Lang tid siden , jeg har sovet så godt .fik min pude afhentet den anden dag og har nu sovet med den i 2 nætter og er ikke stiv i nakken om morgenen og vågner ikke mere om natten . Kan kun anbefale sem... Se mere

Super service, godt produkt. Var midlertidigt udsolgt, men informerede med det samme og havde hurtigt på lager og eftersendte produktet. Havde lidt korrespondance ift. Optimering. Fandt selv en lø... Se mere

Puderne lugtede forfærdeligt af stærke kemikalier. Vi prøvede at lade dem “afdampe” udenfor i et døgn, men det hjalp ikke. Der følger ingen vaskeanvisning med puderne, så det er ikke en mulighed ude... Se mere

Jeg har ledt efter en god pude i noget tid, også faldt jeg over en nakkepude fra Sempur, og jeg kan varmt anbefale den. Jeg har tidligere haft nakkesmerter med andre puder, og efter at have brugt pude... Se mere

4,5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Jeg har nu brugt sempur i et par uger

Jeg har nu brugt sempur i et par uger, og jeg er meget tilfreds med både komfort og kvalitet.
Puden har en fantastisk balance mellem fasthed og blødhed. Den støtter min nakke og hoved på en måde, der giver god aflastning, samtidig med at den er blød nok til at sove komfortabelt hele natten. Jeg har især bemærket, at min nakkesmerter er blevet mindre efter at have brugt denne pude, hvilket er en stor gevinst.
Indtil videre ser puden ud til at være af høj kvalitet. Jeg har ikke oplevet, at den mister sin form eller bliver flad, hvilket er en god indikator på, at den vil holde i lang tid.

For prisen er dette helt klart en af de bedste puder, jeg har prøvet. Den ligger i den middelhøje prisklasse, men jeg føler, at den lever op til det, den koster.

Samlet vurdering: Jeg vil varmt anbefale denne pude til alle, der har brug for bedre støtte og komfort under søvnen. Den har gjort en stor forskel for mig, og jeg vil helt klart fortsætte med at bruge den.

26. november 2024

Kære Aida 😊

Tusind tak for din detaljerede og flotte anmeldelse! 💛 Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med din Sempur nakkepude, og at den har hjulpet med at reducere dine nakkesmerter. Det er netop vores mål at skabe den perfekte balance mellem komfort og støtte, så det betyder meget at høre, at du oplever en positiv effekt 🙌

Vi sætter stor pris på din anbefaling og din feedback om kvaliteten. Det er fantastisk at høre, at puden bevarer sin form og funktion over tid – vi stræber altid efter at levere produkter, der holder! 💪✨

Hvis du nogensinde har spørgsmål eller brug for assistance, er du altid velkommen til at kontakte os 💌

Sempur-teamet ✨

Helt utrolig behagelig oplevelse med…

Helt utrolig behagelig oplevelse med produktet. Haft en masse nakke smerter de seneste par uger, men blot et par dages brug af puden er mine smerter allerede lindret. Tak!

Thumbs up 👍🏼

22. november 2024

Hej Nadir 😊

Hvor er det fantastisk at høre, at din Sempur nakkepude har hjulpet dig så hurtigt! Vi ved, hvor frustrerende nakkesmerter kan være, så det glæder os virkelig, at du allerede mærker en forskel 🤍

Tusind tak for din skønne feedback og din thumbs up – det betyder meget for os! Hvis du nogensinde har spørgsmål eller brug for noget, er du altid velkommen til at skrive.

Sempur-teamet ✨

Jeg har haft problemer med min søvn..

Jeg har haft problemer med min søvn i lang tid, men denne pude har virkelig gjort en forskel. Puden giver den perfekte støtte til nakke og hoved, og materialet føles både blødt og åndbart.

Jeg kan varmt anbefale denne pude til alle, der ønsker en bedre søvnoplevelse. Den er virkelig alle pengene værd!

19. november 2024

Hej Adis 😊

Hvor er det skønt at høre, at din Sempur nakkepude har hjulpet dig med din søvn! Vi ved, hvor vigtigt det er at få den rette støtte, og det glæder os virkelig, at du oplever en forskel 🤍

Tusind tak for din anbefaling – det betyder meget for os! Hvis du nogensinde har brug for hjælp eller spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive.

Sempur-teamet ✨

Sempurs nakkepude er utrolig…

Sempurs nakkepude er utrolig komfortabel og giver perfekt støtte til nakken. Den har hjulpet mig med at mindske spændinger og forbedre min søvnkvalitet. Materialet er blødt og åndbart, og betrækket er nemt at vaske. En kvalitetsløsning, der er hver en krone værd – 5 stjerner!

18. november 2024

Kære Shevan 😊

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at din Sempur nakkepude har hjulpet dig med at mindske spændinger og forbedre din søvnkvalitet 🤍

Vi er så glade for, at du er tilfreds med både komfort og kvalitet. Hvis du nogensinde har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at skrive til os!

Fantastisk pude !!!

18. november 2024

Kære Hamzah 😊

Tusind tak for din skønne feedback! Det betyder virkelig meget for os at høre, at du er glad for din Sempur nakkepude 🤍

Hvis du nogensinde har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at skrive – vi står klar til at hjælpe!

Sempur-teamet ✨

Vis anmeldelser på alle sprog. (26 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto