ScandinavianRest Anmeldelser

1.766

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 101 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder oplevede lang ventetid på svar og havde store problemer med at komme i kontakt med kundeservice via både mail og online formularer. Desuden modtog købere ofte forkerte varer, eller oplevede at ordrer aldrig blev leveret, hvilket gjorde returnering til en yderst frustrerende proces. Nogle anmeldere var glade for produkterne og fremhævede, at de modtog lækre, bløde dyner og tæpper, som hjalp dem med at få en god nattesøvn. Disse forbrugere bemærkede, at når de modtog de korrekte varer, levede kvaliteten fuldt ud op til forventningerne og skabte stor tilfredshed.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder deler tvetydig meninger om produkt med både stor tilfredshed og betydelig frustration. Nogle... Se mere

Response time

Anmeldere nævner negativ feedback om svartid og oplever udbredt manglende respons på deres henvendelser.... Se mere

Order

Forbrugere finder ordre tvetydig og oplever blandede forløb. Nogle anmeldere fremhæver, at det var nemt at... Se mere

Customer communications

Anmeldere fremhæver negative aspekter af kundekommunikation og oplever det som næsten umuligt at få svar.... Se mere

Return policy

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med returpolitik, hvor nogle kunder har kæmpet med at komme i... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg bestilte d. 21/12-2025 et betræk til min tyngdedyne. I min ordrebekræftelse fremgår det, at leveringstiden er 1–3 hverdage. Jeg har dog endnu hverken modtaget information om forsinkelse e... Se mere

Hej ScandianvianRest Vi er nu på 3. uge og 4. kontaktflade for at få kontakt til jer. Jeg har bedt om at returlabel for ordre 63522 og har fået at vide at returering ID er - WD4Z502Q - intet er mo... Se mere

Jeg havde bestilt en tyngdedyne+, men modtog istedet en almindelig. Fik så bestilt en returlabel d.12/12, og på anmodning sendt dem et billede af dyne. Og siden har jeg ikke hørt noget fra dem🤷🏼. Je... Se mere

Virkelig dårlig kundeservice. Bestilte et tyngdetæppe , som trævler helt vildt. Har kontaktet kundeservice på mail flere gange , men får ingen svar🫩

1. Søvnklinik

ScandinavianRest er en webshop med dansk lager, som sælger specialdesignede tyngdedyner, hvis formål er at forbedre din søvn og mindske uro, så du kan opnå mere energi og overskud i hverdagen.

Under middel

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.766)

Modtaget et tyngdetæppe i stedet for…

Modtaget et tyngdetæppe i stedet for tyngdedyne. Man kan ikke komme i kontakt med deres kundeservice, selvom der står at de svar inden 24 timer. Det er 1 ugen siden jeg kontaktede dem første gang har intet hørt endnu

13. oktober 2025

Kære Line,

Tak fordi du har kontaktet os og delt din oplevelse. Vi er virkelig kede af at høre om forvekslingen med din ordre og de udfordringer, du har haft med at komme i kontakt med os — det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Vi vil bede dig venligst besvare den seneste besked, du har modtaget fra vores team, så vi straks kan se nærmere på din sag og sikre en hurtig og god løsning.

Vi sætter stor pris på din tålmodighed og forståelse og vil gøre vores bedste for at rette op på situationen.

Scandinavian Rest Teamet

Samme historie som flere andre

Samme historie som flere andre, kan jeg læse mig til.
Jeg fik leveret sengetøj i den forkerte størrelse. Umuligt at komme i kontakt med firmaet. Efter gentagende e- mails fik jeg endelig tilsendt en returlabel.
Sendte hurtigt mit køb retur. Siden har jeg intet hørt og har ikke fået mine penge retur. Har igen sendt diverse e-mails.
Firmaet er ikke til at komme i kontakt med.
Da mange har lignende oplevelser, tænker jeg at det er firmaets strategi. Fusk og svindel.

