Served Anmeldelser

2,6

Onvriendelijke dame even geleden…laat op de andere locaties alrijd mn eigen eiwwitpoeder door de berry blast shake doen( altijd goed , nooit een probleem) Hier meteen “voor nu doen we het maar dit... Se mere

Wat een fijne en gezellig koffiezaak! En het alle belangrijkste, de lekkerste koffie wat mijn betreft van Rotterdam! Koffiesmaak is bijzonder lekker.. Heerlijk! Ben heel blij dat ondanks alles zaak op... Se mere

Hallo, Ik wil graag iets melden over een vervelende ervaring bij jullie vestiging aan de Coolsingel 60 in Rotterdam. Mijn vriendin is samen met haar familie al lange tijd een... Se mere

1. Kaffegrossist

Served restaurant-bar serves coffee, juice, food & cocktails all day long. Enjoy our breakfast, brunch and lunch selections seven days a week. Located bang in the middle of Rotterdam we opened the very first coffee bar at the Coolsingel in Rotterdam back in 2018. It’s easy to find us next to the city hall ‘Stadhuis’, opposite the Hilton hotel and only a stone’s throw away from the famous Hofplein

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Hallo,

Hallo,

Mijn vriendin is samen met haar familie al lange tijd een vaste klant bij jullie. Ze komt er heel vaak en bestelt vrijwel altijd dezelfde koffie: een iced vanilla latte. Ze kent de smaak dus heel goed en weet ook hoe deze normaal bij jullie wordt bereid.

Deze keer kreeg ze haar bestelling, maar merkte ze meteen dat er geen vanille in haar iced vanilla latte zat. Ze heeft dit rustig aangegeven en zelfs gezegd dat ze zonder probleem voor beide koffies wilde betalen als er gewoon een nieuwe gemaakt kon worden. Het ging haar dus absoluut niet om het geld.

Een nieuwe medewerkster reageerde hier helaas op een manier die mijn vriendin erg onvriendelijk vond. Ze bleef zeggen dat er wel vanille in zat en keek haar daarbij op een vervelende manier aan. Vervolgens zei ze ongeveer: “Als ik een nieuwe maak, zal die toch hetzelfde zijn.”

Uiteindelijk nam ze de koffie mee en kwam ze korte tijd later terug met apart een bekertje vanille, met de uitleg dat haar collega had gezegd dat ze het zo kon toevoegen en dat dit hetzelfde zou zijn.

Maar dat was juist niet wat mijn vriendin vroeg. Ze komt heel vaak bij jullie, drinkt soms zelfs twee van deze koffies op een dag en weet precies hoe jullie iced vanilla latte normaal smaakt. Achteraf vanille bovenop toevoegen gaf voor haar niet hetzelfde resultaat.

Wat vooral jammer is, is dat mijn vriendin vanaf het begin aangaf dat ze gerust beide koffies wilde betalen. Iedereen kan natuurlijk een fout maken bij het bereiden van een bestelling, daar gaat het helemaal niet om. Ze wilde alleen graag een nieuwe koffie zoals ze die normaal bij jullie krijgt. In plaats daarvan voelde ze zich niet serieus genomen en werd de situatie onnodig moeilijk gemaakt.

Uiteindelijk heeft ze gewoon betaald en is ze weggegaan zonder de koffie te drinken.

Juist omdat zij en haar familie al lange tijd graag bij jullie komen, vonden we deze manier van omgaan met een vaste klant erg jammer. We hopen daarom dat jullie dit intern kunnen bespreken. Een foutje kan altijd gebeuren, maar de manier waarop er vervolgens met een klant wordt omgegaan maakt een groot verschil.

Mijn vriendin heeft diabetes en haar bloedsuiker was op dat moment al flink gezakt, waardoor ze dringend iets moest drinken. Ze heeft bijna een halfuur op haar koffie gewacht en is uiteindelijk vertrokken zonder ervan te drinken. Natuurlijk raakt iemand dan gefrustreerd als de bestelling vervolgens niet is zoals gevraagd. Voor iemand met diabetes kan zo’n situatie bovendien ook een gezondheidsrisico vormen.

Alvast bedankt voor het serieus nemen van onze feedback.

26. september 2026

Onvriendelijke dame even geleden…laat…

Hier meteen “voor nu doen we het maar dit is niet de bedoeling”.

En tot 2/3 keer toe punten niet bijgeschreven!!!!

28. juli 2026

Het bestellen ging gemakkelijk en de…

Het bestellen ging gemakkelijk en de leversnelheid was naar verwachting. Tip voor de "Whole Bean Coffee Tin", Zorg dat het blik wordt dichtgeplakt, of dat de koffie is afgedekt. Bij bezorging konden we de losse koffiebonen uit de doos halen.

Ps. Contact opnemen via de webshop werkt niet

en nu gaan we genieten van de koffie!

3. december 2023
Served-logo

Besvarelse fra Served

Hi,

Dit klinkt als een nare ervaring.. Het is onze hoogste prioriteit om een geweldige ervaring voor alle gasten te garanderen. Het is duidelijk dat we hier in dit geval niet in geslaagd zijn. Kan je ons misschien vertellen waarom er geen contact via de webshop op genomen kon worden?

Okee geniet van de koffie en we gaan onze uiterste best doen om dit in de toekomst beter te verzorgen.

Thx Paul,

Parel aan de Coolsingel

De koffie was heerlijk maar vooral ook de sandwich chicken, een absolute aanrader. Het brood was verrassend en in combinatie met het heerlijke beleg een echte traktatie.

22. oktober 2023

Mijn kadobon is veel later bezorgd dan…

Mijn kadobon is veel later bezorgd dan er werd vermeld voor de jarige. Dat is wel echt jammer, omdat ik Served een fijne plek vind om te drinken, te eten en een meeting te hebben met mijn netwerk.

22. februar 2023
Served-logo

Besvarelse fra Served

Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons Oil, We zijn teleurgesteld dat we er niet in zijn geslaagd je de geweldige ervaring te geven waar wijn naar streven. We stellen uw feedback echter zeer op prijs. Dit soort problemen gaan we uiteraard met ons team bespreken, zodat we u de volgende keer een betere ervaring kunnen geven!
Kunt u vertellen hoeveel later de Gift-Card. bezorgd is dan verwacht?

We hopen je snel weer te zien.

Bedankt,