Rigtig god kundeservice, god kvalitet & virkelig flotte briller, som kan benyttes til enhver anledning. Man kan mærke, at de har tænkt over tingene ned til mindste detalje, især kvaliteten. Derudover... Se mere

Du bestiller Shadespace leverer 😎 Easy peasy, nem bestilling og meget hurtig levering 👍🏻 Super fede skibriller, der ikke dugger og passer til ALLE hjelme Mega fedt! Ikke noget med at købe, pa... Se mere

Jeg have nogle få spørgsmål omkring rabatkoder og fri fragt. Der gik ikke mere end 5 minutter, før de havde svaret tilbage på den Instagram besked jeg sendte! Utrolig god kundeservice der blandt an... Se mere

1. Solbrillebutik

SHADESPACE is a danish brand, run by two brothers. We offer, stylish, durable and unique sunglass/ski-googles for everyone - at a fair price. We offer fast dilivery, safe checkout and pack all orders in sustainable materials. Thank you for visiting our Trustpilot.

4,2

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Falsk markedsføring og manglende lovpligtig CE-mærke på solbrilleproduktet. Cashgrab…

Jeg bestilte et par Phoenix briller som et billigere alternativ til Oakley brillernes model. Disse briller blev ifølge produktbeskrivelsen reklameret som CE-Godkendt, hvilket ikke stemmer overens med produktet. Der var hverken et CE-mærke på brillen eller emballagen.
Jeg kontaktede kundeservice og fik af vide at dette mærke stod på emballagen fremfor på brillen for at “holde et clean look”, selvom at selv Oakleys brillen til 1800kr har netop mærket på brillestangen. Antager det var et håb på at jeg havde smidt emballagen ud og dermed ikke kunne dokumentere det manglende CE-mærket emballagen.

Det er meget tydeligt et billigt kinesisk produceret produkt da selve brillen knirker når den røres ved osv. 300 kroner er en meget høj pris for denne kvalitet. Går ikke med brillen uden CE-mærket tydeligt på brillen eller emballagen i frygt om at de er usikre at bruge.
I korrespondancen gjorde jeg krav på en refundering og gav dem muligheden for at tilbagekalde brillen men de nægtede og sagde jeg måtte selv returnere produktet og derved gjorde de det tydeligt at de ikke ønskede yderligere henvendelse trods den falske produktbeskrivelse.

Generelt dårlig oplevelse og skummelt firma. Lugter af nemme penge ved udnyttelse af videresalg af “temu”-lignende varer. Falsk markedsføring og manglende CE-mærke som sikrer solbrillerne faktisk beskytter mod UV-stråler. Manglede CE- mærke er også mod EU-lovgivning når det sælges i Europa.

24. juli 2025

Dårlig kvalitet og mangel på kundeservice

Kvaliteten af brillerne, jeg modtog, var ekstremt ringe: De sad komplet skævt på ansigtet, og de føltes billige i materialet, modsat nogle andre, jeg købte fra at andet mærke - endda til en billigere pris. Derudover har jeg aldrig modtaget svar på min mail vedr. ønske om at returnere dem og få pengene retur.

3. juni 2025

Hej Katrine

Vi er kede af at høre, at du ikke har været tilfreds med oplevelsen hos os.

Vores briller er fremstillet af samme materiale (TR90) som Oakleys sportsbriller til 1.800 kr., hvilket sikrer både lav vægt, fleksibilitet og høj holdbarhed. Hvis dine briller har siddet skævt, har du naturligvis ret til at returnere dem.

Vi har en fuldstændig trin-for-trin guide til returnering i bunden af vores hjemmeside, og vi beklager, hvis dette ikke var tydeligt for dig. Hvis du havde fulgt den guide, ville du allerede have haft mulighed for at få dine penge retur.

Vi ønsker altid at give en god oplevelse – også når noget ikke lever op til forventningerne – så du er velkommen til at kontakte os igen direkte på vores mail, så finder vi en løsning med det samme.

Shadespace Support

Fede designs! 🔥

Fede design, god kvalitet og til en helt fair pris især med deres kampagne tilbud 🤩 kan klart anbefales uanset om man er en erfaren sportsudøver eller bare gerne vil se lidt bedre ud på løbeturene 😎🔥

22. april 2025

Kvalitetsbriller med flot design til…

Kvalitetsbriller med flot design til gode priser. Det perfekte gear til skiferien!