Edit: Stadig intet svar på mail eller penge tilbage den 10. januar 2026

19. oktober 2025

Kære H. Thomsen,

Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse – det er bestemt ikke den service, vi ønsker at tilbyde. Vi beder dig venligst besvare den seneste kommunikation, du har modtaget fra vores team, så vi hurtigst muligt kan finde en god løsning for dig.

Team Scandinavian Rest

Jeg købte Fur Tyngdetæppe efter længere…

Jeg købte Fur Tyngdetæppe efter længere tids overvejelse. Men mine tvivl om det her nu virkede blev gjort til skamme. Fordi, allerede første nat oplevede jeg virkningen af, at tankemylderet blev dæmpet og den indre uro forsvandt. Jeg har haft tæppet en lille uges tid nu, og oplever at jeg hver aften glæder mig til at falde i søvn under tæppet.
Kvaliteten er i top, og tæppet er både blødt og varm.
Selvom 7kg kan lyde af meget, så føler jeg mig heller ikke mast under vægten, som godt kunne havde været tilfældet.

17. oktober 2025

Kære Lone,

Tusind tak for din vidunderlige anmeldelse!
Vi er simpelthen så glade for at høre, at dit Fur Tyngdetæppe har gjort en positiv forskel, og at du oplever roligere og mere afslappede nætter — det er lige præcis det, vi stræber efter.

Det varmer vores hjerter at vide, at du nyder komforten, kvaliteten og den beroligende effekt af tæppet. Din feedback betyder virkelig meget for os!

Vi ønsker dig mange flere fredfyldte nætter fremover.

Scandinavian Rest Teamet

Jeg har fået tilsendt forkert sengetøj

Jeg har fået tilsendt forkert sengetøj, og skriver mail som de svarer på og beder mig præcisere hvad jeg mangler . Det gør jeg men hører intet, og efter 3. Forsøg på kontakt må man sige det er meget kritisabelt.
Er det de rigtige varer man modtager så er det lækre produkter

7. oktober 2025

Kære Chaline Anette Bloch Jensen,

Tak fordi du har taget dig tid til at kontakte os, og vi beklager oprigtigt den ulejlighed, du har oplevet. Dette er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at tilbyde vores kunder.

Vi beder dig venligst besvare den seneste kommunikation, du har modtaget fra vores team, så vi hurtigst muligt kan finde en god og tilfredsstillende løsning for dig.

Team Scandinavian Rest

Jeg bestilte et tæppe men

Jeg bestilte et tæppe, men modtog i stedet en dyne. Jeg har siden forsøgt gentagne gange at få kontakt til deres support uden held, uanset hvilken kanal jeg bruger. Produktet jeg modtog er desuden af lavere værdi end det jeg bestilte.

Selvom virksomheden fremstår som dansk, var den eneste mail jeg modtog fra dem på engelsk, selvom jeg skrev til dem på dansk.
Jeg kan på ingen måde anbefale at handle her.

7. oktober 2025

Kære Jesper,

Vi er virkelig kede af den ulejlighed og forvirring, der er opstået – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give. Vi beder dig venligst svare på den seneste kommunikation, du har modtaget fra vores team, så sørger vi for hurtigt at finde en tilfredsstillende løsning for dig.

Team Scandinavian Rest

Helt fantastisk dyne og hurtig levering

1. oktober 2025

Kære Pia,

Tusind tak for din skønne feedback!
Vi er virkelig glade for at høre, at du er glad for din dyne, og at den blev leveret hurtigt. Det betyder meget for os at vide, at du er tilfreds med både produktet og oplevelsen!

Vi ønsker dig mange hyggelige og afslappende nætter fremover.

