Banner for Pluggerz

Pluggerz Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het is bij gehoorbescherming belangrijk dat het past. Nu met de bon naar Het Hoorhuis in Diemen gegaan, waar professioneel de maten van de oren werden genomen. Nu nog even afwachten wanneer de oorplug... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pluggers oordoppen bestemd voor op de motorrijden, laten aanmeten via beter horen. De service van beter horen is uitstekend maar de oordoppen zijn werkelijk een drama. Ik heb de sterkste filter gekr... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Eerst Alpine oordopjes gekocht, maar deze kon alleen in maat m geleverd worden. Gaf bijna geen demping en kreeg ik alleen met pincet eruit. Toen de (prijsvriendelijkere) Pluggerz aangeschaft. Deze pas... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Erg goede service en aardige,hulpvaardige medewerkers aan de telefoon. Er werd goed meegedacht hoe het probleem opgelost kom worden

Virksomhedsoplysninger

1. Leverandør af udstyr til handicappede
  2. Butik med DJ-udstyr
  3. Høreapparatsbutik
  4. Leverandør af beskyttelsestøj
  5. Musiker
  6. Skytteforening

Skrevet af virksomheden

Of je nu een muziekliefhebber bent, houdt van snelheid of graag klust in je vrije tijd – je wilt voluit kunnen genieten van je passie, zonder zorgen over gehoorschade. Geluid is een essentieel onderdeel van het leven: denk aan het luisteren naar je favoriete muziek, het voeren van fijne gesprekken of het horen van de rustgevende geluiden uit de natuur. Je gehoor is kostbaar, en daar wil je goed voor zorgen. Pluggerz biedt gehoorbescherming die je helpt om te blijven genieten van wat je hoort, zonder risico’s. Of je nu op zoek bent naar universele oordoppen of liever kiest voor op maat gemaakte gehoorbescherming: met Pluggerz ben je verzekerd van comfort, kwaliteit en optimale bescherming. Zo voorkom je pieptonen, suizende oren, tijdelijke gehoorproblemen of zelfs blijvende gehoorschade.

Kontaktoplysninger

Shop Pluggerz voor je volgende festival

Met Pluggerz geniet je van muziek en bescherm je je gehoor.

God

TrustScore 4 ud af 5

802 anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 95 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

117 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik had twee verpakkingen besteld

Ik had twee verpakkingen besteld. Maar er zat er slechts één in de enveloppe. Zonder enig probleem werd de 2e een dag later naar me gestuurd. Klasse!

29. januar 2026

Bedankt voor je 5 sterren review en veel plezier met je oordoppen 💜

prutse

gewoon top !

20. december 2025

Beste Patrick,

Bedankt voor je 5 sterren review 💜

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ze hebben mij precies verzonden wat ik…

Ze hebben mij precies verzonden wat ik besteld had en vrij snel. Echter ik mis wel de bekercup met deksel zoals in elk instructiefilmpje terug te zien, deze zat niet in de verpakking en kon ik ook nergens los bestellen?

13. december 2025

Beste Trudy,

Bedankt voor je review 💜

Een bekercup met deksel kunt u bij uw dichtstbijzijnde audicien bestellen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ze sluiten 100% af en toch kan je de spraak goed horen. Top!

Het bestellen gaat gemakkelijk. Na 2 dagen (waarschijnlijk omdat er een weekend russen zat) de voucher in mijn mail. Afspraak gemaakt, mal gemaakt bij de audicien, 1 1/2 week later kon ik ze ophalen.
De afdichtingstest bij het ophalen is fijn. Zo weet je zeker dat ze 100% aansluiten.
Enige wens zou een 2e set filters zijn. Ik heb de road vesie met 25 dB. Soms is het fijn om even iets meer geluid door te laten, bijvoorbeeld als ik ze gebruik in een remoerige omgeving en niet op de motor.
Ik ga ze nu uitgebreid testen en gebruiken..

29. november 2025

Besvarelse fra Pluggerz

Wat leuk om te horen dat het product zo goed bevalt. Ik wens je er heel veel plezier van! 💜

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Dempers die uit de doppen vallen

Een jaar geleden oordoppen op maat laten maken voor op de motor. Daar ben ik best tevreden over maar van de week viel spontaan bij het inbrengen een dempertje er uit. Die vind ie dus nooit meer terug. Thuis gekomen de andere dop gecontroleerd en daar zat de demper ook los in. De dop waar de demper uit was gevallen eens goed bekeken en ik zag dat het plastiek waar de demper in zat was gescheurd. Waarschijnlijk de reden dat de demper er uit is gevallen. Bij de andere dop zag ik dat hij daar ook gescheurd was. Ik heb naar Pluggerz gebeld en het antwoord kwam al snel. Eigen schuld. U zal de doppen vast niet in het tasje hebben bewaard maar in uw broekzak of zo. Dat is dus niet zo. Ik ben erg zuinig op mijn doppen. Hoe dan ook, Ik kan naar de audicien een paar nieuwe dempers en hulsjes waar ze in komen bestellen en nee, dat is geen garantie.
Nou, dat ga ik dus niet doen. Ik ga wel weer doppen aan laten meten bij Alpine. Zij zijn iets duurder maar als er dan iets mee is dan kan je daar mee terug komen en wordt dat gewoon zonder vragen hersteld.

15. december 2025
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Pluggerz

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te delen. Vervelend om te horen dat het filter is losgekomen en dat je hierover teleurgesteld bent.

