Vanwege een omruiling mochten wij een nieuwe bank uitzoeken en zijn daarvoor in filiaal Hoogeveen geweest. Zijn daar heel goed geholpen door Jacob en later ook door Henriette. We waren zeer tevreden... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik heb een klacht over de kwaliteit van de bekleding van de bank die we hebben gekocht (vertoont haarscheurtjes in de bekleding bij normaal gebruik binnen een driekwart jaar). Terwijl dat bij aankoo... Se mere
Virksomheden har svaret
Super geholpen. Meegedacht qua afmetingen en mogelijkheden voor ons. We waren in Hoogveen. Alle collega’s daar behulpzaam en vriendelijk!
Virksomheden har svaret
Door dat we zelf weinig verstand hebben van banken en het de eerste bank was die we wilden kopen zijn we goed geholpen. wel vonden we de winkel erg groot en veel. fijn dat er zo veel keus is maar dan... Se mere
Virksomheden har svaret
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.
Groenenwegenstraat 23-25, 7901 ED, Hoogeveen, Drenthe, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goed geholpen door de site manager in Hoogeveen, omdat de bank op voorraad was konden we hem voor een mooie prijs meenemen. Nu Een week later opgehaald en zeer tevreden. Vorige bank ook van Seats en sofas 15 jaar meegegaan. Hoop hier ook veel jaren plezier van te hebben.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hoogeveen
Ze wisten precies wat we zochten door de juiste stof te pakken, de stoelen te verkopen die we echt te gek vinden

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hoogeveen
Goed geholpen in Hoogeveen, fijn dat er later nog kleur gewijzigd kan worden en de leveringsdatum flexibel is

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hoogeveen
Jeroen heeft ons onwijs goed geholpen bij het maken van een keuze! Hij heeft echt alle vragen beantwoord en dat waren er onwijs veel. Ondanks de vele vragen bleef hij heel vriendelijk en werd niet gek van ons haha. Ik kan de bank zaterdag ophalen. En ben daar erg blij mee! Met een mooie prijs en goede kwaliteit bank!! Super bedankt!! En natuurlijk ook de eigenaar heel erg bedankt🙏🏻 mijn dochters en ik zijn jullie heel dankbaar!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hoogeveen
Bij binnenkomst werden we vriendelijk verwelkomd. We wisten nog niet zo goed waar we naar opzoek waren. Dus eerst maar even een rondje lopen. De verkoper kwam bij ons voor wat uitleg. En we hebben uiteindelijk de perfecte bank voor ons gekocht bij Seats and Sofa's Hoogeveen.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hoogeveen
Bij binnenkomst werden wij meteen vriendelijk geholpen door een medewerker. Zij heeft ons goed geholpen met uitstekende adviezen voor het samenstellen van onze nieuwe bank.
Uiteindelijk met een mooie korting wat die dag beschikbaar was hebben wij een hele mooie bank gekocht.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hoogeveen
Goede ervaring met S & S Hoogeveen , hebben ons 4e bankstel hier gekocht , goed geholpen , snelle en goede deal gesloten .

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hoogeveen
Vandaag met mijn dochter bij hun geweest. Ze kreeg sneller dan verwacht de sleutel van haar nieuwe huisje. Alles moest nog gekocht worden als ook een bank. Met weinig budget een super mooie hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte gekocht dankzij de medewerker die meedacht en flinke korting gaf op een bank die normaal te duur was voor haar! Top service!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hoogeveen
Nooit geen seats and sofas meer
Leverweek zou week 45 zijn na vele telefoontjes is hij uiteindelijk week 6 gebracht op hun kosten ter compensatie voor lange wachten
Na uitpakken bleek hoekgedeelte geen stevigheid in de zitten en zodra je erop gaat zitten zakt hij helemaal door
Servicemelding gemaakt maar helaas ondanks dat ik een bevestigingsmail heb gehad kunnen ze hem niet vinden dus moet ik maar een nieuwe maken
Een servicemelding maken is waardeloos omdat je per foto eerst moet wachten tot hij helemaal gepland is want als je iets te vroeg drukt ben je alles weer kwijt en kun je weer opnieuw beginnen
Ben er anderhalf uur mee bezig geweest en duurt het weer 5 tot 7 werkdagen tot we antwoord hebben
En duurt het voor ons ook weer langer dat er een oplossing komt voor ons probleem
Nee tis geen goedkope bank geweest ruim 4000 euro Dan mag je toch wel verwachten dat je geen bank geleverd krijgt die doorgezakt is
Nu na veel heen en weer gebel een email binnen gekregen dat ik eerst een paar maanden erop moet zitten vanwege inzitperiode ( dan kunnen ze natuurlijk zeggen dat we niet juist met de bank zijn omgegaan ) erop aangedrongen dat er toch nu naar de bank gekeken wordt
Kreeg optie of we brengen de bank naar filiaal of we laten een meubelmaker hierheen komen , kosten zijn voor eigen rekening
Om daarheen te brengen zouden wij een auto moeten huren dus dan toch maar iemand hier laten komen .dus gaat me zoiezo 50 euro voorrijkosten extra kosten
Net het meubelherstelbedrijf aan de lijn gehad ik moet 10 werkdagen wachten tot ze een mail of brief gestuurd hebben met daarin een afspraak wanneer ze komen .
Krijg ik als antwoord dat ik per WhatsApp moet reageren zie antwoord van seats and sofas
Stuur ik een bericht wordt ik weer verwezen dat ik een bericht moet sturen alsof ik dat nog niet gedaan heb
Meubelherstelbedrijf zou 1 april komen van tevoren gezegd laat het geen grap zijn uiteindelijk om half 2 gebeld met de vraag hoelaat hij ongeveer gaat komen .
Zegt tie doodleuk ik ben nu in Hoogeveen bezig en waarschijnlijk ga ik niet meer komen
Om half 4 krijg ik bericht ik kom niet meer
Bericht gekregen van dat bedrijf dat ik vandaag een nieuwe datum ga krijgen ,er is nog steeds geen contact met me opgenomen voor een nieuwe datum. Dus ook Hollandmeubelrepair is niet in staat om afspraken na te komen .

