Jeg er ikke stor fan af nethandel. Foretrækker at se og mærke på varen inden jeg trækker pengene frem. Her måtte jeg alligevel gøre en undtagelse, for der er lidt for langt fra mig til firmaets showr... Se mere
Produktet levede ikke op til mine forventninger. Jeg er ikke god til teknik og troede den skridttæller jeg købte ville være nem at indstille, desværre. Det er endnu ikke lykkedes mig at få lov til a... Se mere
Overordentlig fantastisk service. Fik tilsendt et varmetæppe i en forkert farve, som skulle bruges til gave. Det ville være omstændigt for modtageren at få det byttet. Seniorsalg sendte et nyt tæ... Se mere
Jeg kan ikke andet end rose seniorsalg.dk for en overraskende og helt igennem god kundeservice. Dem måtte der godt være flere af. Man mærker tydeligt, at det betyder alt for dem, at kunne hjælpe kun... Se mere
Velkommen til SeniorSalg.dk´s netbutik. Danmarks billigste Seniorbutik - WEB-shop. Vi forhandler kvalitets hjælpemidler - f.eks. rollatorer, stokke, siddepuder mv. samt kvalitets fodtøj - f.eks. New Feet, til vildt skarpe priser. Gratis fragt > 499,-. ...
Sundbyvej 19, 7752, Snedsted, Danmark
- kontakt@seniorsalg.dk
- seniorsalg.dk
Svarer typisk inden for 24 timer
Jeg har kun handlet en gang hos…
Jeg har kun handlet en gang hos seniorsalg. Har købt en koldskumshynde. Den var al for hård for min svigermor, så måtte returnere den. Hvis jeg havde set, at det koster 50 kr at returnere, så havde jeg valgt at handle et andet sted. Trods et stort udvalg af hynder, tør jeg ikke at købe en anden, for hvis den er for hård/blød, og skal returneres, koster det jo også 50 kr.
Super fin service
Super fin service - jeg skulle bytte et par ting og snakkede med Hanne fra Seniorsalg - hun sørgede for, at det hele uden problemer. Dejligt at mærke sådan en imødekommenhed. TAK
Susanne - Svaneke Købmandshandel

Super fin betjening
Super fin betjening. Hanne der tager telefonen er mega sød og sørgede for jeg hurtig fik en otium stol til min hustru, der kom hjem fra hospitalet.
Tak for hjælpen. Mvh Peter

Besvarelse fra Seniorsalg
Meget fin og fair behandling
Jeg havde bestilt flere forskellige varer - 2 af produkterne levede desværre ikke op til den lovede standart - ikke på kvaliteten, der var fin på siddepuderne, jeg beholdt den ene, men de 2 der skulle ligge på spisebordsstolene, var desværre for høje til at komme ind under bordet.
Jeg fik en meget fin behandling, og de prøvede virkelig at hjælpe.
Det endte med at jeg måtte returnere nogle af varerne - og der var ingen bøvl, bare forståelse og god betjening.
Omstændighederne taget i betragtning, påtog Søren sig at undlade Returfragten - meget flot gestus, og tak for det.
Meget fin oplevelse, og de bedste anbefalinger herfra.
Vh Erik Petersen

Besvarelse fra Seniorsalg
Der vildledes med firmanavne.
I dag er det 2Go firmaet der misbruges til at sælge nogle dårligere indlægsåler fra Woly. Kunderne vildledes. Ofte er det indlægssåler fra New feet, der reklamers med nogle af de dyrest medfølger sko. Men det de billigste der ligger i og som ikke afhjælper det de dyrest gør.
Har gjort opmærksom på fejlen. desværre er chefen ligeglad.
Så pas på når i handlere der. Det er et flinke personale, men chefen snyder.
og nej det ikke samme produkt 2Go og Woly som der står på de viste såler hvor butikken skrive4 2Go. 2Go er ortopædiske

Besvarelse fra Seniorsalg
Min computer gik i sort under…
Min computer gik i sort under bestilling af en vare men alt blev klaret af Hanne på sms i stedet. Rigtig god betjening og varen er ankommet hurtigt.
Venlig hilsen Kirsten

Besvarelse fra Seniorsalg
- VÆRESTE L*** NOGENSINDE !!
- VÆRESTE L*** NOGENSINDE !!! UNDGÅ DENNE SIDE -
Købte en badesvamp med skafte på. Svampen faldt af i løbet af en lille uges tid, og ingen måde at putte den på igen.. Det var den til 299kr ca.

