Selected Car Leasing Anmeldelser 642

4,9

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver den professionelle, ærlige og personlige service, hvor der er fokus på både det rigtige setup og kundernes behov. Medarbejderne roses for deres hjælpsomhed, hurtige svar og gode humør, hvilket gør hele processen tryg, effektiv og professionel. Mange sætter pris på den gode rådgivning og de rimelige priser, samt at alt er foregået smidigt og gennemsigtigt. Dog oplevede nogle få kunder problemer med produktet, herunder defekte biler med motorlamper, der lyste, og hjul, der ikke var afbalanceret. Enkelte nævnte også, at serviceniveauet var faldet, og at der var stor personaleudskiftning, hvilket resulterede i manglende opfølgning og bekymringer vedrørende visse praksisser.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder udtrykker stor tilfredshed med den service, de har modtaget. Mange fremhæver en hurtig, effektiv og... Se mere

Staff

Kunder deler positive meninger om personalet. Mange fremhæver medarbejdere som Alexander, Tobias, Simon,... Se mere

Response time

Anmeldere fremhæver positiv aspekter af responstid. Kunder rapporterer konsekvent hurtige svar på spørgsmål,... Se mere

Product

Forbrugere finder produktoplevelsen tvetydig. Mange roser bilernes udseende og køreegenskaber, og bemærker,... Se mere

Price

Brugere beskriver positive interaktioner med priser, idet mange fremhæver god pris og service under hele... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Bedste oplevelse jeg nogensinde har haft i forbindelse med skift af bil. Emil Arbjerg Kristensen fra Selected car leasing hjalp mig af med min gamle bil og fandt den helt rigtige til mig i Tyskland.... Se mere

Har netop fået min anden bil fra Selected, og nøjagtigt som med den første, har det været en rigtig positiv oplevelse hele vejen, fra første forespørgsel, og til nummerpladerne blev skruet fast. Nich... Se mere

Jeg har igennem flere år været kunde, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Jeg har altid oplevet en professionel, ærlig og personlig service, hvor der har været fokus på både det rig... Se mere

Først og fremmest: Min bmw 330e fra 2021 ser virkelig fed ud, og den kører virkelig, virkelig godt - det er ren nydelse at køre i den. Prisen på den er rigtig god, og jeg formoder at jeg fik en... Se mere

1. Billeasing
  2. Bilsalg
  3. Autoværksted
  4. Bilforhandler
  5. Leasingservice

Som et af de førende danske leasingselskaber sørger Selected Car Leasing for en gennemsigtig aftale på attraktive vilkår. Selected Car Leasing tilbyder alle former for leasing herunder flexleasing, splitleasing og periodeleasing.

4,9

Svarer typisk inden for 1 måned

Service og viden i særklasse

Fantastisk service af den venlige og yderst kompetente Mads Munk Skovsby

16. februar 2026

Hej Hanne & Jan,

Tusind tak for jeres fine anmeldelse. Det er virkelig værdsat at høre, at I har haft en god oplevelse, og at Mads har gjort en positiv forskel for jer. Den slags tilbagemeldinger betyder meget for os og vi sender de pæne ord videre til ham.

Tak for tilliden – I er altid velkomne, hvis vi kan hjælpe igen.

Fantastisk service

Fantastisk service, professionalisme samt venlighed fra Thomas og teamet. Svarer altid på mail/telefon eller kommer hurtigt retur. Meget tilfreds med bil og leasingaftale. De varmeste anbefalinger herfra!

21. februar 2026

Hej Martin,

Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at både samarbejdet og dialogen har fungeret godt, og at du har følt dig godt hjulpet – både før og efter aftalens indgåelse. Vi er glade for, at Thomas og teamet har levet op til dine forventninger.

Tak for anbefalingen og tilliden. Vi står naturligvis klar, hvis vi kan hjælpe igen fremover.

Professionelle og reelle.

Prisen på den er rigtig god, og jeg formoder at jeg fik en konkurrencedygtig pris, da jeg har set på lignende bil andre steder, dog dyrere.

Jeg blev taget godt imod i butikken i Silkeborg - meget professionelt.

Alexander som hjalp med at strikke leasing kontrakten sammen, var serviceminded og svarede hurtigt og præcis på mine henvendelser.

8. februar 2026

Hej Jonas,

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med bilen og at oplevelsen i Silkeborg har været god hele vejen igennem. Vi er også glade for, at Alexander kunne hjælpe dig effektivt og være tilgængelig undervejs i processen.