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hoogeveen
Hele behulpzame werknemers. De keuze en de mogelijkheden zijn reuze.
Prijs/kwaliteit is top.
Al met al een goeie ervaring!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hoogeveen
Er was een fout gemaakt met de maten maar gelukkig werd er goed meegedacht over een passende oplossing. Onze bank is besteld, we zijn er heel benieuwd naar!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hoogeveen
Ik had de verhalen al wel gehoord, maar omdat er een mooie aanbieding op internet stond toch naar binnen gelopen om even te gluren. Als je binnenkomt word je vriendelijk begroet, helemaal mooi... Maar daarna werden wij achtervolgd door een opdringerige verkoper die ons "een speciaal prijsje, alleen voor jou" wilde aanpraten. Ik begrijp het idee hiervan, dit is nou eenmaal sales, maar op deze manier werkt het -in ieder geval bij mij- averechts. Ik vond het namelijk erg irritant, en daarnaast deed meneer niet eens een poging om de indruk te wekken dat hij aardig was of zin had in z'n werk, dus zijn wij vertrokken. Call me crazy, maar dan betaal ik liever 100 euro meer bij een ander bedrijf...

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hoogeveen
We zijn wederom goed geslaagd om een fijne bank te vinden bij Seats and Sofa's. We werden direct te woord gestaan en aan de hand van onze wensen en maten konden we een goede keuze maken. Kijk, een bank kan er super gaaf en hip uit zien, maar de meeste banken zitten niet fijn. Onze bank heeft alles! ruimte, comfort en een mooie uitstraling.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hoogeveen
Prettig ontvangen, en te woord gestaan!
Uiteindelijk prima deal met verkoper Albert van Seats en Sofa’s in Hoogeveen kunnen maken!
Dus een absolute aanrader om naar toe te gaan!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hoogeveen
Goed geholpen door een mevrouw. Was erg aardig en behulpzaam. Ik zou hier de volgende keer zeker weer een nieuwe bank kopen

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hoogeveen
We hebben een bank gekocht, helaas kwamen we er binnen 10 minuten achter dat de afmeting niet past. Toen we terug in de winkel kwamen, bleek er niks meer mogelijk en moesten we voor annulering nog 30% annuleringskosten betalen. Totaal niet klantvriendelijk en een belachelijke service. Er is telefonisch geen contact mee te krijgen.
De mensen in de winkel lopen er ongepast bij, dit in combinatie met hun houding maakt het een zeer onprettige sfeer. Ze zitten met hun knieën boven de toonbank uit en totaal ongemotiveerd.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hoogeveen
Bij binnenkomst nette ontvangst en uitleg
Maar op het laatst erg opdringerig en voelde me daar niet goed bij
Voor mij geen seats and sofas Hoogeveen meer

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hoogeveen
Er was veel keuze in de winkel en we kregen een duidelijke uitleg over de manier van rondkijken in de winkel. Toen we een keuze hadden gemaakt werden we vriendelijk geholpen en kregen we alle opties te horen zodat we helemaal de keuze zouden maken die bij ons past. We moeten nu nog wachten op onze bank in verband met levertijd maar ook dat werd ons duidelijk uitgelegd in de winkel! Wij kunnen nu al niet wachten op onze nieuwe bank en zijn tot nu toe dubbel tevreden over de aankoop!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hoogeveen
What a disaster, we waited 5 month before our seat and sofa was delivered, after 3 month we entered a service/claim request, 2 months later a service men came by, 2 months later again with no solution. Now they told me the goods have to be returned to the manufacturer, at my cost, expected delivery time 3 months minimum and then I get the same problems again. This all happened with dozens of emails, phone calls without result. Proposals like money back, replace with another, repair at home is not acceptable to them

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hoogeveen
Wij waren op zoek naar een bank en gingen ons oriënteren in Seats en Sofa's Hoogeveen. Gelijk werden wij vriendelijk begroet maar konden toch zelf rondkijken zonder lastig gevallen te worden. Één van de medewerkers zag dat onze zoon op een bank aan het spelen was en kwam even vriendelijk gedag zeggen en wat dingen uitleggen over de specifieke bank. Uiteindelijk heb ik een verkoper erbij gevraagd, heeft hij een volledige berekening van de dimensies van mijn bank en huiskamer gemaakt, en heb ik precies de bank die ik wil in de stof die ik mooi vind. Omdat de winkel 25 jaar bestaat en er ook een kerstactie was kreeg ik dubbel korting en kwam ik voor een prachtige custom U-bank uit op het budget wat ik in mijn hoofd had. Erg fijne winkel!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hoogeveen
Læs mere om andre typer anmeldelser.