3 oktober bestelling betaald.tot op heden niets ontvangen.Vele berichten gestuurd waar niet op gereageerd word .dus mijn advies bestel niets bij shave'tastic
Se, hvad kunderne siger
Erg blij mee, helaas ben ik mijn oplaadkabel kwijt en zou ik graag een nieuwe willen, na mailen zou ik “op de hoogte” worden gehouden als ze ooit weer nieuwe kabels verkopen maar krijg ik daar na weke... Se mere
Prima product, ik heb alleen nooit antwoord gekregen op het mailtje of ik een nieuw kabeltje kon krijgen omdat ik hem kwijt was geraakt, ik zou hem zo zelf kopen, maar het is een heel speciaal type op... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Niet meer jezelf openhalen 'daar beneden' tijdens het scheren. Shavemate helpt jou zonder pijn je ballen te trimmen door middel van onze SkinGlide mesjes.
Kontaktoplysninger
Industrieweg 5b, 2421LK, Nieuwkoop, Holland
- support@shavemate.nl
- shavemate.nl
Zo glad als een aal!
Zeer fijn product! Ik heb gisteravond mijn shavemate besteld en die is vandaag al binnengekomen. Heb hem meteen gebruikt en mijn ballen zijn weer zijn weer zo glad als een aal! Top product, ook meteen eentje voor mijn vader besteld.
Top voor de ballen, Snelle levering & goede service
Ik had er zelf al een besteld en was er dik tevreden mee, even wennen met gebruiken maar werkt erg fijn!
Mijn broertje wilde er ook graag een hebben dus heb er nu weer een besteld en die was de volgende dag al binnen.
Ook hij is er erg blij mee!
Zeer goed product
Zeer goed product! Bevalt me super, als je het product gebruikt zoals voorgeschreven kun je jezelf simpelweg niet open halen. Er zit een kunststof rand voor het mes waardoor het mes simpelweg je huid niet kan beschadigen! Losse mesjes zijn vertraagd maar zijn onderweg! Aanrader!
Super product
Super product! Werkt simpel en goed, vooral handig om onder de douche te gebruiken. Er waren wat problemen met de track & trace link maar die waren na wat contact met klantenservice snel opgelost. Top service!
Aanrader
Een van mijn betere aankopen. Door de meegeleverde opzetstukjes kan ik de trimlengte zelf kiezen, super fijn!
Verder werkt het product goed en de levering was snel.
Beste Shavemate,
Beste Shavemate,
Jullie verzending is top en goed in orde! 's avonds besteld en volgende dag al in huis. Helaas voldoet het product totaal niet wat je ervan verwacht. Ik haalde het gelijk al open en kreeg veel bloed. Ben dan ook wel zeer teleurgesteld in het product en resultaat. Een miskoop waar het voor bedoelt is.

Besvarelse fra Shavemate
Allemaal onzin wat er gezegd wordt je…
Allemaal onzin wat er gezegd wordt je haalt je gewoon open

Hallo redactie,
Hallo redactie,
De levering was supper, daar kunnen een heleboel bedrijven nog een voorbeeld aan nemen. Maar helaas, het resultaat mocht niet zo zijn zoals jullie beschrijven helaas. Haalde mij gelijk open aan mijn scrotum, was pijnlijk. Dus jammer van het artikel, advies niet geschikt en niet kopen.....best jammer.......

Goede klantenservice
Goede klantenservice,
Ik had een fout gemaakt bij het bestellen en een mailtje gestuurd en na nog geen 5 minuten was alles al weer opgelost

Werkt uitstekend
Werkt uitstekend! Toen ik de doos opende dacht ik: wow! Scheren gaat zoveel makkelijker!

Werkt prima geen verwondingen
Werkt prima geen verwondingen
aan
mijn kwetsbare
onderdelen lekker glad resultaat in minder tijd !
Zeer tevreden
Zeer tevreden, geen wondjes meer en werkt zoals ze zeggen.
Snelle reacties en snelle levering!
Het is niet wat je verwacht
Het valt reuze mee! De marketing is heeeeel goed geregeld, complimenten daarvoor. Maar de shavemate is wat je denkt wat het is. Pakt niet alle haren mee. De eerste keer was al meteen bloed te zien. Jammer dat ik het product niet meer retour kan sturen!

Snel geleverd
Snel geleverd , moet shavemate nog proberen maar dat gaat zeker goed komen
De verpakking is al op zich een cadeautje
👍👍👍👍

Helemaal tevreden!
Ik ben helemaal tevreden met de shavemate, geen sneetjes meer niks, elk haartje gaat moeiteloos weg en het is veel makkelijker dan met een normaar scheermesje. Ik raad dit product ook zeker aan bij andere mensen!

Besvarelse fra Shavemate
Ik haalde me meteen 3 keer open aan me…
Ik haalde me meteen 3 keer open aan me ballen. Hier baal ik stevig van. Gewoon mesje gaat beter.

Besvarelse fra Shavemate
Læs mere om andre typer anmeldelser.