Zeer goed geholpen door vriendelijke jongeman, goed luisteren oor naar mijn wensen. We kwamen om te kijken maar zijn geslaagd voor een 2 1/2 zits, hij kwam met meerdere kleuren aan stof, dus kleurkeu... Se mere
Virksomheden har svaret
Een warm welkom toen we binnenkwamen. Behulpzaam, medewerker weet wat waar hij over praat, meedenkend , kortom aanrader om hier in Alkmaar eens naar binnen te gaan. Genoeg keus, goede kwaliteit en per... Se mere
Virksomheden har svaret
Wat een verschrikkelijk bedrijf. Vooral filiaal Alkmaar. Bank defect, 2 haar lang bezig om te laten repareren. Opgehaald zonder gerepareerd terug gekomen. Afgesproken dat er een nieuwe bank wordt best... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij zijn zeer goed geholpen door brandon in alkmaar. Heerlijk rustig kunnen kijken en rondslenteren zonder de druk dat je wat moet kopen ik heb wel eens anders gezien, maar heerlijk kunnen winkelen e... Se mere
Virksomheden har svaret
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.
Koedijkerstraat 2, 1823 CR, Alkmaar, Noord-Holland, Holland
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Werd vriendelijk geholpen met me.aankoop van me nieuwe bankstel

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Op 01-06-2025 heb ik bij Seat and Sofa een bank gekocht. Aankoopbedrag €1.600,- direct betaald. Op de koopovereenkomst staat levering binnen 1 week.
Vandaag, 18-08-2025, ruim 2,5 maand later: nog steeds géén bank. Om 09:43 opnieuw gesproken met een vrouwelijke collega die begrip toonde en beloofde het uit te zoeken. Maar: geen antwoord, geen reactie op mijn mail, geen reactie op mijn eerdere review.
Afspraken worden niet nagekomen, terugbelbeloftes blijven uit, mails blijven onbeantwoord en als klant word je volledig genegeerd.
Conclusie: een waardeloze ervaring – ik wacht al 2,5 maand op een bank die ik al vanaf dag 1 volledig heb betaald.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
In maart onze bank hier gekocht, maar deze is helaas al binnen 2 maanden na aankoop stuk gegaan. De binnenvoering van de armleuning is gescheurd, waardoor er een deuk is ontstaan in de leuning. De bank is normaal gebruikt, en dus nog maar een paar maanden oud.
Teleurstellend genoeg was de reactie op onze klacht dat dat niet binnen de garantie valt. Als er al zulke beschadigingen ontstaan bij normaal gebruik en dat binnen 2 maanden, vind ik de kwaliteit teleurstellend slecht. En de reactie van het bedrijf al helemaal.
Zeer slechte service!!!
Update:
Er is op de kosten van seats and sofas een monteur langs geweest en heeft de beschadiging hersteld. Het probleem is nu opgelost

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Goede service en duidelijke communicatie. De levering verliep volgens afspraak en de bank zit heerlijk. Fijn dat er ook een actie is waarbij je je aankoopbedrag terug kunt winnen!"

