Seats and Sofas - Duiven Anmeldelser 282

4,5

Lithograaf 11, 6921 VA Duiven, Gelderland, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slechte ervaring. In november een bank besteld met de duidelijke belofte (zowel mondeling als op papier) dat het om een spoedlevering ging, zodat we deze binnen enkele maanden zouden ontvangen. N... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Seats and Sofas Duiven Echt top service! Super geholpen door medewerker Rob.. Hij is vriendelijk, denkt ontzettend goed mee en wat ik waardeer... hij is eerlijk! Uiteindelijk de deal aang... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed geholpen door Jan. We hebben allerlei opties besproken en uiteindelijk een overwogen keus gemaakt. Benieuwd naar de bank, daar mogen we nog even op wachten.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het was echt een hele fijne ervaring, Claudia heeft ons heel fijn geholpen zonder te opdringerig te zijn. Een prachtig helemaal zelf samengestelde bank gekocht! Top :)

Virksomhedsoplysninger

1. Sofabutik
  2. Møbelforretning
  3. Butik med udstyr til hjemmet
  4. Dagligstuemøbelbutik

Skrevet af virksomheden

Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ze hebben echt de tijd genomen om ons…

Ze hebben echt de tijd genomen om ons te helpen. We hebben een L-vormige kamer waar niet elke hoekbank kan staan. Ze hebben goed naar onze wensen geluisterd. Zowel maat, vorm en kleur. Gewoon heel fijn geholpen.

31. juli 2025

Beste heer Holkenborg,

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Het doet ons goed om te horen dat er echt naar uw wensen is geluisterd en dat u goed bent geholpen bij het vinden van een bank die past in uw L-vormige kamer.

Uw tevredenheid is voor ons erg waardevol. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!

Een fijn ervaring

Kundig personeel, goed advies, veel keuze mogelijkheden, veel aanpassingen mogelijk, vriendelijk personeel en snel geholpen zonder opdringerigheid.

26. juli 2025

Beste heer Sanders,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn dat u onze service, klantvriendelijkheid en uitgebreide keuzemogelijkheden waardeert. Wij streven ernaar om elke klant deskundig advies te geven zonder enige druk, en het doet ons goed om te horen dat dit bij u gelukt is. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Top service

Top service, heel erg fijn geholpen door Liam & Roni in duiven bij seats en sofas. We waren na een keuze van een mooie bank er samen heel erg snel uit, met vakkundige uitleg over alle stoffen die er mogelijk waren. Zoals ik het bericht begin, top service. Bedankt

5. juli 2025

Beste Rick,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Wat fijn om te horen dat Liam en Roni u zo goed hebben geholpen bij uw keuze. Het doet ons goed dat u de deskundige uitleg en het uitgebreide aanbod heeft gewaardeerd. We streven er altijd naar om klanten eerlijk en professioneel te begeleiden bij hun aankoop.

Veel plezier met uw nieuwe bank!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel blij met de bank en met de…

Heel blij met de bank en met de klantvriendelijkheid
Werdt gelijk geholpen bank die ik wilde was er niet meer
Was nog wel bank die veel duurder was en mooier
tegen mooi prijsje mocht ik hem meenemen heel blij mee!!

Groetjes
Alleenstaande moeder van 2 kindjes

4. juli 2025

Beste Jorina,

Wat fijn om te lezen dat u zo blij bent met uw nieuwe bank en met de klantvriendelijke service die u heeft ontvangen. We vinden het belangrijk om altijd mee te denken met onze klanten, ook als het gaat om budget. Wat mooi dat dit voor u goed heeft uitgepakt.

We wensen u en uw kinderen veel plezier met de bank!

Ruime keus aan banken

Een winkel met veel keuze waar je alles naar eigen wens kan laten maken qua materiaal/maat etc. De bank die wij wilden hebben was op voorraad en dat was super fijn! Geholpen door Liam, die goed meedacht en rekening hield met onze wensen en voorkeuren.
Puntje aftrek omdat de openingstijden op de site en bij Google niet kloppen en wij met onze aanhanger voor een dichte deur stonden.
Wij hebben de bank ruim een week in gebruik en zijn er erg blij mee. Hopelijk gaat ie lang mee!

