2 clinton lift fauteuil's buffalo 145 antraciet gekocht van de week bij Seats and Sofa's. Stoel zit super relaxed, en de Sta-Op functie laat me nu makkelijker opstaan met m'n slechte spieren.... Se mere
Virksomheden har svaret
Deal tot bank gekomen, verkoper zei dat deze op voorraad is. Aanbetaald, hij ging alles regelen. Uur later telefoon, gevonden maar neksteun niet electrisch, wel afgesproken en op de bon. Hij kon hierv... Se mere
Virksomheden har svaret
Een breed assortiment en samenstellingskeuze. We hadden, naast de bank ook twee fauteuils gekocht. deze waren niet meer leverbaar in de gewenste kleur, maar na veel belletjes vanuit het filiaal Amers... Se mere
Virksomheden har svaret
Wat een fijne ervaring bij deze bankenwinkel! We zijn ontzettend goed geholpen en er werd echt naar onze wensen geluisterd. De medewerker nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen en dacht actief m... Se mere
Virksomheden har svaret
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.
De Liesbosch 72, 3439 LC, Nieuwegein, Utrecht, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vriendelijke service, koop / verkoop / onderhandelingen erg positief ervaren. Ze hadden uitgebreid de tijd voor ons om alle mogelijkheden te bespreken. Bank kon de volgende dag ook al gelijk geleverd worden. Werd in elkaar gezet en de verpakking weer netjes meegenomen. Super geregeld allemaal.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Nieuwegein
Ik kwam binnen netjes begroet,een hele vriendelijke jongen heeft mij heel goed geholpen en heeft een hele mooie prijs voor mijn bank gemaakt.
Was er heel blij mee.
Het is gewoon een hele fijne winkel mijn vorige bank kwam ook bij seats en sofas vandaan.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Nieuwegein
Een breed assortiment en samenstellingskeuze.
We hadden, naast de bank ook twee fauteuils gekocht. deze waren niet meer leverbaar in de gewenste kleur, maar na veel belletjes vanuit het filiaal Amersfoort toch twee gevonden in Nieuwegein. Een nieuw en een showroom exemplaar. ook het showroom exemplaar zou in goede staat zijn. Opgehaald en naar huis gereden. Thuis aangekomen bleek dat het showroomexemplaar erg verbleekt was en redelijk doorgezakt. ze passen nu niet mooi bij elkaar.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Nieuwegein
Onze ervaring bij seats en sofa's was erg positief! We zijn erg vriendelijk geholpen door de verkoper. Hij heeft met ons meegedacht met de bank, stof en prijs voor een flinke korting!😁
Wij komen een volgende keer zeker terug!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Nieuwegein
Vanaf het bezoek aan Seats and Sofas Nieuwegein, waar we geweldig goed geholpen zijn door Jerry, tot aan de levering van mijn bankstel vandaag, alleen maar goeds te melden.
Supervriendelijk, behulpzaam, fijne sfeer en eerlijk.
Keurig afgeleverd door de jongens van de bezorgdienst. Alles helemaal in orde, bank in perfecte staat. Helemaal blij!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Nieuwegein
We got great support with the staff to select a sofa for our apartment. There is a huge selection of sofas and configurations and materials and colours. I'd like to thank our specific assistant - Lorenzo - he made sure to find us exactly what we need within our price range and make sure we have a great sofa for our apartment.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Nieuwegein
Wij waren bij Seats and Sofas in Nieuwegein. Hier werden wij geholpen door een jongeman die er pas net werkte. De vragen die wij hadden werden keurig beantwoord door hem en als hij het niet zeker wist ging hij navraag doen bij zijn manager en kwam daarna netjes bij ons terug. Al met al zeer vriendelijk en goed geholpen en uiteraard onze nieuwe bank besteld.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Nieuwegein
Samen met mijn zoon op zoek naar een nieuwe bank en we besloten eerst bij Seats and Sofas te gaan kijken. Er is zoveel keus! We werden gelijk verwelkomd met een drankje en lekkere koek en er was ook een speciale actie gaande door een jubileum. We konden rustig en ongestoord kijken - wat we zelf graag wilden - en alle banken testen. Eigenlijk was de eerste bank gelijk al een hit. De verkoopmedewerker was ontzettend aardig, legde ons alle opties uit en alles was mogelijk. Door de jubileumactie hebben we ook een ontzettend mooie deal kunnen sluiten en liepen we met een grote glimlach de winkel uit. Het enige 'vervelende' aan de hele situatie is alleen dat ik nu iedere dag moet horen: "Mam, is de bank er al?" Haha. Maar het zal het wachten waard zijn. Superdank voor de geweldige service!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Nieuwegein
Na 22 weken werd onze bank geleverd. Alleen zonder poten, dus niet te gebruiken. Na discussies voor wie de kosten voor monteren van poten zijn, zijn de poten een week later eronder gezet. Er waren echter meerdere andere mankementen. Om dit te verhelpen kwam de salesmanager met een Praxis aanhangwagen de bank ophalen (??) en deze zou savonds gerepareerd retour komen vanuit het filiaal in Nieuwegein. We werden echter door hoofdkantoor gebeld dat nog niet gelukt was en ze volgende dag reparatie afmaken. De volgende dag kregen we bericht dat niet gerepareerd kon worden en dat we geld voor bank terug kregen. Ook werd gesuggereerd dat we de transportkosten retour zouden krijgen. Dit werd later ontkent en kregen we niet terug. Hierop heb ik een klacht ingediend waarbij ik de transportkosten retour wil en een schadevergoeding voor de krassen op onze voordeur bij het naar buiten tillen van de bank en voor het ongemak. Tot op heden heb ik niets meer vernomen van Seats and Sofas. Zo hoor je niet met klanten om te gaan.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Nieuwegein
Nou na echt veel weken op internet banken te hebben gezocht is er niet veel terecht van gekomen eenmaal na utrecht 2 grote meubel zaken geen goede smaak banken en service eenmaal in Nieuwegein te zijn gekomen bij seat en sofa. Super warme welkom lekker bak koffie en goede uitleg leuke deal kunnen maken mooie bank gelijk leverbaar wij zijn meer dan ook meer dan tevreden en we zullen echt altijd bij dezelfde filiaal terug komen om onze aankopen te doen en zullen alle familie en kennissen daar gaan aanraden onze bank is meteen viraal op social media gegaan bij familie iedereen weet ervan echt een top aankoop!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Nieuwegein
Weer een fantastische ervaring rijker bij het aanschaffen van mijn eerste bank en fauteuil.
