Really great service
Really great service. I ordered the wrong size but got help imediately in the chat. They helped me correct the order and shortly after I got perfectly fitting and really great boots! So grateful
Friluftlivsprodukter av hög kvalité, handplockade av erfaren personal.
Sverige
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Great advice and communications. Prompt delivery
Jag beställde en ryggsäck och med 10% rabatt vid första köpet blev det ett bra pris. Den levererades på tre arbetsdagar vilket är klart godkänt.
Helt nöjd. Hemleverans med Budbee till Stockholm tog fyra vardagar från beställningsdatumet. Mycket bra pris och fin kvalitet på jackan! Betalning med Klarna efter leveransen.
Observera att denna internetbutik har sin bas i Finland. Till trots vad namnet antyder så verkar de bara på finska marknaden. Det vill säga, deras frakt samt returvillkor skiljer sig från finland och övriga scandinavien. När jag beställer skor över internet så räknar jag med att kunna skicka tillbaka skorna med gratis frakt om det skiljer i storlek. Ursprungsfrakten och efterkommande utfrakt av det nya skorna är tillräckligt dyrt eftersom som tidigare nämnts företaget saknar vettiga avtal med transportföretag för att kunna verka på den scandinaviska marknaden. Det finns massor av exempel på scandinaviska företag som klarar detta. Det finns också massor med exempel på företag i Sverige som säljer skor som bjuder på returfrakten samt har resonabla utfraktkostnader. Använd dessa istället,