16. juni 2025

Beste Nadine,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review. Wat fijn om te horen dat u goed bent geholpen door onze collega Liam en dat de bank direct op voorraad was. Wij streven ernaar om onze klanten zoveel mogelijk maatwerk en keuze te bieden, en het doet ons goed dat u dat heeft ervaren. Uw opmerking over de openingstijden nemen wij serieus en zullen wij intern doorgeven, zodat dit wordt aangepast. We hopen dat u nog lang plezier beleeft aan uw aankoop!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Op 15-06-2025 Ging ik met mijn man een…

Op 15-06-2025 Ging ik met mijn man een bankstel zoeken.
Eerst winkel die wij bezochten was Seats and Sofas in Duiven.
Bij binnenkomst krijgen we een warme welkom van Kai ( een kundige en dynamiek adviseur), koffie en water aangeboden gekregen. Hierna mag onze zoek avontuur beginnen.
We hadden bij 1.uur lang binnen het winkel( Seats and sofas) gelopen. Te veel keuze!!! Tot wij niet konden beslissen welk bank gaan we voor.
Er kwam Kai nog een keer langs, we mogen gelijk op hem springen om hulp te vragen bij het keuzes maken. We hadden behoefte aan waaw effect maar, maar hoeft ook niet duur te zijn. Echter wij werden met respect en vriendelijk manier behandeld door Kai en Juma’s. Ze hadden niet naar ons uiterlijke of portemonnee gekeken, maar naar iedereen is gelijkwaardig en iedereen is uniek!

Uiteindelijk we krijgen binnen 6-16 weken ons nieuwe hoekbank met rechtvaardige prijs.
Juma’s Hartelijke dank voor je vriendelijkheid en cliënten gerichtheid.

Tip: A.U.B de juiste prijs bij de samengetelde bank duidelijk laten zien. Dat scheelt schrikken. 😁
Liefs,
Mariama

15. juni 2025

Beste mevrouw Toure,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste en positieve review! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door onze collega’s Kai en Juma in de vestiging Duiven. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom en gehoord voelt in onze winkels, en het doet ons goed dat u dit ook zo heeft ervaren. We wensen u veel plezier met uw nieuwe hoekbank zodra deze geleverd is!

Dank ook voor uw waardevolle tip over de prijsaanduiding – we nemen dit zeker mee.

Goed geholpen

Er kwam meteen iemand vragen of ze konden helpen. En de eerste vraag was of we al eens eerder waren geweest. Dat waren we niet dus kregen we een beetje uitleg. Toen zeiden we dat we even rond wilde lopen en toen we bij we bank bleven staat en zitten kwam dezelfde medewerker kijken of hij iets voor ons kon betekenen. Ik wilde in eerste instantie de bank laten bezorgen maar heb uiteindelijk gekozen voor zelf ophalen en dat ging super snel. Die medewerker tilde het in het busje alsof het niks was. Enige wat ik als tip wil geven is dat de prijs bij de bank niet duidelijk is. Want hoe de bank er staat klopt niet met de prijs die er boven hangt. De prijs erboven is van de aller simpelste versie van de bank en die er staat is de allerbeste versie. En de maten van de bank waren niet duidelijk te vinden.

Beste Deanne,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en waardevolle feedback over onze vestiging in Duiven. We zijn blij dat u goed geholpen bent en dat het ophalen van de bank zo vlot verliep. We waarderen het dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen. Uw opmerking over de prijs- en maataanduiding bij het product nemen wij serieus en zullen wij intern bespreken om dit te verbeteren. Wij vinden transparantie erg belangrijk en streven naar duidelijkheid voor elke klant. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop.

Top!

We zijn supergoed geholpen bij Seats and Sofas in Duiven! Helaas weet ik de naam van de verkoper niet meer, maar hij nam echt de tijd voor ons en dacht goed mee bij het samenstellen van ons nieuwe bankstel. We hebben uiteindelijk gekozen voor een ruime U-bank in een mooie taupe kleur, met een bedgedeelte waar we heerlijk op kunnen chillen, precies wat we zochten qua comfort én uitstraling. Geen opdringerig verkooppraatje, gewoon eerlijk advies en een fijne sfeer. Alles werd duidelijk uitgelegd en we voelden ons echt gehoord. We kunnen niet wachten tot de bank geleverd wordt! Zeker een aanrader als je op zoek bent naar iets nieuws voor je woonkamer.