Scandinavian Rest Teamet

Umuligt at komme i kontakt me firmaet

Nemt at bestille og hurtig levering.
MEN - umuligt at komme i kontakt med. De tager ikke telefonen og besvarer ikke mails.
Jeg har bestilt et betræk str. 140x200, og har fået leveret et str. 100x140, og vil gerne have det byttet. Det har jeg forsøgt på "Returcenter" på deres hjemmeside, men der har de kun de små betræk.
Mærkeligt, for når jeg laver en ny ordre på betræk str. 140x200, så tager de imod ordren.
Men jeg skal ikke købe mere derfra.

4. september 2025

Dear Elin,

We’re very sorry to hear about the mix-up with your order and the difficulties you experienced trying to reach us. This is not the experience we want our customers to have. Please contact us directly at info@scandinavianrest.dk with your order number, and we will make sure to arrange the correct exchange for you as quickly as possible.

Opfylder ikke deres tilfredshedsgaranti!!

Det var nemt og enkelt at bestille og hurtig levering. Jeg bestilte en tyngdedyne hvor der stod de tilbud 100 nætters garanti, og 100% penge retur hvis jeg ikke var tilfreds. Jeg skrev til dem, nok 40 dage efter, grundet ferie, at jeg ikke var tilfreds og ønskede at gøre brug af de 100 nætters garanti, i forhold til tilfredshed. Jeg har kæmpet med dem, de påstår de kun tilbyder 30 dage, jeg oplyser at det ikke er vilkårene jeg har købt dynen under. Jeg bliver ved med at oplyse dem omkring dette og de står fast. De tilbyder mig sølle 40% retur og jeg kan beholde dynen. Dynen ligger bare og den får jeg ingen glæde af.
De 40 har jeg modtaget efter meget besvær, de prøvede at snyde ved at give mig mindre i første omgang.
Jeg vil absolut ikke anbefale dem.
Dertil slår de sig også op på, at de er en dansk virksomhed, men det er det IKKE, de hører til i Dubai.

1. september 2025

Dear Kitt,

We’re sorry to hear about your experience. We always strive to be transparent with our guarantees and policies, and we regret if this was not clear in your case. Thank you for sharing your feedback – it helps us improve.

Fine nok produkter, men dårlig returnering

Fine nok produkter, men så snart man gerne vil returnere noget bliver der ikke svaret på Returcentret, og når man så gentagende gange sender mails, og man endelig får et returlabel, så går der lang tid inden man får pengene at se. Jeg startede med at returnere min pakke d. 3. august og har endnu ikke fået mine penge tilbage, selvom den er sendt. Jeg har sendt flere mails omkring problemet, men det er typisk først efter 3. rykker at de svarer.

28. august 2025

Dear Fred,

Sorry for the inconvenience, We're reaching out to you via email to resolve this promptly.

De svarer ikke på retursag

Jeg har flere produkter derfra, men har aldrig prøvet at returnere noget !
Det kan man så heller ikke !
Har gang i tre mailkorrespondancer og har en retursag oprettet for over en uge siden! Men man får ingen svar retur så snart man vil have noget byttet!
Kan på ingen måde anbefale at købe derfra hvis man ikke kender produkterne i forvejen ☹️

21. august 2025

Derar Lene,

Ingen penge retur

Køb kun deres produkter, hvis de IKKE skal byttes. De overholder ikke, hvad de lover med at kunne få pengene retur, hvis du sender varer retur.
Man kan ikke kontakte nogen, da det er en online butik, ingen telefonnummer, AI svarer på mailkorrespondance.
Jeg har nu skrevet med dem i 1,5 år for at få 2000kr retur - stadig uden held….
Jeg har sendt to tyngdedyner retur men ikke fået mine penge.
Jeg kan ikke anbefale ScandinavianRest.

7. august 2025

Dear Linda,

ScandinavianRest sender brugte og defekte varer - og ignorerer klager

Opdatering (31. juli 2025):
Efter min anmeldelse modtog jeg svar fra Scandinavianrest og har nu fået beløbet refunderet samt tilbudt en valgfri vare som kompensation. Det sætter jeg pris på, og det skal de have ros for. Forløbet har dog været meget frustrerende, og jeg håber, de fremover bliver bedre til at svare deres kunder og håndtere reklamationer.

