Scandic Anmeldelser 80

2,0

2,0

Under middel

Scandic Europa I Göteborg.

Scandic Europa I Göteborg.
Værelse var fint og rent, dog var spanden på toilettet ikke tømt!
Sengene og morgenmaden var virkelig gode. Men ude foran vinduet hænger en zinkplade, formentlig for at regnen ikke i karmen. Men det resulterede i at når det regnede, larmede regnen helt vildt inde på værelset. Det lød som at sove i et drivhus. Fik meget lidt søvn begge nætter, hvilket var super ærgerligt!

3. april 2026

Forfærdelig oplevelse

SCANDIC BACKADAL I Sverige (Gøteborg)Aldrig har jeg været på et hotel som er så dårligt i stand, det er beskidt, det er slidt, det lugter af mug. Det første værelse vi fik var der mug i udluftning på toilettet, senge ben var knækket, beskidt sengetøj, og ALT var mega slidt. Så fik vi nyt værelse, her var der fod aftryk i sengen så dette var beskidt, hår på sengetøj, blod/ udefinerbart på gulvet. Vi klagede igen, de viste ikke hvad de skulle sige, så rengøringsdame kom op og skiftede sengetøj, og vaskede gulv igen, ikke noget med nogen udskylning eller noget. Vi kommer ALDRIG igen, hold jer væk, og vi har slet ikke sovet her endnu, vi frygter godt nok morgenmaden i morgen tidlig

9. september 2025

Fint til prisen

Vi boede på Scandic Segevång i Malmø, 2 overnatninger. Fint hotel til prisen, rent og pænt. Men aircondition kunne ikke styres på værelset, så der var meget koldt. Lidt hårde madrasser.
Morgenmaden er ok, men rundstykkerne og kaffen er dårlige.
Der er opladning til elbiler, men man skal flytte sin bil når den er færdig med at oplade, selvom det er midt om natten, så det er bare dårlig stil.

22. august 2025

På dette hotel reklameres der med gratis parkering.g

Scandic Örebro West

På dette hotel er der gratis parkering, man taster sin nummerplade ind på en stander i receptionen.

Jeg tastede ind, fik mit nøglekort, gik til mit værelse. Næste formiddag, sad der en gul parkeringsafgift på min bil.

Jeg gik tilbage til receptionen og klagede min nød, den unge dame kunne og ville absolut ikke hjælpe mig på nogen måde, og forstod pludseligt ikke et ord af mit dansk/svenske. Jeg bad om at tale med hendes chef, han var på semester, men så en anden overordnet.

Efter kort tid kom der en ”voksen” dame tilstede, som jeg forelagde mit problem, hun udbrød med forventning i stemmen, at jeg måtte have tastet fejl, hvorefter hun gik hen til standeren, tastede, og konstaterede, at min nummerplade var korrekt indtastet, men at systemet havde været ude af funktion.

Jeg bemærkede, at da jeg havde tastet korrekt, så måtte det være en sag mellem hotellet og parkeringsselskabet. Hun ville forelægge sagen for sin chef, noterede mit telefon nummer, og lovede, at der ville blive ringet.

Der blev ikke ringet, og da jeg checkede ud, fik jeg afgift lappen i hånden, jeg fortalte, at jeg ikke ville betale den, og kørte videre til Scandic Halmstad.

Her til morgen fik jeg så en inkasso fra Svea finans, hvad skal jeg gøre, hvor kan jeg klage, det hjælper ikke at maile med Scandic, de påstår, at selvom standeren står i deres reception, så har de ikke noget med den at gøre. Deres receptionist kunne dog taste sig ind og se, at jeg havde tastet korrekt nummerplade.

En normal servicemæssig reaktion havde efter min mening været, "vi kan godt se, at du har tastet rigtigt, har intet forkert gjort", men nej, der er absolut ingen hjælp at hente fra hotellets side.

Torben William Petersen

15. juli 2025

Scandic Backedal er fantastisk

Scandic Backedal er fantastisk! Meget venligt og imødekommende personale i både reception og restaurant! Pæne og meget rene værelser med en fin lille velkomsthilsen! Skøn morgenmad og rigtig god stemning overalt! Vi kommer meget gerne igen!

21. marts 2025

Vi har bestilt 2 handicap rum men en…

Vi har bestilt 2 handicap rum men en kørestol kan ikke komme op til sengen.
Der bliver ikke gjort rent på baderum ( vi har bedt om det i receptionen).
Der er ingen udluftning på baderummene.
Der er ikke nogen af TV der virker.

11. august 2023

Laver en konkurrense med en ugyldig…

Laver en konkurrense med en ugyldig svar mail adresse.

Scandic Hotels har lavet en konkurrense hvor man skulle "gætte" et bestemt hotel. Sende svaret til en medsendt mailadresse.
Men der kommer ved flere forsøg dette svar tilbage:
Meddelelsen nåede ikke frem til nogle af eller alle de ønskede modtagere.

Emne: VS: Askepot tjekker ind i Kødbyen
Sendt:26-10-2022 12:02

Der kunne ikke leveres til følgende modtager(e):

'Mailadressen er fjernet da Trust Pilot ikke tillader at medsende mailadresserr, Men jeg har den selvfølgelig:' den 26-10-2022 12:02
Serverfejl: '501 5.1.3 Bad reciient address syntax'

Er det seriøs konsern der laver dette?

26. oktober 2022

Dårlig mad i Västerås

Bestilte på Scandic i Västerås en varm ret (Laks) og fik serveret en salat med et stykke iskoldt laks (køleskabs temperatur) og beskeden fra tjeneren - det er koldrøget laks så det skal være sådan - så er det en kold og ikke en varm ret :(

19. oktober 2021

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Vi har været i scandic star i Lund. Receptionisten Johanna var virkelig fantastisk og hjælpsom. Virkelig professionel og engageret i sit arbejde. Ville ønske alle receptionister var ligsom denne skønne ansat Johanna. Vi kan klart anbefale dette hotel, dejlig rene værelser og lækker morgenmad. Tusind tak

10. april 2021
Vis anmeldelser på alle sprog. (80 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto