Selected Car Leasing Anmeldelser 642

4,9

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver den professionelle, ærlige og personlige service, hvor der er fokus på både det rigtige setup og kundernes behov. Medarbejderne roses for deres hjælpsomhed, hurtige svar og gode humør, hvilket gør hele processen tryg, effektiv og professionel. Mange sætter pris på den gode rådgivning og de rimelige priser, samt at alt er foregået smidigt og gennemsigtigt. Dog oplevede nogle få kunder problemer med produktet, herunder defekte biler med motorlamper, der lyste, og hjul, der ikke var afbalanceret. Enkelte nævnte også, at serviceniveauet var faldet, og at der var stor personaleudskiftning, hvilket resulterede i manglende opfølgning og bekymringer vedrørende visse praksisser.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder udtrykker stor tilfredshed med den service, de har modtaget. Mange fremhæver en hurtig, effektiv og... Se mere

Staff

Kunder deler positive meninger om personalet. Mange fremhæver medarbejdere som Alexander, Tobias, Simon,... Se mere

Response time

Anmeldere fremhæver positiv aspekter af responstid. Kunder rapporterer konsekvent hurtige svar på spørgsmål,... Se mere

Product

Forbrugere finder produktoplevelsen tvetydig. Mange roser bilernes udseende og køreegenskaber, og bemærker,... Se mere

Price

Brugere beskriver positive interaktioner med priser, idet mange fremhæver god pris og service under hele... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Bedste oplevelse jeg nogensinde har haft i forbindelse med skift af bil. Emil Arbjerg Kristensen fra Selected car leasing hjalp mig af med min gamle bil og fandt den helt rigtige til mig i Tyskland.... Se mere

Har netop fået min anden bil fra Selected, og nøjagtigt som med den første, har det været en rigtig positiv oplevelse hele vejen, fra første forespørgsel, og til nummerpladerne blev skruet fast. Nich... Se mere

Jeg har igennem flere år været kunde, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Jeg har altid oplevet en professionel, ærlig og personlig service, hvor der har været fokus på både det rig... Se mere

Først og fremmest: Min bmw 330e fra 2021 ser virkelig fed ud, og den kører virkelig, virkelig godt - det er ren nydelse at køre i den. Prisen på den er rigtig god, og jeg formoder at jeg fik en... Se mere

1. Billeasing
  2. Bilsalg
  3. Autoværksted
  4. Bilforhandler
  5. Leasingservice

Som et af de førende danske leasingselskaber sørger Selected Car Leasing for en gennemsigtig aftale på attraktive vilkår. Selected Car Leasing tilbyder alle former for leasing herunder flexleasing, splitleasing og periodeleasing.

4,9

Svarer typisk inden for 1 måned

De yder en fantastisk kundeservice

De yder en fantastisk kundeservice, hurtige og effektive. Man føler sig værdsat som kunde, og oplever tit at der lige kommer et ekstra tilbud med en eller anden oplevelse. Som jeg ikke har oplevet andre steder.
Vil især fremhæve Alexander som en kanon fyr

4. april 2026

Hej,

Mange tak for din anmeldelse. Det er rigtig rart at høre, at du har oplevet en service, hvor der bliver gjort lidt ekstra undervejs – det er noget, vi lægger stor vægt på.

Vi giver de pæne ord videre til Alexander, og håber du får stor glæde af bilen.

God betjening

Nem, hurtig og pålideligt

1. april 2026

Hej,

Dejligt at høre, at tingene fungerede hurtigt og uden besvær. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Supergod og professionel rådgivning

Supergod og professionel rådgivning

4. april 2026

Hej Troels,

Tak for din anmeldelse – det er altid en fornøjelse at høre, når rådgivningen har været i top. Det sætter vi stor pris på.

Leasing af bil

Rigtig god oplevelse med Tobias. Han var hjælpsom, forklarede det hele grundigt og tog sig tid. Han gjorde leasingprocessen nem og overskuelig. Stor anbefaling herfra.

28. marts 2026

Hej Mads,

Mange tak for din anmeldelse. Det er rigtig godt at høre, at processen har været overskuelig undervejs, og at du har haft en god oplevelse med Tobias.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber, du får stor glæde af bilen.

Selected Car Leasing

Altid god og kompetent rådgivning

Altid god og kompetent rådgivning. Simon svarer altid prompte på alle mine henvendelser, både dag og nat! Er yderst tilfreds med Simon og Selected som “Leasing Partner” 👍

25. marts 2026

Hej Kim,

Hvor er det godt at læse. Det er præcis den type samarbejde, vi gerne vil skabe – hvor det er nemt at få fat i os, og hvor tingene bliver fulgt hurtigt op undervejs.