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Ongeveer 1,5 jaar geleden kochten wij bij Seats and Sofas een grote U-bank van ruim €2.000. In de winkel vroegen we specifiek advies voor een stof die bestand is tegen het krabben van onze kat. De verkoopster raadde een stof aan, maar zodra de bank thuis stond, liep onze kat er één keer overheen en zaten er direct lusjes in. De stof bleek totaal ongeschikt. Seats and Sofas deed hier niets mee, dus we hebben het toen maar laten gaan.
Een jaar later scheurde de stof bij een stiknaad volledig open (zonder enige schuld van onze kant). Omdat we nog garantie hadden, werd de bank opgehaald voor herstoffering. We gingen zelf naar het filiaal om uitgebreid een nieuwe stof uit te zoeken — dit keer na grondig onderzoek naar een stof die wél bestand is tegen kattenkrabben (microvezel). Onze keuze is duidelijk vastgelegd in de serviceticket én nogmaals bevestigd via e-mail. Voor het ophalen én terugbrengen van de bank hebben wij zelf ook nog betaald.
De wachttijd zou 8 tot 16 (!) weken zijn. Na 10 weken hebben wij zélf gebeld om te vragen of onze bank al klaar was, omdat wij daar niets over hadden gehoord. Pas toen kregen we te horen dat de bank gereed stond. In de winkel ontdekten we tot onze verbazing dat er de verkeerde stof op zat. Blijkbaar was onze oude stof uit het assortiment gehaald vanwege veel klachten, en heeft men zonder overleg zomaar de ‘vervangende’ stof gebruikt, zonder in de ticket te kijken.
We vroegen dringend om spoedherstel, aangezien we al zolang zonder bank zitten. Thuis hebben we nu alleen een kleine, harde driezits van nep leer waar je niet prettig op kunt zitten. Toch kregen we te horen dat ze niets met prioriteit doen en dat we opnieuw tot 16 weken mogen wachten.
Dit betekent dat wij straks bijna een half jaar zonder onze eigen bank zitten, volledig buiten onze schuld om. In die tijd hebben we geen excuses, geen compensatie, geen terugbetaling van de transportkosten en geen enkele vorm van proactieve service ontvangen.
Als iemand die zelf in de service-industrie werkt, vind ik dit ronduit beschamend. Fouten maken kan gebeuren, maar hoe je ermee omgaat maakt het verschil — en hier laat Seats and Sofas het volledig afweten.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Begin februari 2 sta op stoelen besteld voor mijn ouders. Zouden binnen 10 weken leverbaar zijn. Helaas werden dit een aantal weken later. Toen opgehaald en bij mijn ouders uitgepakt. Bleken het geen sta op stoelen te zijn!!! Dus weer terug naar filiaal. Daar zeiden ze dat het "systeem" eruit lag. Jaja! Dus moesten we koopovereenkomst mailen. Dit gedaan. Kregen mail terug met de opmerking "geef ons 5 werkdagen de tijd om met een passende oplossing te komen". Je raad het al hé? Moest zelf maar weer bellen na 14 dagen. Reageren overigens ook niet op mail! Toen kreeg ik niet Alkmaar maar Zoeterwoude aan de lijn. Telefonist zei dat precies die 2 stoelen wel in Zoeterwoude staan. Ze zou een verzoek doen zodat we ze daar op kunnen halen. Kreeg een mail waarin stond dat het verzoek in behandeling is genomen. Nu wéér 3 weken verder! Niets gehoord van Seats and sofas. Dus zojuist gebeld. Wéér Zoeterwoude ipv Alkmaar aan de lijn. Telefonist zegt dat de twee stoelen daar op voorraad staan en dat ik ze mag ophalen. Ik zei dat ik het eigenlijk niet netjes vind. Waarom moet ik naar Zoeterwoude? Ze kunnen de stoelen toch ook naar Alkmaar brengen? Waarom moet hun fout mijn probleem worden? Maar ze zegt dat het echt niet kan. Nou ja... We gaan er maar heen. Maar als het dan wéér fout gaat, ga ik echt juridische stappen zetten hoor. Wat een slechte service!!

Goed geholpen
Goed meegedacht
Samen tot een mooie keuze gekomen

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Heel vriendelijk geholpen door het personeel! Denken goed met je mee.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
We liepen eigenlijk spontaan de winkel van Seats and sofa’s binnen.
We werden hartelijk ontvangen en al snel stond er een medewerker bij ons die écht goed luisterde naar onze wensen. Omdat we een bijzondere opstelling zochten (die je normaal niet in de showroom ziet), dachten we dat het lastig zou worden. Maar niets was minder waar!
De medewerker dacht actief met ons mee, schakelde direct met het hoofdkantoor en kwam met een oplossing op maat. Dankzij zijn inzet en betrokkenheid konden we de winkel dolblij verlaten, mét een prachtige bank die nu helemaal naar wens voor ons gemaakt wordt en binnen enkele weken geleverd zal worden. Wat een topservice van Seats and sofa’s !

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Goed geholpen en alles goed uitgelegd keurig netjes zoals de klant het wilt

