Banner for Pluggerz

Pluggerz Anmeldelser

4,0

Het is bij gehoorbescherming belangrijk dat het past. Nu met de bon naar Het Hoorhuis in Diemen gegaan, waar professioneel de maten van de oren werden genomen. Nu nog even afwachten wanneer de oorplug... Se mere

Pluggers oordoppen bestemd voor op de motorrijden, laten aanmeten via beter horen. De service van beter horen is uitstekend maar de oordoppen zijn werkelijk een drama. Ik heb de sterkste filter gekr... Se mere

Eerst Alpine oordopjes gekocht, maar deze kon alleen in maat m geleverd worden. Gaf bijna geen demping en kreeg ik alleen met pincet eruit. Toen de (prijsvriendelijkere) Pluggerz aangeschaft. Deze pas... Se mere

Erg goede service en aardige,hulpvaardige medewerkers aan de telefoon. Er werd goed meegedacht hoe het probleem opgelost kom worden

1. Leverandør af udstyr til handicappede
  2. Butik med DJ-udstyr
  3. Høreapparatsbutik
  4. Leverandør af beskyttelsestøj
  5. Musiker
  6. Skytteforening

Of je nu een muziekliefhebber bent, houdt van snelheid of graag klust in je vrije tijd – je wilt voluit kunnen genieten van je passie, zonder zorgen over gehoorschade. Geluid is een essentieel onderdeel van het leven: denk aan het luisteren naar je favoriete muziek, het voeren van fijne gesprekken of het horen van de rustgevende geluiden uit de natuur. Je gehoor is kostbaar, en daar wil je goed voor zorgen. Pluggerz biedt gehoorbescherming die je helpt om te blijven genieten van wat je hoort, zonder risico’s. Of je nu op zoek bent naar universele oordoppen of liever kiest voor op maat gemaakte gehoorbescherming: met Pluggerz ben je verzekerd van comfort, kwaliteit en optimale bescherming. Zo voorkom je pieptonen, suizende oren, tijdelijke gehoorproblemen of zelfs blijvende gehoorschade.

Shop Pluggerz voor je volgende festival

Met Pluggerz geniet je van muziek en bescherm je je gehoor.

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Topkwaliteit maatwerk

De op maat gemaakte producten zijn van erg goede kwaliteit en fijn in gebruik. Helaas heb ik al tweemaal een matige ervaring met de audiciens die de producten aanmeten. Jammer want de producten zelf zijn dus echt goed

3. juli 2025

Besvarelse fra Pluggerz

Bedankt voor je compliment over onze producten! Jammer om te horen dat het aanmeten niet naar wens was. Hier hebben wij niet altijd invloed op.

Nieuw koortje voor mijn oordoppen…

Nieuw koortje voor mijn oordoppen gekocht, de oude zijn inmiddels zo'n 4 jaar oud en was kapot gegaan. Veel slechte reviews gelezen over de nieuwe draadjes, maar je moet toch wat dus toch maar besteld. Bij aankomst was het clipje al kapot dus blijf ik mijn oude maar gebruiken, en het plastic koortje voelt ook heel goedkoop en kwetsbaar aan.

24. oktober 2025

Besvarelse fra Pluggerz

Wat jammer om te horen dat het product beschadigd is aangekomen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Neem alsjeblieft contact met ons op via info@pluggerz.com, dan lossen we dit graag voor je op.

Snelle levering

Snelle levering. Alleen jammer dat er op de site aangegeven wordt dat de oordopjes naar je huisadres gestuurd worden en dan toch naar de winkel worden uitgeleverd.

23. oktober 2025

Besvarelse fra Pluggerz

Dankjewel voor je review!

De levertijd is lang

De levertijd is lang. Veel lang dan verwacht. Er is een week aangegeven en dat is nu meer dan twee weken geleden.

13. oktober 2025

Besvarelse fra Pluggerz

Wat vervelend dat de levertijd langer is dan aangegeven. Onze excuses hiervoor. Mocht de levering nog verder vertraging oplopen, neem dan gerust contact met ons op via info@pluggerz.com. We kijken dan graag na wat de status van je bestelling is en waarom het langer duurt dan verwacht.

Prima

Prima, geleverd zoals verwacht. Geen onnodige mailing over verzend status. Ik had wel een leveringstermijn verwacht, nu besteld en vervolgens maar afwachten.

9. oktober 2025

Besvarelse fra Pluggerz

Dankjewel voor je positieve review! 💜

Aanbevolen

Prima. Zeer tevreden.

10. oktober 2025

Besvarelse fra Pluggerz

Bedankt voor je positieve review 💜

Pluggerz

Pluggerz passen niet goed.
Ook was de verpakking beetje beschadigd.

1. oktober 2025

Besvarelse fra Pluggerz

Dankjewel voor je bericht. Jammer om te horen dat de universele oordoppen niet goed passen. Omdat het om een hygiëneproduct gaat, kunnen we gebruikte oordoppen helaas niet retour nemen. We begrijpen dat dit vervelend is als het product niet bevalt. Voor sommige oren is een op maat gemaakte oplossing inderdaad beter geschikt.

oorbescherming koordje

Ik heb voor mijn oorbescherming een nieuw rubberen koordje besteld, en dat bevalt prima: niet te lang, maar precies de juiste lengte.

5. oktober 2025

Besvarelse fra Pluggerz

Fijn om te horen dat je tevreden bent met het rubberen koordje. Daar zijn wij blij mee 💜

goede oorbeschermers

goede oorbeschermers, zitten fijn en ze waren snel geleverd

28. august 2025

Besvarelse fra Pluggerz

Dankjewel voor je positieve review. Veel plezier met de gehoorbescherming!

Even opletten

De slaap pluggerz zijn erg zacht. Lekker voor de nacht maar 'inbrengen' is dan wat lastig(er) als je een niet standaard gehoorgang hebt. Ligt dus niet zozeer aan de plug.

Behendig opbergdoosje!

26. august 2025

Besvarelse fra Pluggerz

Bedankt voor het achterlaten van een recensie!

If i could id give these a zero

If i could id give these a zero
Load of rubbish

Meant to help block out snoring, but even when you first put them in ,you no they not gonna work, because you can still hear the television.

They cost enough so expected better .

Back to the foam ones for me

29. august 2025

Hi Tony,

We’re sorry to hear that our Pluggerz Sleep didn’t meet your expectations. Our earplugs are designed to reduce disturbing noises such as snoring, while still allowing important sounds (like an alarm clock) to remain audible. We regret that your experience has been different.

We’d be happy to look into this further with you and hear your feedback. Please feel free to reach out to us via info@pluggerz.com.