Na de geweldige service en inzichten van Julie, Joy, Manouk en andere fijne medewerkers, die goed meedachten over de kleur en interieur van mijn nieuwe woning, kan mijn dag echt niet meer stuk.
Dank je wel!😇

Besvarelse fra Seats and Sofas - Nieuwegein
Vriendelijke ontvangen, niet te opdringerig. Genoeg keus en genoeg mogelijkheden wat stoffen betreft.
En niet geheel onbelangrijk, een prima prijs! Goede korting gekregen.
Al met al, tot nu toe, een tevreden klant.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Nieuwegein
We hebben in oktober een bank gekocht voor onze dochter. Begin december bericht dat hij binnen was. De geleverde bank leek totaal niet op wat we besteld hadden. Teruggebracht naar de winkel. Duizendmaal excuses, we gaan het netjes oplossen. We zouden gebeld worden. Niets. Zelf gebeld. We kregen een medewerkster aan de lijn die niet wist waar het over ging. We zouden na 5!!! Werkdagen wat horen. Weer niets. Toen zijn we naar de winkel gereden (Nieuwegein) jaaa volgende week donderdag is hij er. De week daarna werden we op donderdag weer gebeld. De vrachtwagen is er om 16 uur dus als hij uitgepakt is bellen we want dat kan ook vrijdag worden. Dat is nu een week geleden. Niets meer gehoord. Vandaag zelf maar weer gebeld. De winkel was niet bereikbaar. Toen de klantenservice gebeld. Supervriendelijke dame stond mij te woord. Zij ging het uitzoeken. Later belde zij mij terug dat de bank er EIND FEBRUARI is. Niet te geloven!!!! Wij hebben intussen wel spijt van deze aankoop want we hebben al een nare nasmaak van een artikel wat nog niet eens in huis is. Nu maar hopen dat mijn dochter haar bank krijgt, eind volgende maand.
Wat fijn was, is dat er binnen een half uur na mijn review onderstaande reactie kwam. Natuurlijk ging ik meteen mijn gegevens doorgeven via whatsapp. Ook daarop kwam na een uur een reactie dat er zo snel mogelijk contact opgenomen zou worden. Dit is een week geleden en je raadt het al 😞 helaas niets meer gehoord.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Nieuwegein
Super vriendelijk geholpen bij de seats and sofas in Nieuwegein.
Meneer die ons geholpen heeft was eigenlijk niet eens aan het werk, maar is vanuit zijn eigen enthousiasme toch met ons in gesprek gegaan. heel vriendelijk en kundig geholpen.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Nieuwegein
Vandaag onwijs goed en vriendelijk geholpen door Mick. Wij kregen een warm welkom, konden op ons gemak even kijken. Nadat we de juiste bank hadden gevonden. Had Mick ons erg goede service verleend, dacht goed mee in de situatie en gaf de juiste advies. Wij hebben daardoor ook zeker besloten om direct de bank te halen! Ik raad zeker aan om je bank bij Seats and Sofa’s te halen, en laat je vooral helpen door het goede personeel dat er staat!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Nieuwegein
Direct vanaf het begin fijn geholpen door Roelof in Nieuwegein.
Goed advies over de kwaliteit en een mooie prijs afgesproken.
Slogan, nu kopen vanavond zitten was niet gelogen. Netjes meegeholpen om de aanhanger te laden en met een goed gevoel naar huis.
Bank uitgepakt thuis en helemaal blij.met de 2 zitter

Besvarelse fra Seats and Sofas - Nieuwegein
Wij zijn goed ontvangen en geholpen door Roelof. We hebben een mooie bank weten te scoren. Voor een fijne prijs er is goed meegedacht. Wij komen hier zeker in de toekomst terug!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Nieuwegein
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.