Virkelige kvalitetsprodukter som holder…
Virkelige kvalitetsprodukter som holder i mange mange år. God service og en meget pålidelige virksomhed.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har været supergodt tilfreds med service fra Schmidt Deluxe. Fx blev det uden problemer aftalt at jeg kunne afhente i pinsen.
Efterfølgende havde jeg et problem med mit stangtennissæt, men Thomas reagerede næsten omgående - sendte en video med instrukser - og jeg kunne uden videre løse problemet.
Derudover er det et virkelig fedt produkt!
Gode produkter, og hurtig levering. Lige det jeg har brug for.
Stangtennis sættet fra Schmidt Deluxe er absolut den fedeste aktivitet både til haven, campingpladsen, sommerhuset og til en tur på stranden! Det holder, og der er ikke noget at komme efter! Det er det fedeste at tage en kamp!
Jeg har handlet flere gange med Schmidt Deluxe, som har nogle super lækre produkter!! Både stangtennis og tetherball er udført i den absolut bedste kvalitet og der er tænkt over selv den mindste detalje....og kræset for samtlige features!!
Helt klart produkter, der hører hjemme i enhver have...og fra et firma med nogle personer bag, der ånder for sublim kvalitet og knaldgo' kundeservice!!

Besvarelse fra Schmidt Deluxe
Super stangtennis med fed parasolfod
Vi faldt over schmidtdeluxe.dk på nettet da vi søgte efter et ordentligt stangtennis som ikke går i stykker som de der findes på markedet. Det fandt vi !
Vi har nu modtaget det og det kom som planlagt og hvor er det bare godt. Man ser virkelig kvaliteten og alle de fede detaljer. Vi har samtidig fået den bedste parasolfod man kan tænke sig. 2 fluer med et smæk. Vi glæder os nu til sommeren hvor det hele skal tages rigtigt i brug.
Mvh Peter

Besvarelse fra Schmidt Deluxe
Schmidt Deluxe tilbyder et robust, gennemtestet stangtennissæt i flot design, med mange tekniske finesser og unik holdbarhed. Kan klart anbefales!