9. juni 2025

Beste Ronald,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste en positieve review over onze vestiging in Duiven. Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen en dat onze collega de tijd voor u nam om samen de perfecte U-bank samen te stellen. We zijn blij dat u zich op uw gemak voelde en dat de sfeer en het advies als prettig zijn ervaren. De gekozen bank klinkt heerlijk comfortabel én stijlvol, precies wat u zocht! Wij wensen u alvast heel veel woonplezier en danken u voor uw aanbeveling.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Omdat wij eerder al een bank hadden van…

Omdat wij eerder al een bank hadden van seats en sofa, ook nu weer op zoek in de winkel naar een geschikte bank. Na een beetje heen en weer gedoe over de maten, begon de verkoper zeer vervelend gedrag te vertonen. Toen wij aangaven dat we thuis nogmaals de afmetingen op gingen nemen, kon de bank ineens voor € 600 minder , maar dan wel direct kopen. Wij zijn van dit soort gedrag niet gediend. En ook niet gewend van Seats en sofas. We hebben de bank alsnog gekocht maar in een andere vestiging, hier werden we wel vriendelijk geholpen.

Beste heer Korten,

Dank voor uw feedback. Wat jammer dat uw bezoek aan onze vestiging in Duiven niet naar verwachting verliep. Het is uiteraard niet de bedoeling dat u zich onder druk gezet voelt bij het maken van een beslissing. Wel zijn we blij te horen dat u alsnog geslaagd bent in een andere vestiging, waar u wél vriendelijk bent geholpen.

Wij waarderen uw loyaliteit en nemen uw ervaring mee ter verbetering van onze service.
Zou u uw contactgegevens willen sturen naar duiven@seatsandsofas.nl zodat we dit intern kunnen oppakken?

Vrijblijvend en niet opdringerig

Vrijblijvend en niet opdringerig

Beste mevrouw Evers,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u onze benadering als vrijblijvend en niet opdringerig heeft ervaren. Wij vinden het belangrijk dat klanten zich op hun gemak voelen in onze showroom en rustig hun keuze kunnen maken.

Wij hopen dat u tevreden bent met uw aankoop en verwelkomen u graag opnieuw.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik heb een mooie bank gekocht bij seats…

Ik heb een mooie bank gekocht bij seats and sofa. Nog mooier was dat ik hem dezelfde dag al thuis had staan. Echt super blij mee. Geen wachttijden van 12 weken.

2. juni 2025

Beste klant,

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw aankoop bij Seats and Sofas in Duiven! Geweldig dat u uw bank dezelfde dag al thuis had staan – dat is inderdaad een groot voordeel wanneer u direct wilt genieten van uw nieuwe meubelstuk. We doen ons best om wachttijden zo veel mogelijk te beperken, en het is mooi om te zien dat dit in uw geval zo goed is gelukt.

Bedankt voor het delen van uw ervaring en veel plezier met uw nieuwe bank!

Klantvriendelijk

Zeer vriendelijk geholpen door Kai.

1. juni 2025

Beste heer Van Druten,

Dank u wel voor uw positieve reactie! Wat fijn om te horen dat u zo vriendelijk geholpen bent door onze collega Kai in Duiven. Klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel, en het is mooi dat u dat zo ervaren heeft. Wij zullen uw compliment zeker aan Kai doorgeven.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vanaf het moment dat ik de winkel…

Vanaf het moment dat ik de winkel binnenkwam, ben ik door Robin uitstekend geholpen. Hij nam de tijd om mijn wensen te begrijpen, gaf deskundig advies over de bank die ik op het oog had, en bleef geduldig en vriendelijk tijdens het hele proces. Bij het afrekenen zorgde zijn collega’s voor een soepele en duidelijke afhandeling. Robin straalt professionaliteit en klantvriendelijkheid uit — een echte aanwinst voor het team. Bedankt voor de topservice!

24. maj 2025

Beste mevrouw Guyonne,

Wat een prachtige beoordeling, hartelijk dank daarvoor. We zijn blij dat Robin u zo goed heeft kunnen helpen en dat u zijn deskundigheid en klantvriendelijkheid waardeert. Wij zijn trots op collega’s zoals hij en zullen uw complimenten zeker met hem en het team delen. Fijn dat ook de afhandeling soepel is verlopen.

We wensen u veel plezier met uw nieuwe bank!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Altijd goede ervaringen gehad maar nu…

Altijd goede ervaringen gehad maar nu begin ik me toch echt zorgen te maken.
12 weken geleden een dood simpele bank besteld. Niets eraan is spannend gewoon recht toe recht aan. Geen levering in zicht maar wel 12 weken verder en dat is geen belofte geweest.

