Se, hvad kunderne siger
Man får nekat rotavdrag för de söker på en person som inte står på fastigheten. De vägrar säga varför det blir nekat men min dotter fick kopia på avslaget av skatteverket. När jag ifrågasätter Schi... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Schibler Elservice AB 20 år i branschen. Över 640 vunna uppdrag på Offerta. Godkänd F-skatt, moms, kredit historik & skuldfrihet Varmt välkomna till oss på Schibler Elservice! Vi är era certifierade elektriker i Stockholm med nödvändig utbildning och erfarenhet. Allt vårt arbete utförs på ett professionellt och säkert sätt. Där vi sätter dig som kund först. Vi skräddarsyr våra tjänster för dig så att du kan få den lösningen som passar dig bäst. Med vår kompetens där vi svarar upp snabbt, utför ordentligt och följer upp, gör det att kunder kommer tillbaka. Det är vad som håller i längden och gör det meningsfullt. Vi täcker alltid upp med en garanti på 2 år när vi installerar. Glöm inte och titta in på vår hemsida eller på våra bilder från jobb som vi har gjort. Ett axplock för att du ska få en bild av vilka vi är bakom vårt varumärke som vi är stolta över. För oss är inga jobb för små eller för stora.
Kontaktoplysninger
Sverige
- schiblerelectric.se
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Trevliga och prisvärda
Trevlig och saklig kundservice, trevlig och effektiv elektriker. Dessutom bra pris och tydlig offert. Jag är helnöjd. :)
Snabbt, smidigt och proffsigt
Snabb återkoppling, lättillgänglig support och snabbt och ordentligt utfört arbete. Inga konstiga pristillägg utan arbetet kostade som offerten sa. Billigare än övriga elektriker i min närhet. Kan varmt rekommendera.
Professional service
Professional service. The electrician came with a can do attitude and got everything done in time
Så snabba och proffsiga!
Fick hjälp super snabbt
Fick hjälp super snabbt. Proffsiga och trevliga
Excellent work
Excellent work, completed quickly and professionally
Katastrof
Katastrof. Anlita inte. De fakturerade fel och vägrar betala tillbaka. Går ej att få tag på. Oseriösa. De säger att de ska betala tillbaka men gör det ej. Känns som att det är en del av deras affärsidé. Av alla elfirmor i Stockholm bespara er huvudvärk, välj en annan.
Med vänlig hälsning,
Besviken kund
Elinstallation i Attefallshus
Hej , vi har köpt ett attefallshus som behövde få in el. Jag sökte vi offerta och fick svar inom 2 min, Bokningen gick snabbt , arbetet påbörjades veckan efter beställning. Jag fick en elektriker som heter Benjamin . Han var superprofessionell , arbetet har bestått av uppsättning av två ny säkringscentraler , dra matningskabel från ena centralen till den andra . Utanpåliggande el , där Benjamin gjorde allt för att dölja kablaget . Han installerade även Plejd app för att kunna tända och släcka lampor utomhus och inomhus. Jag är supernöjd , fantastiskt trevligt att jobba med Benjamin .
Professionell service
Schibler Electronic anlitades för att utföra ett genomgående elarbete på bottenplanet i vårt hus. Vi fick professionell service från start till mål av en mycket kunnig, noggrann och trevlig elektriker, Benjamin. Arbetet utfördes effektivt och med god kommunikation hela vägen. Rekommenderas varmt – vi kommer definitivt anlita dem igen vid framtida arbeten.
/Richard och Victoria
Väldigt professionella
Väldigt professionella, otroligt trevliga och pålitliga.
Vi är sååå tacksamma för den hjälp vi fick av Benjamin.
Vi återkommer!
Jag rekommenderar alla att anlita er!
Obefogad faktura
Obefogad faktura för 0 timme arbete. Oseriös företag. Föreslår absolut inte företaget. Var försiktig.
Mycket nöjd med ert arbete.
Professionell service och trevlig/skicklig elektriker Benjamin - rekommenderas varmt!
Proffsigt och noggrant jobb
Proffsigt och noggrant jobb! Rekommenderas!
Jag är mycket nöjd med arbetet som…
Jag är mycket nöjd med arbetet som elektrikern utförde. Han var professionell och utförde arbetet snabbt och effektivt. Alla installationer och reparationer blev klara utan några problem och han förklarade tydligt vad som gjorts. Jag kände mig trygg genom hela processen och kan definitivt rekommendera Schiblers tjänster till andra.
Personalens behandling
Trevligaste och duktigaste personalen som fick hjälp av. Maher gjorde bra jobb.
Professionell service och skickliga…
Professionell service och skickliga elektriker, rekommenderas varmt!
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.