Tak for tilliden – vi håber, du får stor glæde af din BMW og står selvfølgelig klar, hvis vi kan hjælpe igen fremover.

Prissætning kræver gentagne forhandlinger

Nu hvor I har sendt en mail og bedt om feedback på vores oplevelse, får I den her.

Vi har haft et samarbejde gennem flere år mellem Brade Technic & Solutions ApS og SC Leasing, og tidligere fik vi en konkurrencedygtig pris allerede i første tilbud. Den seneste tid har vi derimod oplevet, at vi må indhente tilbud fra andre for at kunne konstatere, at jeres første tilbud ikke er konkurrencedygtigt.

Det har desværre svækket vores tillid, fordi processen nu føles som en forhandling hver gang – frem for at vi får en fair pris fra start, som vi gjorde tidligere.

30. januar 2026

Hej Rasmus,

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse, og for jeres samarbejde gennem flere år.

Vi er kede af, at processen omkring forlængelsen har givet jer indtryk af, at priserne ikke har været konkurrencedygtige fra start. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give til vores kunder.

Når vi udarbejder forlængelsestilbud, sker det altid med udgangspunkt i det aktuelle marked på det tidspunkt, herunder sammenlignelige biler til salg, i henhold til SKAT’s retningslinjer. I jeres tilfælde blev det første tilbud lavet i december, mens genberegningen i starten af januar tog udgangspunkt i et ændret marked med nye relevante sammenligningsbiler. Det gav mulighed for en lavere handelspris og beskatningsværdi, hvilket vi naturligvis er glade for, at I også oplevede som et tilfredsstillende niveau.

Vi bestræber os altid på at have konkurrencedygtige priser, men markedet kan, især omkring årsskiftet, ændre sig hurtigt, og det kan desværre ikke altid forudses.

Vi er glade for, at vi fandt en løsning, og at I har valgt at fortsætte samarbejdet med os. Tak for dialogen, og tøv endelig ikke med at tage fat i os, hvis der opstår spørgsmål fremadrettet.

Simon
Selected Car Leasing

Bedste oplevelse jeg nogensinde har…

Udover det assisterede han med flyt af vores andre firmabiler, som også foregik helt problemfrit.
Kæmpe stor ros og anbefaling her fra.

29. januar 2026

Hej Peter,

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse. Det er skønt at høre, at du har haft så god en oplevelse i forbindelse med bilskiftet, og at Emil har hjulpet dig trygt og professionelt gennem hele processen.

Den slags tilbagemeldinger betyder meget for os, og tak for den store ros og anbefaling. Skulle du få brug for vores hjælp igen, står vi naturligvis klar.

Go service og kommunikationen er i top

Go service og kommunikationen er i top

28. januar 2026

Hej Jakob,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse, og at kommunikationen har været i top.

Fantastisk oplevelse

Vi har haft en rigtig god oplevelse ved Emil i Middelfart. Meget behjælpsom, tålmodig og grundig gennem hele processen. Kan kun anbefale Selected Cars og Emil.

21. januar 2026

Hej Hjalte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er skønt at høre, at i har haft en rigtig god oplevelse, og at Emil i Middelfart har været behjælpsom gennem hele processen - det siger vi videre til ham.

Vi håber i får stor glæde af bilen. Skulle i få brug for vores hjælp igen, står vi naturligvis klar.

Fantastisk oplevelse hos Selected

Fantastisk oplevelse hos Selected Car Leasing.

Vi skulle bruge en mere familievenlig bil, og jeg er ikke kendt for at ride samme dag som jeg sadler. Så da jeg ringede til Selected for at forhøre mig om en bil, men med det forbehold at vi skulle køre på skiferie dagen efter, kom der fart på. De havde det helt rigtige køretøj til den helt rigtige pris stående i deres showroom.
Der gik under 24 timer fra første opkald til jeg sad i husstandens nye bil på vej hjem for at pakke til ski - jeg kunne ikke være mere tilfreds.
Bilen er som beskrevet og lovet. Den blev klargjort og stod som ny da jeg hentede den. Og den fik sin ilddåb senere samme dag, hvor den fragtede familien gennem natten til Alperne.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Selected Car Leasing og jeg ved, at jeg tager fat i dem næste gang der skal ny bil i garagen.

23. januar 2026

Hej Alexander,

Det glæder os at høre, at vi kunne hjælpe jer hurtigt og finde den helt rigtige bil – selv med en stram tidsplan op til skiferien. Vi er glade for, at bilen levede op til forventningerne, og at forløbet har været en god oplevelse for jer.

