Super nemt og billigt. Et godt kamera. Vær dog obs på, at der skal være meget lys for at billederne ikke bliver mørke, trods blitzen på kameraet. Rigtig god kundeservice og mange gode muligheder for... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 7 af de 8 bedste virksomheder i Festudstyrsudlejning
Selfiecam er en fotostander, som du kan leje til dit næste arrangement, og få en masse dejlige minder med. Du tager et selfie ved et enkelt tryk på skærmen og nedtællingen går i gang, imens du finder dit bedste, sjoveste eller skøreste smil frem. Mener du, at du kunne have gjort det bedre? Så tryk delete og Selfiecam er klar igen.
Himmelev Bygade 78A, 4000, Roskilde, Danmark
- kontakt@selfiecam.dk
- selfiecam.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Vi lejede et selfiecam til vores Oktoberfest.
Vi lejede et selfiecam til vores Oktoberfest, og kundeservicen var helt i top, vi var ude i sidste øjeblik, men Asger sørgede for at vi fik et dagen før..
Nem opsætning, nem download, og lige så nemt at få slideshow til at køre..
Eneste anke er at stativet godt kan virke lidt vakkelvornt.
Men hurtig svar på telefonen ved spørgsmål, hurtig levering, samt nemt at returnere med medfølgende pakkelabel.
Har allerede bestilt til vores bryllup næste år... :-)
Super god ide til en god fest!🎉
Super nemt at bestille. Levering i god tid. Samt fungerede det uden problemer.👍🏾
Alt klappede, som beskrevet!
Alt klappede, som beskrevet ved bestillingen - og det var en stor succes ved vores bryllup🤩
Altid sjovt og godt koncept
Let at bruge og kom i god tid
Alt spiller, men kvaliteten halter
Kære Selfiecam
Jeg synes i gør et godt stykke arbejde med at få alt leveret til tiden og gjort nemt. Men når det er sagt så må jeg erkende at de billeder der bliver taget med jeres selfiekamera, de er simpelthen for dårlige i kvaliteten. Der er ikke mange af vores billede som kunne bruges til andet end et sjovt kig. På mange af billederne lignede det at der var et makeup filter på.
Derudover så var stativet ikke nemt at få til at stå stabilt.
Som sagt i skal have ros for at få alt ud til tiden, men kvaliteten halter en smule.

Besvarelse fra Selfiecam ApS
Altid god betjening og let adgang til…
Altid god betjening og let adgang til hjælp - skulle man have brug for det. Vi er på igen hos jer til næste store familie begivenhed.
Fin service og nem at sende tilbage
Sjov tiltag til en fest 😊
Verdens bedste service
Første gang jeg bestilte Selfiecam og dette fortryder jeg ikke. Det vil jeg gøre igen til enhver tid.
Da jeg modtog pakken og skulle i gang med at samle det, så jeg et selfiecam stangens ben var gået i stykker. Jeg ringer med det samme til dem, og indenfor et par timer kom de med ny stang, da det viste sig at stangen var defekt.
Tak for mega god service og de fedeste minder fra dagen
Godt system - Positiv oplevelse
Det var ment og ligetil at bruge.
God information var medsendt.
Tre stjerner
Det fungerede rigtig nemt både at modtage og sende retur, og de har gode videoer med anvisning 👌 Men jeg blev skuffet over kvaliteten, da det var en ældre model, som virkede lidt slidt og ikke helt levede op til mine forventninger.

Besvarelse fra Selfiecam ApS
Kan kun anbefales 💪💪
Gjorde festen sjovere
Hurtig og præcis levering. Nem at betjene.
Gjorde festen endnu festligere.
Nem tilbagelevering.
Super god og nem
Fungerede bare godt
Bedste anbefaling
Fin hurtig service og billederne kom to dage efter festen, meget tilfreds med Selfiecam.
Mvh
Maibritt Schiøtz
Det virkede bare som det skulle,stor 5…
Det virkede bare som det skulle,stor 5 tal herfra