Geweldig en eerlijk geholpen. Personeel is enorm behulpzaam en sociaal! Al met al, goed geslaagd naar huis gegaan!
Virksomheden har svaret
Door dat we zelf weinig verstand hebben van banken en het de eerste bank was die we wilden kopen zijn we goed geholpen. wel vonden we de winkel erg groot en veel. fijn dat er zo veel keus is maar dan... Se mere
Virksomheden har svaret
Wat hebben wij een goede ervaring meegemaakt met seats and sofas! Hoogeveen ( na ons debakel met een andere winkel) En we hebben een geweldige mooie bank gekocht! Super snel geleverd gekregen erg blij... Se mere
Virksomheden har svaret
Vriendelijk welkom geheten en uitleg gekregen over de prijzen / meubels. Op ons gemak rond kunnen kijken. Tussendoor werd iets te drinken aangeboden. Fijne hulp bij uitzoeken van de juiste bekleding e... Se mere
Virksomheden har svaret
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.
Groenenwegenstraat 23-25, 7901 ED, Hoogeveen, Drenthe, Holland
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Geweldig en eerlijk geholpen.
Personeel is enorm behulpzaam en sociaal!
Al met al, goed geslaagd naar huis gegaan!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hoogeveen
De verkoper (Raymondo) dacht goed mee, gaf tips en had geduld.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hoogeveen
Super goed geholpen met het uitzoeken van mijn nieuwe bank.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hoogeveen
Mark is een vriendelijke verkoper, super geholpen en ook met het afrekenen ging alles soepel. Echt een aanrader

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hoogeveen
Mark was mijn verkoper, goede uitleg en hulp gekregen en heeft goed mee gedacht met de verschillende opties!
Een topper!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hoogeveen
Super gastvriendelijke mensen, gelijk koffie aan genomen. En ze helpen je constant als het nodig is maar ze geven je ook de ruimte om rustig te kijken!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hoogeveen
Goed personeel fijn geholpen en mooie bank gekocht

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hoogeveen
Fijne ervaring bij Seats & Sofas Hoogeveen! De begeleiding van de dames medewerkers was echt super: vriendelijk, behulpzaam en met goed advies. Zeker een aanrader!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hoogeveen
nou heb hem pas net afwachten nog tot nu toe zit hij wel ok maar moet hem eerst 4 maanden inzitten. zeiden ze bank gebracht en in mekaar gezet top gedaan service ook supper maar we gaan het zien gr rob

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hoogeveen
We werden geholpen door meneer Marcel. Een zeer capabele en pro actieve verkoper. Even schakelen, maar ik heb straks door hem wel de bank die ik heel graag wilde hebben. Heel gaaf.
Hartstikke bedankt.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hoogeveen
Wat een slechte service voor een bedrijf zeg. Mijn vriend en ik hadden een bank gekocht en toen kwamen we er opeens achter dat we 2 linkse armleuningen hadden. We zitten nu al inmiddels 3 MAANDEN te wachten om een rechter armleuning zodat onze bank compleet is. Vreselijk. En dan ook bijdehand doen als we bellen of het nou een keer geregeld kan worden… eerst kregen wij de schuld dat we het verkeerd hadden, toen gaven ze toe dat het verkeerd was we zouden een nieuwe krijgen als ik een mail stuurde. Ik kreeg nog een bevestiging dat ze mijn mail binnen hadden en er zo snel mogelijk mee bezig gingen, daarna bel ik maar zelf weer na een maand tijd en zeiden ze dat ik het naar de verkeerde mail stuurde! Terwijl ik een bevestiging heb gekregen. Nu moet ik WEER een mail sturen en dan maar hopen dat het opgelost kan worden…. Wat een SLECHT bedrijf

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hoogeveen
Voelde ons totaal niet welkom we hadden een afspraak gemaakt we waren op de afgesproken tijd kregen een mapje in de handen met route en als er vragen waren moesten we maar naar de balie komen . Daar hing iemand ongeïnteresseerd op een bank net als de rest van het personeel. Kon nog net een tot ziens vanaf toen we weggingen

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hoogeveen
Zondag langs geweest bank uitgezocht en duidelijk aangegeven dat wij het thuis nog moesten opmeten. Kon allemaal wij konden het de volgende dag doorgeven moest het wel aanbetalen. Wij aanbetaald meteen opgemeten en binnen 10 minuten weer terug het past niet. Moesten de volgende dag terugkomen want annuleren kan nu niet. Maandagochtend half 10 meteen langsgegaan nummer gekregen van het hoofdkantoor die gaven aan dat het filiaal het zelf moet regelen. Opnieuw gebeld we komen er niet uit en wij zijn de 30% annuleringskosten kwijt. Stel oplichters!!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hoogeveen
Een maand geleden bij seats and sofas geweest om te kijken voor een nieuwe bank. Eerst eens rondgekeken en daarna kwam een medewerker ons helpen. Hij hielp ons erg goed en was vriendelijk, dacht met ons mee en maakte verschillende tekeningen van hoe de bank die wij graag zouden willen er uit zou komen te zien. Toen wij zeiden dat we er nog even over na wilden denken, haalde hij er iemand bij. Deze man ging uitrekenen hoeveel de bank ging kosten en noemde 4800 euro. Wij waren duidelijk en gaven aan dat het ons niet om het bedrag ging, maar dat we er gewoon nog even over na wilden denken. Ineens konden we bank krijgen voor 3000. De man werd dwingend en het was steeds moeilijker om duidelijk te blijven. Uiteindelijk liepen beide medewerkers weg. Wij hebben toen ook besloten om weg te gaan. Eerst wilde ik de eerste medewerker nog hartelijk bedanken, maar ze negeerden ons compleet. Dit was geen fijne ervaring.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hoogeveen
Gezellige vlotte verkoper, Marcel, leuke korting.
Prettige ervaring!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hoogeveen
Werknemer die ons hielp erg onvriendelijk en heel erg opdringerig met vreemde opmerkingen !
Toch wel vreemd als je eerst voor een bank 3100 moet betalen en tegen de tijd dat je besluit weg te gaan is deze zelfde bank nog maar 2000 euro. Ik mijn ogen ben je dan in zekere zin een oplichter ! Wij komen hier zeker niet weer terug !

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hoogeveen
Zeer goede hulp gekregen van Marcel. Nam alle tijd voor ons en gaf ons ook de tijd om na te denken. Zeer tevreden over de service!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hoogeveen
Heel goed geholpen. mooi nieuwe bank gescoord

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hoogeveen
Snel en goed geholpen en een goede prijs

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hoogeveen
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.