Kvaliteten af brillerne, jeg modtog, var ekstremt ringe: De sad komplet skævt på ansigtet, og de føltes billige i materialet, modsat nogle andre, jeg købte fra at andet mærke - endda til en billigere... Se mere

Rigtig god kundeservice, god kvalitet & virkelig flotte briller, som kan benyttes til enhver anledning. Man kan mærke, at de har tænkt over tingene ned til mindste detalje, især kvaliteten. Derudover... Se mere

Du bestiller Shadespace leverer 😎 Easy peasy, nem bestilling og meget hurtig levering 👍🏻 Super fede skibriller, der ikke dugger og passer til ALLE hjelme Mega fedt! Ikke noget med at købe, pa... Se mere

Jeg have nogle få spørgsmål omkring rabatkoder og fri fragt. Der gik ikke mere end 5 minutter, før de havde svaret tilbage på den Instagram besked jeg sendte! Utrolig god kundeservice der blandt an... Se mere

1. Solbrillebutik

SHADESPACE is a danish brand, run by two brothers. We offer, stylish, durable and unique sunglass/ski-googles for everyone - at a fair price. We offer fast dilivery, safe checkout and pack all orders in sustainable materials. Thank you for visiting our Trustpilot.

4,2

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Er egentlig meget glad for brillerne

Er egentlig meget glad for brillerne, men blev i tvivl om hvor vidt solbrillerne rent faktisk er UV beskyttende selvom hjemmesiden hævder UV400 og CE mærke.

Jeg har har nu på mail modtaget dokumentation for UV beskyttelsen og alt er i den skønneste orden.

7. september 2023

Besvarelse fra Shadespace

Vi er glade for at høre, at du generelt er tilfreds med brillerne, og vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele dine bekymringer om UV-beskyttelsen med os. Det er godt at vide, at du har modtaget dokumentation via e-mail og er tryg ved, at solbrillerne opfylder de nødvendige standarder med UV400 og CE-mærkning.

Vi sætter stor pris på din tillid og forståelse. Hvis der er yderligere spørgsmål eller noget andet, vi kan hjælpe dig med, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi håber, at du fortsat vil nyde dine solbriller, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden. Tak for din støtte! 😎🌞

Du er velkommen til at skrive til os på enten instagram: Shadespacedk
Eller på mail: Shadespace@shadespace.dk

Gode briller, men…

Gode briller, dog modtog jeg dem en smule skæve. Af den grund ikke 5 stjerner herfra.

12. september 2023

Besvarelse fra Shadespace

Vi beklager meget, at du modtog brillerne en smule skæve, og det er forståeligt, at det påvirker din bedømmelse. Vi sætter pris på, at du delte din oplevelse med os. Vores mål er altid at levere produkter af høj kvalitet, og vi beklager, at dette ikke var tilfældet med din seneste ordre.

Vi vil gerne rette op på dette og sikre, at du er tilfreds. Venligst kontakt vores kundeservice med detaljerne om problemet, så vi kan finde en passende løsning for dig. Vi værdsætter din feedback, og det er vores mål at sikre, at du får en positiv oplevelse med vores produkter. Tak for din forståelse, og vi ser frem til at håndtere dette spørgsmål for dig.

Pisse fede briller!

Super lækker kval, og fede briller! Fantastisk kundeservice, hurtig levering det hele spiller bare.
Kan stærkt anbefales herfra!😎

11. september 2023

Besvarelse fra Shadespace

Vi sætter stor pris på dine rosende ord! Det er fantastisk at høre, at du er tilfreds med den lækre kvalitet af brillerne, og at hele oplevelsen, herunder kundeservice og levering, har levet op til dine forventninger. Vi stræber altid efter at levere det bedste til vores kunder, og det er opmuntrende at vide, at vi har opfyldt dine behov.

Tak for din anbefaling! Hvis der er noget mere, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse eller hvis du har yderligere kommentarer, er du velkommen til at lade os vide det. Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden! 😎🌟

Super lækker brille

Super lækker brille, TOPkvalitet. Kan 100% anbefales.

10. september 2023

Besvarelse fra Shadespace

Super lækker anmeldelse ! Tak!

Fantastisk kundeservice :-)

Fantastisk kundeservice :-)
Nem hjemmeside, hurtig levering og mere end god og hurtig service da jeg kontaktede kundeservice.
Fede solbriller der kan bruges til sport og andre sjove ting.
Jeg kan kun anbefale at købe gode solbriller her :-)

19. august 2023

Briller af OK kvalitet - god kundeservice

Briller af OK kvalitet.
God kundeservice

Vi havde bestilt solbriller til vores søn, desværre var de ridset da vi modtog dem. Ved henvendelse til kundeservice, får vi blot tilsendt nye

29. juli 2023

Besvarelse fra Shadespace

Vi beklager, at de modtagne solbriller var ridset, men det er dejligt at høre, at vores kundeservice var hurtig og imødekommende i at sende dig nye solbriller. Vi sætter stor pris på din forståelse og tålmodighed i denne situation.

Vi stræber altid efter at levere produkter af høj kvalitet, og det er vores ansvar at sikre, at du er tilfreds med dine køb. Hvis der er yderligere spørgsmål eller noget andet, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse, er du velkommen til at give os besked. Tak for din feedback, og vi håber, at din søn vil nyde de nye solbriller!

Solbriller i god kvalitet

Jeg har i går modtaget mine 2 stk solbriller, jeg bestilte i sidste uge. Brillerne er ligesom så flotte i virkeligheden som på hjemmesiden. Jeg glæder mig til at tage dem i brug ☀️😎

5. august 2023

Vare ikke som beskrevet

Vare ikke som beskrevet

Jeg bestilte et par Canis hjem, og det oplyses (på købstidspunktet) under produktet på hjemmesiden, at der medfølger et hardcase etui.

Da jeg modtager varen, er der ikke noget etui, og brillerne der skulle have en “Justerbar gummi næseramme” har blot en ikke-justerbar næseramme i hård plastik.

Jeg ønsker grundet ovenstående ikke at beholde brillerne, og oplever i den forbindelse en utilfredsstillende returpolitik, hvor man (selvom man selv skal stå for at arrangere og betale returforsendelse) bliver fratrukket et
“Forsendelsesgebyr”.

Overordnet set en utilfredsstillende oplevelse, jeg ikke vil anbefale andre at skulle gennemgå.

3. august 2023

Produkt fra Aliexpress og ingen hjælp.

Jeg købte et par “Coma” her for et par uger siden. Kvaliteten af brillen minder mest af alt om de 3D briller man får i biografen. Rammen er lavet af billig plastik, og glasset er også lavet af plastik. Det giver mening at de føles billige, for de kan købes på Aliexpress til 21 kr fra profilen "OutdoorTime 0816 Store" på Aliexpress

Jeg prøvede 3 gange at spørge hvad materiale “glasset” var lavet af, før jeg fik svar, hvilket blot indikerer at de heller ikke selv vidste det førhen. (Det er dog efterfølgende kommet på deres hjemmeside)

Jeg valgte at returnere brillerne, hvor Shadespace heller ikke var til nogen hjælp. Der er nu gået to uger, og jeg får bare at vide at brillerne ikke er modtaget af dem, hvorfor jeg derfor har tabt hvad jeg gav for brillen + fragtomkostninger.
Min oplevelse er derfor at han/de er uprofessionelle og ikke særlig hjælpsomme hele vejen igennem. Hverken når man spørger om hjælp eller hvis man vil returnere noget.

Eneste positive er, at der oftest hurtigt svar på mails

11. juli 2023

5 Stjerner og varm anbefaling

Virkelig hurtig levering. Pakken ankom 1 dag efter jeg bestilte dem.

Yderst tilfreds med mine to par nye solbriller. Kvaliteten er i top og jeg er sikker på det ikke bliver sidste gang jeg køber briller fra shadespace

27. juli 2023

Leveringen var fin

Leveringen var fin, men solbrillerne var skæve da jeg modtog dem

11. juli 2023

Besvarelse fra Shadespace

Hej Mads, vi er kede af dine solbriller var skæve. Det var også derfor vi tilbød dig et nyt par gratis.

Vi vil fortsat gerne i kontakt med dig, så henvend dig venligst til os.