Fint indhold, men imponerende ringe app.. og så det der cirkus med tickets fatter jeg ikke noget af, men man kan da købe indholdet uden dem.
Hold jer væk. Ville købe en dansk film men bor i Sverige. Oprettede mig og trykte køb film hvorefter den fortalt mig at jeg behøvede x billetter som så kostede 15kr mere end hvad der stod filmen kost... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hyr eller köp filmer som du streamar online eller laddar ner offline. Här betalar du bara för det du tittar på. Inga abonnemang eller bindningstider.
Sverige
- www.sfanytime.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Fint indhold
Man skal købe såkaldte tickets
Man skal købe såkaldte tickets, som koster mere end det filmen koster. Det er et latterligt koncept. Lej din film et andet sted.
Intet fungerer
Af politiske grund ville jeg prøve at skifte fra YouTube og Apple TV til en europæisk tjeneste.
Det brugte jeg så 1 time på, uden at få det til at fungere. Intet fungerer. Ufatteligt.
Betalte 69 for en film
Betalte 69 for en film, men den kunne ikke afspille da de åbenbart ikke understøtter min smart tv. Jeg skriver til dem for at få mine penge retur, men det vil de ikke fordi jeg har trykket afspil, på trods af filmen ikke kan afspille
Forældet teknologi & uhøflig kundeservice
Jeg havde købt en film for 49 kr. Subtitels virker ikke. Kunderservice giver mig det sædvanlige svar fra SF Anytime: rens cashe og opdater din Google crome. Da jeg skriver retur, at alle andre streamingtjenester virker fint på min i øvrigt nye arbejdscomputere, skriver SF Anytime tilbage, at jeg bare kan lade være med at have gammel teknologi.
Lidt frækt, når deres system er outdated, og filmene i øvrigt er dyrere end på Blockbuster.
Har lige betalt 49 så min kæreste og…
Har lige betalt 49 så min kæreste og kunne hygge os med at se Bastarden.
Så ender det bare med fejl “ failed to execute”. Har prøvet alt, men intet hjælper. Havde ellers et Supergavekort på 300 Kr som skulle have været brugt her, MEN DET KOMMER IKKE TIL AT SKE!!!
Vi har prøvet over to dage 24 og 25-12-24
SF Anytime har oppet sig
SF Anytime har oppet sig! Virkelig altid et godt udvalg af film, fair priser på både køb og leje - og så er det ret let at betale både på TV og med scanning af QR-kode med mobilen. Det fungerer upåklageligt og man kan let overskue film man har købt derinde.
Dertil skal SF Film og SF Anytime ha ros for deres altid gode og venlige kundeservice. De svarer både hurtigt og pænt, og er ikke afvisende hvis man forespørger indkøb af rettigheder til specifikke film. Kan helt klart kun give SF Anytime mine bedste anbefalinger!
Hold jer væk.
Hold jer væk.
Ville købe en dansk film men bor i Sverige. Oprettede mig og trykte køb film hvorefter den fortalt mig at jeg behøvede x billetter som så kostede 15kr mere end hvad der stod filmen koster. Valgte dog at købe de billetter da jeg ikke kan finde filmen i nogen streaming eller butik. herefter købet af billetter og valg køb med billetter fortæller systemet at den kan jeg ikke købe da jeg bor i Sverige tak for svindel.
Har altid brugt deres app til at leje…
Har altid brugt deres app til at leje film men nu har de indført et billet system, hvilket betyder at du skal købe x antal billetter for at se en film. Fx så koster det 6 billetter for at leje en film men du skal minimum købe 10 billetter. Det er så tåbeligt så nu har jeg slettet min profil og lejet blot et andet sted.
Det kan jo ikke passe at man ikke kan…
Det kan jo ikke passe at man ikke kan spole eller se en film forfra? App'en funker ikke på nogen af vores skærme..
Fungerer perfekt
Fungerer perfekt.
Lejer en film som afspiller uden problemer (også via Chromecast) og er i den fineste HD-kvalitet.
Samme kvalitet som blockbuster.dk leverer.
Forstår ikke de mange negative anmeldelser fra andre brugere.
Kan varmt anbefales at bruge.
Snyd og bedrag
Lejede en film på jeres streamingtjeneste, og selvom købet blev godkendt på mobilepay dukkede den aldrig op!!
Har slettet min bruger og vil aldrig anbefale jer.
Værste gang L… Hold jer langt væk
Værste gang L… Hold jer langt væk
Spild af penge. Jeg opgav, og endte med at leje filmen en ekstra gang et andet sted.
Lang næse og film i miniformat.
Havde lige fundet filmen der skulle nydes en god aften.Fået betalt og sat sig til rette. iPad sat til AppleTv, der skete bare ikke noget. Efter utallige forsøg med genstart af Apple Tv, iPad, Tv opgav jeg og så den på iPad ( ikke lige hvad jeg havde ønsket når man er to )
To dage efter læser jeg Apple Tv ikke understøtter SF Anytime - det kunne man godt have meddelt tydeligere.
Nu er SF Anytime lagt i papirkurven. Der findes heldigvis andre 😉
79 kroner for køb af en film som man dårligt kan se, er ikke i orden!
Kvaliteten er dårlig. Man skal ikke spole frem og tilbage i filmen uden at den begynder at hakke. Jeres streamingtjeneste er rent faktisk rigtig dårlig. Hver eneste gang jeg klikker play, så hakker den i hvert fald i 5 minutter i streg. Ved ikke om i overhovedet ved det, men med de kun dårlige anmeldelser som i har fået, ville det være mærkeligt hvis ikke at i har lagt mærke til det endnu.
Venlig Hilsen rigtig utilfreds bruger... 79 kroner for køb af en film som man dårligt kan se, er ikke i orden!
Overpris for elendig kvalitet
39 kr for leje af en film, hvor kvaliteten minder om en kinesisk cam optagelse. Jeg ved ikke om jeres kilde er 720p eller om i bare ikke ved, hvordan man komprimerer video, men for 39 kr så skal det altså være markant bedre end det sjusk i tilbyder.
Spild af penge
Sf anytime havde lige tilbud på en film jeg gerne ville se. Skulle måske lige have tjekket Trustpilot først....
Kvaliteten var usandsynlig ringe - har vhs bånd optaget i 80'erne og overspillet til andre vhs bånd, der har bedre billedkvalitet. Og så stoppede filmen helt et par gange.
Utrolig dårlig/ikke-eksisterende…
Utrolig dårlig/ikke-eksisterende streamning. Efter ca. en time er det lykkedes mig at se 4 minutter og 46 sekunder af filmen.
Kundeservice svarer ikke og jeg har nu lukket min konto.
Helt urimelig dårlig streaming
Helt urimelig dårlig streaming trods 100MB forbindelse. Filmen gik helt i stå 4-5 gange, hvor app'en måtte lukkes og genstartes. Her måtte man efterfølgende selv finde frem til, hvor langt man var kommet i afspilningen. Den sidste time af filmen spillede uden afbrydelser. Selve billedkvaliteten var meget langt fra HD og prisen på 29 kr er helt helt hen i vejret for den oplevelse – inklusiv en times forhaling og tilsvarende frustrationer. Luk biksen eller tilbyd et produkt I faktisk kan levere.