Zeer goed geholpen door vriendelijke jongeman, goed luisteren oor naar mijn wensen. We kwamen om te kijken maar zijn geslaagd voor een 2 1/2 zits, hij kwam met meerdere kleuren aan stof, dus kleurkeu... Se mere
Virksomheden har svaret
Een warm welkom toen we binnenkwamen. Behulpzaam, medewerker weet wat waar hij over praat, meedenkend , kortom aanrader om hier in Alkmaar eens naar binnen te gaan. Genoeg keus, goede kwaliteit en per... Se mere
Virksomheden har svaret
Wat een verschrikkelijk bedrijf. Vooral filiaal Alkmaar. Bank defect, 2 haar lang bezig om te laten repareren. Opgehaald zonder gerepareerd terug gekomen. Afgesproken dat er een nieuwe bank wordt best... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij zijn zeer goed geholpen door brandon in alkmaar. Heerlijk rustig kunnen kijken en rondslenteren zonder de druk dat je wat moet kopen ik heb wel eens anders gezien, maar heerlijk kunnen winkelen e... Se mere
Virksomheden har svaret
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.
Koedijkerstraat 2, 1823 CR, Alkmaar, Noord-Holland, Holland
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goed geholpen door Stefan, topper! Als je bij Seats en sofa Alkmaar bent zeker hem om advies vragen.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Goed geholpen door het personeel gelijk de juiste bank gevonden

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Bedankt Luuk voor je goeie service! Wij kunnen nu al niet wachten op onze bank!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Bank besteld moesten het zelf gaan ophalen dat ook gedaan. Vervolgens niet de juiste opstelling hoe we het hebben aangegeven. Moesten drie weken wachten voor een nieuwe een dag voor dat de nieuwe bank moest komen krijgen we te horen dat de bank niet leverbaar is. Niet je bank hier kopen. Je word in de maling genomen. Klantenservice is ook slecht. Word gezegd dat er contact word opgenomen. Maar nooit terug gebeld!!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Heel klantvriendelijk naar de klant toe. Heel uitgebreid uitleg over de kwaliteit van de banken. Was top

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Personeel heeft me prima geholpen. Deskundig, rustig (niet opdringerig) en vriendelijk.
Brandon luisterde naar mijn wensen en liet me meteen de juiste bank zien. Na een paar meubelzaken bezocht te hebben heb ik nu mijn perfecte bank gevonden.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Bij binnenkomst gelijk netjes ontvangen en goed geholpen. Een fijne onderhandeling mogen doen en daarna ook vriendelijk en fijn verder geholpen mbt de betaling en dergelijke

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
We hadden net een vervelende ervaring in een andere winkel met zeer opdringerige verkopers. Wat een verademing! De medewerker gaf ons een catalogus mee om rustig rond te kijken. Vrij van enige druk konden we alles bekijken om een weloverwogen keuze te maken zonder onder druk te worden gezet. Daarbij nam de verkoper alle tijd om onze wensen te bespreken.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Vriendelijk met geduld geholpen.
Opnieuw een bankstel gekocht 10 jaar geleden de eerste.
Niks mis mee dan ga je terug om een nieuwe te kopen.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
9mei bank gekocht,die 16 juli geleverd werd met een verkeerde afmeting van 1 kussen,nadat ik bij ieder winkel bezoek werd afgewezen om een nieuw stuk te bestellen met de juiste afmeting,medewerkers die van niks wisten of daar niet meer werkten of waren ineens op vakantie 4 augustus toch mn gelijk gekregen en werd er een nieuw deel besteld,...dacht ik...
11september werd ik gebeld dat dit toch niet mogelijk was om slechts 1 deel te bestellen! Dus nu wordt er een hele nieuwe bank besteld! Weer 10 weken wachten nu en dan maar weer zien wat me dan weer te wachten staat 28 weken na aankoop
Echt nooit meer!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Wij zijn zeer goed geholpen door brandon in alkmaar.
Heerlijk rustig kunnen kijken en rondslenteren zonder de druk dat je wat moet kopen ik heb wel eens anders gezien, maar heerlijk kunnen winkelen en daarna genoeg vragen kunnen stellen en uiteindelijk mijn bank gekocht in de stof en kleur naar keuze . Ik ben zeer tevreden hoe jullie mij geholpen hebben seats and sofas bedankt

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Super goed geholpen en we waren heel erg snel klaar.
De jongen die ons hielp zat nog in zijn proeftijd maar die zou ik maar snel een vaste aanstelling geven.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
We werden gelijk goed geholpen en de eigenaar heeft me goed geadviseerd. We gingen eigenlijk voor een oriëntatie maar uiteindelijk gelijk een bankstel gekocht en het fijne is dat hij nog in magazijn mag blijven staan totdat wij de sleutels van onze nieuwe woning hebben zonder problemen. Kortom een zeer goede ervaring en aanrader!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Onze hoekbank besteld aan Seat & Sofas Alkmaar en na 2-3 maanden gewacht onze bestelling is toch gekomen. Maar de transport bedrijf heeft iets wat gevonden. Een spijker heeft de sofa met twee gaten beschadigd en we weten het is meer fabriek fout. Email gestuurd 10 dagen geleden en nog steeds geen reactie. Ik vind ook de medewerkster achter de balie onvriendelijk.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Wij zijn enorm goed geholpen door Anthony. De winkel was inmiddels al dicht maar we hebben wel onze bankstel kunnen aanschaffen. Ook is er goed geluisterd naar onze wensen. Wij zijn tevreden klanten.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Na 9 maanden en meerdere grote fouten van seatsandsofas heb ik eindelijk een bank.
Na meerdere compensatie aanvragen kreeg ik ineens te horen dat pas na levering compensatie mag worden aangevraagd. Dus direct gedaan, maar natuurlijk krijg ik geen antwoord meer.
Het hele verhaal staat in een mail richting seatsandsofas Alkmaar, als jullie willen dat deze recensie verwijderd wordt zullen jullie toch echt moeten antwoorden. Zo niet, sta ik binnenkort, liefst op een drukke zaterdag, in de winkel om luid m'n klachten nogmaals op te sommen. Benieuwd of er dan wél geluisterd wordt.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Ik ging naar binnen ter oriëntatie, en liep naar buiten met een aankoopbon.
De bank in de showroom had een flinke korting, maar de verkeerde kleur
Kreeg evengoed de korting, maar wel een levertijd van 18-24 weken.
Deze bank ziet er prachtig uit en zit heerlijk.
Zowel voor mij als ook voor mijn partner.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Ik ben super goed geholpen bij Seats and Sofas in Alkmaar! Zowel de dame als de heer die mij hebben geholpen, luisterden echt aandachtig naar mijn wensen. Samen hebben ze mij perfect geadviseerd, waardoor ik nu voor een hele gunstige prijs een prachtige slaaphoekbank heb kunnen kopen. De service was vriendelijk en professioneel, en ik voelde me echt gehoord. Een hele fijne ervaring – absoluut een aanrader!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
we konden eerst zelf rustig rondlopen daarna met de verkoper alles kunnen vragen uitzoeken en naar onze wensen aanpassen. Er was veel mogelijk en zijn blij met onze aankoop.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Na de vorige positieve ervaring met Seats en sofa's, nu weer een bankje gekocht (het "stoffen" bankje van de vorige x was 3,5 jaar oud en mijn naaste was erdoor heen gezakt), ook al hadden we nog officieel fabrieksgarantie en konden het laten repareren, hebben we besloten toch een nieuw bankje aan te schaffen, dit keer in een lederen variant, beter voor zijn longen en makkelijker te onderhouden.
Ook nu weer een plezierige ervaring, eerst met mijn man gekeken naar het bankje van onze voorkeur voor mijn oudere naaste, de verkoper gaf meteen te kennen dat het bankje van onze voorkeur (en nog duurder) niet geschikt was voor hem, omdat het een diepe zit is en je daar niet makkelijk uit komt, gekeken en volledig met deze conclusie eens, liet ons andere banken zien, twee sprongen eruit, korting gekregen (ook al weten we een beetje dat het in de prijs niet zoveel uitmaakt), ik mocht later met mijn naaste langskomen om zijn keuze te maken wat hij het prettigst vond zitten, de korting was nog steeds geldig, heel fijn gesprek onderling met mijn naaste en gaf ons ook nog advies aangaande bezorgen, dat we beter dit zelf konden uitbesteden (goedkoper).
Levering was sneller dan verwacht, moesten het binnen twee werkdagen ophalen, maar ook dat was geen probleem om te wijzigen naar een week daarna, geholpen met inladen etc.
Conclusie: opnieuw weer dezelfde positieve ervaring in de verkoop, communicatie, advies, levertijd, en een tevreden naaste zit nu heerlijk op zijn nieuwe lederen bankje!
Helaas zal het voor hem de laatste aankoop zijn, tegen de tijd dat het bankje is versleten, zal hij er niet meer zijn, des te meer een fijn idee dat hij nu kan genieten van zijn aanwinst.
Voor de volgende x gaan we zelf weer naar seats en sofa's Alkmaar.
Bedankt voor jullie service!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.