28. januar 2025

Besvarelse fra Shadespace

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både kvalitet og design – og at brillerne har været det perfekte gear til skiferien. Vi håber, du får mange gode oplevelser med dem fremover! 🏔️🕶️

Føltes som noget kina plastik

Det virker lidt som et par plastikbriller, hvor man bare har sat sit eget mærke på.

Jeg holder stadig fast i min anmeldelse. Jeg synes ikke, man kan købe sig til en god anmeldelse, hvilket jeg også skrev, efter at ejeren havde sendt SMS'er til mig i flere dage, hvor han bad mig enten slette min anmeldelse eller redigere den til noget bedre.

Det vil jeg ikke gøre, da jeg mener, at det ville være utroværdigt over for andre. Derudover skriver han også, at han har refunderet beløbet for købet. Han har dog kun refunderet 150 kr. og ikke de 666 kr., som ordren kostede.

Opdateret.

Du skrev til mig i weekenderne, både om aftenen og flere dage i træk. Jeg forstår udmærket, at man vil følge op, men ligefrem at spamme fra den 27. februar til den 14. marts er ikke okay. Jeg hænger ikke et firma ud – jeg deler blot min oplevelse, hvilket Trustpilot er til for.

Forsat god dag!!!

27. februar 2025

Besvarelse fra Shadespace

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du ikke var tilfreds med produktet, men glade for, at vi fandt en løsning og refunderede din ordre som aftalt. Det er dog ærgerligt, at anmeldelsen stadig står, selvom du lovede at fjerne den efter refunderingen. Vi gør altid vores bedste for at hjælpe, og vi håber, du vil opdatere din anmeldelse, så den afspejler hele forløbet.

Opdateret:

Tak for din opdaterede anmeldelse. Vi vil gerne præcisere, at vi kun fulgte op via SMS, fordi du selv skrev, at du ville opdatere din anmeldelse – hvilket du i første omgang ikke gjorde. Vi forsøgte derfor blot at følge op på den aftale, vi havde.

Beløbet på 150 kr. blev tilbagebetalt som kompensation, hvilket også blev aftalt i dialogen. Vi beklager, hvis der er sket en misforståelse omkring dette, men vi har handlet i god tro og forsøgt at finde en løsning, som du selv var tilfreds med på daværende tidspunkt.

Vi synes, det er usmageligt at hænge en lille virksomhed ud på denne måde, især når vi har gjort alt for at rette op og være imødekommende gennem hele forløbet.

Opdatering:

Tak for din besked. Vi forstår, at du gerne vil dele din oplevelse – det har du naturligvis ret til. Vores intention var aldrig at spamme, men blot at følge op på den aftale, du selv tilkendegav, om at opdatere din anmeldelse.

Vi beklager, hvis vores opfølgning er blevet opfattet som overdrevet. Vi har blot forsøgt at finde en fair løsning, som vi troede, vi var enige om – inklusiv at tilbyde en kompensation, selvom produktet ikke blev returneret.

Vi respekterer din holdning, men står også ved, at vi har gjort, hvad vi kunne for at rette op og udvise god kundeservice i situationen.

Skibriller fra Shadespade⭐️

Tip top, varen var absolut i orden
Super god handel, hurtig betjening
Jeg kan kun anbefale sælger💥🤩‼️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️‼️

24. januar 2025

Besvarelse fra Shadespace

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at høre, at både produkt og service har levet op til forventningerne. Vi sætter stor pris på din anbefaling – og håber, du får masser af fede oplevelser med dine Shadespace-briller! 🏔️🕶️💥

Elsker mine nye skibriller så lækre og…

Elsker mine nye skibriller så lækre og fede! Helt klart prisen værd

8. januar 2025

Besvarelse fra Shadespace

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er super glade for at høre, at du elsker dine nye skibriller – og at du synes, de er prisen værd. Rigtig god fornøjelse på pisterne! 🏔️🕶️❄️

Modtag pakken hurtigt

Modtag pakken hurtigt, men den modtagede varer svarede ikke til de bestilte. Tog kontakt til kundeservice, hvor de skriver at de to briller er identiske. Billederne på hjemme siden er IKKE identiske. Så ikke helt tilfreds

30. november 2024

Svar til anmeldelse:

Hej Jacob

Tak for din feedback. Vi beklager, hvis der har været en misforståelse omkring produktet. Det er vigtigt for os, at vores billeder og beskrivelser på hjemmesiden stemmer overens med det, du modtager. Hvis du stadig oplever, at produktet ikke lever op til dine forventninger, vil vi meget gerne finde en løsning. Kontakt os endelig igen, så vi kan sikre din tilfredshed.

