Tak for at ødelægge Dba total. Efter 15 år må jeg erkende at jeg ikke kommer til at benytte siden efter jeres latterlige fornyelse. Håber L.... Går ned med et brag når i bevist ikke lytter til jer... Se mere
nærmest fuldstændig umuligt at oprette en annoncen. fandens masse bøvl man skal igennem for at undgå at betale en grov overpris. automatisk fornyelse er automatisk aktiveret, nærmest værre end Ryanair... Se mere
Bare til alle andres orienting så har man intern registring i hemmeligregister over sælger, som en køber kvit og frit kan sværte til. Sørg for at søge indsigt jvf. gpdr EU forordningen - over din... Se mere
Har haft en DBA konto igennem rigtig mange år, men nu med skift til Schibsted(hvad er det dog også for et elendigt navn?) kan jeg ikke logge ind. Glemt adgangskode eller forsøg på send aktiveringsli... Se mere
Svarer typisk inden for 2 uger
det er umuligt at komme på dba også selv om jeg har haft en Schibsted konto har lang tid, ufatteligt at man skal ødelægge noget som som har fungeret længe

Elendigt it-system.
For at få adgang til DBA favoritter bliver man bedt om at logge ind på schibsted.dk med tilsendte engangkoder. Har nu forsøgt cirka 10 gange og får hver gang svaret “Tjek din kode og prøv igen”
Det virker til nærmest at være et nærmest ubrugeligt it-system.

Besvarelse fra Schibsted
Det kan IKKE være rigtig at i kan få lov til at
holde os dansker ude af Blocket i Sverige da vi jo som bekendt har en konto hos jer
Da vi ikke er svensk statsborger kan vi ikke opfylde de krav i stiller Det er i mine øjne diskriminerende mine penge er ligeså gode som svenske
VENLIGST tag hånd om dette problem det ville folk syntes om. Mange mennesker er ramt

Besvarelse fra Schibsted
Total umuligt at finde ud af, logge ind osv elendig

Besvarelse fra Schibsted
Jeg kan heller ikke logge på dba længere, har haft hjælp på men det virker ikke.

Besvarelse fra Schibsted
Bedrageri! jeg har fuldstændig samme oplevelse som mange andre kan jeg se. For det første sælger, kan køber kvit og frit kan sværte til, så han får lukke sin profil, bare fordi svar ikke passer køberen,hvorfor er der ikke lige rettigheder.. jeg har brugt dba siden 2016..nu efter dette fusker firma har overtaget dba mistet lysten til at bruge dba.. De har pludselig blokeret min konto.. Jeg vil ikke have mine personlige oplysninger liggende hos dette fusker firma.. Så hold jer væk fra dette firma
Grådighed længe leve - Håber i går konkurs med et brag

Besvarelse fra Schibsted
Desværre, det er ikke en -100 stjerne bedømmelse, så fik Shibsted 1 stjerne. Kort sagt- hold sig læng væk fra alle produkter med Shibsted konto. I mine øje det er data høstings bedrageri, som kan evt ende med dine data bliver solgt til en tredjepart og på den måde du må opleve identitetstyveri. Lyter spændedne, ikke? Jeg fald ind i det, heldigvis, kun med en ben. Da jeg oprettede en konto hos Shibstad var det ikke noget alarmerende. Men neste dag, da jeg forsørgte at loge ind, fik jeg min konto blokkeret på DBA og Bilbassen. Selvfølgelig, kontaktede jeg kundeservis og så fik jeg oplyst, at "For at sikre os et sikkert handelsmiljø for vores brugere, foretager vi ekstra tjek af vores annoncemateriale samt stikprøver af brugeroprettelser. Jeg kan se at din brugerprofil er inaktiveret på baggrund af disse tjek.Vi kan sagtens aktivere din adgang igen - Det kræver blot en MitID-validering af din profil. Du skal derfor bestille et callback på vores hjælpe-side... - eller send dit nummer til mig her- Så ringer vi tilbage til dig." Here we are! Så, hvem i værden er så upåpaselig og giver telefon nummer plus MitID til en handelsportal, ejet og styret fra ukendt firma i udlandet?! Men sådan datahøsting kunne være det vigtigste Shibsteds business model. Men cirkus stopper ikke here... Da jeg forsørgte at krave at alle mine data bliber sletted, fik jeg en sjov email, at jeg kan gør det selv- jeg skal loge ind på min konto og slette det hele. Men... MIN KONTO ER BLOKKERET! LOL! Er det, med stor sandsynlighed, bedrageri eller nogen slags skamløs handelsmodel, i skal selv fordomme. Jeg tror, Shibsted skal raprteres til Datatilsynet og vi alle sammen kan gør det. Hold sig væk fra det "firma"!
OPDATERING 01---
Jeg fik en dejlig email fra kundeservis igen:
---------------------------------------------------
"Mange tak for din henvendelse.
Din konto er blevet lukket pga. et sikkerhedstjek.
Af sikkerhedsmæssige årsager skal vi bede dig sende en kopi af dit kørekort/pas og sygesikringsbevis til os, for at vi kan aktivere din profil. Først herefter er det muligt at slette din profil. Du er velkommen til at dække dit CPR nummer eller anden kode, da vi kun er interesseret i matchende billed ID + sygesikring.
Jeg ser frem til at modtage dette fra dig
Med venlig hilsen/Best regards
Mads
Kundeservice"
---------------------------------------------------
Schibsted er ikke en bank, kommune, SKAT eller lignende offentlige, ikke en el eller naturgas selskab, så krav om CPR nummer, en kopi af dit kørekort/pas og sygesikringsbevis fra Schibsted er ULOVLIG.
Den eneste Schibsted skal huske er The General Data Protection Regulation (GDPR) regler.
Efter EU regler (The General Data Protection Regulation (GDPR)) jeg har Ret til sletning eller "retten til at blive glemt".

