Kvaliteten af brillerne, jeg modtog, var ekstremt ringe: De sad komplet skævt på ansigtet, og de føltes billige i materialet, modsat nogle andre, jeg købte fra at andet mærke - endda til en billigere... Se mere

Rigtig god kundeservice, god kvalitet & virkelig flotte briller, som kan benyttes til enhver anledning. Man kan mærke, at de har tænkt over tingene ned til mindste detalje, især kvaliteten. Derudover... Se mere

Du bestiller Shadespace leverer 😎 Easy peasy, nem bestilling og meget hurtig levering 👍🏻 Super fede skibriller, der ikke dugger og passer til ALLE hjelme Mega fedt! Ikke noget med at købe, pa... Se mere

Jeg have nogle få spørgsmål omkring rabatkoder og fri fragt. Der gik ikke mere end 5 minutter, før de havde svaret tilbage på den Instagram besked jeg sendte! Utrolig god kundeservice der blandt an... Se mere

1. Solbrillebutik

SHADESPACE is a danish brand, run by two brothers. We offer, stylish, durable and unique sunglass/ski-googles for everyone - at a fair price. We offer fast dilivery, safe checkout and pack all orders in sustainable materials. Thank you for visiting our Trustpilot.

4,2

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Klar anbefaling!

Har lige modtaget mit par, imponerende leveringstid, god kvalitet, lever klart op til forventningerne!
Køber gerne derfra igen, klar anbefaling herfra!

7. oktober 2022

Genial solbrille

Virkelig en fed solbrille. De er super fede og sidder utroligt behageligt på næsen. Jeg har aldrig fået så mange komplimenter på en solbrille som den her. Derudover, er den vild god at have på, når man kører bil🙌🏼

10. oktober 2022

Kæmpe anbefaling!

Købte et par briller i sidste uge. Jeg må først og fremmest fremhæve den ekstremt gode service, samt indpakning af pakken. Brillerne er af sindsyg god kvalitet og mega behagelige at rende rundt med.

Virkelig tilfreds - kæmpe anbefaling!

28. september 2022

Nægter at tage fejlbehæftede briller…

Min søn købte to par briller, der begge viste sig at være behæftede med fejl. Det ene par har en stor ridse på det ene glas og det andet par er meget skævt i stellet, og kan derfor ikke sidde ordentligt.
Min søn har bedt om at få pengene igen, men Viperspace nægter, da de har solgt ham et par udgåede modeller, med argumentet om, at han godt vidste det var udgåede modeller og at han fik dem til en god pris.

Det er selvfølgelig ikke i orden, da solbrillerne ikke kan bruges. Jeg har derfor forsøgt at rette henvendelse til dem 3 gange via mail og via deres kontaktformular på hjemmesiden, men jeg hører intet fra dem. Så jeg må antage, at de ikke vil lade os returnere brillerne og refundere beløbet til min søn.
Ud over det er dårlig stil, så er det også i strid med lovgivningen, så jeg må desværre bare konstatere, at Viperspace ikke er et sted, der på nogen måde kan anbefales.

Kære Viperspace - I har alle mine kontaktoplysninger i de tre henvendelser, jeg har sendt. Så hvis I ønsker at få løst denne sag, så kan I vende tilbage via mail, så vi kan returnere de fejlbehæftede solbriller og min søn kan få pengene refunderet.

27. september 2022
Shadespace-logo

Besvarelse fra Shadespace

Hej Bo
Vi tilbød din søn at købe 2 par briller for 1 pars pris, fordi han var interesseret i en udgået model. Vi gav ham ovenikøbet gratis fragt.

Vi tjekker altid vores briller for fejl og skader inden de bliver afsendt, da vores fokus er at give den bedste service og vi kun afsender intakte briller.

Din søn skriver så at der er fejl på og det kan vi ikke forstå, da vi tjekkede dem for fejl inden afsendelse. Vi tilbyder ham så at få et par nye, for at yde god service, men det er han ikke interesseret i.

Har du ydeligere spørgsmål, så kontakt os på mail

Mvh
Thomas
Ejer af Viperspace

Essens af godt humør

For det første, mega nem hjemmeside.
For det andet, pisse fedt produkt.
For det trejde, dejlig levering.

Cæsar sagde engang, “Jeg kom, jeg så, jeg sejrede”. Det samme siger jeg nu, når jeg står med mine briller på floor, og score damer. Et produkt der får ens selvtillid til at gro vinger, et produkt man ikke vidste man manglede, essens af godt humør.

Det er mig der takker!

2. september 2022