Jeg har haft et fantastisk forløb hos Sandy. Hun har været der for mig hele vejen – både med kost, motivation og støtte, når livet har været svært. Jeg har altid haft en alt-eller-intet-mentalite... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Jeg har fulgt Sandy i et stykke tid på…
Jeg har fulgt Sandy i et stykke tid på Instagram og syntes det er nogle spændende og inspirerende oplæg hun laver, jeg har derefter startet et forløb hos hende.
Jeg har fået lavet madplaner efter mine ønsker, så det passer til mig og min familie. Hvis jeg har spørgsmål eller er i tvivl om noget, får jeg hurtigt svar efter jeg har kontaktet Sandy.
Jeg har fået en god behandling hos Sandy, hun får de bedste anbefalinger fra mig.
Sandy er helt igennem en fantastisk…
Sandy er helt igennem en fantastisk Coach!
hendes super lækre og lette kostplaner kan klart anbefales.
Sandy løfter dig op igen når du gang på gang giver op.
Det vigtigste jeg har lært på dette forløb, er at jeg skal være stolt af mig selv, stolt af hvad jeg har opnået indtil videre og føre de gode madvaner ind i hverdagen der kan være ret hektisk og travl.
Sandy har også været super hurtig til at svare når man skriver til hende, og føles nærmest som en ekstra veninde.
Jeg er glad for jeg valgte præcis hende.
Sandy er meget omsorgsfuld
Sandy er meget omsorgsfuld, ordentlig og dybt arrangeret i ens forløb. Hun møder dig der hvor du er. Det handler ikke kun om vægt, men hele mennesket og hele processen. Følte mig godt behandlet og jeg har tabt mig.
Jeg har afsluttet 3 måneders kost…
Jeg har afsluttet 3 måneders kost forløb hos Sandy. Jeg vil sende hende mine bedste anbefalinger, da jeg har været meget tilfreds med mit forløb. Kostplanerne har været i top. Jeg giver Sandy 5 stjerner.
Lad dette være dit tegn på at gøre det
Sandy er utroligt dygtig og passioneret.
Jeg er utroligt glad for det arbejde, som Sandy har lagt i mit forløb. Hun er også nem at komme i kontakt med. Der går IKKE lang tid i mellem svarene. Så på det punkt kan jeg i al fald heller ikke sætte en finger på noget. Hendes metoder også også utroligt gode, synes jeg. Jeg har virkelig formået at ændre min livsstil, hvilket var hovedmålet - udover at smide lidt fedt også. Men hvis du er i tvivl, så lad dette være dit tegn. Jeg synes, at man får hvad, man betaler for. Sandy gør SÅ meget ud af sit arbejde. Det er tydeligt at mærke, synes jeg 🙏🏼
Ingen mulighed for at afbryde forløb
Jeg valgte et forløb hos Sandy da jeg ønskede at ændre min livsstil, og hun lavede både madplaner, træningsplaner og oprettede mig på den app hun benytter til sine klienter. Hun kommunikerede ofte med mig, og var tilgængelig når man ønskede det.
Jeg blev dog ramt af en livskrise, som forhindrede at jeg fik noget ud af forløbet, eftersom at jeg ikke kunne fokusere på det. Og der ægre jeg mig over at Sandy ikke valgte at frisætte mig fra forløbet, og egentlig bare stadig tog mine penge hver måned. Jeg var ærlig flere gange om hvad der foregik i mit liv, og bad om at jeg kunne frigives da det blev en økonomisk byrde for mig. Og til sidst benyttede jeg mig slet ikke af app'en mere, og alligevel fortsatte min betaling. Jeg ville ønske at Sandy kunne have medfølelse og forståelse for at en persons liv pludselig rammes så hårdt at de er nød til at stoppe igen. Og det var ikke tilfældet, hvilket jeg ikke synes er en ordentlig måde at behandle folk. At blive ved med at kræve betaling for noget man ikke har overskud til og dermed ikke får udbytte af.
Vil lige nævne at jeg oprindeligt bestilte 1 års forløb, og da krisen ramte nedskalerede hun mig til 4 mdr. Men det var åbenbart umuligt at opsige mig.
I de bedste “hænder” i forløb hos Sandy🥰
Jeg havde inden jeg kontaktede Sandy tabt 12 kilo ved at tælle kalorier.
Jeg søgte inspiration til mad, en der var “ved min side” så jeg kunne få noget mere madro, sådan at jeg kunne komme videre med mit vægttab.
Jeg havde fulgt Sandy på Instagram et stykke tid, og besluttede at Sandy skulle være min coach.
