Sandyaabypedersen Anmeldelser 104

4,9

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 39 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres hjælpsomhed og positive indstilling, hvilket gør interaktionerne behagelige og produktive. Kundeservicen fremhæves ofte som enestående, og mange sætter pris på den personlige og forstående tilgang. Den leverede service beskrives ofte som fremragende, og forbrugerne bemærker effektiviteten og letheden ved deres samlede oplevelse. Anmelderne er særligt imponerede over de hurtige svartider og den smidige brugeroplevelse.

Det, folk taler mest om

Staff

Anmeldere fremhæver positive aspekter af personalet. Kunder roser især en medarbejder for hendes nærvær,... Se mere

Product

Mennesker rapporterer positive oplevelser med produktet. Kunderne fremhæver især de fleksible, nemme og... Se mere

Customer service

Kunder udtrykker stor tilfredshed med kundeservicen. De fremhæver især den hurtige respons, den lyttende... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har haft et fantastisk forløb hos Sandy. Hun har været der for mig hele vejen – både med kost, motivation og støtte, når livet har været svært. Jeg har altid haft en alt-eller-intet-mentalite... Se mere

Jeg har lige afsluttet et 3 måneders forløb hos Sandy og det kan varmt anbefales.. Sandy er super sød og står hele tiden klar til at hjælpe hvis man er i tvivl om noget eller bare har brug for hendes... Se mere

Jeg har været i et forløb med Sandy i snart 3 måneder. Jeg kan varmt anbefale hende til alle, som går og har overvejelser omkring et online coach forløb. Virkelig gode opskrifter og nem app. Hun har h... Se mere

Har været rigtig glad for mit forløb hos Sandy. Det har været rart med overskuelige madplaner med almindelig mad og masser af lækre opskrifter. Det har hjulpet mig til at planlægge mine måltider. San... Se mere

4,9

Sandy forløb er bedst

Jeg har snart været i forløb hos Sandy i 4 måneder, og jeg har lært mange ny ting som jeg har aldrig tænke over ting f.eks fedtstof på pande de madvare som jeg har haft med mange coach. Hun er der for mig hele dag + weekend hun nok selv skriver hvis har tid svar på spørgsmål men eller svar hun altid. Og jeg fortrudt aldrigt at kontakt hende. Hun er den bedst for mig lært ny ting som man ikke prøve før med kostplan. Også ikke man tænke på sød sager om aftenen. Mvh Chalotte

8. april 2025

Fantastik forløb

Jeg var i forløb hos Sandy i 6 måneder og det var et fantastisk forløb. Hun er god til at vejlede og finder altid tid til at bevarer henvendelse. Madplanen var rigtig god og der var varieret mad samt lidt sødt til tand. Stort anbefaling fra mig

5. marts 2025

Varmeste anbefalingen 🤩❤️

Jeg har snart været i forløb hos Sandy i fire måneder, og det har virkelig gjort en forskel for mig. Førhen fyldte tanker om mad meget i min hverdag, men nu har jeg opnået en helt anden ro omkring det. 🙏 Jeg føler ikke længere, at der er noget, jeg "ikke må," og det har gjort det meget nemmere at nyde maden uden dårlig samvittighed. Hendes madplaner er overskuelige, fyldt med helt almindelig mad, og de er skræddersyet efter, hvad der fungerer for mig.

Men det, der virkelig har betydet noget for mig, er den måde, Sandy har hjulpet mig med at være mere venlig over for mig selv. Hun har fået mig til at indse, at jeg er god nok, præcis som jeg er, og at jeg faktisk gør det godt. Hun er en utrolig nærværende og støttende coach, som altid er der, når man har brug for det. Forløbet hos hende har givet mig en større tro på mig selv og en ro i mit vægttabsforløb, som jeg ikke har haft før. ❤️❤️❤️

24. februar 2025

Sandy har lært mig at forstå hvordan…

Sandy har lært mig at forstå hvordan jeg spiser sundere og hviler i mig selv mens jeg gør det. Der er altid gode råd at hente og hun er super hurtig til at svare. Jeg er næsten ved vejs ende på min vægttabsrejse og kan kun give hende mine bedste anbefalinger 😊

