Wij hebben bij Seats and Sofas een bank besteld. Bij de aanbetaling ontvingen wij een bon waarop inhoudelijk niets stond vermeld: geen specificatie van het betaalde bedrag, geen afmetingen van... Se mere
Virksomheden har svaret
Gisteren bij Seats and Sofa’s in Drachten geweest, blijft toch wel m’n winkel om een bank te kopen. We zijn goed geholpen door Tim, een gedreven verkoper die weet waar hij over praat, ook meerdere sto... Se mere
Virksomheden har svaret
Seats and Sofa’s is de “go to” winkel als het gaat om prijs kwaliteit verhouding en klantvriendelijkheid. We kwamen bij het filiaal in Drachten en werden vriendelijk verwelkomd door een verkoper. We h... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij hadden een klacht over een eerder aangeschafte bank. Deze klacht werd zeer serieus genomen door Manager Jouke van Seats&Sofas in Drachten. Zeer vriendelijk, duidelijk, eerlijk. Zodoende is onze... Se mere
Virksomheden har svaret
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.
M.L. Kingsingel 10, 9203 JC, Drachten, Friesland, Holland
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goed geholpen door Jouke. Duidelijke uitleg en veel op voorraad.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Drachten
ruime keuze in model en kleur.
vriendelijk ontvangst en erg gastvrij.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Drachten
3 augustus een hoekbank gekocht bij Seats and Sofas Drachten. Ik werd erg goed geholpen door een jongeman die ontzettend veel geduld met me had, waardoor ik op mijn gemak de juiste keuze kon maken. Bedankt daarvoor.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Drachten
Ik ben geholpen door Rubin hij heeft echt goed geholpen service goed en advies met veel keuzes ik ben echt blij bedank
Groetjes Hamid

Besvarelse fra Seats and Sofas - Drachten
Goed geholpen en snel een mooie bank voor een goede prijs. Helemaal top!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Drachten
Ik ben hartelijk ontvangen door Jouke in Drachten. Hij nam alle tijd en we hadden een fijn gesprek. Joure heeft goed met mij meegedacht en we hebben een koop afgesloten waar wij allebeide zeer tevreden mee zijn. Super!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Drachten
Ik werd prettig en vooral met geduld geholpen in de winkel. De uiteindelijke levering was veel vroeger dan verwacht en dat kwam goed uit.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Drachten
Ik zou eerlijk gezegd alleen kijken maar door de zeer behulpzame , vriendelijke en meedenkende verkoopmedewerker (bleek de manager te zijn) heb ik de bank gelijk gekocht! Er werd in oplossingen gedacht en niet in problemen. Heel fijn🙂 Niet voor niets de tweede keer dat ik een tevreden klant ben bij Seats and Sofas in Drachten. De betreffende verkoper wist zich mij zelfs nog te herinneren na al die jaren. Dat noem ik nog eens klantgericht!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Drachten
Wij waren opzoek naar een nieuwe bank en bij ontvangst zijn wij direct positief begroet door Ruben. Na het lopen van een rondje in de mooie en overzichtelijke winkel viel ons oog op een grote bank die precies voldeed aan onze wensen. Na het opmaken van de offerte en prijsonderhandeling samen met Jouke hebben wij een prachtige nieuwe bank gekocht. Nu kijken we er erg naaruit dat onze nieuwe bank komt . Bedankt Ruben en Jouke voor jullie hulp en advies.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Drachten
Super fijn geholpen door Ruben! Erg klantvriendelijk en denken in veel mogelijkheden.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Drachten
Wij hebben een prachtige bank gekocht bij Seats en sofa’s in Drachten. Medewerker Albert heeft ons heel erg fijn geholpen en voorzien van alle informatie.
Heel erg tevreden en enorm blij met de nieuwe bank

Besvarelse fra Seats and Sofas - Drachten
Wij hebben onze hoekbank gevonden.
Wordt zelfs geleverd
Moeten alleen even wachten maar dat is geen probleem.
Goed geholpen door Bert

Besvarelse fra Seats and Sofas - Drachten
Na 27 jaar kunnen genieten van hoekbank die bij Seat and sofa’s hebben gekocht, na 27 jaar weer een succes , waren heel vriendelijk geholpen door jouke die ons alles goed heeft uitgelegd en vriendelijk antwoorden op onze vragen kregen met een koffie erbij

Besvarelse fra Seats and Sofas - Drachten
De bank die ik heb gekocht is erg mooi, zit tot nu toe lekker. Kleur is exact wat ik heb uitgekozen. Verkoper weet veel van het product, maar wil wel echt verkopen wat het lastig maakt. Hij had mij gegarandeerd dat de bank naar boven kon op eigenlijk elke trap, dit was echter niet waar. Dit was wel erg jammer omdat ik hem dan niet zou hebben gekocht, omdat de bank voor boven was. Hij staat nu wel in huis en verder wel content met de bank.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Drachten
Heel behulpzaam, aardig,meedenkend,duidelijke afspraak.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Drachten
Er is alle tijd voor ons genomen en Matthias heeft ons goed geïnformeerd en met ons meegedacht. Doordat manager Jouke voor ons een mooie prijs kon maken hebben we met een tevreden gevoel een leuke bank gekocht.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Drachten
2 mooie banken gekocht in november een relaxseat.
We zouden hem 2 weken later ophalen en dit is ook gebeurd.
Zodra we hem thuis uit de doos haalden en de eerste keer gebruikte, brak er al wat af tijdens het uitklappen van het relax gedeelte.
Hun reactie ja je hebt een bank uit de showroom gekocht dus daar zit geen garantie op.
Slechte service ook geen vergoeding en ze weigerde hem terug te nemen.
Na mijn ervaring aflevering radar over hun gekeken en tot de dag van vandaag spijt van de aankoop
wat een oplichters.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Drachten
Voor het eerst bij Seats en Sofa's Drachten wezen kijken. Vlot geholpen en een rondleiding door de showroom gekregen. Er wordt u zelfs grevraagd of koffie/thee wilt. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Je kunt ze vanalles vragen. Veel banken zijn in verschillende kleuren en verschillende stof te krijgen en de kwaliteit lijkt heel goed. Ondanks dat we zondag middag wat laat binnenkwamen kregen we ruim de tijd om alles te bekijken. We hebben een prachtige bank gekocht. Bij het afrekenen kregen we nog een boekje met alle informatie mee. Uiteindelijk is het personeel een half uur langer gebleven om ons te helpen. Verkoper Ruben is een topper!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Drachten
Zeer tevreden met de service. Jouke heeft ons geholpen de juiste model-, materiaal- en kleurcombinatie te vinden voor een geweldige prijs.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Drachten
Vanmiddag de bank Vince gekocht, super goed geholpen door de verkoopmedewerker in de winkel Drachten. Eenmaal thuis kwamen we erachter dat de onderbak scheuren had, gebeld en toen moesten we zelf weer op en neer rijden voor een nieuwe. Werd gezegd dat dit de enige oplossing was. Helemaal erheen gereden en weer terug, komen we erachter dat de schroefgaten niet helemaal op elkaar passen. Waardoor 2 van de 4 schroeven van de armleuning naar het lighoek gedeelte niet in het gaatje willen draaien. Hier halen we dus niet weer een bank..

Besvarelse fra Seats and Sofas - Drachten
Læs mere om andre typer anmeldelser.