Het is bij gehoorbescherming belangrijk dat het past. Nu met de bon naar Het Hoorhuis in Diemen gegaan, waar professioneel de maten van de oren werden genomen. Nu nog even afwachten wanneer de oorplug... Se mere

Virksomheden har svaret
Pluggers oordoppen bestemd voor op de motorrijden, laten aanmeten via beter horen. De service van beter horen is uitstekend maar de oordoppen zijn werkelijk een drama. Ik heb de sterkste filter gekr... Se mere
Virksomheden har svaret
Eerst Alpine oordopjes gekocht, maar deze kon alleen in maat m geleverd worden. Gaf bijna geen demping en kreeg ik alleen met pincet eruit. Toen de (prijsvriendelijkere) Pluggerz aangeschaft. Deze pas... Se mere
Virksomheden har svaret
Erg goede service en aardige,hulpvaardige medewerkers aan de telefoon. Er werd goed meegedacht hoe het probleem opgelost kom worden
Virksomheden har svaret
Of je nu een muziekliefhebber bent, houdt van snelheid of graag klust in je vrije tijd – je wilt voluit kunnen genieten van je passie, zonder zorgen over gehoorschade. Geluid is een essentieel onderdeel van het leven: denk aan het luisteren naar je favoriete muziek, het voeren van fijne gesprekken of het horen van de rustgevende geluiden uit de natuur. Je gehoor is kostbaar, en daar wil je goed voor zorgen. Pluggerz biedt gehoorbescherming die je helpt om te blijven genieten van wat je hoort, zonder risico’s. Of je nu op zoek bent naar universele oordoppen of liever kiest voor op maat gemaakte gehoorbescherming: met Pluggerz ben je verzekerd van comfort, kwaliteit en optimale bescherming. Zo voorkom je pieptonen, suizende oren, tijdelijke gehoorproblemen of zelfs blijvende gehoorschade.
Vlijtstraat 60-01, 7005 BN, Doetinchem, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 95 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Pluggerz
De op maat gemaakte producten zijn van erg goede kwaliteit en fijn in gebruik. Helaas heb ik al tweemaal een matige ervaring met de audiciens die de producten aanmeten. Jammer want de producten zelf zijn dus echt goed

Besvarelse fra Pluggerz
Nieuw koortje voor mijn oordoppen gekocht, de oude zijn inmiddels zo'n 4 jaar oud en was kapot gegaan. Veel slechte reviews gelezen over de nieuwe draadjes, maar je moet toch wat dus toch maar besteld. Bij aankomst was het clipje al kapot dus blijf ik mijn oude maar gebruiken, en het plastic koortje voelt ook heel goedkoop en kwetsbaar aan.

Besvarelse fra Pluggerz
Snelle levering. Alleen jammer dat er op de site aangegeven wordt dat de oordopjes naar je huisadres gestuurd worden en dan toch naar de winkel worden uitgeleverd.

Besvarelse fra Pluggerz
Enige oordoppen die perfect zitten en je bijna niet voelt

Besvarelse fra Pluggerz
De levertijd is lang. Veel lang dan verwacht. Er is een week aangegeven en dat is nu meer dan twee weken geleden.

Besvarelse fra Pluggerz
Prima, geleverd zoals verwacht. Geen onnodige mailing over verzend status. Ik had wel een leveringstermijn verwacht, nu besteld en vervolgens maar afwachten.

Besvarelse fra Pluggerz
Ik heb voor mijn oorbescherming een nieuw rubberen koordje besteld, en dat bevalt prima: niet te lang, maar precies de juiste lengte.

Besvarelse fra Pluggerz
Niks op aan te merken op de levering
Mag wel meer geluid dempen. Midden stukje is wel een beetje hard.

Besvarelse fra Pluggerz
Het opbergdoosje is wel van het meest goedkope soort wat je kunt bedenken.

Besvarelse fra Pluggerz
de doppen zijn eenvoudig te bestellen via de webshop,, en met 2 dagen het goed product in huis. Prima!!

Besvarelse fra Pluggerz
De slaap pluggerz zijn erg zacht. Lekker voor de nacht maar 'inbrengen' is dan wat lastig(er) als je een niet standaard gehoorgang hebt. Ligt dus niet zozeer aan de plug.
Behendig opbergdoosje!

Besvarelse fra Pluggerz
If i could id give these a zero
Load of rubbish
Meant to help block out snoring, but even when you first put them in ,you no they not gonna work, because you can still hear the television.
They cost enough so expected better .
Back to the foam ones for me