På dette hotel reklameres der med gratis parkering.g
Scandic Örebro West
På dette hotel er der gratis parkering, man taster sin nummerplade ind på en stander i receptionen.
Jeg tastede ind, fik mit nøglekort, gik til mit værelse. Næste formiddag, sad der en gul parkeringsafgift på min bil.
Jeg gik tilbage til receptionen og klagede min nød, den unge dame kunne og ville absolut ikke hjælpe mig på nogen måde, og forstod pludseligt ikke et ord af mit dansk/svenske. Jeg bad om at tale med hendes chef, han var på semester, men så en anden overordnet.
Efter kort tid kom der en ”voksen” dame tilstede, som jeg forelagde mit problem, hun udbrød med forventning i stemmen, at jeg måtte have tastet fejl, hvorefter hun gik hen til standeren, tastede, og konstaterede, at min nummerplade var korrekt indtastet, men at systemet havde været ude af funktion.
Jeg bemærkede, at da jeg havde tastet korrekt, så måtte det være en sag mellem hotellet og parkeringsselskabet. Hun ville forelægge sagen for sin chef, noterede mit telefon nummer, og lovede, at der ville blive ringet.
Der blev ikke ringet, og da jeg checkede ud, fik jeg afgift lappen i hånden, jeg fortalte, at jeg ikke ville betale den, og kørte videre til Scandic Halmstad.
Her til morgen fik jeg så en inkasso fra Svea finans, hvad skal jeg gøre, hvor kan jeg klage, det hjælper ikke at maile med Scandic, de påstår, at selvom standeren står i deres reception, så har de ikke noget med den at gøre. Deres receptionist kunne dog taste sig ind og se, at jeg havde tastet korrekt nummerplade.
En normal servicemæssig reaktion havde efter min mening været, "vi kan godt se, at du har tastet rigtigt, har intet forkert gjort", men nej, der er absolut ingen hjælp at hente fra hotellets side.
Torben William Petersen
15. juli 2025