Selfiecam ApS Anmeldelser

1.752

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 229 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver den fremragende kundeservice, som er hurtig til at svare og yder professionel håndtering, hvilket skaber en nem og problemfri oplevelse fra bestilling til modtagelse af billeder. Mange sætter pris på produktets brugervenlighed, da det er let at opsætte, betjene og pakke sammen igen, og det leveres ofte i god tid før arrangementet. Det bidrager til en sjov og festlig stemning med gode billeder og mange sjove rekvisitter, som gæsterne nyder. Dog bemærker nogle forbrugere, at stativet kan virke vakkelvornt og ikke altid kan justeres til den ønskede højde, hvilket kan kræve alternative løsninger som at placere kameraet på et bord. Derudover oplevede enkelte, at billederne ikke blev uploadet i den rækkefølge, de blev taget, hvilket gjorde det forvirrende at gennemse dem, og der var også tilfælde, hvor kameraet var defekt ved ankomst eller ikke fungerede optimalt i dagslys.

Det, folk taler mest om

User experience

Kunder deler positive meninger om brugeroplevelsen, og mange fremhæver, hvor nemt og simpelt det er at... Se mere

Product

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med produktet, især dets evne til at skabe sjove og festlige... Se mere

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service, hvor mange fremhæver den fantastiske og super gode... Se mere

Quality

Kunder havde tvetydige oplevelser med kvaliteten, hvor nogle roser god billedkvalitet og nem opsætning. Dog... Se mere

Delivery service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med leveringsservice, hvor mange fremhæver hurtig og præcis... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Super nemt og billigt. Et godt kamera. Vær dog obs på, at der skal være meget lys for at billederne ikke bliver mørke, trods blitzen på kameraet. Rigtig god kundeservice og mange gode muligheder for... Se mere

Vi lejede et selfiecam til vores Oktoberfest, og kundeservicen var helt i top, vi var ude i sidste øjeblik, men Asger sørgede for at vi fik et dagen før.. Nem opsætning, nem download, og lige... Se mere

Nemt at bestille, hurtigt levering 2-3 dage før festen og nem forståelig instruktion på hvordan man sætter det op, bruger det og tilbage sender den. Pakkens indhold af sjove selfie rekvisitter var... Se mere

Selfiecam er nemt at stille op og alle vores gæster var en tur forbi og mange flere gange i løbet af aftenen. Det gav nogle super gode billeder af venner og familie og folk syntes det var sjovt at få... Se mere

1. nr. 7 af de 8 bedste virksomheder i Festudstyrsudlejning

Selfiecam er en fotostander, som du kan leje til dit næste arrangement, og få en masse dejlige minder med. Du tager et selfie ved et enkelt tryk på skærmen og nedtællingen går i gang, imens du finder dit bedste, sjoveste eller skøreste smil frem. Mener du, at du kunne have gjort det bedre? Så tryk delete og Selfiecam er klar igen.

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

(1.752)

181 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales. Teknikken drillede os lidt i opstarten, der var et nummer vi kunne ringe til og fik god hjælpe med det samme ( fredag aften ). Super service. Vil helt sikkert bruge dem igen :-)

13. november 2025

Maskinen vrikker ikke

Maskinen vrikker ikke

11. november 2025
Selfiecam ApS-logo

Besvarelse fra Selfiecam ApS

Kære Lars

Først og fremmest er vi selvfølgelig rigtig kede af, at I ikke fik glæde af Selfiecam’et til jeres fest.

Som vi talte om i telefonen kunne det lyde som om, at Selfiecam’et har fået et slag. Vi har netop fået Selfiecam’et retur og sender det straks på værksted for at finde ud af, hvorfor det ikke virkede.

Vi har også sendt dig en mail, da I selvfølgelig ikke skal betale for et Selfiecam, som I ikke har kunne bruge. Vi har derfor refunderet pengene.

Vi vil samtidig gerne have muligheden for at vise jer, at vores Selfiecam er et rigtig sjovt og godt indslag til festen. Vi har derfor også sendt dig et tilgodebevis, og håber du kunne have lyst til at give os en chance til.

Asger
Selfiecam

Kvaliteten på billederne kunne være…

Kvaliteten på billederne kunne være bedre. Vi har lige været til et bryllup, hvor de havde selfiecam fra et andet firma som var bedre, det var lidt øv når vi sammenlignede kvaliteten. Men ellers fint og godt alternativ, dog lidt dyrt når man ikke når op på så mange billeder igen, en ide kunne være man lave en pakkeløsning i forhold til antal billeder.

12. oktober 2025

En smule over middel

Varen kom i god tid, (torsdag, vi skulle bruge det lørdag)
Godt pakket ind, nemt at sende retur.
Har for et par år siden lejet lignende af et konkurrerende firma, som jeg synes var bedre kvalitet. Selve stativet er meget spinkelt og vakkelvornt, der skulle ikke meget til før det skulle efterspændes og rykkes op plads, for at blive i rette højde.

25. oktober 2025
Selfiecam ApS-logo

Besvarelse fra Selfiecam ApS

Hej Mette,

Tak for din anmeldelse — og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er glade for at høre, at du modtog varen i god tid og oplevede en nem returproces.
Det lyder dog til, at stativet desværre ikke har været sat helt korrekt op, da benene skal låses for at blive stabile og ikke kræve efterspænding. På vores hjemmeside og i den medfølgende A4-guide viser vi trin for trin, hvordan det gøres.

Vi har altid support — også om aftenen og i weekenden, når udstyret skal bruges — så vi ville virkelig have ønsket, at du havde ringet, så vi kunne have hjulpet dig med det samme.

Vi håber, du vil give os en chance igen en anden gang — så skal vi nok sikre, at oplevelsen bliver helt i top ⭐️