Virksomheden har svaret
Seats and Sofas Duiven Echt top service! Super geholpen door medewerker Rob.. Hij is vriendelijk, denkt ontzettend goed mee en wat ik waardeer... hij is eerlijk! Uiteindelijk de deal aang... Se mere
Virksomheden har svaret
Goed geholpen door Jan. We hebben allerlei opties besproken en uiteindelijk een overwogen keus gemaakt. Benieuwd naar de bank, daar mogen we nog even op wachten.
Virksomheden har svaret
Het was echt een hele fijne ervaring, Claudia heeft ons heel fijn geholpen zonder te opdringerig te zijn. Een prachtig helemaal zelf samengestelde bank gekocht! Top :)
Virksomheden har svaret
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.
Lithograaf 11, 6921 VA, Duiven, Gelderland, Holland
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zeer slechte ervaring. In november een bank besteld met de duidelijke belofte (zowel mondeling als op papier) dat het om een spoedlevering ging, zodat we deze binnen enkele maanden zouden ontvangen. Nu, maanden later, blijkt dat dit nooit als spoedorder is verwerkt en dat de levering pas eind mei plaatsvindt. Dit voelt als misleiding en totaal gebrek aan betrouwbaarheid. Ik zou hier niet opnieuw bestellen.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Duiven
super goed en vriendelijke personeel (jan) ontspannen kunnen winkelen.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Duiven
Leuke gezellige personeel! Goede en professioneel advies. Goede prijs kwaliteit!

Seats and Sofas Duiven
Uiteindelijk de deal aangeboden gekregen door de manager Jan.
Prachtige bank voor een hele mooie prijs!
Jan en Rob, Nogmaals ontzettende bedankt voor de mooie deal. Ik ben er ontzettend blij mee!
Ook een positieve ervaring met de bezorgers van SEP koerier diensten!!
De mannen kwamen op tijd, zeer vriendelijke en hebben de bank binnen no time naar binnen gebracht en in elkaar gezet.
Ik kan niet anders zeggen dan ook topservice!!
Ik ben tevreden en zou iedereen Seats and Sofa Duiven aanraden!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Duiven
Goed geholpen door Claudia, alle opties en mogelijkheden rustig doorgenomen

Besvarelse fra Seats and Sofas - Duiven
Mooie stevige bank gekocht.
Heel vriendelijk en meedenkend personeel, we zijn super goed geholpen door Rob en Jan!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Duiven
Fijne winkel en fijne medewerkers Jan heeft ons super goed geholpen!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Duiven
Super ervaring en fijn meegedacht door Claudia. Heel erg blij met onze nieuwe bank, helemaal zoals we hem zelf wilden!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Duiven
Rob was really helpful. Great guy. Top quality sofa. Definitely a steal. I recommend them everytime.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Duiven
Hele fijne advies gekregen en gezellige werknemers

Besvarelse fra Seats and Sofas - Duiven
Mijn ervaring is goed en aan gehoord

Besvarelse fra Seats and Sofas - Duiven
Wij zijn supergoed en leuk geholpen door Rob.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Duiven
Er werd helemaal geen druk uitgeoefend en we kregen heel erg goed advies van Jan. We vonden het ook erg fijn dat we de stalen meekregen naar huis om nog even goed te kijken welke kleur het moois was in ons huis.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Duiven
Wij kwamen naar de winkel om ons te oriënteren voor een nieuwe bank. Wij liepen de winkel uit met een nieuwe bank. We werden heel goed geholpen door een vriendelijke verkoper (met een sikje, we denken dat hij Jan heet). Vriendelijke vent en hij heeft ons echt goed geholpen. Hij vertelde ons over alle opties en dat maakte de keuze wel lastig, maar dat is ook wel heel fijn. Al met al, een goede ervaring.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Duiven
Geholpen door Rob, erg fijne man! Denkt heel erg mee naar wensen en houd rekening met budget.
En we kregen koffie :)
Fijne ervaring!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Duiven
Læs mere om andre typer anmeldelser.