7. februar 2025

Kæmpe anbefaling

Jeg har været i et forløb hos Sandy i 6 måneder og opnået et resultat jeg er tilfreds med. Jeg har fået udarbejdet kostplaner efter mine ønsker og behov, som er nemme at følge og forberede i hverdagen med børn og den travlhed der nu følger med dem. Maden er mega lækker og Sandy gør meget ud af, at det er mad som hele familien kan være med på. Jeg valgte Sandy, fordi hendes familiesituation minder meget om min egen og at jeg derfor også kunne blive udfordret på noget af det jeg tidligere har syns var svært eller krævede mere tid i køkkenet end jeg egentligt havde.
Sandy har en meget omsorgsfuld tilgang til sine klienter og jeg har virkelig sat pris på små beskeder, hvis jeg selv har været stille.
Jeg vil til enhver tid anbefale en snak med Sandy, hvis nogen ønsker at få hjælp til et vægttab - hun er mega sød <3

5. februar 2025

6 måneders forløb hos Sandy er lige…

6 måneders forløb hos Sandy er lige afsluttet og hun har mine absolut varmeste anbefalinger!
Inden jeg startede på forløb var det vigtigt for mig at det var et overskueligt “projekt” jeg skulle i gang med. Det skulle være nemt men lækkert mad, som passer ind i en hamsterhjuls hverdag tidsmæssigt og som alle mand herhjemme også ville være med til at spise. Det har Sandy absolut kunne leve op til! Man har nærmest ikke følt at man var i gang med et vægttabsforløb. 😍
Mht. træningsplaner, så fik jeg øvelser som jeg har kunne lave herhjemme og det har fungeret så godt!
Sandy har været en kæmpe støtte hele forløbet igennem og er super super sød og nem at kommunikere med. 14,2 kg er smidt og det kunne jeg ikke have klaret på egen hånd! 👌🏻
Som sagt, de varmeste anbefalinger herfra 🥰 vil helt klart vende retur til Sandy, hvis jeg én dag føler at jeg får brug for et forløb med støtte igen 🙏🏻⭐️

14. januar 2025

Kæmpe anbefaling her fra, den perfekte coach til at hjælpe en på rette vej

Nu slutter mit forløb hos Sandy (1år), hun har været den bedste støtte og den bedste coach❤️ jeg var aldrig kommet så langt uden hendes hjælp💪jeg er så taknemlig, har lært så meget i det her forløb madro, snakke pænt til mig selv, komme op på hesten igen i steden for at forsætte de dårlig vaner, der har været mange op og nedture og Sandy har været der for mig hele vejen igennem og guide mig og lyttet til mig, det er ubeskriveligt så taknemmelig jeg er det betyder meget for mig❤️

Hvis man vil havde en coach med hjertet på det rette sted, som er omsorgsfuld, støttende, guidene, er der for dig hele vejen også i weekender hverdag morgen og aften og som du kan sige til hvis du falder tilbage i de dårlige vaner så hun kan hjælpen en op igen og du vil se resultater, få madro, spise det samme som familien så vælg Sandy som din coach de varmeste andbefalinger herfra jeg har ikke fortrudt det.

26. januar 2025

Jeg har været i et forløb hos Sandy det…

Jeg har været i et forløb hos Sandy det sidste halve år. Det er det bedste jeg har gjort! Sandy er et fantastisk menneske, og hele tiden er med på sidelinjen. Hun er altid klar til at hjælpe, støtte og motivere. Og særligt Sandys anerkendelse, og opbakning om fredagen når vægt indtjekning har været, har været så rart!
Opskrifterne er helt fantastiske - elsker alt maden, og maden kan sagtens laves til hele familien. Jeg vil klart anbefale Sandy!
Selvom mit forløb afslutter nu, bliver det ikke et farvel - men helt sikkert et på gensyn ♥️

21. december 2024

Har været i forløb ved Sandy i 3 Mdr

Har været i forløb ved Sandy i 3 Mdr. du finder ikke en coach der er mere hjertevarm end hende … jeg har fået så meget madro og læring i at sætte maden korrekt sammen 🥰af hjertet tak👍sandy er meget nærværende du for hurtigt svar på evt spørgsmål alle ugens dage 🥰du føler dig aldrig alene for hun hjælper dig alt hvad hun kan 🥰

