er på vej ind i butikken stoppet chokeret op!

Total dårlig stemning og karma, her sætter vi - familien og de veninder der var med aldrig vores ben igen!

27. august 2024

personalet har dårlig attitude

personalet har dårlig attitude. Jeg har flere gange været i butikken (aldrig uden at købe ) dog føler jeg mig overskygget og forfulgt. Samtidig er deres viden omkring sten lig 0, desuden føler man at de tager ens spørgsmål som en gene.

De har dog fine sten, derfor 2 stjerner

15. februar 2024

Kulturelle appropriation

Denne butik appropriater andres kultur og sælger incense der er lavet i uetisk forholde. Deres brug af Asiatisk Indfødtamerikansk, og Afrikansk symboler er rent kapitalistisk og er ikke autentisk defineret. Disse materialer er meget spirituelt vigtigt i disse kulturer og det er meget hjerteknusende at se deres behandling af det. Ms't no'kmaq.

18. september 2022

Ikke tid til mig 😞

Øv, for jeg kan faktisk godt lide at handle i butikken….men bare ikke lige op til jul hvor det er tydeligt at der er meget travlt…. Var der i søndags- de havde ikke den halskæde jeg søgte men fik besked på at ringe tirsdag aften, for så havde de nok fået på lager igen og måske endda pakket ud 😉
Jeg ringede tirsdag kl. 18
Da telefonen blev taget fik jeg besked på at vente fordi der var en kunde og der var 2 og der var 3 og ja, 8 minutter efter blev det min tur 👍🏼 Jeg spurte ind til om der var kommet den halskæde med ferskvandsperler - hun ville gå ud og se, kom tilbage med besked om at den nok ikke var kommet eller at de ikke havde haft tid til at pakke nye varer ud … jeg spørge om hun ved sådan ca. hvornår hun måske får tid til det…. “Det kan jeg virkelige ikke sige, vi har meget travlt og jeg har faktisk ikke tid til at tale med dig da der er folk i butikken, men du er velkommen til at ringe igen, farvel” 😱
Hmm, tænker jeg prøver igen i morgen i håb om at tale med en der er lidt bedre til at håndtere julestres og kundeservice på samme tid😉
Jeg er helt med på at det kan knibe med service når der er meget travlt og at der er nogle, der mener at kunder der kommer ind i butikken er vigtigere end dem der bare ringer…. I min verden er alle kunder vigtige 🙂 og man bør give sig tid til alle.
Jeg blev hverken sur eller fornærmet over at vente i telefonen eller at hun ikke kunne give mig besked om hvornår varerne var pakket ud- jeg var der jo i søndags og så hvor travlt der var, så var godt klar over at det var usikkert om jeg kunne få et reelt svar… men at få den besked at nu er der ikke tid til en fordi der er kunder i butikken (selvom jeg også måtte vente til det blev min tur, ligesom de andre kunder🤪) Ååh, for pokker da, det er sku lidt dårligt 😒
Krydser finger for bedre held i morgen 🤞🏼og sender god karma

21. december 2021

Jeg bliver så glad hver gang jeg…

Jeg bliver så glad hver gang jeg handler i netbutikken. Jeg finder altid det jeg skal bruge, især jeres Palo Santo træ er jeg glad for og det bliver leveret hurtigt og problemfrit.
Og tak for gaven, nogen har kunne mærke at det lige var det jeg havde brug for.

4. juni 2021

Meget hurtig levering og god service.

Meget hurtig levering og god service.
Havde valgt levering til tank tæt ved deres lager og så var der en fra tessies der skrev til mig (via mail) om jeg ville hente pakken direkte fra deres lager og sparer penge på porto.
RIGTIG GOD SERVICE

19. marts 2021

Hvis jeg fik lov

Hvis jeg fik lov, ville jeg tilbringe hele dagen i den butik. Elsker den behagelige duft og fredelige atmosfære man bliver mødt af så snart man træde ind i butikken. Ville ønsker at det var også en lille del af butikken som café .

27. juli 2019