Scannings-huset, klinikken for gravide Anmeldelser 8

4,3

1. Graviditetsrådgivningscenter

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Scannings-huset er Midtjyllands førende scanningsklinik inden for graviditetsscanninger med beliggenhed i Silkeborg. Book alle vores scanninger online.

4,3

De bedste anbefalinger herfra

De bedste anbefalinger herfra. Hun er virkelig sød og så dygtig og formår at få en til at føle sig så velkommen. (det skal lige siges, at det er ikke alle der formår det, selvom prisen er den samme). Vi var til en tidlig kønsscanning og er så glade for at vi valgte hendes sted.

24. august 2022

Hjertevarm anbefaling 💛

Jeg kan kun give min kærligste og mest hjertevarme anbefaling til klinikken 💛🦋🌱🤲🏽 Man føler sig velkommen, svøbt i kærlighed og nærvær samt glæde og begejstring - tak L 💛

26. juli 2022

😍😍😍😍😍

Fantastisk Oplevelse.
Har været der i begge mine graviditeter. to kønsscanninger og snart to 3D scanninger. Og det er det hele værd. Er fra Holstebro. Men vi kører gerne det ekstra for at komme til scannings-huset. Kan kun varmt anbefale det 😁😁

11. januar 2022

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse!
Som førstegangsgravid har jeg/vi har fået lavet tidlig kønsscanning og hjertelydsbamse. Alt var virkelig godt. Vi følte os så trygge til begge dele og fik besvaret de spørgsmål vi havde. Lisette er virkelig dygtig og sød! Scannings-huset i Silkeborg får vores bedste anbefalinger. Helt bestemt en 1,5 t køretur værd

21. juni 2021

Scannings-huset er over alt…

Scannings-huset er over alt forventning, jeg har ikke noget at sammenligne med, da jeg er gravid for første gang. Hun er så dygtig og tager sig tid til at besvare dine spørgsmål og er hele tiden sikker på, at du er klar over, hvad det er der sker på skærmen.
Herudover er hun sindssyg empatisk, jeg havde bekymringer ang. Om hjertet slog hos barnet og fortalte hende dette, sagde hun, at det var en generel bekymring hos rigtig mange gravide. Da hun viser hjertet slår bliver jeg rigtig glad og hun roser mig og fortæller at jeg gør et godt stykke arbejde og giver mig et kæmpe selvtillidsboost inden jeg forlader klinikken. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til hende, og vil råde alle der ønsker en tidlig scanning til at komme i Scannings-huset.

30. marts 2021

Vi var til scanning med vores første…

Vi var til scanning med vores første datter, og alt var over forventning. Hjertelydsbamsen har været uundværlig.

Efter vi senere hen har været hos Esbjerg scanningsklinik ved den anden graviditet og fået et dårligere produkt, kan jeg varmt anbefale scannings-huset. Kører gerne turen igen.

8. november 2018

Er dette din virksomhed?