20. november 2024

Tak for opskriften

Jeg stoppede hos Sandy for 2 uger siden og jeg føler stadig at hun hjælper mig.
Hendes råd og vejledning hænger ved.
Men jeg savner hendes beskeder, som kom hver dag.
Hun var der hele tiden for mig- morgen, middag, aften og weekend.
Jeg havde brug for en til at holde
mig i hånden, guide mig, vise mig vejen og det gjorde hun i den grad.
Mit forløb som jeg troede skulle handle om at tabe mig en masse kilo hurtigt, handlede i stedet om, at jeg fik styr på mit mindset.
Sandy gav mig virkelig den “opskrift” jeg havde brug for, for at få kontrol over min egen velvære i forhold til mad og Motion
Bl.a. hvor meget motion betyder for mig hvis jeg har et par dårlige dage.
Og hvor vigtigt forberedelse er, når der er travlt.
Jeg takker dig Sandy af hele mit hjerte for den gave du har givet mig
Jeg har fået styr på mit mindset og nu ved jeg lige præcis hvad der virker for mig. Tak for dig❤️

13. november 2024

Jeg kan klart anbefalde Sandy

Jeg kan klart anbefalde Sandy!
Super sød og god coach! Der ved hvad hun laver, samt hendes opskrifter der er lige til og økonomisk også er godt. Det ikke bare kun et forløb med mad ændringer, men sandy stod også klar til at hjælpe med de personlige udfordringer, der kom under vejs! Hun var en kæmpe støtte i de 4 måneder! En god coach med forståelse for ens behov! Og god til at tage kontakt hvis man ikke opdatere hende. Hun går meget op i at følge med i hverdagen, hvilket jeg syntes var et kæmpe plus❤️❤️

Kæmpe anbefalding her fra🫶🏼🫶🏼

3. juni 2024

Tak!

At der er forståelse for en at en travl hverdag og mad skal hænge sammen. Med 3 børn, fritidsaktiviteter og fuldstidsjob var det vigtigt at opskrifter og træningerne var nemme og lige tid. Det kunne sandy hjælpe med. En støtte og en forståelse for at det ikke altid er nemt at få det hele tid at hænge sammen. Hun støtter og er der fuldt ud, så man når sit mål. Hun er en som man nemt kommer i kontakt med og med hurtige svar. Får jeg nogensinde brug for hjælp igen, kan man ret så sikker på at jeg vender tilbage.

30. oktober 2024

Alle pengene værd

Alle pengene værd! - Jeg købte et forløb med primært kost og ingen træning, da jeg ikke er så god til den slags :D MEN.. på trods af ingen træning, har jeg formået at tabe det jeg havde sigtet efter på kun 3 mdr. Jeg blev/bliver mæt hver dag, og har fået et øje for hvad jeg kan tillade mig uden at dø dårlig samvittighed. Jeg har lært at mærke efter ifht forskellen på sulten og lækker sulten. Derudover har jeg slet ikke samme trang til slik som jeg havde inden jeg startede - og alligevel er der gjort plads til en aftensnack til aften timeren (som jeg elsker) på den kostplan som jeg har fået af sandy. Det har været så dejligt at Sandy er til rådighed i alle hendes vågen timer, og ja hun er bare alle pengene værd. Jeg har ikke fortrudt! Nu hvor mit 3 mdrs forløb er ved at slutte har jeg lært at spise med måde og kunne spise uden at overspise, men stadig blive mæt uden min vægt ved siden af. Jeg har fået madro - Tak for hjælpen sandy ❤️

26. september 2024

Jeg tror aldrig

Jeg tror aldrig, jeg har takket en person så mange gange, men har bestemt også ment det. Sandy, du er en éner, og jeg kommer tilbage ❤️

På kun tre måneder, har du givet mig et helt andet syn på kosten. Dine opskrifter er mega lækre og samtidig nemme at komme til, både økonomisk og i køkkenet.
Jeg opsøgte dig fordi, du ikke arbejder ud fra en kur, men istedet en livsstilsændring, hvor der også er plads til chokolade 🍫🤘 Selvom køkkenvægten skal frem, føles det ikke træls at lave sin mad.
Ikke nok med din erfaring inde for mad og vægttab, er du en utrolig omsorgsfuld kvinde, hvor jeg kunne mærke den kærlighed og energi du lagde i vores arbejde sammen.
Nååå ja, selvom du er på ferie, er du ligeså hurtig til at svare tilbage, det tager jeg hatten af for 🫶