Jeg købte den 27. juni 2025 en hovedpude fra ScandinavianRest, som viste sig at være defekt med uligevægt i fyldet og elendig støtte. Jeg reklamerede og fik tilsendt en ny - men den var værre end den første: tydeligt brugt, med pletter og næsten uden indhold/fylde.

Virksomheden lover 24 timers svartid, men jeg har ikke hørt et ord, trods 5 mails siden den 10. juli og tydelig dokumentation. De reklamerer med 100 dages tilfredshedsgaranti og 30 nætters søvngaranti, men i praksis virker det som om man bare bliver ignoreret, hvis man forsøger at benytte det.

Efter at have undersøgt andre kunders oplevelser, kan jeg konstatere, at jeg langt fra er den eneste. Her på Trustpilot er der adskillige anmeldelser, der beskriver samme mønster:

– Brugte eller defekte varer
– Ingen svar på henvendelser
– Ingen refundering

Det mest bekymrende er, at DR Kontant allerede tidligere har dækket ScandinavianRest - men intet tyder på, at virksomheden har ændret adfærd. Forbrugere bliver tilsyneladende stadig behandlet på samme måde.

Jeg skriver nu til DR Kontant - og hvis du har oplevet noget lignende (som jeg kan se at rigtig mange har), vil jeg stærkt opfordre dig til at gøre det samme på KONTANT og dele din oplevelse. Det er vigtigt, at disse sager bliver samlet og belyst igen - for ingen bør stå alene med sådan en behandling.

Jeg har ligeledes i sinde at skrive til Forbrugerombudsmanden og politianmelde Scandinavianrest! Det samme vil jeg stærkt opfordre jer med lignende oplevelser til også at gøre.

Jeg vil nu også forsøge at gøre indsigelse i min bank.

Det her er ikke bare dårlig kundeservice. Det er bevidst svindel!

24. juli 2025

Dear Jesper,

Thank you for your detailed feedback, and we’re truly sorry for the poor experience you’ve had.

We fully acknowledge the issues you raised — receiving a defective pillow followed by a replacement that did not meet basic quality standards is absolutely unacceptable. We also understand your frustration regarding the lack of timely responses despite our promised 24-hour support — this is something we take seriously, and we are actively reviewing our internal processes to ensure this does not happen again.

Regarding your case specifically, we have now processed a full refund to your original payment method. You should receive a confirmation shortly, if you haven’t already. We want to assure you that this is not the experience we aim to offer, and we are sincerely sorry for both the inconvenience and disappointment caused.

We are also aware of past criticism, including media coverage, and while we have made changes internally, it’s clear from your experience that more work is needed. Your feedback — and others’ — is a strong reminder of that.

We appreciate you bringing this matter to attention, and we fully respect your decision to report it to relevant authorities. That said, we want to emphasize that we are listening and are committed to doing better.

Den dejligste dyne

Den dejligste dyne, som giver den bedste søvn.
Dejligt at ha givet sig selv den skønne gave.
Længe siden jeg har sovet så dejligt.

VH Annie
Ps. Hurtige er de også . 2-3 dage, så er dynen din.

9. juli 2025

Dear Annie,

Thank you so much for your valuable feedback! We're thrilled to know that you're satisfied with our products and service.

Reklamation på 3x tygndedyner

Reklamation på 3x tygndedyner. Alle 3 ødelagte efter første vask - de sender mig en “ny” som er defekt og alle kuglerne er kun i midten. Ubrugelig.
Jeg ved simpelthen ikke hvad der foregår?
Der er massere andre forhandlere af tyngdedyner - køb der i stedet.

27. juni 2025

Dear Chris,

As we’ve discussed via email, we went ahead and sent you a new weighted blanket as a gesture of goodwill, even though your original purchase is outside of the warranty period by 2–3 years.

