Jeg er ikke stor fan af nethandel. Foretrækker at se og mærke på varen inden jeg trækker pengene frem. Her måtte jeg alligevel gøre en undtagelse, for der er lidt for langt fra mig til firmaets showr... Se mere

Produktet levede ikke op til mine forventninger. Jeg er ikke god til teknik og troede den skridttæller jeg købte ville være nem at indstille, desværre. Det er endnu ikke lykkedes mig at få lov til a... Se mere

Overordentlig fantastisk service. Fik tilsendt et varmetæppe i en forkert farve, som skulle bruges til gave. Det ville være omstændigt for modtageren at få det byttet. Seniorsalg sendte et nyt tæ... Se mere

Jeg kan ikke andet end rose seniorsalg.dk for en overraskende og helt igennem god kundeservice. Dem måtte der godt være flere af. Man mærker tydeligt, at det betyder alt for dem, at kunne hjælpe kun... Se mere

1. Leverandør af hjælpemidler

Velkommen til SeniorSalg.dk´s netbutik. Danmarks billigste Seniorbutik - WEB-shop. Vi forhandler kvalitets hjælpemidler - f.eks. rollatorer, stokke, siddepuder mv. samt kvalitets fodtøj - f.eks. New Feet, til vildt skarpe priser. Gratis fragt > 499,-. ...

4,0

God

Svarer typisk inden for 24 timer

Kan anbefale

Meget tilfreds - bestilte en pude og den kom 2 dage efter - og lever op til forventningerne.
Havde skrevet med firmaet- svar kom hurtigt hver gang - helt sikkert købe der igen hvis jeg får brug for dem

6. september 2022

Besvarelse fra Seniorsalg

Hej Joan, tak for den fine anmeldelse.

Den bedste service - ever!

Jeg har fået den bedste service nogensinde. På grund af sygdom og hospitalsindlæggelse var jeg MEGET sent ude med at få refunderet et par dejlige sandaler.- som min bandagist ikke ville godkende til min handicappede fod.
Efter en telefonsamtale med Kundeservice tilbød Senior Salg at tage sandalerne retur. De tilbagebetale beløbet inden for ganske få dage.
Glad blev jeg 🤗

23. august 2022

Besvarelse fra Seniorsalg

Hej Birgit, tak for den fine anmeldelse.

Er ked af mine blå sandaler med hælkap

Er ked af mine blå sandaler med hælkap
Går til og fra arbejde i dem ikke godt. 🫣
Sidder nu med to store skavsåre på begge hæle
Hvad gøre jeg nu 😔
Kan slet ikke bruge dem endnu et par jeg har split penge på

19. august 2022

Besvarelse fra Seniorsalg

Hej Camilla, vi beklager at du har brugt skoene udendørs et stykke tid og du derfor ikke kan returnere dem.
Hvis du ofte er udsat for at nye sko skaver, vil vi anbefale, at du først går dem til indendørs, så skoene fortsat er som nye.

Udmærket

Jeg har fået seriøs, hurtig og effektiv betjening og service på seniorsalg.dk. Desværre var jeg nødt til at returnere varen, da det ikke var helt det, jeg havde forestillet mig. Faktisk min egen skyld.
Men seniorsalg.dk reagerede straks, godkendte returvaren og tilbagebetalte pengene.
Dem tør jeg godt anbefale.

10. august 2022

Besvarelse fra Seniorsalg

Hej Mette, tak for den fine anmeldelse.

Mindre god oplevelse

Opdatering :
Efter anmeldelsen blev Jeg ringet op af en medarbejder fra Seniorsalg, som lovede at refundere pengene alligevel 👍
Virkelig dårlig oplevelse 😡
Returnerede en vrider til en karklud, da den overhovedet ikke levede op til forventningerne.
Fik så at vide at de ikke ville tilbagebetale beløbet, da kluden manglede ( en klud til en krone) ☹️
De kunne jo fx have trukket en krone eller en femmer fra returbeløbet, de ville jo alligevel have trukket returlabelen fra!!!
Utrolig dårlig service 🤮
Absolut sidste gang jeg handler der

2. august 2022

Besvarelse fra Seniorsalg

Hej Bitten, jeg tror din anmeldelse og telefonsamtalen du har haft med en af vore medarbejdere, har krydset hinanden, for vi har jo tilbageført pengene dog minus 10,- kr. for kluden og returfragten, som alle betaler når et køb fortrydes.

Kørestol ICON 35 lx 9,0 kg

Jeg blev glad for min nye kørestol Icon 35 lx 9,0 kg og den er vidunderlig at sidde i. Desværre er metalbøjlerne til fodstøtterne så lange at de næsten når jorden, så når jeg kører op ad en fortovsskråning vælter jeg bagover og når jeg kører ned vælter jeg forover, det er vel ikke meningen. hvordan forkorter jeg metalbøjlerne til fodstøtten?

