Scandic Anmeldelser 33

2,7

1. Hotel

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Scandic har 280 hotell i seks land, 85 av de i Norge. Finn og bestill overnatting, konferanselokaler og hotellpakker hos Nordens ledende hotellkjede.

2,7

Under middel

Scandic Stavanger Park Hotel

Scandic Stavanger Park Hotel
Vi havde booket et familieværelse. Det hed en Junior Suite værelse 406. Det lå ud til rundkørslen og teaterbygningen og Kannikgata.
Værelset var rædsomt varmt på en julidag med cirka 24 grader udenfor. Der var kun et vindue, som kunne åbnes. Selvom vinduet stod åbent i flere timer, så kølede rummet ikke ned, og trafikstøjen gjorde det noget nær umuligt at sove med vinduet åbent. Men når vi lukkede vinduet var værelset kvælende varmt. Morgenmadsbuffeten var god og beliggenheden var også super. Kort gåafstand til midtbyen med Fargegaten og Gamle Stavanger etc. Værelset vil sikkert være udemærket på en kold dag.

18. juli 2025

Scandic Stavanger Forus

Scandic Stavanger Forus

Jeg har nu boet på Scandic Forus i Stavanger to gange og har haft en utrolig dårlig oplevelse begge gange, første gang jeg var på hotellet i 12 dage, det var fra 2/1-2025 til 16/1-2025 og anden gang var jeg på hotellet fra 29/1-2025 til 13/2/2025, så det betyder, at jeg bor her i Norge nu, og det betyder, at jeg bor her i Norge nu, jeg møder på arbejde kl.6 om morgenen til kl. 18 om aftenen, så jeg kan ikke få morgenmad, så vi bestiller morgenmadspakker. En dag fik jeg en morgenmad pakke der var over dato, og nogle dage var der ingen morgenmad nogle af de andre dage var datoen på udløbsdagen. Første gang jeg var heroppe, kunne man ikke se tv på værelserne, fordi billedet frøs hele tiden. Nogle dage kom vi op på værelserne efter en lang dag på arbejde, der var ikke varmt vand i bruserne, og sådan er det i den periode jeg er her i dag, lørdag den 8. februar. Vi kommer hjem fra arbejde, og så får vi at vide, at restauranten er lukket. De morgenmadspakker vi får smøres om aftenen og puttes i en papirpose i køleskabet så når vi får dem om morgenen er de så tørre at de er uspiselige det er simpelthen hævet over kritik

og så var de så frække at give mig en regning på 31.000 norske kroner for 15 dages ophold

13. februar 2025

Booker til 5, men fr 4 senge

Jeg havde booket overnatning til 5 personer med booking.com, for scandic i hamar. Vi fik 4 senge til rådighed fordelt på to værelser. Da vi spørg i reseptionen om en ekstra seng, sengetøj og pudde, er svaret at det kan de ikke tilbyde.

4. januar 2025

Fin hotel og udsigt

Fin hotel og udsigt .
Vi fik et værelse hvor lyset i gangen når du kom ind på værelset ikke virkede , et af lysene i spejlene på badeværelset ikke virkede og en af sengelamperne ikke virkede . Så blev der ikke fyldt op af kaffen hver morgen 🤷‍♀️
Så vi kan ikke anbefale hotellet .

7. marts 2024

Havde en overnatning på Scandic Hotel…

Havde en overnatning på Scandic Hotel Sola. Lang kø ved ankomst og igen senere, så baren må bare vente???
Dette er et hotel i den dyre ende og så kø i baren og kun mad ud af huset, men stadig til fuld pris.
Har lagt ind at jeg gerne vil undgå larm, så helst ikke værelse ved elevator. Hvilket er netop det jeg får 301.

2. marts 2024

Scandic Kokstad

Scandic Kokstad er omdannet til et flytningecenter.
Du kan ikke være et sted uden høre russisk/ukrainisk.
Har du brug for fred ifm arbejde, find andet sted. Rygeområdet er belejret af flytninge, så må man stå i regnen.
Alle værelser over standard er væk.

Jeg syntes det er ok hjælpe, men måske skulle man se på antallet ifh hotellets størrelse og faciliteter.

21. september 2023

SCANDIC HAMMERFEST

God overnatning på Scandic Hammerfest, jeg ankom lidt sent men personalet var i godt humør og fik mig tjekket ind og hjalp også med en taxa til idag
Godt og pænt værelse med god seng TV, lille køleskab og elkedel.
Og SUPER morgenmad! Tak for det
Det eneste minus er at vinduerne ikke er helt lydtætte så man kunne høre noget helikopter flyve rundt igår aftes.
Ellers meget tilfreds

2. september 2023

Har lige været på 3 overnatninger på…

Har lige været på 3 overnatninger på Scandic Ringsaker i Norge.
Det var under alt kritik med rengøring, der var møg beskidt over det hele på værelset, og fik udleveret håndklæder med klamme hår på. De gjorde ikke rent på værelser mens vi der, selvom vi skulle betale ekstra for at have kat med( 200 kr pr døgn)
Selvom vi påtalte det, gjorde ikke rent. Her kommer vi ikke igen

28. april 2023

Scandic Hafjell:

Scandic Hafjell:
Fine værelser og god morgenmadsbuffet.
Dog ingen varme på værelse nr 1, vedvarende defekte kaffemaskiner både i reception og restaurant.
Det ville have været simpelt at tilbyde kaffe fra køkkenet istedet. Kan ikke tro, at hele skihotellet er kaffeløst.
PS, ingen pejs på hotellet

1. januar 2022

hotellet scandic kokstad

Kom på hotellet i kokstad
jeg skal i karatæne 10 dage firmaet har betalt for 3x mad om dagen , vi bliver behandlet som fanger i et fængsel
1.ikke mad nok
2. uhørlig personale
3. vagterne bryder ind ved folk som har video møde med familien og anklager for at være flere på rummet
der var nogle folk som gik efter pizza,da de kom tilbage blevet de overfuset og råbt ad og beskyldt for at det var deres skyld virusen blomster i norge , de glemmer bare inden vi kommer ind i norge er vi testet i hovede og mås ,grunden til de folk henter pizza er fordi de er sulten da de ikke får nok mad (børne menu)
Hvor er det samfuns sind ???
jeg er rigtig skuffet da jeg altid har været glad for at bruge scandic , men det er er langt under lav målet

folk sider i karatæne bliver udsat for et meget hårdt psygisk press , så hjæper det ikke noget at det enest vi ser fram til er maden også kommer der så meget der svarer til en 3 årie barn , rigtig dårlig internet , det her lugter så meget at et grådigt hotel at de bare skal lave kassen på det her itedet for at vise samfundssind ,
en dag vågnede jeg med skallepine og ringede til hotellet men de tager ikke telefon når vi ringer , jeg måtte gå ned og banke på og hører om de kunne hjælpe med to hovedepine piller da jeg havede en stiv nakke , nej de må ikke dele ud til os fik jeg afvide , så ringer mit firma og jeg fortæller dem som er sket og de ringer til hotellet og 30 sec kom de om med piller
:( jeg er 45år og de behandler mig som et lille barn at mit firma er nødtil at kontaket dem før jeg kan bliver smerte fri , føj siger jeg bare

10. februar 2021
Vis anmeldelser på alle sprog. (33 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto