Saseurobonusmastercard Anmeldelser 25

1,6

1,6

Dårlig

SAS Eurobonus

Har nu i 2 måneder ikke kunnet logge på SAS Eurobonus siden. Har snakket med adskillige mennesker hos dem. Alle har sent mit problem videre i systemet og blevet lovet hver eneste gang at nu vil der blive gjort noget ved det og at jeg ville blive kontaktet. 2 måneder og jeg kan STADIG IKKE LOGGE PÅ. Og jeg er stadig ikke blevet kontaktet. Hold kæft hvor er det et ringe selskab!!!!! Mani var den sidste person jeg snakkede med! Som også lovede mig at nu vil der ske noget. Opdateret 20 marts og stadig ikke løst problemet. !!!

22. februar 2026

eg har forsøgt at hæve beløbsgrænsen på…

eg har forsøgt at hæve beløbsgrænsen på mit kort via jeres app. Det fungerer ikke pga tekniske fejl mellem jeres app og mitID/SKAT.

Så forsøgte jeg via jeres hjemmeside. Her forsøger jeg det samme via jeres "guide" og får en kafkask fejl hvor jeg bliver ved og ved med at blive dirigeret til login skærmen og dernæst lander på forsiden. Det er vildt useriøst.

I har 30 minutters ventetid på telefonen lige nu. Det er useriøst.

Nu har jeg bedt jeres telefon svarer om at ringe mig op når der er en ledig medarbejder. Hvis jeg ikke modtager en fuldstændig sublim kundeservice da, så finder jeg et andet sted at være kunde.

8. december 2025

Service burde opgraderes

Forsøgte at forhøje maks grænse for køb.
Kort historie medarbejderen undersøgte ikke sagen særlig grundigt, selvom det tog langtid og derfor blev min ansøgning afvist.

Flere svar var ikke venlige og nedladende.

Fik at vide at jeg tjente for lidt.
Vidste det var forkert, derfor forsøgte jeg i flere omgange, indtil Dorthe ringede til mig. Første gang en kompetent medarbejder, det tog 1-2 dage så var beløbet godkendt.

Tak Dorthe, fordi du brugte dit hoved og tænkte på at servicere kunden.

15. oktober 2025

svindel og humbug

jeg fik nyt mastercard fra SAS - det gamle blev udfaset og nyt blev tildelt. i den 'proces' blev min konto sat op til delbetaling - hvilket betyder at saldoen forbliver høj og betalingsservcie bare afregner et mindre beløb hver måned. så betaler man rente af den store saldo der står tilbage. Det er jo smart - indtil det opdages. Og så kommer det fine . man kan ikke ændre den setting. man skal sende en besked i en app - så er der nogen der kigger på det ved lejlighed. med andre ord ved du aldrig hvordan du er sat op - check derfor hver måned for uventede renter. Det er et skandaløst bondefangeri. Man tager nok ikke et mastercard for at betale 17% i rente på en hovedstol man har tilmeldt til betalingsservice !

20. december 2024

Deres kundeservice er elendig.

Deres kundeservice er elendig.

Utroligt at man skal finde sig i, fra et firma man har betalt tusindvis af kroner til i gennem flere år. De “kan” vil ikke sende en opgørelse og en regning på opgørelsesbeløbet når man opsiger dit kort.

22. november 2023
Vis anmeldelser på alle sprog. (25 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto