3 oktober bestelling betaald.tot op heden niets ontvangen.Vele berichten gestuurd waar niet op gereageerd word .dus mijn advies bestel niets bij shave'tastic
Erg blij mee, helaas ben ik mijn oplaadkabel kwijt en zou ik graag een nieuwe willen, na mailen zou ik “op de hoogte” worden gehouden als ze ooit weer nieuwe kabels verkopen maar krijg ik daar na weke... Se mere
Zeer goed product! Bevalt me super, als je het product gebruikt zoals voorgeschreven kun je jezelf simpelweg niet open halen. Er zit een kunststof rand voor het mes waardoor het mes simpelweg je huid... Se mere
Prima product, ik heb alleen nooit antwoord gekregen op het mailtje of ik een nieuw kabeltje kon krijgen omdat ik hem kwijt was geraakt, ik zou hem zo zelf kopen, maar het is een heel speciaal type op... Se mere
Niet meer jezelf openhalen 'daar beneden' tijdens het scheren. Shavemate helpt jou zonder pijn je ballen te trimmen door middel van onze SkinGlide mesjes.
Industrieweg 5b, 2421LK, Nieuwkoop, Holland
- support@shavemate.nl
- shavemate.nl
Waardeloze organisatie
Waardeloze organisatie. Dag in dag uit afwijkende antwoorden en op de vraag waar het pakket blijft komt de reactie, wij kunnen pas reageren naar de bezorger nadat pakket bij u geleverd is. Hallo pakket is en wordt niet geleverd daarom bel ik u!
Reactie op Shavemate:
Is de eerste en tevens laatste ervaring met jullie.
Update.
Dank voor de terugkoppeling eerst zien of hij binnen komt erg jammer dat het zo moet gaan.
Ik zal indien de shavemate geleverd is het geld doneren bij een goed doel.
Update:
Per direct lijkt me per direct, ik wacht het af heb weinig vertrouwen meer in jullie.

Eindelijk een goede shavemate😉
de shavemate is niet zoals jullie het zeggen
de shavemate is niet zoals jullie het zeggen,hij is wel beter dan andere die ik al heb,maar de messjes zijn sherp en bij het scheeren gaan toch je ballen bloeden en is het pijnlike.

Besvarelse fra Shavemate
Even wennen... maar zeer tevreden!
In het begin was het even wennen om zo'n shavemate te gebruiken maar het werkt heel fijn!
Heb hem nu 5 keer gebruikt en heb hem pas 1 keer hoeven opladen (bij binnenkomst)
Ga er van uit dat hij de beloofde 10 scheerbeurten op 1 batterij gaat halen, hij scheert namelijk nog steeds net zo goed als bij de eerste scheerbeurt.
Kortom; zeer tevreden!
Prima apparaat.
Product doet wat het moet doen en nog pijnloos ook! Prima apparaat en snelle levering.
Het product voldoet niet aan de…
Het product voldoet niet aan de verwachting. Tondeuse snijdt nog steeds bij huidplooien. Enige voordeel t.o.v. een reguliere tondeuse is dat deze licht en handzaam is zonder snoer.
Mijns inziens niet kopen dus. Voldoet niet.

Top product
Top product! Doet precies wat het zou moeten doen.
Er zitten 2 opzetstukken bij, een oplader en een borsteltje voor het schoonmaken.

Besvarelse fra Shavemate
works perfect no cuts exactly what they…
works perfect no cuts exactly what they say
Ik vond de shavemate geweldig
Ik vond de shavemate geweldig! Zonder enige krassen kon ik mezelf veilig scheren. Ben echt blij mee!! Echt een aanrader !!!!!
is a good product
Doet wat het beloofd
Doet wat het beloofd, was er eerst niet zeker van maar na het uitproberen blij verrast!! Thanks voor dit fijne apparaatje!
Prima product
Prima product, maakt weinig geluid en handig te gebruiken onder de douche
Snelle service
Snelle service! Top product, laat de ballen netjes achter!