Bedste oplevelse jeg nogensinde har haft i forbindelse med skift af bil. Emil Arbjerg Kristensen fra Selected car leasing hjalp mig af med min gamle bil og fandt den helt rigtige til mig i Tyskland.... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Som et af de førende danske leasingselskaber sørger Selected Car Leasing for en gennemsigtig aftale på attraktive vilkår. Selected Car Leasing tilbyder alle former for leasing herunder flexleasing, splitleasing og periodeleasing.
Stensgårdvej 17, 5500, Middelfart, Danmark
Svarer typisk inden for 1 måned
De yder en fantastisk kundeservice, hurtige og effektive. Man føler sig værdsat som kunde, og oplever tit at der lige kommer et ekstra tilbud med en eller anden oplevelse. Som jeg ikke har oplevet andre steder.
Vil især fremhæve Alexander som en kanon fyr

Supergod og professionel rådgivning

Besvarelse fra Selected Car Leasing
Rigtig god oplevelse med Tobias. Han var hjælpsom, forklarede det hele grundigt og tog sig tid. Han gjorde leasingprocessen nem og overskuelig. Stor anbefaling herfra.

Besvarelse fra Selected Car Leasing
Altid god og kompetent rådgivning. Simon svarer altid prompte på alle mine henvendelser, både dag og nat! Er yderst tilfreds med Simon og Selected som “Leasing Partner” 👍

Besvarelse fra Selected Car Leasing
Super god oplevelse hos Selected Car Leasing. Michael er seriøs og svarer hurtigt på mails. Vi har følt os godt behandlet under hele processen.
//Martin

Besvarelse fra Selected Car Leasing
Hurtig svar, god rådgivning, skarp pris, hurtig ekspedition.

Besvarelse fra Selected Car Leasing
Gode informationer om forlængelse af aftale.
Hurtig tilbagemelding med ny kontrakt.
Blev også spurgt om hvad man kunne tænke sig næste år
Rigtig fin oplevelse

Besvarelse fra Selected Car Leasing
Høj service og informationsniveau under hele processen. Som kunde bliver man behandlet som en royal. Det var igen en rigtig god oplevelse at være kunde hos Selected Car Group i Silkeborg.

Besvarelse fra Selected Car Leasing
God kundeservice og nem proces omkring leasing.

Besvarelse fra Selected Car Leasing
Jeg har netop hentet vores nye bil.
Det har været en yderst behagelig oplevelse og vi har følt en fair og godt behandling hele vejen igennem.

Besvarelse fra Selected Car Leasing
Leasing er ikke blot finansiering af en drømmebil.
Det kræver langt mere end dette for at få en god samlet oplevelse hermed.
Vi er netop skiftet til Selected Car i Silkeborg med vores SL63. Hvilken oplevelse det har været:
- Perfekt opstart med overdragelsen fra et andet leasingselskab med vores bil.
- Vi har følt os særdeles trygge med en personlig og dybt professionel behandling af alle medarbejdere, der kun ville én ting: give os den bedste oplevelse med vores bil, og det har vi fået til fulde. Salgsafdelingen har været fremragende og utroligt hjælpsomme og kompetente.
- Inden vores første aktive periode i tirsdags den 03.03.26 klargjorde de den til perfektion, og alt papirarbejdet tilsvarende.
- Vi kan KUN give Selected Car Silkeborg vores allerbedste anbefalinger.
- Er du forsat i tvivl, så giv dem et besøg i måske Danmarks flotteste bilhus, og så vil du helt sikkert opleve det samme som vi har gjort. Derudover kan du få et kig ind på deres fantastiske eksklusive samling af verdens dyreste og lækreste biler. Biler du aldrig har set før.
- Vi kendte ingen i Selected Car inden vores første besøg. Vi føler os forlængst som særdeles velkomne og som "hjemme", når vi er der, og det er efter kun 3 ugers samarbejde - Spitzen klasse :).
- Og lige for at toppe trygheden økonomisk set, så ejes stedet alene af sønnen efter vores alles kære, nemlig sympatiske og altid vellidte Lars Larsen.

Besvarelse fra Selected Car Leasing
God service hele vejen igennem som altid.

Besvarelse fra Selected Car Leasing
Jeg har fået professionel og kompetent rådgivning fra første kontakt i forbindelse med genleasing af min bil.
Særligt Oliver Rosager har leveret en kundeservice i absolut topklasse. Han har været imødekommende, grundig og tilgængelig gennem hele processen, hvilket har skabt stor tryghed for mig som kunde.
Hele forløbet har været struktureret og gennemsigtigt, og jeg har følt mig i gode hænder hele vejen.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Selected Car Leasing.

Besvarelse fra Selected Car Leasing
Jeg har igennem flere år været kunde, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Jeg har altid oplevet en professionel, ærlig og personlig service, hvor der har været fokus på både det rigtige setup og mine behov som kunde. Hele processen omkring min nye Audi, har igen været tryg, effektiv og gennemført professionel.
Jeg føler mig altid godt behandlet og støttet, både før, under og efter handlen.
De varmeste anbefalinger herfra og stor tak til Emil.

Besvarelse fra Selected Car Leasing
Alexander/SCL har været super gode til at rådgive, anbefale og vejlede i hele processen i forbindelse med hjemtagelse af 992 fra Tyskland - Top oplevelse.