1 ster is eigenlijk nog te veel. Onze dochter behaalde begin juli 2025 haar theorie-examen. Daarna bleek dat een praktijkexamen pas maanden later mogelijk was, omdat Jouw-Scooterrijbewijs o... Se mere
Se, hvad kunderne siger
ik werd geholpen door een hele fijne instructeur voor mijn scooter praktijk-examen. Hij was erg vriendelijk en geduldig, waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. Ik kon snel aan de beurt komen en d... Se mere
Ik heb hier mijn scooterrijbewijs gehaald. Ik heb zowel klassikaal als digitaal de lessen gevolgd. De leraren waren zeer professioneel, geduldig en verteldenalles erg duidelijk. Dit heeft zeker gehol... Se mere
Beste lezers, Dit was mijn 1e ervaring bij alfabet online curcus en het heb me enorm goed geholpen. Ik zat nog een beetje te twijfelen of ik goed genoeg was voorbereid tot dat deze mannen mij er eno... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Cursussen voor het scooterrijbewijs in heel Nederland! Theorie & Praktijk.
Kontaktoplysninger
Den Haag, 2516AC, Den Haag, Holland
- +31 85 080 54 44
- info@scooterrijbewijs.nl
- scooterrijbewijs.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Aangifte is gedaan
Aangifte is gedaan! Oplichters.
390 euro kwijt!!!! Ik raad iedereen aan ook aangifte te doen!!!!

Besvarelse fra scooterrijbewijs.nl
Wat een oplichters!!! Ga hier niet mee in zee. De site ziet er fantastisch uit met alleen maar goede reviews. Totdat je je er meer in gaat verdiepen. Ze beloven gouden bergen maar na je theorie hoor je niets meer. Je moet overal zelf achteraan en dat kan alleen maar via de app. Je wordt van de 1 naar de ander gestuurd. Om je praktijk te doen vragen ze rond de 100 euro extra. Bovenop de pakketprijs allin die we afgenomen hadden. Ze zeggen dat je dan binnen 6 weken mag afrijden, betaal je niet dan kan het wel 6 maanden (!!!) duren. Je staat met de rug tegen de muur.
Zoek rechtstreeks een rijschool en niet via deze tussenpersonen, oplichting ten top!!

Besvarelse fra scooterrijbewijs.nl
Doet niet zoals omschreven! Flut dus
Ik ben zwaar teleurgesteld in dit bedrijf! Volledig pakket afgesloten en te denken dat onze zoon dan in de aangegeven plaats terecht kan. Zwolle…. Niet dus. Hij kon zijn theorieles wel elders ver weg volgen. Hoe dan? Dus online, gewoon een video. Dit werkt niet hier, vandaar ook deze keuze. De leerstof die je krijgt via mail is ook minimaal. De antwoorden staan zelfs al ingevuld. Gezakt met veel fouten tot het gevolg.
Vervolgens hebben wij elders maar Theorielessen ingepland met examen, gehaald met 2 fout. Nu voor de praktijk, antwoord nee sorry, Zwolle is net gestopt, kan wel elders maar alleen nog kleine groepen mogelijk. En weer een betaalverzoek van over de 100 euro, contact verloopt erg traag via whatsapp. Dus nee, denk niet hier goedkoper uit te zijn. Ik gooi mijn rechtsbijstand erop.

Besvarelse fra scooterrijbewijs.nl
OPLICHTERS..vragen om extra betaling…
OPLICHTERS..vragen om extra betaling maar geven geen gehoor meer.

Besvarelse fra scooterrijbewijs.nl
Je moet facturen betalen waar je niets…
Je moet facturen betalen waar je niets voor krijgt.
Geen reactie per app en per mail.

scooterrijbewijs.nl is nep
niet intrappen, betalen kan maar communiceren is onmogelijk bij ze. Ze hebben meerdere bedrijven Scooterrijbewijs.nlScooterpraktijk.nl123scooterrijbewijs.nl en snelexamen.nl

Ruikt naar oplichting
Beloven heel veel maar maken niets waar
Ga niet met dit bedrijf in zee

Nog geen 1 ster waard
Nog geen 1 ster waard! Komen niks na, trap er niet in!

Besvarelse fra scooterrijbewijs.nl
LET OP!! Zeer slechte organisatie "Scooterrijbewijs/Bromo"
Al meer dan 2 maanden ingeschreven en nog steeds geen datum gepland, via whatsapp alleen te bereiken en daar reageren ze slecht of niet op. Wil nu het zuurverdiende geld terug van zijn zoon. Om dan ergens anders maar het scooterrijbewijs te gaan regelen. Maar ik denk dat ook wel weer een dingentje gaat worden. Dus trap er niet in en ga opzoek naar misschien iets duurder, maar een betrouwbare partij. Dus niet scooterrijbewijs.nl of bromo.nl en zo hebben ze nog wat niet te vertrouwen adressen.
TRAP ER NIET IN.

Trap er niet in!
Mijn zoon wilde dolgraag een scooterrijbewijs halen en kwam vanwege de lage prijs bij deze organisatie terecht.
Theorie halen bleek eenvoudig, maar toen begon de ellende en werd duidelijk dat deze organisatie geen goede bedoelingen heeft:
Praktijklessen kon alleen in kleinere groepen aangeboden worden. De groepslessen zoals op de site worden aangeboden werden NIET gegeven. Er kon niet eens een datum gegeven worden.
Het is alleen mogelijk om kleinere groepen te boeken, uiteraard tegen een vette meerprijs van honderden euro’s.
Zodra je klachten hebt wordt je compleet genegeerd en wordt er op mail of WhatsApp niet meer gereageerd.
Uiteindelijk via juridische stappen de praktijklessen terug weten te vorderen.
Trap er dus niet in!

Besvarelse fra scooterrijbewijs.nl
Waardeloze ervaring – Niet aan beginnen!
Waardeloze ervaring – Niet aan beginnen!
⭐☆☆☆☆
Zeer slechte communicatie. Na betaling direct een mail ontvangen waarin staat dat de opgegeven datum (kon al aankomende week) en locatie onder voorbehoud zijn (duurde 6 weken) – pure misleiding. Daarna is er complete radiostilte. Het is onmogelijk om telefonisch contact te krijgen; alleen via WhatsApp of e-mail, maar daar wordt nauwelijks op gereageerd. Praktijklessen kunnen pas na zes maanden en examens zelfs pas na negen maanden worden ingepland, tenzij je bijbetaalt. Dit lijkt een bewuste strategie om extra geld af te troggelen.
Ze adverteren met een slagingsgarantie, maar dit is niets meer dan een lokkertje. Als je hier aanspraak op wilt maken, moet je gewoon weer extra betalen. Dit bedrijf doet helemaal niets om zich aan die garantie te houden en gebruikt het puur om klanten binnen te halen.
De klantenservice is niet bereid om problemen op te lossen. Het enige wat ze doen, is proberen goede reviews te ronselen bij cursisten voordat die überhaupt examen hebben gedaan. Dit bedrijf geeft je een ontzettend slechte ervaring en lijkt sterk op een oplichterij. Uiteindelijk moest ik extra betalen voor kleinere groepslessen, wat compleet absurd is.
Vermijd dit bedrijf! Het lijkt sterk verwant te zijn aan ScooterCursus.nl, dus pas op!

Misleiding en oplichting!!!
Geen communicatie mogelijk. Eén ster is nog te veel.
Na betaling direct mail ontvangen dat de aangegeven datum en locatie onder voorbehoud zijn (=misleiding). Vervolgens volledige radiostilte. Contact maken kan alleen via Whatsapp of mail, maar daar wordt niet op gereageerd. Mijn dochter is haar 400 euro kwijt, waar ze 80 uur - ruim 3 maanden - voor heeft moeten werken! En wat nog het ergste is, zij moet nog een paar maanden extra wachten tot ze kan afrijden, terwijl de scooter verzekerd in de schuur staat, die ze ook moet betalen en ze zal een paar maanden langer 35 km per dag moeten fietsen. Niet mee in zee gaan!!!

