Manglende levering, mangelfuld kommunikation og ansvarsfralæggelse Jeg har haft en meget utilfredsstillende oplevelse i forbindelse med køb af en Cupra Tavascan. Jeg underskrev... Se mere
Har netop fået leveret en lækker Cupra Formentor. Alt er forløbet helt efter planen. Fra bestilling til rettidig levering. Via en ventetid hvor der løbende har været kommunikeret om status og giv... Se mere
Hos SEAT København er det den gode oplevelse, der er i fokus. Vi ønsker at skabe det lille ekstra, du ikke forventer og som betyder, at du som kunde bliver YDERST tilfreds. Vores medarbejdere gør hver dag deres bedste for at skabe de bedste rammer for dig og dine behov. Du bliver mødt med et smil, personlig kontakt og personale, der uddannes løbende så vi lever op til de højeste krav i branchen.
Banevingen 9, 2200, København N, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 48 timer
Manglende levering, mangelfuld kommunikation og ansvarsfralæggelse
Jeg underskrev en slutseddel på en konkret model med forventet levering i uge 6. På trods af dette har jeg oplevet gentagne problemer med manglende og modstridende information samt mangelfuld kommunikation fra forhandlerens side.
I ugen op til den forventede levering forsøgte jeg adskillige gange at komme i kontakt med sælgeren – både via mail og telefon – uden at få svar. Jeg havde også dialog med andre medarbejdere, som lovede, at sælgeren ville kontakte mig, hvilket ikke skete.
Efterfølgende har forhandleren ændret forklaring og påstået, at der fortsat var tvivl om mit modelvalg, på trods af at der foreligger en underskrevet slutseddel. Samtidig har jeg – via tredjepart – fået oplyst, at bilen forventedes leveret “om nogle uger”, hvilket ikke stemmer overens med deres senere forklaring.
Den manglende og rettidige information har haft konkrete konsekvenser for mig, da jeg i tillid til den aftalte levering har solgt min tidligere bil og derfor stod uden transport.
Samlet set oplever jeg:
• Manglende svar på gentagne henvendelser
• Modstridende forklaringer
• Manglende rettidig information om kendte leveringsudfordringer
• Forsøg på at placere ansvaret hos kunden
Jeg kan desværre ikke anbefale denne forhandler på baggrund af mit forløb.

Besvarelse fra SEAT & CUPRA København - en del af Semler Mobility
Alt i alt, har selve selve oplevelsen med at Lease bilen være meget god og sælgeren (Nævner ingen navne) var også meget professionel, jeg er meget tilfreds med mit "køb" indtil jeg for 1,5 måned siden finder ud af at den SEAT forhandler hvor jeg leaset bilen, er blevet lukket kort tid efter og man så intet får af vide...
Deres service afdeling har så svært ved at finde min leasing kontrakt da jeg havde aftalt med sælgere at jeg havde dæk med i min leasing, men at jeg kun selv skulle betale for at få sat dem på. Jeg finder så ud af nu at der ikke er dæk med i min aftale, hvilket jeg er super utilfreds med og jeg sp skal til at invistere flere tudsind på dæk til en leaset bil som jeg ikke skal have mere om mindre en 6 månder...
Jeg er selvfølgelig også selv skyld i at jeg ikke har set min kotrakt rigtigt igennem, den har jeg jo så misset, hvilket er super irriterende, så nu er det jo bare ord mod ord... ellers havde jeg desværre aldrig leaset bilen, havde jeg vist der ikke var dæk med i, da jeg ikke skal bruge en bil igen efter maj...
Sælgeren var super flink og professionel, så intet der, men hele den her oplevelse gør desværre bare at jeg ikke har lyst til at lease igennem SEAT igen og har heller ikke lyst til at anbefale det til andre desværre...

Besvarelse fra SEAT & CUPRA København - en del af Semler Mobility
Jeg har haft en dårlig oplevelse af salgschefen ved navn Jerry fra Cupra Amager. Jeg får en nyleaset bil, som har en defekt p-Skive, hvor viseren sidder løs. Jeg kører bilen over til værkstedet, hvor en mekaniker får den skiftet ud. Ville Jerry påtage sig ansvaret? Nej. Ville de kompensere p-afgiften, som jeg fik. Koldt og kynisk blev der sagt nej. Jerry (salgschef) er meget usympatisk og høj i hatten. Ville råde jer til at undgå ham

Besvarelse fra SEAT & CUPRA København - en del af Semler Mobility
Jeg har d. 13.09.2024 fået lavet et aircon check hvor jeg selvfølgelig havde fået oplyst en pris og godkendt dette. Bilen bliver så forsinket 1 dag som gør at jeg skulle bruge en lånebil - dette ville normalt koste penge fik jeg at vide, men her gjorde de en undtagelse. Senere dagen efter for jeg et opkald hvor de siger bilen er færdig, men da jeg kommer og skal afhente bilen, får jeg et stort chock da jeg så en ny pris som var over det dobbelte af hvad jeg havde gået med til. Dette tager jeg med en fyr der hed Boris og efter lidt talen frem og tilbage om hvordan deres procedurer er og hvordan jeg skal forholde mig fremover, ender det med at jeg får alt til den først aftalte pris. Jeg kan kun give 5 stjerner selvom at jeg burde have sat mig bedre ind i deres procedurer og de selvfølgelig burde have ringet mig op og spurgt om jeg vil have ordnet de ting der nu ville koste mig kassen. Dog gik jeg derfra og var yderst tilfreds.

Besvarelse fra SEAT & CUPRA København - en del af Semler Mobility
Har haft en Cupra Born inde hos jer som nummer 2 Værksted. Da første ikke magtede opgravede, så jeg valgte jeg stort og jer som importere bilerne til Danmark. Så hvad kunne gå galt…..
Efter 7 ish værksteds besøg og massere af skriver mellem teknisk afdeling og “fabrikken” som i påstår kom i jo frem til at bilen ingeeen ting fejlen og sagde dog os til mig at fabrikken og teknisk afdeling sagde bilen var fabriks sandart og garanti sagen var over fordi de sagde der ingen fejl var…. Nu undrer jeg mig for jeg kontaktet Cupra Danmark og der får jeg først og fremmest afvide der ALDRIG har været kontakt med fabrikken og de mener bestemt os der er en fejl med bilen. Så bliver sent til et 3. værksted som skal lave den nu og de genoptager kontakten med teknisk afdeling og de siger bestemt heller ikke de havde lukket sagen men blot skrevet noget jeg skulle teste.
Så forstår ikke at jer som sådan en kæmpe stor kæde kan finde på at lyve over for kunden. Bare for at slippe for arbejdet fordi i jo tydeligvis heller ikke magten opgaven
Derfor får i 1 stjerne fordi et værksted man ikke kan stole på, er ikke et værksted man skal komme på….

