Skulle afhente en (dyr) pakke fra Apple. Boksen ville ikke åbne. Mens jeg talte med en håbløs kundeservicemedarbejder lykkedes det mig at lytte mig til hvilket rum der sagde klik. Da det blev åbnet,... Se mere
Har forsøgt at hente en pakke i dag fra DHL. Koden virkede men boksen åbnede trods gentagne forsøg ikke. Man kvitterer for modtagelse inden man har pakken i hånden. Jeg har så ikke pakken og kunne ikk... Se mere
Langsom levering i forhold til andre på markedet. Skjult i betingelserne står der at leveringen kan tage 3 døgn. Burde være hurtigere når mange andre på markedet kan levere fra dag til dag!
Så ringe support. Min express pakke blev leveret til morgen og jeg har her til eftermiddag stadig ikke modtaget en kode. og hos support videresender de blot til fragt firmaerne. Så kommer INGEN VEJNE
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Send og hent din pakke i 365 pakkebokse i Danmark. Send en pakke fra kun 40,- helt uden pakkelabel. Din pakke er forsikret med 4.000,-
Danmark
- sendoghent.dk
Latterligt langsomt
Latterligt langsomt, både i T&T opdatering og selve forsendelsen. Brug et andet firma.
God kundeservice i forbindelse med afsendelse af pakke.
Skulle sende en pakke men boksen ville åbne. Fik hurtig hjælp fra kundeservice der kunne åbne en ny boks til mig så jeg kunne sende min pakke.
ADVARSEL: benyt ikke dette firma
Jeg vil kraftigt anbefale at benytte et alterntiv, hvis du gerne vil have din forsendelse sikkert frem.
Langsom levering i forhold til andre på…
Indleverede en pakke lørdag formiddag…
Indleverede en pakke lørdag formiddag den 2/2. Den er afhentet den 4/2 og siden da ingen spor af pakken i systemet og kan se det er Bring der er samarbejdspartneren i forbindelse med fragten, når jeg bruger trackingen.
Ringede til kundeservice 9/2 som da godt nok søgte pakke i systemet og surprice! De kunne fortælle mig ikke en skid mere end jeg selv kunne læse i sporingen!
De foreslog så dælme jeg efterlyste den en gang i slutningen af næste uge hvortil jeg svarede: Øhhh det er 5 dage siden pakken er hentet så synes du ikke selv den burde været nået frem fra den ene ende af København til den anden ende?
Nåååhh ja jo så kunne jeg efterlyse den i starten af ugen så - Mig: Hvad med du efterlyser den nu i stedet for?
Jamen så skal du sende en mail til bla bla bla.@bla bla bla.dk hvad jeg så nu har gjort og forlangt de efterlyser den og fremskaffer den pakke fra deres chauffør af eller erstatter køberen 275 kroner for 19 nøgler strømpegarn samt fragten. Ikke meget hurra for Sallinggroup.dk som har denne ordning i deres netto, føtex og bilka butikker!
Opdate 13/2: Ingen besvarelse på min klage pr. mail, så ringede op igen og pakken skulle nu være blevet efterlyst, men den er pt. stadig ikke dukket op i modtage boksen i den Netto den er indleveret til!
Helt absurt dårlig kundebetjening.
Helt absurt dårlig kundebetjening efter en episode med en pakkebox, som for tredje gang meldte fejl og ikke ville modtage eller afsende min forsendelser.
15 minutter i telefonen med en "service"-medarbejder, som gik mest op i, hvorfor jeg ikke ringede dagen før og beskrev situationen som værende "ikke vores problem". Facit er, at mine 120kr. i forsendelse tabt og det samme er min tålmodighed med denne pakkeservice.
Ekstremt ringe service.
Ekstremt ringe service.
Sælger får valgt forkert boks og jeg ringer med det samme i håbet om det kan laves om, men det er kun sælger der kan det. Da hun så ringer kan intet lade sig gøre på trods af pakken ikke er hentet af bring endnu. Øv jeg må så køre 20 min hver vej for at hente den :(