Heb mezelf nu echt voorgenomen dat ik nog 4 weken afwacht.
Geen bankstel dan ga ik er 1 in de winkel ophalen of betaal het resterende bedrag echt niet en haal een andere bank bij een ander bedrijf.

Tis de hoofdprijs niet wat ik moet betalen maar ga niet voor lucht betalen en maanden wachten op de meest simpele bank die er onderhand bestaat.

Erger nog, degene die ik wilde stond letterlijk voor m'n neus maar ja die kon niet mee! Hoezo vandaag besteld, vanavond zitten???

Hoe krom!

19. maj 2025

Beste Mariska,

Bedankt voor uw open en eerlijke review. Het spijt ons te horen dat de levertijd van uw bankstel tot teleurstelling heeft geleid, zeker wanneer u een eenvoudig model bestelt en het product zichtbaar beschikbaar is. Wij begrijpen dat u duidelijkheid en snelheid verwacht.

Wij willen dit graag verder onderzoeken. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw contactgegevens en aankoopbewijs te sturen naar duiven@seatsandsofas.nl? We kijken graag samen naar een passende oplossing.

Goede en meedenkende service

We gingen een nieuwe bank uitzoeken aangezien we verhuist zijn.
Er waren een aantal dingen voor ons belangrijk namelijk, we wilde graag een hoekbank aan daar zat wel een maximale lengte aan en we hebben katten dus qua stof kan niet alles.

We werden geholpen door Rob en hij begreep onze wensen erg goed. Zo hebben we ook gezellig over zijn eigen hond gepraat.
Het belangrijkste wat Rob aangaf is dat je vooral gewoon moet gaan zitten in de banken en vanuit daar verder kijken.
Nadat we een model hadden die super zat, moesten we over het soort materiaal nadenken.
Ook hiermee was Rob super behulpzaam en heeft echt met onze wensen rekening gehouden.
Hij heeft qua kosten ook met ons meegedacht.

Echt een super ervaring en we kunnen niet wachten tot onze bank klaar is!

16. maj 2025

Beste mevrouw Linkenhof,

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat onze collega Rob u zo goed heeft geholpen bij het vinden van een bank die aan al uw wensen voldoet. Uw positieve woorden over zijn aandacht en meedenken waarderen wij zeer.

Wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe bank en danken u hartelijk voor uw vertrouwen in Seats and Sofas. U bent altijd welkom voor een volgend bezoek!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Rolstoelgebonden, hoogte zitting en stevige armleuning belangrijk

Sinds een klein half jaar zit ik in een rolstoel door een herseninfarct. Met uitval van been/arm aan één kant. Daarom is de zithoogte van een bank voor mij belangrijk. Net als een stevige armleuning. Wil ik ooit weer zelfstandig van een bank kunnen opstaan. Verkoper Rob is met ons de volledige showroom doorgelopen met een rollermaat in de hand om de exacte hoogte van de banken ter plekke op te meten. En heeft (mee)gedacht over andere belangrijke punten waar ik zelf niet aan gedacht had. Bijvoorbeeld de stevigheid van de zitting, stevig zodat de zitting minder inzakt en opstaan makkelijker is. Het is uiteindelijk de Poncho 3-Zits XL Western cognac geworden. Staat prachtig in de woonkamer, zit heerlijk en ik kan er zonder hulp uit opstaan.

2. maj 2025

Beste familie Tup,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review. Wat fijn om te horen dat onze collega Rob u zo goed heeft begeleid bij het uitzoeken van een geschikte bank, rekening houdend met uw specifieke situatie. Wij vinden het belangrijk dat iedereen comfortabel kan wonen, en het doet ons goed te horen dat u zelfstandig kunt opstaan met de Poncho 3-Zits XL.

Geniet van uw nieuwe bank en nogmaals dank voor uw vertrouwen in ons.

Heel goed geholpen in Duiven

Heel goed geholpen in Duiven. Kai was vriendelijk, professioneel en zorgde ervoor dat we zeer tevreden de winkel verlieten.

8. maj 2025

Beste mevrouw Meijdam,

Wat fijn om te horen dat u goed bent geholpen in onze winkel in Duiven! We zijn blij dat onze collega Kai u vriendelijk en professioneel heeft begeleid en dat u tevreden bent over uw ervaring bij ons.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe bank.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een slechte service (en het product laat ook te wensen over!)