Vi ses igen, Sandy ❤️

9. september 2024

Gør noget for dig selv og kontakt Sandy

Jeg havde inden jeg kontaktede Sandy tabt mig 12 kg ved at tælle kalorier, men som andre gange før stod jeg lidt stille, og frygtede bare at tage det på igen. Jeg var et dybt sted efter jeg var til en behandling, som gik galt så min motivation var meget lav. Jeg kunne mærke jeg havde brug for noget hjælp som ikke var mig selv eller min familie. Jeg havde brug for professionel hjælp, og havde fulgt Sandy igennem et længere stykke tid, og været meget fascineret over hendes opskrifter, tips og ideer. Derfor tog jeg kontakt til Sandy og det er nok den bedste beslutning jeg har gjort mig. Jeg har lært så meget om mig selv og jeg har endelig fundet madro. Jeg har været i et forløb ved Sandy i 6 måneder, og i de måneder har jeg fundet mig selv. Jeg er blevet en del kg og centimeter lettere men vigtigst af alt at jeg føler mig tilpas i min egen krop.

Hvis du går og overvejer en vejleder så vil jeg klart anbefalde Sandy. Hun er dygtig, engageret, støttende og giver plads selv når overskuddet eller stresset har været for stort . Har man glemt at sende madbilleder eller gået en tur, har hun altid givet plads, og sørger for at man ikke føler dårlig samvittighed.

4. september 2024

Skøn coach, der hjælper dig på rette vej

Jeg har været i forløb ved Sandy i 4 måneder og her på den anden side, har jeg fået en større madro, da mine tanker ikke kredser på samme måde om mad, som den tidligere har gjort. Der er nemlig ingenting som er forbudt, hvilket kan ses på hendes madplaner. Hun laver madplaner med helt almindelig mad, som er nemt at gå til og som tager højde for, hvad du kan lide og ikke lide.

Sandy er en meget forstående og lyttende coach, som er nærværende og til stede hele tiden, hvis du har brug for det. Derfor kan et forløb hos hende, være med til at få en på rette spor igen, så man kan lære at komme til at stå selvstændigt igennem et vægttabsforløb med ro i maven.

30. august 2024

Jeg har haft et 6 måneders forløb hos…

Jeg har haft et 6 måneders forløb hos Sandy og sendt hende denne besked som afslutning. Det er ord jeg oprigtigt mener.

Tusind tak for et fantastisk forløb.
Det har virkelig givet mig så meget.
Jeg ved godt jeg måske ikke har tabt alverdens kilo, men det var heller ikke det store mål. Dem skal jeg nok komme af med, hen af vejen.
Mit mål var at få madro og det har jeg i den grad fået. For 6 måneder siden, da jeg kontaktede dig, havde jeg næsten dagligt overspisninger.
Nu er det lidt over en måned siden jeg har haft en overspisning, og før det var det 3 uger.
Jeg er så taknemmelig for den støtte og inspiration du har givet mig de sidste 6 måneder.
Jeg har fået madro, fundet glæden ved at gå ture, blevet stærkere mentalt og fundet troen på mig selv. Jeg er så stolt af mig selv, over hvor langt jeg er nået og jeg føler mig godt klædt på til at stå på egne ben.
Endnu engang, tusind tusind tak for et fantastisk 6 måneders forløb hos dig! Det har gjort en verden til forskel for mig. 🫶🏼🦋❤️🦄🌟🌸🥰💪🏻

28. august 2024

Fantastiske Coach

Jeg starte hos Sandy 1 Januar, fordi jeg havde prøvet alt men intet fungerer, men hos Sandy sket der bare en stor forandring, hos mig, jeg lærte at finde madro, spise sammen med mine børne og alligevel tabe mig. Sandy er en omsorgsfuld, forståendene, og lytte Coach, hun er på 100 procent hver dag, også er hende opskrifter bare så lækre og gode og inspirerende og hvis der er noget mad som ikke står på din plan, men du vælger at spise det, så laver hun lige en opskrift på den så du har styr på kcal;) Jeg har været i forløb hos Sandy i 9 mdr og har tab mig 13 kg.

Så hvis du sidder derude og overvejer at finde en Coach som lytter til dine behov, og støtter dig hele vejen igen kost og træning, og få dig ind på det rette spor igen, men også at kunne være ude og spise med andre, så er det lige Sandy du skal vælge uden tvivl;)

Ikke på noget tidspunkt har jeg fortrudt mit forløbe hos Sandy, og jeg føler mig total klar til forsætter på egen hånd med ro i maven og en god følelse maven, at jeg kan klar det selv.

25. august 2024