Dårlig service!
Seat København.
Der kom vand i min baglygte på min seat leon plug in hybrid og derfor skulle jeg have seat til at se på den. Jeg afleverer bilen torsdag morgen hvorefter de vil køre en fejlsøgning. De kan ikke finde ud af hvorfor der kommer vand ind. Jeg får at vide at der skal ny baglygte på og den vil komme fredag morgen, så jeg kan hente bilen efter arbejde fredag. Jeg hører så ikke noget om fredagen. Jeg må selv ringe til dem og høre hvad status er. De siger baglygten vil komme om lidt kl 17 ca. men de vil ikke kunne montere den før på mandag. Så de beholder bilen weekenden over. Mandag ringer jeg til dem ved en 15 tiden da jeg ikke har hørt noget endnu. De fortæller mig så, at der er minimum 10 hverdages leveringstid på lygten, så jeg har måttet undvære min bil i weekenden for ingen nytte.
4 uger efter vælger jeg selv igen at ringe til Seat, for at høre status på lygten. Den er kommet i mellemtiden, jeg har bare ikke hørt noget fra dem. De tilbyder at kunne lave bilen en uges tid senere (torsdag d. 2.maj). Jeg afleverer bilen kl. 12.15 som aftalt og får at vide det vil tage 1.5 times tid at skifte lygten. Fire timer senere har jeg intet hørt og ringer derfor til Seat. Jeg får at vide at de vil finde ud af status på bilen og vil ringe tilbage til mig. Jeg hører igen intet… Klokken bliver 17 og jeg ringer igen til dem. Her får jeg at vide at værkstedet er lukket for i dag, så jeg kan ikke få min bil - hvilket er super provokerende at skulle undværer sin bil igen uden information fra Seat.
Dagen efter (fredag) ringer jeg flere gange til Seat for at få status på min bil. De lover igen og igen at ringe tilbage med status, men der sker intet. Jeg vælger selv kl. 14 at cykle forbi Seat, da jeg vil have min bil med hjem i weekenden. Da jeg kommer frem til Seat er bilen lavet, men de har åbentbart ikke fået nogle af mine beskeder og fortæller de har prøvet at ringe til mig - men jeg kan jo se på min telefon at de ikke har ringet til mig, men at jeg har ringet til dem seks gange i løbet af dagen for at få status på min bil.
Når man vælger at tage 1600kr i timen og regningen bliver 9400kr for at få skiftet en centerbaglygte og et hjulskift med dækhotel, regner jeg da med at få service for pengene, men det er ikke tilfældet hos Seat København.

Besvarelse fra SEAT & CUPRA København - en del af Semler Mobility
Fantastisk oplevelse hos Allan.
Altid imødekommende og glad for at hjælpe, virkelig en fornøjelse.
Kan klart anbefales, hvis man søger ny leasing eller køb.

Besvarelse fra SEAT & CUPRA København - en del af Semler Mobility
En helt igennem god oplevelse hos Cupra, hvor Allan var behjælpelig med alle spørgsmål og endda leverede en ny Born hurtigere end lovet.
Handlen blev fulgt ekstra godt til dørs med et par "servicekald" i løbet af de første uger.

Besvarelse fra SEAT & CUPRA København - en del af Semler Mobility
Opdatering december 2023: Sagen blev ikke løst, men jeg blev spist af med, at ‘det er der ikke noget at gøre ved.’ Man får ikke nogen dokumentation som kunde, på værkstedets afgørelse, og der er derfor nul transparens i processen.
Købte en ny Seat Leon med en 3 årig serviceaftale i 2020 (300 kr. pr. måned).
I forbindelse med et skift til sommerdæk i juni måned, gjorde mit lokale værksted mig opmærksom på, at mine bremser skulle skiftes, da de var slidte.
Jeg skyndte mig at bestille tid ved VW/Seats værksted i København, og fik bekræftet pr. telefon, at bremseskiftet ville være omfattet af serviceaftalen.
Da jeg har afleveret bilen på værkstedet, bliver jeg ringet op samme dag af mekanikeren, som forklarer, at jeg slet ikke skal have skiftet bremser: "Der er masser at køre på endnu." Jeg er meget uforstående, og ender med at ringe tilbage for at dobbelttjekke og forklare igen hvad jeg har fået at vide at mit lokale værksted. Han forsikrer mig igen om, at mit værksted er helt ved siden af, og jeg beder ham logge det grundigt i deres system, så jeg kan refererer til sagen.
I juli måned bliver jeg kaldt til 60.000 km. service og booker tid ved et værksted i Hillerød. Her får jeg at vide, at jeg skal have skiftet mine bremser, helt som mit lokale værksted havde pointeret kort forinden?! Nu er min serviceaftale udløbet og jeg bliver nødt til at få det ordnet mens jeg har bilen oppe og hænge.
Jeg ringer herefter til Seat København, men får at vide, at der ikke er noget at gøre nu når jeg har fået skiftet bremserne.
Det er dybt utilfredstillende og det er tydeligt, at man ikke ønsker at leve op til sin del af serviceaftalen.