We understand your frustration, but unfortunately, we are unable to replace all three duvets due to the time elapsed since purchase. We're truly sorry for the inconvenience this has caused and appreciate your understanding.

Meditation/middagslur under tyngdedynen bare det bedste.

Efter jeg har forkælet mig selv med endnu et sengesæt, kan jeg sove med tyngdedynen hver måned i stedet for hver anden. Pst... kom nærmere, hvorfor har du ikke det endnu? Når jeg er på arbejde glæder mig til min meditation/eftermiddagslur under tyngdedynen, nu en nødvendig selvforkælelse, så ofte jeg kan. Jeg var ved at gå ned med stress. Der er virkelig ingen tvivl, tyngdedynen får mit tanke🤯mylder ned til kun tanker og min krop i ro. 😊

26. juni 2025

Dear Lisser,

Bestilte en tyngdesovemaske

Bestilte en tyngdesovemaske, denne var for tung så den gav mig synsforstyrrelser dagen efter 1. nats brug. Jeg prøver så at returnere denne, og de siger det tager 2 dage at oprette en retursag, men nu er der gået en uge.
De var hurtige til afsendelse ved køb, men håndtering af retur er ikke specielt imponerende.

18. juni 2025

Dear Simon,

Jeg har ringede nr virker ikke de svare…

Jeg har ringede nr virker ikke de svare ikek på de skriver de er dk men kan se de sletter kommentar på Facebook jeg har skrevet forkert men kan ikke få fat i dem kan nogen hjælpe mig

De oplyser et tlf der ikke er brugbart jeg har tænkt mig at lave en indsigelse på dem da det ikke er ens orden at de ikke svare jeg. Vil ha slette annullere min ordre

I svare ikke på mails jeres tlf virker ikke

24. juni 2025

Dear,

We sincerely regret any inconvenience caused. However, we do not intend to provide a bad experience. We request you to share your email ID here or write us at info@scandinavianrest.dk. We will resolve your issue at the earliest.

Best Regards,
Team ScandinavianRest

Har ikke fået varen kun betalt

Emne: Manglende vare og tilbagebetaling
Kære ScandinaviaRest,
Jeg skriver til jer endnu engang angående min ordre som jeg lagde den 11. december 2023. Der blev trukket 2.699 kr. fra min konto for en tyngdedyne, som jeg aldrig har modtaget.
Siden da har jeg skrevet til jer utallige gange – faktisk omkring 50 mails – og jeg har gentagne gange fået svar, der blot takker mig for min tålmodighed eller lover, at sagen bliver givet videre. Det er ikke længere tilfredsstillende. Jeg har endda sendt jer mine kontooplysninger i håbet om at få pengene refunderet, men der er stadig ikke sket noget.
Jeg føler mig dybt frustreret og skuffet over den manglende opfølgning og behandling af min sag. Det kan simpelthen ikke være rimeligt, at jeg står uden hverken vare eller penge mere end et halvt år efter købet.
Jeg kræver nu en omgående tilbagebetaling af de 2.699 kr. Alternativt ønsker jeg at modtage varer af tilsvarende værdi – hvis I stadig ikke kan levere den oprindelige vare.
Hvis jeg ikke modtager svar og løsning inden for 7 dage.
Jeg håber, I vil tage denne henvendelse seriøst.
Tina Smedegaard

21. juni 2025

Dear Tina,

We regret the inconvenience caused to you. Your refund was delayed as we were revamping the services. However we will contact you to resolve the issue at the earliest.

Forfærdelig service.

Forfærdeligt firma med forfærdelig service.
Produkter der er købt tilbage i december 2023, som også er returneret indenfor fristen har jeg stadig ikke modtaget penge for. Jeg har modtaget en mail på den ene ordre at den skulle være refunderet men det er den IKKE. Så jeg står stadig og mangler refundering for begge ordre jeg har returneret.
Ordre nr:

18. juni 2025