In maart kochten wij een bank bij Seats & Sofas. Ondanks alle horrorverhalen online gaven we ze toch het voordeel van de twijfel. We hadden een mooie bank uitgezocht en er was veel mogelijk qua opstelling en stof. Eén van onze eisen was dat de bank geen 'vleug' heeft, dus dat je het niet ziet als je met je hand over de bank wrijft bijvoorbeeld. De stof op het showmodel had dit wel, maar de verkoper liet op een staaltje zien dat de stof in de kleur die wij wilden dit niet had. We vroegen hem of dat wel goed in te schatten was op zo'n stukje stof, maar hij verzekerde ons dan. Nou; heel fijn, want de stof en de kleur waren fantastisch!

De bank werd eerder dan verwacht geleverd met de boodschap dat hij binnen twee dagen afgehaald moest worden. Gezien we hem nog niet hadden verwacht hebben we in alle haast een busje gehuurd en de bank opgehaald - want een bedrijf regelen leek ons niet meer te lukken in het krappe tijdsbestek wat we kregen.

Thuis, bij het uitpakken van de bank, bleek al snel dat er beschadigingen in de stof zaten. Hierover hebben we contact opgenomen. De reactie? Dat we maar moesten aantonen dat we dit zelf niet hadden gedaan. We hadden geen beeldmateriaal om aan te tonen dat het er al zat toen we de bank kregen en dat het verpakkingsmateriaal toen nog heel was. Bij schade dien je het product ter controle aan te bieden in de originele verpakking en die was er al af. Nogal krom: want als ik het verpakkingsmateriaal had laten zitten, had ik de beschadiging nooit gevonden. Een behoorlijke dichte deur dus aan de kant van Seats en Sofas. Geen enkele sorry of 'wat vervelend' in eerste instantie.

Er mag uiteraard ook gezegd worden dat het echt een hele mooie bank was, die uit de verpakking kwam. Des te groter de domper dat hij beschadigd was. Maar dat is niet het enige: toen de bank eenmaal stond bleek al heel snel dat de stof een enorme vleug had. Terwijl de betreffende verkoper ons toch écht had beloofd dat dit niet aan de orde was met deze stof. Of de verkoper wist dit echt niet (maar dan moet je ons niet iets verzekeren) of het is een hele vervelende verkooptruc omdat je ons toch echt een bank wilde verkopen. De verkoper zal ik vooralsnog niet bij naam en toenaam noemen, maar Seats en Sofas weet over wie het gaat. De bank in de betreffende kleur vinden we heel mooi en de kleur was er in een andere stof niet of niet vergelijkbaar, dus dit nemen we maar voor lief. Maar deze gang van zaken is natuurlijk écht niet hoe het hoort en je mag ook zeker meer verwachten als een bank voor een flink bedrag koopt.

Toen we de bank in elkaar wilden zetten kwamen we er al snel achter dat een bepaald deel niet in elkaar geklikt kon worden. Snel bleek dat het deel veel te groot was en niet aansloot op de rest van de bank. Seats en Sofas heeft dit opgepakt en de bank zou bij ons worden opgehaald om gerepareerd te worden. De bank zou worden opgehaald door een bedrijf waarmee Seats en Sofas veel werkt en hij zou binnen 6 tot 12 weken weer bij ons terug zijn.

Prima dat je onze bank gaat maken, want dat lijkt me niet meer dan logisch, maar je benadeelt ons vervolgens met de extreem lange tijd dat de bank weg is. Op de vraag of ze, als de bank dan toch wordt opgehaald, even naar de aangegeven beschadigingen kunnen kijken was het antwoord duidelijk: nee! Achteraf bleek de tijd dat de we de bank kwijt zijn ook een stuk langer: 8 - 14 weken. Op de vraag of hier nog een compensatie tegenover stond was het antwoord ook duidelijk. We konden als service wel een leenbank krijgen, maar daar hebben we vriendelijk voor bedankt. In de eerste plaats omdat we dat geen service vinden, maar het minste wat je kunt doen. Daarnaast zitten we niet echt op een bank te wachten waar half Nederland al opgezeten heeft.

