Wij zijn geholpen door Lord Dankzij de vakbekwaamheid vriendelijkheid en klantgerichtheid van Lord zijn wij tot het besluit gekomen de bank Gio te kopen. Wij willen jullie bedanken voor jullie kl... Se mere
Virksomheden har svaret
Zeer vriendelijk personeel en zeker meedenkend. Goed geholpen, enige wat toch jammer is ondanks de reclame van op voorraad. Bleek dat de bankstel die we uitgekozen hebben niet op voorraad was. 6 tot... Se mere
Virksomheden har svaret
We zijn super geholpen bij de seats and sofa in Hengelo. We kregen tips en er werd echt geluisterd naar wat we wilden. Ben heel tevreden met de service en ik denk dat de kwaliteit ook goed zal zijn, a... Se mere
Virksomheden har svaret
Mijn vriend was al eerder wezen kijken en had toen met een goede verkoper staan praten en een aantal leuke opties gezien. Twee dagen later zijn we met z’n tweeën teruggekomen. Dezelfde verkoper was... Se mere
Virksomheden har svaret
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.
Wegtersweg 82, 7556 BR, Hengelo, Overijssel, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Net 2 jaar geleden heeft mijn moeder een hoekbank gekocht voor 1200,-
Nu zakt de bank op verschillende plekken door en is de klantenservice zegt alleen maar ‘u kunt naar een meubel reperateur gaan de garantie is niet meer’ dus komt eropneer je hebt pech gehad red je ermee.. dit mag je niet verwachten voor een bank van 1200,-

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hengelo
Ben super geholpen door de verkoper en over de prijs zijn we het samen snel eens geworden. Di bedrijf kan ik aan bevelen . Nogmaals , bedankt Seat and Sofas.
Pieter de Man Enschede.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hengelo
Goed advies, prettig geholpen en uiteindelijk een mooie bank voor een mooie prijs gekocht.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hengelo
Goed advies gekregen van Marc over de verschillende soorten banken. Hierdoor kunnen wordt onze keuze een stuk makkelijker.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hengelo
Gisteren heel fijn geholpen in de winkel, mooie bank besteld. Nu wachten hoe de levering verloopt en of alles goed is. Tot nu toe zeer tevreden.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hengelo
Vandaag een bank gekocht, erg blij mee en een goede service

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hengelo
Goede en correcte begeleiding. Voor ons de juiste advisering.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hengelo
Vorige week nieuwe bank gekocht. Maar bij aanlevering bleek de 2 zits mankementen te hebben.. gebeld en gemaild met foto's ..
Nu krijgen we een nieuwe bank ennword kostenloos omgeruild,en mag nog gebruik maken van deze bank tot de andere er is 6/8 weken..
Bryan bedankt 👍🏻

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hengelo
Je word goed geholpen zeer vriendelijk personeel.

Snel en goed geholpen, bank en 2 stoelen voor een totale nette afgeronde prijs

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hengelo
Goede service en een mooie deal kunnen maken.
Dit is onze 2e bank van Seats and Sofas, zelfde model alleen nu gekozen voor een andere kleurstelling

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hengelo
KOOP NOOIT EEN BANK HIER!!
Walgelijke tent, je krijgt aan de telefoon een grote mond wanneer je belt voor een klacht. Ik heb een bank bij ze gekocht maar na 2 dagen liet de stof van de kussens al los. Na 100x bellen mailen en alles eindelijk voor elkaar gekregen dat er nieuwe kussen werden besteld. We werden 4 weken geleden gebeld dat de kussens er waren en we ze op konden halen waarna wij hebben gevraagd ze op te sturen aangezien de winkel een uur rijden is voor ons. Dit zou gedaan worden zeiden ze. Na die tijd nogmaals gebeld om te vragen of ze op gestuurd waren, ja dat waren ze. Nu 4 weken verder en nog steeds niks. Net nogmaals gebeld met een boze toon omdat ik er helemaal klaar mee ben waar die kussens blijven. “ ik ga het even na vragen ik bel u zo terug”. Na een uur zelf maar terug gebeld en je krijgt gwn een grote bek omdat je zelf een beetje een boze toon aan slaat. Heb mijn eerste klacht al 17 juni ingediend, onderhand 2,5 maand verder is er precies niks gebeurt met onze klacht 😴 zowel de winkel als het hoofdkantoor is al meerdere malen gebeld.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hengelo
Alle moeite gedaan om de bank uit een andere winkel te laten komen naar uiteindelijk toch moeten bestellen omdat de bank overal niet meer op voorraad was. Prima service.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hengelo
Goede hulp bij uitzoeken van een bank, en het reserveren bij een andere vestiging omdat hij daar wel op voorraad was.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hengelo
verkoper nam alle tijd en droeg goede ideeen aan. Luisterde goed naar onze wensen en dacht mee.
Kwaliteit bank is nog neit duidelijk omdat pas over 6 weken wordt geleverd

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hengelo
Werknemers waren aardig en gaven geen onnodige hulp.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Hengelo
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.