Nopea toimitus ja kilpailukykyiset…
Nopea toimitus ja kilpailukykyiset hinnat!
Tietoa meistä – Sisu Scandi Group / ScandiRengas.fi Sisu Scandi Group Oy on suomalainen perheyritys, joka keskittyy laadukkaiden renkaiden ja ajoneuvoihin liittyvien tuotteiden myyntiin sekä asiantuntevaan palveluun. Verkkokauppamme ScandiRengas.fi palvelee sekä kuluttajia että yritysasiakkaita tarjoten luotettavia rengasratkaisuja henkilöautoihin, pakettiautoihin ja raskaaseen kalustoon. Toimintamme perustuu pohjoismaisiin arvoihin: rehellisyyteen, vastuullisuuteen ja pitkäjänteiseen asiakassuhteiden rakentamiseen. Valikoimme tuotteemme huolellisesti tunnetuilta valmistajilta varmistaaksemme turvallisuuden, kestävyyden ja erinomaisen hinta-laatusuhteen kaikissa olosuhteissa. Ymmärrämme Suomen vaativat sääolosuhteet, ja siksi tarjoamme renkaita, jotka täyttävät tiukat talvi- ja turvallisuusvaatimukset. Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat selkeää tietoa tuotteista, läpinäkyvän hinnoittelun ja sujuvan ostokokemuksen. Kehitämme jatkuvasti verkkokauppaamme ja palveluitamme, jotta tilaaminen olisi helppoa, toimitukset nopeita ja asiakaspalvelu aidosti avuliasta. Sisu Scandi Group Oy ei ole vain rengasmyyjä – olemme kumppani, joka auttaa pitämään ajoneuvosi turvallisesti liikkeessä vuoden jokaisena päivänä. Sisu Scandi Group Oy is a Finnish family-owned company focused on the sale of high-quality tires and vehicle-related products, combined with expert service. Our online store, ScandiRengas.fi, serves both private customers and businesses by offering reliable tire solutions for passenger cars, vans, and heavy-duty vehicles. Our operations are built on Nordic values: honesty, responsibility, and long-term customer relationships. We carefully select our products from well-known manufacturers to ensure safety, durability, and an excellent price-quality ratio in all conditions. We understand Finland’s demanding weather conditions, which is why we offer tires that meet strict winter and safety requirements. It is important to us that our customers receive clear product information, transparent pricing, and a smooth purchasing experience. We continuously develop our online store and services to make ordering easy, deliveries fast, and customer service genuinely helpful. Sisu Scandi Group Oy is not just a tire seller — we are a partner that helps keep your vehicles moving safely every day of the year.
Kotka, 48400, KOTKA, Finland
Nopea toimitus ja kilpailukykyiset hinnat!
Tilaaminen ScandiRengas.fi-verkkokaupasta on kokonaisuudessaan erittäin positiivinen kokemus. Helppo tilausprosessi ja mikä tärkeintä-nopea toimitus!
Kotimainen verkkokauppa, ystävällinen asiakaspalvelu, edulliset hinnat ja nopea toimitus.