Onze bank is vorige week afgehaald en de mannen van het betreffende bedrijf dachten goed met ons mee. Wat echter onze verbazing schetste, was het feit dat onze nieuwe bank op een vies karretje werd geladen en vrij lomp naar de vrachtwagen gebracht werd. Wat hier echt ongekend aan was: de bank werd niet ingepakt, geen kleed om de bank, geen bescherming: HELEMAAL NIKS! Ook werd hij zo in de vrachtwagen gezet. Dus je verwacht van ons dat we de bank in de originele verpakking aanbieden als we schade hebben (die we dan dus helemaal niet hadden kunnen constateren), maar je gaat wel zo met onze bank om als hij terug moet naar jullie?

Daarnaast zagen we nog een fout in de bank toen hij eenmaal in de vrachtwagen stond. Op de plek waar de eerste schade in de stof was ontdekt, zit de stof ook HEEL los. Het lubbert zeg maar echt. En dan moet ik gaan bewijzen dat we de schade echt niet zelf hebben veroorzaakt…

Na meerdere e-mails hebben we op onze laatste twee geen reactie meer gekregen. Ronduit onbeschoft!

Denk dus 100 keer na voor je een bank koopt bij dit bedrijf!

28. april 2025

Beste Marena,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide terugkoppeling. Het spijt ons zeer om te horen dat uw ervaring met ons niet aan de verwachtingen heeft voldaan. Uw opmerkingen over de beschadiging, onduidelijke communicatie en de manier waarop de bank is opgehaald, nemen wij bijzonder serieus. Wij begrijpen goed dat dit tot grote teleurstelling heeft geleid, zeker gezien uw aanvankelijke enthousiasme over de bank.

Wij willen u vragen om uw contactgegevens en relevante correspondentie te sturen naar duiven@seatsandsofas.nl, zodat wij dit verder kunnen onderzoeken.

Goed geholpen

Goede ervaring.
Samenstellen van de bank liep soepel. Duidelijk uitleg over stofkwaliteit.
Na bestelling ook een snelle levering. Binnen een uur was alles rond 👍🏻
Locatie in Duiven.

13. april 2025

Beste Edward,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn dat het samenstellen van uw bank soepel is verlopen en u duidelijke uitleg kreeg over de stofkwaliteit. Ook mooi om te horen dat alles binnen een uur rond was. Wij streven naar een snelle en duidelijke service, en uw ervaring bevestigt dat dit gewaardeerd wordt.

Veel plezier met uw nieuwe bank!

Fantastische ervaring!

Zo fijn geholpen!

Afgelopen zondag naar Seats and Sofas in Duiven geweest en hier onze nieuwe bank gekocht! Bij binnenkomst werden we te woord gestaan door Ronnie en werd ons gelijk wat te drinken aangeboden en kregen we een korte uitleg over de lopende acties en werden met de prijsopgave losgelaten.

Na vele banken te hebben gezeten en wisselende meningen tussen banken kwamen we bij de Tyler terecht, deze zit voor ons perfect! Ronnie moet dit aan onze ogen hebben gezien want hij kwam aanlopen met een glimlach, na wat stofkeuze en andere technische puntjes kwamen we er achter dat de bank 15 cm te breed was, balen!
We zagen onze bank al een beetje verdwijnen toen Ronnie even terug naar de computer en tekentafel ging en met 5 minuutjes kwam hij terug met de oplossing : '2,5 zits met een terminal, dan heb je 15 cm ruimte over zodat je je stopcontact nog kunt gebruiken'

Perfect! Dit is dé oplossing om deze heerlijke bank in ons huis kwijt te kunnen! Hierna hebben we nog wat te drinken gekregen en zijn we na een kleine onderhandeling over de prijs eigenaar van deze fantastische bank.
6 tot 12 weken levertijd en er wordt rekening gehouden met onze vakantie, hoe fijn!

Al met al een heerlijke ervaring, ik heb nog nooit met zoveel plezier zo'n bedrag uitgegeven en een nieuwe bank gekocht!

13. april 2025

Beste van Bodengraven,

Wat geweldig om te lezen dat u zo’n positieve ervaring heeft gehad bij onze vestiging in Duiven! Wij zijn blij dat Ronnie u zo goed heeft kunnen helpen en meedacht in het vinden van een passende oplossing voor de afmetingen van uw nieuwe bank. De Tyler is een prachtige keuze, en het is fijn om te horen dat deze perfect bij uw wensen past. Ook bedankt dat u onze service en gastvrijheid zo waardeert.

Wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe bank en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Seats and Sofas

Læs mere om andre typer anmeldelser.