Sandinis

Oplichterij! Een nepbont deken besteld van 135 x 200 cm. Een zeer kleine deken, misschien geschikt voor een baby of kleine hond, ontvangen die absoluut niet op de foto lijkt. Het antwoord was dat ze... Se mere

Oplichting !!! In oktober sportschoenen besteld , nooit binnen gekregen. Ondanks meerdere mails en zogenaamd uitzoek werk aan de kant van Sandinis kreeg ik wel zo nu en dan een reactie (opgeste... Se mere

Lees de reviews maar, alles is gezegd! Niks bij bestellen!! 1 ster is inderdaad nog teveel, smerig kutvolk, criminele bende! Je kunt blijkbaar geen webwinkel vertrouwen, dus eerst via Trustpilo... Se mere

Opgelet is pure oplichting. 2 rolkraag sweaters besteld in wol en in de plaats 2 goedkope Chinese truitjes ontvangen die helemaal niet overeenstemmen. Krijg steeds een standaard computer antwoord dat... Se mere

Sandinis.com is oplichting.

Sandinis.com is oplichting.
Mijn partner bestelde een lange dames winterjas van Tommy Hilfiger bij Sandinis.com. met 60€ black friday korting. Twee weken nadien ontving ze in de plaats een waardeloze dunne donkerblauwe pluche flacetrui met kap zonder merk en labels van Chinese makelij. Eigenlijk een vod.
Gelukkig koos mijn partner voor een betaling achteraf. Betalen gaan we vanzelfsprekend niet doen.
Wij hebben dit nepbedrijf een email gestuurd. Aangezien ik via trustpilot vernam dat er nog gedupeerden zijn ga ik klacht indienen bij de lokale politie, de economische inspectie en testaankoop.
Laat jullie dus niet vangen. De webshop is nep en oplichting !

15. november 2024

Sandinis.com oplicht praktijken

Besteld bij deze oplichters lange winterjas met Tommy Hilfiger op de mouwen gevoerd en capuchon.
Wat krijg ik ? Een ordinaire fleece trui waar ik bij zeeman nog geen 5 euro aan zou besteden.
Klantenservice gemaild en ik moest maar het artikel retourneren op eigen kosten ! Retour adres op pakket label staat een China adres, terwijl het retour formulier een adres in de Philipijnen aangeeft.
Meerdere malen gemaild dat zij
Zelf deze fout hebben gemaakt en niet de klant de retourkosten kunnen aanrekenen.
Ze blijven volhouden dat klant zelf moet betalen.
Naar Postnl online de kosten berekend en bedragen dus €38 ! De jas was €64 dat ga ik dus niet doen want is ook weggegooid geld, volgens mij bestaat adres ook niet.
Daarvoor deze review en politie aangifte komt ook nog eraan.
Pas op voor deze fraudeurs.

30. oktober 2024