Servicestart Sverige Anmeldelser 95

TrustScore 2 ud af 5

2,0

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ghostad av ännu en potentiell kund. Oseriösa kunder som ber om hjälp, men som inte svarar på tjänsteleverantörer. De kräver inte att bli anlitade, men visar åtminstone respekten att fråga om mina kval... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

En extremt negativ upplevelse av samarbete med detta företag. Å ena sidan erbjuder de bra och transparenta villkor, men i verkligheten, efter att ha betalat alla belopp som de vill ha för sina tjänste... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Företaget är bedragare! De använder flera plattformar för att lura entreprenörer. När du frågar varför vissa entreprenörer använder en plattform och andra använder en annan, kan de inte säga något vet... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Skickade en förfrågan om takbyte och fick 2 seriösa offerter varav ett att av företagen är utvalda att utföra arbetet, enda nackdelen var att 5 företag anmälde sitt intresse men bara 2 hörde av sig. B... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Online markedsplads
  2. Jobsøgningstjeneste

Om Servicestart Sverige

Skrevet af virksomheden

Servicestart är en gratistjänst för tjänsteköpare som använts av 100 000-tals svenskar, företag och bostadsrättsföreningar. Du kan få prisförslag och jämföra användaromdömen från fler än 19 000 företag genom vår tjänst.

De populäraste tjänster för privatpersoner är städhjälp, bygg- och renovering, flytttjänster och läxhjälp.

De populäraste tjänsterna bland företag är bokföringshjälp, kontorsstädning och bemanningstjänster.

Vad behöver du hjälp med? Välkommen att anmäla din förfrågan!

Kontaktoplysninger

2,0

Under middel

TrustScore 2 ud af 5

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Inga tydliga regler för återköp.

Servicestart ifrågasätter krav på återköp.

Hej Carmen,

Så här fungerar det: vi har ett inbyggt försäkringsystem för leverantörer som finns med i varje förfrågan. Det betyder att ni kan anmäla om en förfrågan är (1) inte aktuell vid första kontakttillfället eller (2) kontaktuppgifterna inte fungerar. Dessa två villkor garanterar Servicestart är uppfyllda för alla förfrågningar du svarar på. När du gör en anmälan i försäkringsystemet kommer den prövas dels mot information som våra system mottagit från beställaren och av andra leverantörer men även genom manuell granskning av vår personal. Man får acceptera att anmälningar om återköp via försäkringssystemet i vissa fall inte godkänns om det framkommit information som motstrider anmälan. I de allra flesta fall är processen enkel dock.

Smidigt.

För mig som hantverkare med en liten firma är Servicestart den vettigaste tjänsteförmedlaren. Inga tråkiga abonnemangsavgifter eller tvång på pottköp. Betala för det du behöver när du behöver det.

Besvarelse fra Servicestart Sverige

Det var så det var tänkt. Vi blir glada att du uppskattar det.

Servicestart Support

Funkar bra

Servicestart fungerar bra med betalningar och inga dyra pottar som andra sidor. Dock är det svårt med vissa kunder att få svar annars fungerar allt strålande.

Kundkvalitet

Många kunder är inne och kollar utan att på allvar vara ute efter servicetjänster.

Hej Kristian,

Tack för ditt betyg. Vad gäller beställarens syften är det naturligtvis av stor betydelse för er. Vi har oftast en obligatorisk fråga om detta i förfrågningarna där de som endast önskar prisförslag utan verklig avsikt att anlita ett företag markeras. Vi ser det som vår uppgift att skapa största möjlig transparens inte bara på innehållet i uppdraget utan även på syfte så att ni kan värdera båda två innan ni tar ställning till om ni vill besvara en förfrågan. Det är bättre att ni får reda på syftet innan än efter ert svar tänker vi. Hoppas det förklarar en del.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ett personligare förfrågningsbolag som levererar många kunduppgifter

Tycker att allt fungerar bra med tjänsterna men tycker tyvärr att priset för en företagspresentation är för högt.

Besvarelse fra Servicestart Sverige

Kul att ni får så mycket uppdrag. Vi utvecklar tjänsten hela tiden och kommer lägga till ännu fler möjligheter för duktiga företag att exponera sig framöver.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Relevans

Får mycket förfrågningar som inte
är så intressanta för mig.

Därav lite utnyttjande möjligheter

Besvarelse fra Servicestart Sverige

Hej Peter, kontakta oss så hjälper vi dig optimera din bevakningsprofil. Vi kan hjälpa dig så att du endast får de förfrågningar som passar dina kriterier.

Servicestart Support

Fakturering?

Helt ok. Inte alltid mycket jobb man får.
Saknar fakturering

Besvarelse fra Servicestart Sverige

Vi erbjuder fakturabetalning både i förskott och i efterskott efter godkännande. Våra standard betalningsmetod är dock kort.

Kontakta vår supporttjänst så hjälper vi dig sätta upp den metod som passar ditt företag.

PS. Vi är glada att du tycker vår tjänst är "Helt OK" iaf, trots det låga betyget :-)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

faktiskt riktigt bra

bekvämt via datorn, enkelt.

15. februar 2015

Besvarelse fra Servicestart Sverige

Kul att du är nöjd. Vi jobbar på ytterligare funktionen som kommer göra tjänsten ännu bättre.

Fast!

Service start helped me in finding a cleaning service surprisingly fast! I filled up the form and got several calls literally immediately. Scheduled the cleaning and it was all done!

2. februar 2015

Hi,

Happy to hear we could be of assistance and that our multilanguage feature proved to effertive too.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mycket bekvämt & smart!

har använt denna tjänst flera gånger, både för renovering och städhjälp. Har fått snabbt fått flera prisförlag från intresserade. Funkat bra.

26. december 2014
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.