25. juli 2022

Besvarelse fra Seniorsalg

Hej Lene, tak for din henvendelse.
Efter behagelig telefonsamtale med din mand, er der nu fundet en løsning på problemet.
Fortsat god sommer.

Fin service..

Fin service... Fik tilsendt en stok der var for kort, og havde ingen problemer med at få løst problemet, og få penge retur... Seniorsalg bli'r varmt anbefalet herfra...🙂

19. juni 2022

Besvarelse fra Seniorsalg

Hej Bjørn, tak for den fine anmeldelse

Produktet var sikkert godt

Produktet var sikkert godt, hvis det havde været i orden, meget beskidte sko, årsagen var deres gulv ?
De aftaler der bliver lavet med dem, bliver ikke overholdt, der handler jeg ikke igen.

8. juni 2022

Hej Anne,
Som du ønskede har vi tilbagebetalt det fulde beløb også returfragten i stedet for ombytning.
Vi beklager meget, at skoene bar præg af, at være prøvet i vores fysisk butik.
Vi har fået nye forsyninger hjem af denne model, så hvis du fortsat ønsker at købe den hos os, vil vi tilbyde dig 30% rabat på dette køb.

Fantastisk service

Fantastisk service - jeg mistede en dup nederst på vandrestave. Jeg skrev til seniorsalg om mit problem. Få dage senere modtog jeg 2 nye u/b. Det er topservice. Hilsen Lars

31. maj 2022

Besvarelse fra Seniorsalg

Hej Lars, tak for den fine anmeldelse.

Rigtig god oplevelse!!!

Rigtig god oplevelse!!!
Bestilte Fredag og om lørdagen havde jeg besked om at min vare lå klar ved posthuset.

30. maj 2022

Besvarelse fra Seniorsalg

Hej Rie, tak for den fine anmeldelse og ja vi bestræber os på, at sende varen sammen dag vi modtager ordren.

Seniorsalg lukker i Thisted for at spare penge på huslejen.

Det er fuldstændig skandaløst, at man lukker butikken i Thisted for at spare penge på huslejen. I burde skamme jer. Og I kan bande på, at jeg vil sørge for, at der bliver talt negativt udadtil om jeres forretning. Men man havde åbenbart en 3 årig lejekiontrakt i Thisted, og man fandt så ud af, at ved at flytte til Snedsted, ja så kan man spare penge og øge overskuddet. Forbandet svineri.

9. maj 2022

Super hurtig service

Super hurtig service.
Bestilte online - og havde det allerede næste dag.
Venligt og hurtig tilbagemelding af personalet da der var fejl på en sko.
Og havde næste dag et par nye.
Servicen er helt i top og vil kun give mine bedste anbefalinger.
Handler helt klart igen hos jer.
Mvh Betina

3. april 2022

Hej Betina,
Tak for den fine anmeldelse.

Fantastisk service

Fantastisk service, fik min dagen efter jeg havde bestilt. Pakken var desværre blevet ødelagt under transporten, så den måtte sendes retur, men igen, er de utrolige hurtige med at sende mig en ny.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos Seniorsalg.
Hilsen Bente

18. januar 2022

Besvarelse fra Seniorsalg

Hej Bente, tak for den fine anmeldelse

Fantastisk levering

Fantastisk levering. De havde lige, hvad vi manglede. Bestilte i går og leveret og afhentet i PakkeShop (GLS) i dag. 🤩

5. januar 2022

Besvarelse fra Seniorsalg

Hej Camilla, tak for den pæne anmeldelse.

Returret

hurtig forsendelse. Men er skuffet over at jeg har bestilt en julegave hvor der kun gives 14 dagsreturret fra modtagelsen, det vil sige at den ikke kan byttes efter jul hvis STR er forkert.

15. december 2021

Hej Maiken,
Bare rolig alle varer købt i november og december, kan returneres eller byttes til d. 15/1-22.
Står øverst på vores hjemmeside og under "Retur" i bunden af siden.
Du ønskes en god jul.

Super hurtig levering

Super hurtig levering og overskuelig onlineshop. Bestilte fredag kl 14:55 og har lige hentet pakken i min pakkeshop.

4. december 2021

Besvarelse fra Seniorsalg

Hej Lars, tak for den fine anmeldelse.

Dårlig behandling

Har haft en meget dårlig oplevelse, efter køb af en toiletforhøjer! Vi vurderede, den var for høj, og ønskede at bytte til en lavere model. Fik den retur, med besked om at den ikke kunne returneres, da den bar spor af brug - hår og aflejringer. Vi har IKKE brugt den, men har selvfølgelig haft den pakket ud. Vi fandt 3 små, blå mohair hår - intet andet - på den returnerede vare. Har absolut ingen planer om at købe gennem SeniorSalg igen.

16. november 2021