Graag willen we toelichten dat in dit geval inderdaad geen sprake is van een standaard garantie. Wel is tijdens het telefonisch contact aangegeven dat de oordopjes altijd opgestuurd kunnen worden voor beoordeling. Op basis daarvan kan worden vastgesteld wat de oorzaak is en of er een passende oplossing mogelijk is. Dit kan eventueel ook via de dealer of audicien waar de oordoppen zijn aangemeten.

Zonder fysieke beoordeling kunnen wij helaas geen definitieve uitspraak doen over de oorzaak of garantie, wat ook telefonisch is toegelicht. Wij staan uiteraard open om de oordoppen alsnog te laten beoordelen en met je mee te kijken naar een oplossing. Wil je hier toch nog gebruik van maken? Zo ja, zou je willen mailen naar info@pluggerz.com? Dan zoeken wij samen naar een oplossing.

Zeer snelle reactie

Ik had een vraag/klacht.
Hier is snel en goed op gereageerd.
Heb zelfs een extra setje gekregen

4. december 2025

Besvarelse fra Pluggerz

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Wij denken graag met je mee!

Snel kwijt

16-12-2025
Ik was ze zeer snel kwijt; na de eerste keer borstcrawl duur training, waren ze al foetsie. Toch maar weer gewoon vette watten.

19-12-2025:
Op verzoek van Pluggerz heb ik mailcontact gezocht met het bedrijf.

Ik heb hen mijn probleem voorgelegd; ze vonden het erg vervelend dat ik mijn doppen met de eerste training al kwijtgeraakt was. Ondanks dat ik de doppen volgens de handleiding in had gedaan, waren ze toch “verdronken”, dat kan aan de doppen hebben gelegen, maar misschien had ik ze zelf ook wel niet goed genoeg aangedrukt in mijn oren?

Nu, 3 dagen later, kreeg ik kosteloos een nieuw setje doppen opgestuurd van Pluggerz!!
Ik vind dit een supergoede service van Pluggerz en stel daarom mijn review bij naar 5 sterren.
En zal de eerste zwemtraining beter oppassen.
Pluggerz… Top… Bedankt!

02-01-2026
Nu 2x mee getraind, doppen wat steviger in de oren geduwt en....... ze zijn blijven zitten !

16. december 2025
Uopfordret anmeldelse

Beste Chris,

Wat vervelend om te horen dat je je oordoppen snel kwijt bent geraakt. Zou je info@pluggerz.com willen mailen? Dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Verkeerd geïnformeerd en nu verkeerde…

Verkeerd geïnformeerd en nu verkeerde op maat product ontvangen. Door onjuiste informatie op de website heb ik het verkeerde product besteld. Op de website stond namelijk dat de oortjes aan een koord bevestigd konden worden, maar in de praktijk is dat niet het geval. De bestelling wijzigen was niet meer mogelijk. LET OP: koop niet op de site maar laat je informeren in een Beter Horen winkel.

20. november 2025

Beste Horst,

Jammer om te horen dat de informatie op onze website niet duidelijk genoeg was en dat dit tot verwarring heeft geleid.

Inmiddels heeft u contact gehad met onze helpdesk, zij pakken dit samen met u op.

Uw feedback nemen wij daarnaast mee om de informatie op onze website te verduidelijken.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Geen idee wat en wanneer ik het product krijg

De voucher die krijg je een paar dagen nadat je hebt betaald. Voor de rest geen andere notificatie. Op de voucher staat alleen het aanmeten (niet het product wat je hebt gekocht) bij beter horen een afspraak gemaakt voor het inmeten (ook daar krijg ik geen idee van de (levering)status)… wat er nu exact wordt gemaakt en welke kleuren/materialen… ik mag hopen dat het goed gaat. Het enige bericht wat ik m.b.t status hoor is “het schrijven van deze review…. Nee niet aan te bevelen.

19. november 2025

Besvarelse fra Pluggerz

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Wat jammer om te horen dat ons bestelproces onduidelijkheden heeft opgeleverd. We waarderen je feedback en nemen deze zeker mee om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering van uitstekende op maat…

Snelle levering van uitstekende op maat gemaakte gehoorbescherming. Heb er heel veel plezier maar vooral rust van. Ik kan met een gerust hart (oor) naar mijn favoriete concerten gaan.

18. maj 2025

Besvarelse fra Pluggerz

Bedankt voor de positieve review! Wat fijn om te horen dat de op maat gemaakte gehoorbescherming zo goed bevalt en je met meer rust en vertrouwen van je favoriete concerten kunt genieten. Daar doen we het voor! 💜

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super blij met de custom fit

Ik kocht me lam aan oorplugs en ze paste nooit. Heb net de custom fit earplugs opgehaald voor op de AirPods. Valt er niet meer uit, ben super blij ermee, zo blij dat ik nu ook de custom fit plugs voor concerten etc ga bestellen

3. november 2025

Besvarelse fra Pluggerz

Wat leuk om te horen dat het product zo goed bevalt en volledig aan de verwachtingen voldoet. Ik wens je er heel veel plezier van! 💜

Werken niet

2. november 2025

Besvarelse fra Pluggerz

Wat vervelend om te horen dat de gehoorbescherming niet juist bij je werkt. Zou je info@pluggerz.com willen mailen? Dan kunnen wij kijken naar een passende oplossing.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.