Super service, godt produkt. Var midlertidigt udsolgt, men informerede med det samme og havde hurtigt på lager og eftersendte produktet. Havde lidt korrespondance ift. Optimering. Fandt selv en lø... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
Lang tid siden
Lang tid siden , jeg har sovet så godt .fik min pude afhentet den anden dag og har nu sovet med den i 2 nætter og er ikke stiv i nakken om morgenen og vågner ikke mere om natten . Kan kun anbefale sempur nakke pude .
Puden svarer ikke helt til det lovede...
Bed mærke i, at højden på puden kunne ændres, derfor valgte jeg jeres pude. Min kan bare ikke ændres, hvilket undrer mig.... Puden virker mindre end forventet hvilket også undrer mig.... Knappen på betrækket, skal den kunne trykkes ned i puden??
Endelig en pude man ligger godt på. på👍…
Endelig en pude man ligger godt på👍 Prisen synes jeg også er ok- og så var der hurtigt levering😊
Vh. Finn M.

Besvarelse fra Sempur
God kundeservice, men puderne lugter
Puderne lugtede forfærdeligt af stærke kemikalier. Vi prøvede at lade dem “afdampe” udenfor i et døgn, men det hjalp ikke. Der følger ingen vaskeanvisning med puderne, så det er ikke en mulighed uden at de muligvis går i stykker.
Sempur oplyser at: “ Vi har noteret os, at der mangler vaskeanvisning, og vi vil sikre, at dette bliver forbedret fremover. Vi er også ret sikre på, at lugten stammer fra plastikken, som bruges til at emballere memory skum, og det er noget, vi aktivt arbejder på at forbedre.”
Sempur skal have STOR ROS for at følge op på deres kunders henvendelser, tage dem seriøst og være meget imødekommende.

Besvarelse fra Sempur
Super service, godt produkt.
Havde lidt korrespondance ift. Optimering. Fandt selv en løsning. Men de var lydhøre, tog feedback til sig og tilbød vejledning ift. Soveposition og alternative løsninger.
Kan kun anbefale.

Besvarelse fra Sempur
Fra start til slut god service
Fra start til slut god service. Ikke mindst en helt fantastisk pude. Kan ikke undvære den i dag👍🏻

Besvarelse fra Sempur
Rigtig god kundeservice og super…
Rigtig god kundeservice og super produkt.
Kan klart anbefales og jeg er helt sikker på jeg kommer til at handle her igen!

Effektiv og hurtig kundeservice
Effektiv og hurtig kundeservice. Jeg har døjet med problemer med nakken og puden fra Sempur har reddet min nattesøvn

Besvarelse fra Sempur
Hel klart en pude der værd at investere…
Hel klart en pude der værd at investere i, har haft de bedste søvn siden jeg købte den! 😍

Besvarelse fra Sempur
Man kan klart mærke at Sempur arbejder…
Man kan klart mærke at Sempur arbejder hårdt for at tilbyde kunderne kvalitetsprodukter 😍

Besvarelse fra Sempur
Jeg har ledt efter en god pude i noget…
Jeg har ledt efter en god pude i noget tid, også faldt jeg over en nakkepude fra Sempur, og jeg kan varmt anbefale den. Jeg har tidligere haft nakkesmerter med andre puder, og efter at have brugt puden, har jeg oplevet en markant forbedring. Jeg er meget tilfreds med kvaliteten og effekten, og den har uden tvivl hjulpet mig.

Dejlige pude
Dejlige pude, jeg er nok en af dem med Danmarks rekorden i hovedpuder, er glad for købet af denne nakkepude 👍

Besvarelse fra Sempur
Puden har gjort en stor og positiv forskel for mig!
Jeg har nu brugt min nye pude i 14 dage og tør næsten ikke tro på det, men jeg har oplevet store forbedringer ift. spændinger i nakke og skuldre (og spændingshovedpiner). Hurra!
Jeg kan ligge på siden med denne pude og det er formentlig bedre for min nakke end at ligge på maven, som jeg ellers altid har gjort.

Virkelig fantastisk pude
Virkelig fantastisk pude! Jeg har seriøst prøvet alle de populære puder du kan købe på de sociale medier, men ingen af dem har lindret mine hovedpiner, som denne gør og ekstra bonus er bedre søvn - den er en gamechanger når det kommer til puder og den er alle pengene værd!!

Den er jo FANTASTISK
Den er jo FANTASTISK! Jeg sover som en drøm på min nye Sempur pude.
Det er virkelig rart at vågne op uden at være helt spændt i nakken fordi jeg har fået den rette støtte.
Som ekstra bonus kan jeg mærke jeg ikke lægger som jeg gjorder før i forhold til ansigtsrynkerne. Det altså kæmpe bonus!
Kæmpe anbefaling herfra! Selv min søn på 9 år han elsker den.

Besvarelse fra Sempur
Har købt en pude til kæresten og hun er…
Har købt en pude til kæresten og hun er glad for den og siger at hun sover bedre efter hun har fået den.

Den bedste pude.. ever
Jeg har nu haft min pude i 3 uger. Har ikke haft problemer med nakke og skuldre, siden jeg fik den. Ærligt, jeg elsker min nye pude.

En usammenlignelig pude
Jeg har nu sovet med Sempur nakkepuden i en uge og jeg har en nakke nu, der ikke har spændinger og smerter. Fidusen ved denne pude er at jeg kan ligge på ryggen og få støtte til nakken og jeg kan også sagtens ligge på siden. Den er uovertruffen jeg har i godt 15 år brugt andre puder med tempur, men denne har en langt bedre støtte for nakken.

Fantastisk
Fantastisk pude til dem som ikke lige altid finder den rette soveposition.

Besvarelse fra Sempur
Meget fin pude til dem som ikke lige…
Meget fin pude til dem som ikke lige altid finder den rette soveposition.