Den slags tilbagemeldinger betyder meget for os, og vi står naturligvis klar, næste gang der bliver behov for en ny bil. Tak for tilliden og anbefalingen.

Selected Car Leasing

Klasse service leveret af Mads…

Klasse service leveret af Mads Lauritzen!
Ca. 4 hverdage fra vi fandt bilen, til levering.

Smertefrit transfer samt professionel rådgivning. - Kan varmt anbefales.

19. januar 2026

Hej Noah,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er skønt at høre, at processen har været effektiv, og at Mads kunne sikre en god og tryg proces fra start til slut. Den slags tilbagemeldinger betyder meget for os, og vi håber, du får stor glæde af bilen. Skulle du få brug for vores hjælp igen, står vi naturligvis klar.

Vælg Oliver som rådgiver!💪🏻

Super service fra Oliver fra Silkeborg:)

19. januar 2026

Hej Jonas,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med Oliver i Silkeborg. Din anmeldelse betyder meget for os, og vi sørger naturligvis for at give rosen videre. Du er altid velkommen, hvis vi kan hjælpe igen.

Gnidningsfri leasing

Har haft en rigtig god oplevelse med SCL, der har optrådt professionelle, været fair og fleksible gennem hele processen.

19. december 2025

Hej Leif,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft en rigtig god og gnidningsfri leasingoplevelse, og at du har oplevet os som professionelle, fair og fleksible gennem hele processen. Tak fordi du valgte SCL og delte din oplevelse.

Rigtig god serivice.

16. december 2025

Hej Anders,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har oplevet en rigtig god service hos os. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Selected Car Leasing

Stor tak til Emil fra SCL for en…

Stor tak til Emil fra SCL for en dedikeret og personlig hjælp i forbindelse med erhvervelse af min første 911'er. Alt har foregået professionelt, trygt og smidigt igennem alle steps i processen. Afgørende for mig har været tillid, transparens og fokus på at undgå faldgrupper, hvilket jeg har fået hos SCL.

15. december 2025

Hej Nils,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at Emil har leveret en dedikeret og personlig rådgivning, og at du har oplevet et professionelt, trygt og smidigt forløb. Vi giver naturligvis rosen videre til Emil.

Selected Car Leasing

Oliver var en fornøjelse at have som…

Oliver var en fornøjelse at have som rådgiver under forløbet. Han gjorde det dejlig nemt, og god til at informere under hele processen.

Kan klart anbefales 🙏

5. december 2025

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at Oliver har været en fornøjelse at have som rådgiver, og at han har gjort forløbet nemt og overskueligt med god information hele vejen igennem. Vi giver selvfølgelig de pæne ord videre til Oliver. Tak for din anbefaling.

Selected Car Leasing

Alt hvad de bliver lovet bliver…

Alt hvad de bliver lovet bliver overholdt, og det sker hurtigt

1. november 2025

Hej Mogens,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at vi har levet op til det, vi har lovet, og at processen er forløbet hurtigt og effektivt.

Selected Car Leasing

God service men lidt træls oplevelse.

Jeg ville meget gerne have givet 5 stjerner for god service. Det er dog træls at dagen efter jeg modtager min Mercedes C43 EMG begynder motor lampen at lyse konstant, sikkerhedsselen ruller ikke ind, og hjulene/dæk er ikke afsporet eller afbalanceret, så den ryster så snart man runder de 100 km/t. Software er er ikke opdateret. Nu skal jeg bruge tid på værksted. Jeg er klar over at der er en risiko ved at lease en bil som er fra 2018 men synes det er meget tidligt allerede dagen efter modtagelse at finde så mange fejl så hurtigt.

6. december 2025

Hej Mads,

Tak for din anmeldelse og for din ærlige feedback.

Vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne ved levering af bilen. Det er naturligvis ikke den start, vi ønsker for vores kunder – heller ikke selvom der ved brugte biler kan opstå uforudsete forhold.

Da du kontaktede os, sørgede vi hurtigst muligt for at få bilen ind på værksted, så vi kunne undersøge forholdene nærmere. Det er korrekt, at det ikke lykkedes at løse alle punkter ved første gennemgang, men vi har efterfølgende fået både motorlampen udbedret samt hjulene korrekt afbalanceret. Alle udbedringer er naturligvis foretaget uden omkostninger for dig, så du er holdt fuldt økonomisk skadesfri.

Vi har fuld forståelse for, at det har kostet dig ekstra tid og besvær at køre frem og tilbage, og det beklager vi oprigtigt. Din feedback er vigtig for os og bliver brugt til at forbedre vores klargørings- og leveringsprocesser fremadrettet.

Vi håber, at du nu får glæde af bilen, og du er altid velkommen til at kontakte os direkte, hvis der skulle opstå yderligere spørgsmål eller behov for hjælp.

Simon
Selected Car Leasing

Thomas Vendelbo, service i topklasse.

Service på dét niveau man drømmer om.

Vi har netop handlet 2 biler hos Selected Car Leasing i Silkeborg - handlet af Thomas Vendelbo.

Vi rækker ud til Thomas i uge 48 og ønsker en BMW IX3 M-Sport - og i uge 49 har vi hentet bilen.

Bilen havde en mindre skade i forruden, som Thomas' ikke selv brød sig om. 24 timer efter bilen var blevet afhentet, blev den indleveret, skiftet ny forrude - og få timer efter stod den helt klar.

Dertil har vi haft et kræsent ønske om en Porsche Taycan 4S - som nu også står klar til afhentning.

God behandling, god betjening og ikke mindst, et fantastisk bilhus.

Tak til Thomas :)

4. december 2025

Hej Jens,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at I har haft et godt og trygt forløb hos os, og at Thomas har leveret service på det niveau, I forventede – også når der opstod noget uforudset. Vi giver selvfølgelig rosen videre til Thomas og teamet i Silkeborg og ønsker jer rigtig god fornøjelse med bilerne.

Manglende konduite

I 3 1/2 år har jeg flexleaset en bil hos firmaet, der på noget nær alle måder har været hvad man kan betegne som en "mandagsbil". Motoren brændte sammen mindre end en måned efter overtagelsen. Begge forlygter har løbende voldt problemer, hvilket har været særdeles bekosteligt, og diverse el problemer har i den grad forhindret mig i at have en fornøjelse omkring bilen. Jeg påstår ingenlunde at det er firmaets skyld direkte, men når man udleverer en bil der over den periode, giver så mange problemer og økonomiske udfordringer, havde jeg forventet en form for økonomisk konduite/kompensation her da aftalen sluttede. Det skete ikke, og derfor denne bedømmelse af en særdeles skuffet kunde, der tilmed undervejs fik min søn til at lease bil igennem firmaet, en aftale der også er ophørt nu.

5. december 2025

Hej Torben,

Tak for din tilbagemelding og for at dele dine oplevelser med leasingforløbet.

Vi er oprigtigt kede af at høre, at bilen ikke har levet op til dine forventninger, og vi har fuld forståelse for, at gentagne tekniske problemer kan være både frustrerende og økonomisk belastende. Det er naturligvis aldrig den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Når det er sagt, er flexleasingaftalen indgået på vilkår, hvor bilens drift, vedligeholdelse og eventuelle reparationer – herunder uforudsete mekaniske og elektriske fejl – påhviler leasingtageren, medmindre andet er særskilt aftalt. De problemer, du beskriver, ligger desværre inden for dette ansvarsområde, og vi har derfor ikke haft mulighed for at yde økonomisk kompensation eller konduite ved aftalens ophør.

Vi bemærker og værdsætter, at du både har været kunde hos os gennem en længere periode og har anbefalet os videre til din søn. Det beklager vi, hvis det samlede forløb har efterladt dig med en skuffende oplevelse, men vi må samtidig fastholde, at vi har handlet i overensstemmelse med den indgåede aftale og gældende vilkår.

Nicholas
Selected Car Leasing

Meget venlig og professionel betjening

Meget venlig og professionel betjening. Hele processen forløb smidigt, og jeg følte mig godt informeret og tryg gennem hvert trin. Kan varmt anbefales.

28. november 2025

Hej Jerzy,

Tusind tak! Det betyder meget for os at høre, at hele processen har føltes effektiv, overskuelig og tryg, og at du har været godt informeret undervejs. Vi sætter stor pris på din anbefaling og hjælper naturligvis gerne igen, hvis behovet opstår.

Super profesionelle!

Alt efter aftale, Christian gav en god vejledning om bilen samt leasing aftalen. Kan anbefales 👍

28. november 2025

Hej Kasper,

Mange tak for din anmeldelse. Det er virkelig godt at høre, at forløbet har været, som det skulle, og at Christian har kunnet guide dig godt igennem både bil og aftale. Vi sætter stor pris på din anbefaling og står naturligvis klar, hvis du får brug for hjælp igen.