Echt compleet waardeloos.
Echt compleet waardeloos.
Ik had mijn theorie gehaald, maar daarna kreeg ik nergens reactie op. Geappt, gebeld en gemaild maar geen gehoor. Na 7x(!!!) Geprobeert ze te berijken, heb ik eindelijk mijn geld terug gekregen, maar ze hebben niet het volledige bedrag over gemaakt. Erg jammer. Zeer ontevreden (en dat ben ik niet snel...)

Slechte tot geen communicatie
Slechte tot geen communicatie en alleen via Whatsapp. Ik heb meerdere weken achter een geprobeerd om een theorie-examen te verplaatsen maar krijg geen reactie of dat ze er mee aan de slag gaan en vervolgens gebeurd er niets. We gaan nu zelf het examen maar inplannen.

Oplichters
Al 6 maanden bezig om met de praktijklessen te beginnen. Erg slechte communicatie. Of geen antwoord of heel laat. Telefonisch niet te bereiken. Het totaalpakket waarvoor ik betaald heb, kunnen ze niet leveren, er zijn geen grote groepslessen beschikbaar. Uiteindelijk extra betaald voor kleinere groepslessen, maar nog steeds wordt ik niet ingepland en worden mijn apps, email's en voicemail 's niet beantwoord. Ik voel me compleet genaaid en heb er spijt van dat ik voor scooterrijbewijs.nl heb gekozen.
Volgende keer naar een betrouwbare rijschool in de buurt. Ik ben bijna 500 euro kwijt en ik heb alleen maar mijn theorieexamen. Dus oppassen, volgens mij zijn het oplichters.

Besvarelse fra scooterrijbewijs.nl
Wel betaald maar heb er niks aan
Totaalpakket gehaald, omdat het lang duurde als hun in zouden plannen het advies gekregen om zelf theorie in te plannen en (nogmaals) te betalen. Gedaan, theorie gehaald. Nu moet praktijk ingepland, kan dat ineens niet meer in mijn buurt omdat degene daar uitgevallen is en moet ik minimaal een uur rijden om praktijk te kunnen doen! Geen enkele reactie meer op mijn berichten, telefonisch onbereikbaar.
Het komt er dus op neer dat ik 399,- betaald heb voor enkel wat online lessen. Dit riekt naar oplichting! Ik verwacht mijn geld terug.

Besvarelse fra scooterrijbewijs.nl
Geen reactie als je apt word steeds…
Geen reactie als je apt word steeds geen datum ingepland voor theorie en heb je je theorie weg gehaald gan plannen ze weer geen praktijk in

Let op
Let op: dit zijn oplichters! Dit zijn dezelfde mensen als scooter cursus.nl . Lees ook vooral daar de reviews. Alles begint mooi. Goed geholpen, netjes aan de telefoon, eerste theorielessen gehaald. En dan begint het gedoe. Niet meer te bereiken. Uiteindelijk geld kwijt en geen rijbewijs!

Geen eerlijke partij
Geen eerlijke partij. Leveren niet wat wordt beloofd en communiceren slecht. Praktijklessen niet mogelijk binnen drie maanden en examen pas mogelijk na negen maanden. Kan tegen bijbetaling wel worden opgelost maar dat lijkt te passen in het patroon van oplichting. Verder zijn ze niet bereid om zaak op te lossen. Ronselen goede reviews onder cursisten nog voor examen wordt gedaan.

Besvarelse fra scooterrijbewijs.nl
Na betaald te hebben voor een praktijk…
Na betaald te hebben voor een praktijk pakket blijft contact al weken uit. Je kan alleen via whatsapp contacten. Zowel klantenservice, die steeds beloftes doet over dat er contact zal worden gelegd door de planning, als de afdeling planning nemen geen contact op. Ik heb al gevraagd voor geld terug, maar ook daar geen reactie op. Jammer, want ik zie alleen maar goede recensies. Alleen niet bij ons. Schandalige behandeling van mijn kind die zo hard gespaard heeft om zijn rijbewijs te halen!

Besvarelse fra scooterrijbewijs.nl
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.