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på dette og arbejder løbende på at forbedre vores service.

Shadespace Kundeservice

Hej Poul

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det glæder os, at du synes, vores hjemmeside er let at bruge. Vi sætter stor pris på dine rosende ord 👏

Vi håber, du bliver glad for dit køb, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Shadespace Kundeservice

Flot vare

Flot vare, godt beskyttet og pakket ind👍
Noget lang leveringstid, tror ordren var gået lidt i glemmebogen, blev løst efter kontakt👍

4. december 2024

Hej Jørgen

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med varen og indpakningen. 😊

Vi beklager, at leveringstiden var længere end forventet, og at ordren måske blev forsinket. Det er selvfølgelig ikke vores standard, men vi er glade for, at det blev løst hurtigt, da du kontaktede os.

Hvis du skulle opleve noget lignende i fremtiden, er du altid velkommen til at række ud – vi er her for at hjælpe!

De bedste hilsner,
Shadespace

De fedeste briller og virkelig lækker…

De fedeste briller og virkelig lækker kvalitet. Leveringen var også super hurtigt!

13. oktober 2024

Besvarelse fra Shadespace

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er super glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten af vores briller og leveringen. Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at du fortsat vil nyde vores produkter! 🌟

Super fedt produkt

Super fedt produkt. De er perfekte til at dyrke sport med, da de sidder godt fast og ikke bevæger sig når man hopper og springer. Jeg spiller selv padel med dem og det virker upåklageligt.

28. august 2024

Besvarelse fra Shadespace

Tusind tak for din anmeldelse! Det er virkelig fedt at høre, at vores briller sidder perfekt under sport, og at de fungerer så godt til padel. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du er tilfreds med produktet! 👏🙌

Fik kun leveret det halve af bestilling…

Ret skal være ret.
Jeg har til aften fået besked på at beløb på den manglende varer bliver refunderet

Fik kun leveret det halve af bestilling - men ordre behandlet som afsluttet

5. august 2024

Hej Karin

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at den ene vare desværre var udsolgt, hvilket vi har informeret dig om via mail. Beløbet for den manglende vare er naturligvis blevet refunderet.

Vi håber på at kunne give dig en bedre oplevelse næste gang.

Flotte solbriller

Flotte solbriller som sidder godt.

31. juli 2024

Hej!

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med solbrillerne og synes, de sidder godt.

Vi håber, du får masser af glæde af dem!

Super fede briller

Super fede briller, og super lækker kvalitet

3. august 2024

Hej Marc!

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det er skønt at høre, at du er begejstret for både designet og kvaliteten af solbrillerne. Vi sætter stor pris på din feedback.

Vi håber, at du fortsat vil nyde dine nye briller!

Shadespace

Hurtig levering og god kundeservice

Jeg modtog min bestilling lyn hurtigt. Da der var et lille problem med brillen kontaktede jeg kundeservice. De var supersøde, forstående og besvarede mine beskeder inden for et par timer. Vi fandt en super god løsning som var god for begge parter. Jeg kan varmt anbefale Shadespace

26. juli 2024

Hej Anna,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både leveringen og vores kundeservice. Vi gør vores bedste for at hjælpe hurtigt og finde gode løsninger, så det betyder meget for os at få din positive feedback.

Vi er glade for, at du kan anbefale Shadespace, og vi håber, du fortsat vil nyde dine solbriller.

Shadespace

Super fede briller med hurtig levering

21. juli 2024

Hej Julie,

Mange tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er glad for solbrillerne og den hurtige levering. Vi sætter stor pris på din feedback.

Vi håber, at du får masser af glæde af dine nye briller!

Lækre design

Lækre design, modstandsdygtige briller, fornuftig pris, hurtig levering og dejlig service - kæmpe anbefaling!

21. juli 2024

Hej SG,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med designet, kvaliteten og servicen. Det betyder meget for os, at du kan give os en kæmpe anbefaling.

Vi håber, at du bliver ved med at nyde dine solbriller!

Fremragende kundeservice.

Fremragende kundeservice.
Jeg havde købt et par Moulinet briller som desværre viste sig at være defekt da de gik i stykker efter kun en uge men efter kontakt til kundeservice (der svarede med det samme efter kontakt) fik jeg tilsendt et nyt par.

27. juni 2024

Hej Kasper,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi beklager, at dine første Moulinet-briller gik i stykker, men vi er glade for, at vi hurtigt kunne sende dig et nyt par. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med vores kundeservice.

Vi håber, at dine nye briller lever op til forventningerne, og at du får stor glæde af dem.