Hurtig leveret ...
Hurtig leveret .... fint pakket ind .....let at gøre "køreklar" .....Flot, flot

Nøj, de er smålige
Jeg bestilte fire småting, inkl to par handsker med Thinsultatefor. De tre ting i pakken var korrekt leveret, men et par handsker var forkerte. Det sker. Det er ikke hvad der får mig til at give få stjerner. Men reaktionen fra Seniorsalg var/er absurd. De forventer at jeg returnerer de forkerte til dem ( uden beregning, så storsindet) og når de har returpakken vil de sende de korrekte handsker til mig. Min mail om at dette forslag ikke er rimeligt fik svaret "Det ser vi på". - Deres forslag indebærer blandt andet at jeg skal stæse til pakkeshop to ekstra gange
Heltærligt, send mig dog de handsker, værdi max 70 kr. I skal nok få de forkerte retur.
Seniorsalg oplyser at de har base i Danmark. De mails, jeg har fået, er dog så ubehjælpeligt skrevet, at jeg tvivler.
To stjerner fordi levering var hurtig.
Hjemmesko byttet. Dejlig service.
Fik et par Rohde læder hjemmesko i julegave der var for små, blev byttet til et nummer større uden problemer og alt er godt. God service, dejligt sted at handle.

Besvarelse fra Seniorsalg
fin service med en næsten …
fin service med en næsten analog handel

Besvarelse fra Seniorsalg
Personlig betjening selvom det er…
Personlig betjening selvom det er online, Bh Beth

Besvarelse fra Seniorsalg
Leveringstid og vare i top.
Varen var den rigtige. Kvaliteten i top da jeg havde valgt en anerkendt producent. Og på trods af tidspunktet tæt på jul var varen leveret efter 2 dage, så super oplevelse.

KØB IKKE SKO HER.....
KØB IKKE SKO HER......
Har desværre lige købt 2 par hjemmesko, der var alt alt for små. Og måtte sende dem retur, har så betalt 2 gange levering.
Da butikken modtager hjemmeskoene, står de fast på at jeg kun har sendt et par tilbage. Og at de er brugt. Hvilket ikke er rigtigt.
Måtte overbevise ekspedienten om at jeg havde sendt 2 par sko.
Så vil jeg gerne klage, og får så at vide at jeg kan klage til den pågældende som jeg taler med, hvilket jo er latterligt.
Bliver så henvist til en Jesper, som skulle være medejer. Her støder jeg også mod en mur.
Som påstår i svaret her at de har sendt 8 billeder, øh, det var 4 billeder, der ligeså godt kunne være andres sko.
Så lad være med at købe hos Senior Salg, skoene er mindst 2 numre for små, og sælges som diabetes sko, hvor fødderne ofte er hævet.
Jeg kan læse her på anmeldelser at det ikke er første gang, at kunden bliver beskyldt for at have brugt skoene, sådan kan man også spare penge.
Samt det er svært at få pengene retur. Penge lige ud af vinduet.

Besvarelse fra Seniorsalg
Tak for god og hurtig betjening
Tak for god og hurtig betjening. God behandling da jeg ringede til jer.
Har I salg på Sjælland .

Besvarelse fra Seniorsalg
Bestilte varer ankommet 30 timer efter…
Bestilte varer ankommet 30 timer efter bestilling 👍

Tabletudstanser
Tabletudstanser - Pilleudtrykker som jeg har modtaget, så nu en del større ud på siden, en i virkelighed!
Den er så lille, at mine gigtfingre har sværere ved at bruge den, en at trykke pillerne ud med fingrene!!
, Det burde i nok skrive, "egner sig ikke til gigtfingre"

Dårlig kvalitet på KP strømper
Ordre.no.:W2082056
Hurtig levering men utroligt at I vil sælge den mest elendige kvalitet af skridsikre strømper. Disse er lavet til ældre for at man ikke skrider, belægningen er af så dårlig kvalitet at jeg ikke engang vil give min far dem på. Ydermere er der en stram top rib, det vil gøre ondt på ældre ben. (Og ja, jeg ved hvad jeg taler om, jeg er strømpedesigner).
At I så tager 59kr PLUS MOMS i forsendelse havde jeg i indkøbets overblik overset, jeg gider ikke engang returnere min vare da det er så lidt jeg vil få retur. Nu kan de gå til Røde Kors butikken stedet. I må stramme op på leverings omkostningerne, jeg ved at I bestemt ikke betaler 59kr i fragt for to par sokker i en plastkuvert ...