Jeg har været rigtig glad for Sandys engagement i mig og mit. Personlige mad- og træningsplaner, opmuntring, lynhurtig til at svare - hele ugen.
Var jeg ude at cykle, var der prompte en lille opmuntrende kommentar fra Sandy🥰
En ting jeg også var glad for hos Sandy, var at jeg ikke behøvede at uploade før og efter billeder. Da jeg ikke bryder mig om dette.
Sandy har været som en god veninde, så det var svært at skulle stoppe den daglige kontakt.
Jeg er kommet godt videre efter 3 måneder i Sandys kyndige “hænder”.
Jeg kan kun give Sandy de bedste anbefalinger👌🏼😘
Skulle jeg igen få brug for hjælp ville ikke tøve med at benytte mig af Sandys hjælp🥰
Bedste forløb!
Hvis du ønsker at tabe dig, få madro og have den sødeste vejleder så er Sandy noget for dig! Jeg bare var ved Sandy i 3 måneder og havde et helt igennem skønt, roligt samt trygt forløb. Hvor at selvom jeg ikke altid var god til “check ins” og mit hoved ikke altid var været med. Viste Sandy en at det var hun, hvor hun stod klar med stor forståelse og gav plads til en. Sandy er ekstremt professionalisme, pisse dygtig Og man kan mærke hun brænder for at give sine klienter den bedste samt trygge oplevelse.
Selvom jeg ikke tabte masser af kg har jeg “tabt” min forvirring omkring mad den og maduro jeg altid har haft, hvis man kan sige det sådan. Jeg hviler meget mere i det jeg putter i munden, det lyder så simpelthen men det er der bare ikke. Hendes take på mad og de retter hun har sendt, har været så fede og gjort at man snildt kan tabe sig og leve livet.
Så hvis du vil gøre noget godt for dig selv, så tag et forløb hos Sandy. Du vil ikke fortryde det!
Du kan trygt vælge Sandy💪🏻
Jeg har været i et 3 måneders-forløb hos Sandy, fordi jeg havde brug for støtte ift. min kost - at få genetableret nogle gode vaner og tune ind på min mæthedsfornemmelse igen.
Jeg var helt tryg ved at vælge Sandy, når jeg læste anmeldelser mm. Jeg ved ikke, hvad jeg præcis forventede, men jeg er blown away over, hvor hurtigt Sandy svarer, når jeg skriver, at hun altid kan sende gode opskrifter på det mad, som jeg har lyst til, og at hun har en eller anden “magisk” evne til at fornemme, når jeg lige har haft brug for en peptalk eller et har anerkendende ord❤️
Kan kun give Sandy mine varmeste anbefalinger - man skal selv lægge arbejdet og gøre en indsats for at nå resultater, men Sandy skaber rammerne for, at man kan lykkes.
Fantastisk forløb hos Sandy
Fantastisk forløb hos Sandy
Jeg har valgte et kostforløb hos Sandy i 6 mdr. mit primære mål var vægttab, men jeg ønskede at det skulle være på en anderledes måde, end jeg før har prøvet. Det var vigtigt for mig, at jeg stadig kunne nyde de ting jeg elsker, men på en måde hvor jeg havde kontrol over mit indtag af dette. Sandy lavede en kostplan til mig, med 6 måltider som passede så fint ind i min dagligdag. Der var mange forskellige måltider jeg kunne vælge og hvis jeg havde lyst til de lidt usunde ting, så kunne jeg vælge det. Det bestød at jeg ikke havde en følelse af at skulle vælge fra, men snarere en følelse af at vælge til. Det betyder utroligt meget, fordi det blev en positiv udfordring, hvor det var mig der bestemte. Sandy har en yderst omsorgsfuld tilgang, hun er støttende, guidende og ligeledes positiv, Sandy giver ros når tingene går godt og omsorg og forståelse når det ikke går helt som planlagt. Det har været en god support, til mig i min søgning efter et sundere og slankere liv. Sandy benytter en app, som gør det hele lidt nemmere, her kan jeg finde alle mine kostplaner, alle opskrifter, mine fremskridt, mine træninger, chat med Sandy, som er på, med svar på spørgsmål, gode ideer og en opmærksom som betyder alt.
Jeg har opnået et vægttab på 11 kg. Jeg er stolt og glad og en lyst til at fortsætte, til jeg opnår mit mål.
Jeg oplever mere energi og overskud i min hverdag og har på en helt anden måde, ikke trangen til det usunde, men når jeg får lysten, så vælger jeg til, så ved jeg, at jeg kommer videre alligevel og det har givet mig roen og magten tilbage.