Besvarelse fra SEAT & CUPRA København - en del af Semler Mobility
Cupra Copenhagen afholdt Cupra træf D. 21/5-2023 En helt igennem fed oplevelse!!! Stor tak til Mads og Tobias for at arrangere så fint et træf! På dagen havde Cupra Copenhagen VZ5 Leon sportstour 310 hk og en del andre modeller som kunne prøves... Har selv købt min Cupra i København det var også en rigtig fin købs oplevelse... stor tak til Allan Skou bestemt ikke sidste gang jeg handler bil hos Cupra Copenhagen!! De bedste hilsner Brian Dahm 👍

Besvarelse fra SEAT & CUPRA København - en del af Semler Mobility
Imødekommende glad Tobias gjorde vores oplevelse hel perfekt

Besvarelse fra SEAT & CUPRA København - en del af Semler Mobility
Fik en rigtig god service. Kan især anbefalede medarbejderen Tobias. Han var skarp og smilende og gav en all around god oplevelse.

Besvarelse fra SEAT & CUPRA København - en del af Semler Mobility
Endnu engang en professionel service af Tobias. Fik i dag min Formentor og alt var godt. Guidet igennem fra A-Z, så alt spillede bare. Han er årsagen til jeg vender retur som kunde hvergang.

Besvarelse fra SEAT & CUPRA København - en del af Semler Mobility
Var forbi forhandleren for at hente en ny bil, og under den proces fik jeg en oplevelse der helt klart gør at jeg vender tilbage, Super god sælger som hjalp mig fra A-Z.
Så overordnet set mega glad for hele oplevelsen.

Besvarelse fra SEAT & CUPRA København - en del af Semler Mobility
Har netop fået leveret en lækker Cupra Formentor.
Alt er forløbet helt efter planen.
Fra bestilling til rettidig levering. Via en ventetid hvor der løbende har været kommunikeret om status og givet svar på spørgsmål, hurtigt og professionelt.
Tusind tak til Tobias for en god oplevelse hele vejen igennem.
Kan varmt anbefales

Besvarelse fra SEAT & CUPRA København - en del af Semler Mobility
Fra start til slut havde jeg en god dialog med Tobias, som endte i en super god handel! Kan klart anbefale Tobias, hvis folk skal handle bil, han er hurtig på mail samt mobilen, nærmest hele døgnet rundt! Kæmpe anbefaling her fra! Og tak for handlen, på et styks legetøj 😎

Besvarelse fra SEAT & CUPRA København - en del af Semler Mobility
Det var en meget positiv oplevelse at handle bil med Tobias hos SEAT København. Købet var en Cupra Born, og min brugte bil indgik i handlen. Jeg var på forhånd lidt spændt på forløbet, da jeg bor i Sønderjylland og handlen foregik pr. mail. Forløbet indebar gensidig tillid, da alt skulle være på plads, inden jeg kørte til København for at prøvekøre Cupra’en, og efter godkendelse fik monteret plader på en halv time.
Tobias var et behageligt bekendskab og gjorde handlen tryg og ukompliceret.

Besvarelse fra SEAT & CUPRA København - en del af Semler Mobility
Super venlig og kompetent aflevering af ny Cupra Born.
Alt var hele vejen til UG.

Besvarelse fra SEAT & CUPRA København - en del af Semler Mobility
Jeg har ikke ord i mit vokabularium der kan beskrive hvor godt vi er blevet behandlet af Tobias Gottorp Hydeskov hos Cupra københavn!
Han er en mand der gør alt hvad han kan for at vi (kunden) får det som som vi vil.
Vi har lige hentet vores nye bil i dag, og jeg kan allerede nu sige at det er ikke sidste gang jeg handler hos Tobias!
Han er simpelthen fantastisk!!!
Tobias... Tusind tak for udsøgt service!