Servicestart Sverige Anmeldelser 95

TrustScore 2 ud af 5

2,0

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ghostad av ännu en potentiell kund. Oseriösa kunder som ber om hjälp, men som inte svarar på tjänsteleverantörer. De kräver inte att bli anlitade, men visar åtminstone respekten att fråga om mina kval... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

En extremt negativ upplevelse av samarbete med detta företag. Å ena sidan erbjuder de bra och transparenta villkor, men i verkligheten, efter att ha betalat alla belopp som de vill ha för sina tjänste... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Företaget är bedragare! De använder flera plattformar för att lura entreprenörer. När du frågar varför vissa entreprenörer använder en plattform och andra använder en annan, kan de inte säga något vet... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Skickade en förfrågan om takbyte och fick 2 seriösa offerter varav ett att av företagen är utvalda att utföra arbetet, enda nackdelen var att 5 företag anmälde sitt intresse men bara 2 hörde av sig. B... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Online markedsplads
  2. Jobsøgningstjeneste

Om Servicestart Sverige

Skrevet af virksomheden

Servicestart är en gratistjänst för tjänsteköpare som använts av 100 000-tals svenskar, företag och bostadsrättsföreningar. Du kan få prisförslag och jämföra användaromdömen från fler än 19 000 företag genom vår tjänst.

De populäraste tjänster för privatpersoner är städhjälp, bygg- och renovering, flytttjänster och läxhjälp.

De populäraste tjänsterna bland företag är bokföringshjälp, kontorsstädning och bemanningstjänster.

Vad behöver du hjälp med? Välkommen att anmäla din förfrågan!

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Använde Servicestart för att få in…

Använde Servicestart för att få in olika offerter till att lägga om taket på mitt hus. Fick snabbt fem olika offerter där tre av dem kom och gjorde ett fysiskt besök. Mycket lättanvänd tjänst och kommer använda dem för andra områden

9. juni 2021

Besvarelse fra Servicestart Sverige

Bra - så är vår tjänst tänkt att funka! Tack för ditt fina omdöme Henrik.

Hjälpte mig mycket

Flera leverantörer hörde av sig och jag hade möjlighet att ta ett välinformerad och dokumenterad beslut.
Dessutom kan jag rekommendera Kombyggtak till all som behöver bygga eller renovera taket. Professionalism på högsta nivå från A till Ö

12. maj 2021

Besvarelse fra Servicestart Sverige

Tack Mihai för det fina omdöme och grattis till det nya taket! Kul att vi kunde hjälpa till.

Mvh
Servicestart Support

Snabbt och smidigt!

Fick snabbt ett antal svar.
Gick vidare med ett som jag blev mycket nöjd med.

11. maj 2021

Besvarelse fra Servicestart Sverige

Då funkade det som vi hade tänkt. Roligt att höra!

Sämsta sidan

Sämsta sidan, skickar ut månadsavgifter på otydligt grunder. Har aldrig fått ett vettigt jobb som entreprenör och har även provat som privatperson att lägga ut päom hjälp med trädfällning. Fick 1 svar från en finsk firma/1-mans företag som ville jobba svart, håll er borta om ni är seriösa

7. maj 2021

Besvarelse fra Servicestart Sverige

Det var tråkigt att du känner så. Det är dock svårt att exakt svara eftersom du valt att vara anonym.

För att vara säkra på att våra kunder bara får det de vill ha har vi inga bindningstider eller årsavtal, du kan avsluta närsomhelst. Alla debiteringar presenteras för våra kunder innan de beställer men om vi kan förbättra tydligheten ytterligare ska vi naturligtvis göra det. Under tiden kontakta gärna vår supportdesk så hjälper de dig med inställningarna på ditt konto om det känns otydligt.

Du kan välja vår Manuella eller Digitala plattform. Om du väljer vår Digitala har du inga avgifter utöver de förfrågningar du väljer att svara på. Väljer du den Manuella plattformen presenteras du med information om att en månadsavgift på 195 kr tillkommer på ditt första köp. Om du inte avslutar bevakningen förnyas medlemskapet 30 dagar senare med 195 kr. Du kan avsluta närsomhelst eller byta till den Digitala plattformen.

Utmärkt tjänst

Utmärkt tjänst, har fått seriösa prisförslag som hjälpt mig att ta rätt renoverings beslut.

20. april 2021

Besvarelse fra Servicestart Sverige

Roligt att du fick bra hjälp Suzan!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fick snabbt svar av ett par företag och…

Fick snabbt svar av ett par företag och de jag anlitade kommer jag gärna anlita igen. Kunde önskat att alla som visade intresse också hade hört av sig!

15. april 2021

Besvarelse fra Servicestart Sverige

Tack för ditt fina omdöme Tor. Kul att det funkade så bra med de flesta leverantörer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fick snabbt ett par förslag på…

Fick snabbt ett par förslag på hantverkare som erbjöd sig hjälpa mig till ett pris som kändes bra. I det här fallet installation av en värmepump. Allting har gått perfekt, och värmepumpen har nu jobbat felfritt i några månader.

26. november 2020

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.