Jeg anbefaler Sandy til alle, som ønsker et sundt liv, et slankere liv, men med dig selv som hovedperson, det har betydet alverden for mig, at føle at det er mig der gør det, mig der bestemmer hvad jeg spiser, men med en tryg og kompetent samarbejdspartner.
Tusind tak Sandy, Tak for dig.
En støttende og fantastisk coach.
Hvis du ønsker en coach, som er så meget mere end blot en coach, er det helt klart her hos Sandy du skal vælge ⭐️
Jeg valgte i august, at det skulle være slut med at leve usundt og blive ved med at tage på. Jeg havde indenfor det sidste år taget 15 kilo på og kunne ikke længere lide hvad jeg så i spejlet. Jeg valgte at tage kontakt til Sandy i september og der startede rejsen mod en sundere krop for alvor. Jeg havde længe kigget med på hendes fantastiske Instagram, som er fyldt med lækre opskrifter, som jeg synes var familievenlige og overskuelige. For mig var det vigtigt, at hele min familie kunne spise med og ikke skulle lide under mit vægttab med riskiks og hytteost. Og det må man sige, at Sandy i den grad har formået at leve op til 😍 Vi spiser helt almindeligt lækkert familievenligt mad, som både min kæreste og datter er vild med.
Sandy er ikke blot en coach der sender en madplan ud. Hun er et støttende, omsorgsfuldt og fantastisk menneske. Har man en dårlig dag, får Sandy det hurtigt vendt om. Hun forstår, at en livsstilsændring kan være hård og derfor er hun ALTID til rådighed. Jeg oplever sjældent mere end 5 minutters ventetid på svar, hvis spørgsmål skulle opstå.
Jeg har siden midt august nu tabt 9 kilo. Det havde jeg aldrig kunne opnå uden Sandy’s støtte hver dag. Jeg er blevet gladere for mit spejlbillede og oveni købet fået en del mere overskud på kontoen igen.
Tak for din hjælp, søde Sandy. Tak for din støtte altid og tak for at være en “ ven “ i det her forløb. Alle har brug for dig på sin rejse ♥️
Jeg glæder mig til at se flere resultater! det er sjovt og hamrende motiverende at man fredag efter fredag ser vægten går ned.
Kæmpe anbefaling herfra.
Kæmpe anbefaling herfra.
Endelig har jeg fundet en coach, som har kunne hjælpe mig med en kostplan, der fungerer for mig, men også for hele familien.
Måltiderne er simple, lækre og lavet ud fra mine egne ønsker og jeg kan allerede se og mærke en forskel efter lidt over en måned.
Hun er hurtig til at svare retur på spørgsmål, er lydhør for eventuelle rettelser til kostplanen og er altid hjælpsom.
Nærværende og altid tilgængelig
Jeg har været i forløb hos Sandy i snart 2 mdr. og hun adskiller sig positivt fra andre online coaches jeg har været i kontakt med - Sandy er ståfast på at finde lige netop den madplan som jeg kan lide og tænker også div. Sygdomme med ind over -hun svare altid prompte - næsten uanset tidpunkt man har dialog. Syntes også at hendes prisleje er fint og man kan vælge enten hele pakken eller kun kost og motivation via appen - som fungere rigtigt fint og er nem og overskuelig at bruge. Mine bedste anbefalinger til Sandy .
Jeg har været super glad for mit forløb…
Jeg har været super glad for mit forløb hos Sandy. Udover et vægttab har jeg opnået en madro ift til at mærke efter frem for at spise på autopilot samt kontrol over min sukker/snacktrang. Opskrifterne er lækre og nemme at gå til i en travl hverdag og jeg har på intet tidspunkt før at jeg manglede noget. Alt i alt en super god oplevelse.
En coach i verdensklasse
Mange kender tanken om hvorvidt, man skal kontakte en online coach og starte op i et forløb. MEN, denne coach er unik. INGEN ANDRE ORD FOR HENDE.
Min bedste investering i år var og kontakte sandy. Hun er ikke bare en fantastisk coach, men samtidig et omsorgsfuldt, lyttende og nærværende menneske. Hun brænder virkelig for sit job og står altid klar med nye opskrifter, ideer, måltider m.m. Hun er altid til rådighed og hepper på dig hele vejen igennem dit forløb hos hende. Hun er et ærligt og empatisk menneske. Hun hjælper dig med de udfordringer du står overfor, og vejleder dig hele vejen igennem, så man sammen opnår de målsætninger man har for sit forløb.