Jeg giver rosen videre til Simon.

Selected Car Leasing

Super god oplevelse hos Selected Car…

Super god oplevelse hos Selected Car Leasing. Michael er seriøs og svarer hurtigt på mails. Vi har følt os godt behandlet under hele processen.
//Martin

27. marts 2026

Hej Martin,

Mange tak for at dele din anmeldelse. Det er rigtig rart at høre, at du har haft et godt forløb hos os. Jeg sørger selvfølgelig for at give de pæne ord videre til Michael.

Hurtig svar

Hurtig svar, god rådgivning, skarp pris, hurtig ekspedition.

23. marts 2026

Hej Alan,

Tusind tak for din anmeldelse. Godt at du havde en god oplevelse med både tempo, rådgivning og pris. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Selected Car Leasing

Gode informationer om forlængelse af…

Gode informationer om forlængelse af aftale.
Hurtig tilbagemelding med ny kontrakt.
Blev også spurgt om hvad man kunne tænke sig næste år
Rigtig fin oplevelse

12. marts 2026

Hej Svend,

Mange tak for din tilbagemelding. Det er altid rart, når en forlængelse bare falder nemt på plads – og at det er den oplevelse, du sidder tilbage med hos os.

Fint også, at der blev taget hul på snakken om, hvad der kunne være relevant næste gang. Vi står klar til at hjælpe, når det igen bliver aktuelt.

Selected Car Leasing

Høj service og informationsniveau under…

Høj service og informationsniveau under hele processen. Som kunde bliver man behandlet som en royal. Det var igen en rigtig god oplevelse at være kunde hos Selected Car Group i Silkeborg.

18. marts 2026

Hej Kent,

Det er virkelig godt at læse, at du endnu en gang har haft en god oplevelse hos os i Silkeborg. Vi sætter stor pris på, at du vender tilbage – og på de pæne ord om både servicen og dialogen undervejs.

Vi er klar igen, hvis du får brug for hjælp en anden gang!

God kundeoplevelse

God kundeservice og nem proces omkring leasing.

16. marts 2026

Hej Jan,

Tak for din anmeldelse. Godt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at processen har været nem og positiv.

Vi sætter stor pris på din feedback og vi hjælper selvfølgelig, hvis du skulle få brug for hjælp igen.

Super fin service

Super fin service, hurtig svar og opfølgning

14. marts 2026

Hej Søren,

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du har oplevet et godt og effektivt forløb – det er netop det, vi stræber efter.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi står naturligvis klar, hvis du får brug for os igen.

Selected Car Leasing

Jeg har netop hentet vores nye bil.

Jeg har netop hentet vores nye bil.
Det har været en yderst behagelig oplevelse og vi har følt en fair og godt behandling hele vejen igennem.

5. marts 2026

Hej Henrik,

Mange tak for at dele din oplevelse med os. Det glæder os at høre, at I har haft et behageligt forløb, og at I har følt jer godt behandlet hele vejen igennem.

Vi håber, I får stor glæde af jeres nye bil, og I er naturligvis altid velkomne, hvis vi kan hjælpe igen.

Selected Car Leasing

der er bare styr på tingene

6. marts 2026

Besvarelse fra Selected Car Leasing

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplever, at der er styr på tingene – det er præcis det, vi stræber efter. Vi sætter stor pris på din feedback og står naturligvis klar, hvis du får brug for hjælp igen.

Perfekt service

Perfekt service

6. marts 2026

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på. Det betyder meget for os at høre, at alt har fungeret, som det skulle. Du er selvfølgelig altid velkommen til at tage fat i os igen.

God personlig service

15. januar 2026

Hej David,

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at du har haft en god oplevelse hos os, og at den personlige service gjorde en forskel. Din feedback betyder meget for os, og vi hjælper naturligvis gerne igen, hvis behovet opstår.

Selected Car Leasing

Varm velkomst og professionel opstart

Leasing er ikke blot finansiering af en drømmebil.

Det kræver langt mere end dette for at få en god samlet oplevelse hermed.

Vi er netop skiftet til Selected Car i Silkeborg med vores SL63. Hvilken oplevelse det har været:

- Perfekt opstart med overdragelsen fra et andet leasingselskab med vores bil.

- Vi har følt os særdeles trygge med en personlig og dybt professionel behandling af alle medarbejdere, der kun ville én ting: give os den bedste oplevelse med vores bil, og det har vi fået til fulde. Salgsafdelingen har været fremragende og utroligt hjælpsomme og kompetente.

- Inden vores første aktive periode i tirsdags den 03.03.26 klargjorde de den til perfektion, og alt papirarbejdet tilsvarende.

- Vi kan KUN give Selected Car Silkeborg vores allerbedste anbefalinger.

- Er du forsat i tvivl, så giv dem et besøg i måske Danmarks flotteste bilhus, og så vil du helt sikkert opleve det samme som vi har gjort. Derudover kan du få et kig ind på deres fantastiske eksklusive samling af verdens dyreste og lækreste biler. Biler du aldrig har set før.

- Vi kendte ingen i Selected Car inden vores første besøg. Vi føler os forlængst som særdeles velkomne og som "hjemme", når vi er der, og det er efter kun 3 ugers samarbejde - Spitzen klasse :).

- Og lige for at toppe trygheden økonomisk set, så ejes stedet alene af sønnen efter vores alles kære, nemlig sympatiske og altid vellidte Lars Larsen.

2. marts 2026

Hej Jens,

Tusind tak for jeres meget flotte anmeldelse. Det er en stor fornøjelse for os at læse om jeres oplevelse, og vi er virkelig glade for, at jeres start hos os i Silkeborg er forløbet så godt.

Det betyder meget for os, at I allerede føler jer godt taget imod og trygge hos os – præcis den oplevelse ønsker vi at give alle vores kunder. Vi sætter stor pris på de pæne ord om både teamet, processen og stedet, og vi er meget glade for at have jer som en del af Selected Car Group.

Tak for jeres anbefaling og tillid – vi glæder os til det videre samarbejde.

Selected Car Leasing

God service hele vejen igennem som…

God service hele vejen igennem som altid.

27. februar 2026

Hej Mustafa,

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du igen har haft en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på din feedback, og du må endelig række ud, hvis vi kan hjælpe igen.

Selected Car Leasing

Jeg har fået professionel og kompetent…

Jeg har fået professionel og kompetent rådgivning fra første kontakt i forbindelse med genleasing af min bil.

Særligt Oliver Rosager har leveret en kundeservice i absolut topklasse. Han har været imødekommende, grundig og tilgængelig gennem hele processen, hvilket har skabt stor tryghed for mig som kunde.

Hele forløbet har været struktureret og gennemsigtigt, og jeg har følt mig i gode hænder hele vejen.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Selected Car Leasing.

28. februar 2026

Hej Katrine,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har oplevet et trygt og velfungerende forløb hele vejen igennem processen. Vi er især glade for, at Oliver har kunnet give dig den rådgivning og tilgængelighed, der gjorde oplevelsen god.

Tak for din anbefaling – og for tilliden i forbindelse med genleasing af din bil.

Selected Car Leasing

Jeg har igennem flere år været kunde

Jeg har altid oplevet en professionel, ærlig og personlig service, hvor der har været fokus på både det rigtige setup og mine behov som kunde. Hele processen omkring min nye Audi, har igen været tryg, effektiv og gennemført professionel.

Jeg føler mig altid godt behandlet og støttet, både før, under og efter handlen.

De varmeste anbefalinger herfra og stor tak til Emil.

18. februar 2026

Hej Martin,

Tusind tak for din anmeldelse og for samarbejdet gennem flere år. Det betyder meget for os, at du vælger os igen, og vi sætter stor pris på den tillid, du viser. Det glæder os at høre, at du fortsat oplever et forløb, hvor rådgivning og processer fungerer, og hvor dine behov er i centrum.

Tak for de pæne ord og anbefalingen – vi giver selvfølgelig rosen videre til Emil. Du er altid velkommen til at tage fat i os igen, hvis vi kan hjælpe.

Selected Car Leasing

Alexander/SCL har været super gode til…

Alexander/SCL har været super gode til at rådgive, anbefale og vejlede i hele processen i forbindelse med hjemtagelse af 992 fra Tyskland - Top oplevelse.

16. februar 2026

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse. Dejligt at du har haft en god oplevelse, og at Alexander kunne hjælpe dig godt igennem hele forløbet. Vi sætter stor pris på din feedback og håber, du får masser af glæde af bilen. Du er altid velkommen til at række ud, hvis vi kan hjælpe igen.