Kvaliteten af brillerne, jeg modtog, var ekstremt ringe: De sad komplet skævt på ansigtet, og de føltes billige i materialet, modsat nogle andre, jeg købte fra at andet mærke - endda til en billigere... Se mere

Rigtig god kundeservice, god kvalitet & virkelig flotte briller, som kan benyttes til enhver anledning. Man kan mærke, at de har tænkt over tingene ned til mindste detalje, især kvaliteten. Derudover... Se mere

Du bestiller Shadespace leverer 😎 Easy peasy, nem bestilling og meget hurtig levering 👍🏻 Super fede skibriller, der ikke dugger og passer til ALLE hjelme Mega fedt! Ikke noget med at købe, pa... Se mere

Jeg have nogle få spørgsmål omkring rabatkoder og fri fragt. Der gik ikke mere end 5 minutter, før de havde svaret tilbage på den Instagram besked jeg sendte! Utrolig god kundeservice der blandt an... Se mere

1. Solbrillebutik

SHADESPACE is a danish brand, run by two brothers. We offer, stylish, durable and unique sunglass/ski-googles for everyone - at a fair price. We offer fast dilivery, safe checkout and pack all orders in sustainable materials. Thank you for visiting our Trustpilot.

4,2

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Verdensklasse

Helt klart de bedste solbriller jeg nogensinde har købt. Suveræn service og hurtig levering. Vil helt klart anbefale det til alle!

28. marts 2023
Shadespace-logo

Besvarelse fra Shadespace

Hej Oscar! Vi er super kede af, at vi i dit tilfælde ikke kunne overholde leveringstiden på 1-3 dage.

Det beklager vi utrolig meget. Vi sørgede dog for at holde dig opdateret undervejs, hvorfor vi er kede af din anmeldelse. Det er også derfor vi sendte dig en ekstra gave som undskyldning for ventetiden. Vi håbe du vil genoverveje din vurdering af os.

Mvh. Thomas

Bedste solbriller jeg har købt til dato!

Har købt 4 par solbriller og det ene par er bare federe end det andet, siden jeg har gået med dem har jeg fået komplimenter hver gang jeg har haft et par på. Fantastisk service og top kvalitets produkter, kan ikke andet end at anbefale shadespace!

2. marts 2023

Virkelig god service

Virkelig fede briller, har selv lige købt 2 par her til sommeren, og ikke mindst en skide god service jeg fik 👌🏽og leveringen var meget hurtig

19. februar 2023

Tip top levering

Tip top levering

Bestilte lørdag-aften og de skrev at det vil tage 2-4 hverdage at levere, men havde allerede modtaget varen, da jeg skulle ud af døren mandag morgen.

18. februar 2023

Nye skibriller!

Jeg bestilte for nogle dage siden et par skibriller, som i allerhøjeste grad overgår mine forventninger. Brillerne ankom i perfekt stand, og gør mine dage på pisten en fornøjelse. Både kundeservice og produkt er i top, og alt i alt kunne man ikke bede om bedre.
Ikke sidste gang jeg handler her!

Flotte briller

Flotte briller som jeg fik leveret allerede inde for 2 dage. God kvalitet og skærmer godt mod solen. Derudover ser man pisse fed ud på floor😎

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, der var styr på det hele og ingen problemer undervejs. Man kan også få de bedste skibriller på markedet (spørg’ selv damerne på folie)