Min udfordring var ubalance i tarm og mave smerter (IBS), samt eksem. Sandy guidede mig en del i opstartsfasen hvor vi sammen fandt en vej der fungerede for mig, men som samtidig sørgede for ro på mave/eksem.
Efter jeg har kontaktet Sandy, er der kommet markant mere ro på min eksem og ubalance i maven. Udfordringer jeg har lidt længe nok med. Det har hun formået og ændre. Tak for det!! Derudover er hun altid til rådighed hvis du sidder med spørgsmål, frustrationer, eller hvis du bare har ligesom alle andre mennesker - en rigtig "øv" dag. Hun guider og hjælper dig, og som hun selv ville sige; "back on track".
Derudover kommer hun med daglige peptalks/high fives eller hjælp til hvordan dit velbefindende kan optimeres. Hun er samtidig ærlig og justere hele tiden din plan med fokus på optimering af din livsglæde og dit velbefindende. Selvkærlighed og øget livskvalitet beskriver meget godt, de ord jeg synes, at hun arbejder udfra.
Hvis du sidder og overvejer et forløb så tøv ikke. Du vil IKKE fortryde det. Du får så meget mere end bare en coach. 5 stjerner er ikke nok. Du er stjerne i dig selv. Tak!
Fantastisk coach
Sandy er virkelig en der er værd at anbefale! Hun er der 100% for sine klienter og det kan mærkes. Hvis man har et spørgsmål, svarer hun hurtigt. Og hvis det ikke er noget hun har svaret på, så undersøger hun det.
Det er nemme og lækre kostplaner, som er lavet til dig som klient, men også er tænkt over ift. familie, hverdag og de “uvaner” man havde før.
Jeg er utrolig glad og stolt af at være under Sandys vinger. Sød og forstående - og altid lyttende og støtter 100%. Falder man i, samler hun en op igen. Rammer man en mur, vælter I sammen muren og kommer videre.
Kæmpe anbefaling herfra!
Sandy - et godt valg!
Jeg har haft 1 mdr. forløb hos Sandy, og har fået en masse nye opmærksomheder omkring min mad og mæthed.
Det er særdeles lækre måltider, og det er meget nemt at tilberede maden. Er specielt glad for, at alle ingredienser i madplanen kan købes i fx REMA.
Kan varmt anbefale et forløb hos Sandy, hun er super motiverende og svarer meget hurtigt på evt. spørgsmål. Samtidig gør Sandy en dyd ud af, at kostplanen tilpasses nøjagtig MINE ønsker, og justere indtil, at jeg er tilfreds.
Tager 2 mdr. mere, da Sandys tilgang giver mig ro ift. mad, motion og kontrol.
Oveni er gevinsten også, at jeg har tabt 2,6 kg, og dette uden at føle mig træt, sulten, irriteret eller trist.
Snyd ikke dig selv for Sandys positive indflydelse på dit fremtidige forhold til mad, det er sund(t) fornuft! 🤗
Du vil aldrig fortryde
Du vil aldrig fortryde at komme under Sandy’s trygge vinger, uanset hvad du måtte have brug for støtte til, og hvor end du er i livet.
Hun er der for dig 24/7, utrolig nem
kommunikation, hepper og opmuntre og bare rigtig god til at spore sig ind på hvad du har behov for.
Hun er klart min bedste beslutning meget længe.
Jeg er igang med forløb
Jeg er igang med forløb, hos Sandy. Jeg har været igang i en måneds tid, og der er ikke en finger at sætte på noget. Maden er super lækker, og hun tager hensyn til hvad man kan lide og ikke lide. For mit vedkomne er det vigtigt at hele familien kan spise det samme til aftensmad, og mine unger elsker det! Hun hepper, og motivere, og melder gerne ind flere gange om ugen, for at høre om det går godt, og sender små mad fif løbende, udover kostplanen.
Jeg har ikke fortrudt, at jeg har valgt Sandy til at hjælpe mig i mål med de udfordringer jeg nu har med kost og motion ✨
Jeg er så glad for mit forløb hos…
Jeg er så glad for mit forløb hos Sandy, jeg har været hos en anden coach hvor jeg tabte 30 kg, men tog 4 kg, jeg valgte Sandy pga. Hendes flotte resultater, hun har selv været igennem et vægttab, så hun ved hvordan nedturene kan være. Hun er god til at være der både fysisk og psykisk, madplanen er nem og overskuelig, den er efter min hverdag, jeg kan lave mad til flere dage, jeg har fået meget mere madro, og kan nyde at være ude at spise. Er hurtig til at svare hvis der er et spørgsmål der presser på. Jeg vil varmt anbefale Sandy som coach..