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Super, gelijk al bij binnenkomst was ik eerst aan het rondkijken en dat ik toch geholpen wilde worden, was er iemand die gelijk hiervoor alle tijd nam. Een hele mooie bank gekozen, was er voor inspiratie, maar een goeie deal kunnen sluiten. Heel fijn dit dat je ook gezien wordt als klant die toch wel iets belangrijks koopt voor in huis.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Vriendelijke en vakkundige medewerkers, er werd heel goed naar mijn wensen voor een nieuwe bank geluisterd. De tip om voor de juiste stof te kiezen ivm de hond was zeer welkom. De koop was snel gesloten.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Update: je krijgt die standaard reactie dat je ze moet mailen, die dag daarna mail gestuurd en tot heden nog steeds niets vernomen. Had ook na telefonisch contact in juni ook online al een klacht ingediend en ook nog niets op vernomen.
Na 2 x op de bank zitten zagen we al direct dat er een paar kussens ook niet echt van goeie kwaliteit zijn, zitten strepen in het stof we hebben hoogglans. Ook een paar kussens die al helemaal zacht zijn, het lijkt nu een bank alsof er altijd maar in gehangen word en al een jaar oud is… terwijl we er amper nog op hebben gezeten.
In Januari 2025 een bank gekocht bij ze. Aangegeven toen in de winkel dat we de bank begin juli wel graag wilde. In april werd ik opeens gebeld gemiste oproep. Paar minuten later gebeld en toen wisten ze niet waarom ik gebeld was. In Mei zelf gebeld of ze ons wel al kon laten weten in welke week ze verwachten dat de bank klaar staat. Dat konden ze niet. Het kon juni zijn maar ook ergens in juli. Werd ik opeens vorige week eerste week juli gebeld door een filiaal in drachten dat de bank al een maand in Alkmaar stond en ze benieuwd waren waarom wij m nooit opgehaald hadden… ik aangegeven dat wij nooit een mail of telefoontje hebben gehad dat de bank er was. Dit zag mevrouw in het systeem na het zoeken dat ik inderdaad nooit een mail had ontvangen en die voor wat nut nog had even gestuurd naar me.
Ik belde direct naar Alkmaar en vind zelf dat ik echt belachelijk geholpen werd telefonisch. Ik zou liegen want ik had zelf telefonisch met iemand een specifieke datum afgesproken van ophalen. Hierop vroeg ik van “ oké wanneer zou ik gebeld hebben met jullie hierover dan en welke datum dan ophalen? Want ik ga niet voor de grap 9 weken zonder bank zitten en een bank 4 weken bij jullie laten staan”. Naja ze kon geen antwoord op mn vraag geven. Dus gewoon een verzonnen verhaal . Ipv een oprechte excuses en eventueel een kleine compensatie of iets voor de slechte service/communicatie krijg ik alleen maar verzonnen verhalen te horen en te horen dat ik lieg.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Voor beginnende huurders een goede prijs-kwaliteit verhouding. Uiteindelijk een mooie bank gekocht. Echter lijkt alles te draaien om het zo snel mogelijk verkopen van de banken. Er worden veel verkoop trucjes uitgehaald om maar zo snel mogelijk een beslissing te moeten maken over je aankoop. Dit is erg vervelend.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Top service! Very friendly, helpful workers + manager. I’m very satisfied with my purchase. They even have extra discounts on Sundays. I recommend, specially if you’re not to picky with material and color because they have a lot of couches on stock and you can get it immediately.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Wij zijn op een hele vriendelijke manier benaderd en geholpen door de medewerkers van seats en sofas in Alkmaar.
Het was prettig en zelfs nog een gezellig gebeuren.
Er werd goede informatie gegeven over onze aankoop en kregen korting omdat we 2 banken kochten vor 2 verschillende huishoudens.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Klantvriendelijk, snelle keuze kunnen maken dankzij de medewerker.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Als ex verkoper en trouble shooter ken ik natuurlijk de verkoop trucjes, Ook hier worden die toegepast, en hoe!, maar toch bleef het een prettige ervaring en kregen we een goede prijs waar we prima mee uit de voeten konden.Er kon veel aangepast worden, wat belletjes enz. Nee prima service, uitgebreide keuze zowel in banken als in stoffen en veelal zonder meerprijs. Personeel was aller aardigst. Hoe de bank gaat bevallen weet ik nog niet maar de aankoop ervaring was prima in orde. De vorige ook bij hun vandaan heeft het ruim 25 jaar volgehouden en is nog als nieuw.Hopelijk hebben we dit keer wee net zoveel plezier ervan.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Een hele fijne ervaring gehad bij Seats and Sofas in Alkmaar. We werden warm welkom geheten, kregen drinken aangeboden en een uitleg over hoe alles werkt. We konden alle banken proberen en kregen advies. Ik heb een mooie bank gekocht voor een super prijs! Bedankt nog allemaal!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
We werden heel goed geadviseerd door een vriendelijke medewerker hij gaf hele goede adviezen en uiteraard ook koffie. De rest van het personeel was ook super vriendelijk ook toen we de winkel binnen kwamen meteen het gevoel van we zijn welkom.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.