Besvarelse fra Schibsted
Jeg har forgæves forsøgt at bruge min konto. Har også forsøgt at lave en ny. Intet virker og det jeg hele tiden får at hvide er at min e-mail ikke er min🤪det er vildt så mange gange jeg har prøvet nu.

Besvarelse fra Schibsted
Hold jer fra min adgangskode. Ikke fedt at vi skal skifte adgangskode

Besvarelse fra Schibsted
Har så overtaget DBA - se min anmeldelse af hvor vellykket det er - eller mangel på samme - alt hvad jeg har beskrevet kan dokumenteres
Brug facebook marketplace i stedet for.

Besvarelse fra Schibsted
Jeg giver op. Man kan ikke logge på. Så jeg kommer ikke til at bruge DBA igen. Øv.

Besvarelse fra Schibsted
Hold kæft en gang hundelort. Jeg har haft dba siden omkring 2008 og har handlet blandt andet knallerter og bil via dba. Jeg har så ikke brugt kontoen i et par år og igår var jeg inde for at kigge på igen, jeg skulle nærmest lave en ny bruger for at komme ind igen og Idag har de så spærret min konto somom jeg skulle være en eller anden falsk profil. Jeg skriver derefter til kundeservice at jeg er uforstående omkring hvorfor min konto er blevet spærret og at jeg jo intet forkert har foretaget mig, jeg måtte endda ind og angive min adresse hvilket aldrig har været et krav? Nu gider vil de ikke fjerne spærring af min konto før jeg har valideret den med MITID ? Hvad sker der for jer!!!

Besvarelse fra Schibsted
Det er en frygtelig gang makværk DBA har igangsat med deres nye hjemmeside log-in
som ingen kan finde ud af, ja selv deres supportmedarbejdere kan ikke finde ud af det.
det bliver dba død men sådan noget ...t

Besvarelse fra Schibsted
Har haft DBA konto i mange år, men nu er den blokeret af Schibsted, der blot står og snurrer rundt når jeg prøver at logge ind. Intet sker. Heldigvis har jeg adgang fra min mobiltelefon, hvor Schibsted endnu ikke har spærret adgangen. Virkligt dårligt.

Besvarelse fra Schibsted
Har brugt lang tid på at oprette mig på Blocket, blot for at finde ud af (som åbenbart de fleste andre her) at man ikke kan bruge det til noget når man ikke har bank ID eller svensk telefonnummer! Gudskelov at man så kan forvente nogle kompetente svar fra schibested, som "prøv kundeservice", "det bliver nok bedre" og henvend dig til bla bla. Tak for hjælpen Schibsted.

Besvarelse fra Schibsted
Fortsat blokeret på bl.a. Blocket.se, én verificeret Schibsted konto bør være nok, drop nu de dårlige undskyldninger og så få det fikset..

Besvarelse fra Schibsted
Glemt adgangskode eller forsøg på send aktiveringslink virker heller ikke, nogen skrev tidligere, at det er fordi de bruger en usikker/blokeret gateway.
Facebook marketplace har i forvejen næsten overtaget, men nu mister man da helt lysten til at bruge gode gamle DBA igen.

Besvarelse fra Schibsted
DBA er lige til at skylle ud i lokummet efter schibsted har overtaget.. Jeg har mistet adgangen til min gamle konto og er ude af stand til at oprette en ny kode, hver gang jeg forsøger bliver jeg mødt med at "noget gik galt" eller "forkert adgangskode"..
Af en eller anden besynderlig årsag er jeg stadig logget ind på en ældre computer, jeg kan bare ikke se noget som helst aktivitet længere, hverken beskeder, favoritter eller andet.
Nu var jeg nødsaget til at finde førnævnte gamle computer frem fordi jeg fandt et produkt på dba der er umuligt at opstøve som ny vare, derfor denne anmeldelse. jeg havde ellers lagt dba fuldstændigt bag mig og det har jeg tænkt mig at gøre igen.