Super service. Købte en rigtig lækker kaffemaskine👍
Super service. Købte en rigtig lækker kaffemaskine👍
Man finde et hønsehus til 1699 kr på DBA.
Det er jo billigt nok.
Men når man så klikker på " gå til varen " så er det ligepludseligt ikke et hønsehus mere, men KUN en forlænger.
Alt i alt virker der som et firma man ikke kan have tiltro til.
Så derfor får de ikke mig som kunde.
Aldrig mere vil jeg benytte dette firma eller nogen der benytter sig af dette. Jeg fandt et firma, hvori jeg kunne bestille et hønsehus. Det kom aldrig til tiden og da det endelig kom var det i stykker i taget. Inden det var muligt at overbevise firmaet om, det var ødelagt gik der lang tid. Så var containeren pludselig væk, så skulle man vente på at der kom en ny sending, istedet for at tage et tag fra et andet hønsehus. Da jeg blev ved med at rykke for det ødelagte kom beskeden, at jeg kunne pakke hønsehuset sammen og så ville han hente det. Den måde Søren fra SB Trade kører dit firma og opfører sig over for sine kunder burde han finde sig et andet erhverv og få tvangslukket sit firma, han total uegnet som virksomheds ejer. Da hønsehuset er blevet samlet kan det virkelig ses at det er meget dårligt materiale der er brugt, det er jo ikke til at se på Internettet, men havde jeg vidst det var så kleint havde jeg valgt et andet sted, at købe hønsehus.
Jeg kan ikke anbefale SBTrade, benyt andet firma.
Har bestilt og betalt mit hønsehus men kan ikke få kontakt til dem og står og mangler det ret så meget. I annoncen skulle de være på lager 10 juni, men nu skriver de 27 juni, skal jeg vente så længe vil jeg ha mine penge retur, da jeg ikke kan vente til der. Men hvad gør man når der ikke bliver svaret :(
Bestilte et hønse hus og fik det leveret hurtigt som forventet. Eneste årsag til jeg ikke giver 5 stjerner er at jeg selv måtte kontakte SB for at få en leveringsdato som så i øvrigt viste sig ikke at holde da det først kom dagen efter. Men varen er fin stand og ingen problemer overhovedet og en fin pris.
Vi har lige modtaget en cykeltrailer fra sb handel, der absolut ikke lever op til vores forventninger.. Ligeledes var der flere fejl ved traileren, og den kan derfor ikke bruges. Vi vil derfor benytte os af de 14 dages fortrydelsesret sb handlen skriver at vi har.. Dog svarer Søren hverken på mail eller pr Tlf.. Og vi har prøvet at få kontakt med han i noget tid nu.. Det er dybt kritisabelt!
Opdate: Vi har endelig fået kontakt med Søren, som har lovet at vi får vores penge retur når cykeltraileren er returneret!
I april bestiller jeg et hundebur.
Det tages først i brug i august, og her to måneder senere går det i stykker, da jeg spænder det fast i bilen. Det mener jeg ikke er acceptabelt for et transportbur, som jeg netop har købt for at få større sikkerhed når jeg kører med min hund!
SB-handel svarer ikke på mails, hvilket jeg er meget uforstående overfor, da jeg har skrevet mail i en pæn tone. Jeg er meget ked af at have brugt 1800 kr ved dette firma, da jeg nu står med et bur der er lige til at smide ud!
Bestilte et hønsehus (2-3 høns). Huset ankom allerede efter 2 dage og var stillet pænt i indkørslen. Af et hønsehus til ca. 1500 kr. levede den helt klart op til forventningerne.
overskriften siger det hele!!!!!
Jeg bestilte et XXL hønsehus/hønsegård og fik hurtigt i forløbet besked om forsinket levering grundet dårligt vejr. Varen skulle sendes med skib.
SB tilbød mig at annullere ordren, men jeg havde intet hastværk, og hvem er vel herre over vejrguderne..?
Jeg fik en ny dato, hvor jeg kunne forvente at modtage ordren, og det holdt stik.
Varen ankom i fin stand, og kvaliteten var egentligt over forventet.
Alt i alt et fint handelsforløb.
SB trade, kan ikke lervere til tiden, selvom jeg flere gange har ringet for at få konstateret om varerne nu også kommer. kan derfor ikke give dem nogle stjerner. Har også ringet uden at der bliver ringet tilbage.
Købte et stort kaninbur til 1195.- Det lugtede forfærdeligt fra tagbeklædningen. Da vi henvendte os til SB trade fordi vi ikke kunne tyde den dårlige monteringsvejledning, var der intet svar. De har ikke på noget tidspunkt kontaktet os, for at høre hvad sagen drejede sig om. DÅRLIG SERVICE. Aldrig mere varer fra det firma. Aldrig.
Ole, Odense.
Modsat en anden, har jeg ikke oplevet dårlig efterbehandling.
Vi købte et hundebur, og havde taget alle mål til bilen. Buret ankom 3 dage efter bestilling, desværre i en temmelig medtaget kasse. Jeg vælger dog, at tage imod alligevel. Så viser det sig, desværre at buret er 1 cm for stort, på grund af hældningen på sæderne i bilen. Vi for kontakt til firmaet, og aftaler at sende det retur. Jeg forklarer at jeg har måtte kassere emballagen, da denne var temmelig medtaget, samt at medfølgende værktøj røg ud.
Vi aftaler, at jeg får pakket buret forsvarligt ind, så godt som det er muligt, samt at jeg returnere værktøjet fra det nye bur. Som sagt så gjort, og pengene for det første bur er kommet retur. Det kan man sgu kun være tilfreds med.
Jeg købte en cykelanhænger, men de havde ikke den ønskede farve på lager, til trods for at den var på hjemmesiden.
Jeg fik dog en anden farve, dog uden afslag i pris.
Anhængeren var ok, men kvaliteten hænger tydeligvis sammen med prisen.
Den er rustet godt til efter kun 6 mdr.
Jeg kontaktede SB som udbad sig billeder af skaden.
Siden da har jeg intet hørt.
UPDATE: SB-trade har løst sagen rigtig godt. Jeg har fået pengene retur + fragtomkostningerne. Helt perfekt.
sidehistorie: ved en fejl, kom de til at sende et ekstra beslag til mig, som skulle have været til en anden kunde. SB kontaktede mig og vi aftalte at jeg sendte det direkte til den korrekte kunde, og så ville han refundere mig beløbet. Denne sag er dog ret ny, så her skal de lige have en lille chance til at betale tilbage.
UPDATE: Denne blev også løst som aftalt
Så alt i alt er jeg godt tilfreds med forløbet. Grunden til at de kun får 4 stjerner skyldes udelukkende at produktet kvalitetsmæssigt ikke var som det burde være.