Samuraisushi Anmeldelser 49

3,0

Vi var ude at spise hos Samurai Sushi i dag. Maden var virkelig god og smagte helt som forventet. Desværre var servicen ikke helt på samme niveau. Kvinden, der betjente os, virkede ikke til rigtig... Se mere

Spsite sushi ad libitum idag og maden var virkelig lækker, og kokkende var søde og smilende. Dog var der en mand der arbejded der (asiatisk afstamning, med brunt/sort hår og brune øjne (muligvis eje... Se mere

Min absolut yndlings sushi resturante igennem mange år 👏🏻❤ Mig og min familie er stamkunde hos restauranten og har kommet der igennem mange år, også før det nye koncept. Altid... Se mere

Meget uhøflig personale og alt for lange ventetider på både mad og drikke. Vi får først vores drikkevarer 30 min efter vi havde fået maden. “Chefen” eller manden med briller var meget sur og sagde til... Se mere

3,0

Middel

I dag fik vi at

I dag fik vi at, vide at vi ikke måtte komme igen...

Deres politik er at, man ikke efterlade mere end 3 stykker, hvilket er fair nok.

Min kæreste og jeg havde en dejlig dag og ville spise frokost på Samurai sushi. Da vi var færdige, havde min kæreste efterladt lidt ris på tallerkenen, da der sidder store af mængder af ris på sushien, men vi havde ikke efterladt noget mad. Kokken kom hen til min kæreste, imens jeg var på toilettet og skældte ham ud, for at have efterladt lidt ris og bad ham om, ikke at komme igen. De må åbenbart tjene, så godt at de kan tillade sig at smide kunder ud for lidt ris! Vi kommer helt sikkert IKKE igen!

19. juni 2020

Fik aldrig vores mad....

Forfærdelig dårlig oplevelse og service.
Vi ventede på vores mad i halvanden time, før vi gik. To gange havde vi været oppe og spørge hvor maden blev af, og begge gange fik vi at vide, at den næsten var færdig. Det viste sig dog, at tjeneren bare var enormt uprofessionel og slet ikke havde kigget efter vores mad - bestillingen var nemlig blevet væk. Udover de ringe tjenere, råbte personalet af hinanden, formentlig over hvem der havde smidt bestillingen væk, hvilket skabte en ubehagelig atmosfære.
Vi skulle naturligvis betale for vores sodavand, som var blevet flade i ventetiden.
Vi fandt herefter et andet og bedre sushisted.

14. februar 2020

Hold jer langt væk herfra!!!!!!

Har i dag spist på denne sushirestaurant Samurai Sushi på torvet i Hillerød. Det gør vi ALDIG igen. Lederen beskylte min kone og jeg for snyde og vi skulle betale for noget som vi ikke fik. Jeg havde bestilt ad libitum og min kone havde kun bestilt en forret. Så blev vi beskyldt for at snyde, fordi min kone spiste 3 stk bønner fra min portion samt smagte en bid af min laksetatar - derfor skulle vi betale fuld pris for ad libitum. MIN KONE ER OPERERET I MAVEN (GASTIC) OG KAN IKKE SPISE STORE PORTIONER MAD OG KAN IKKE "SNYDE" SOM DE PÅSTÅR. Mit temperament kan IKKE klare den slags mennesker!!!! Efter min mening burde ledelsen politianmeldes for grov opførsel over for min kone ved at RÅBE ad hende og råbe hende ind i hovedet. HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE STED!!!!!!

9. februar 2020

Forfærdelig leder han hostede ud over maden

Forfærdelig personale deres chef hostede ud over vores mad, og der vi så konfrontere ham med det skriger han af os og smider os ud...
Ville anbefale den nærtliggende sushi resturrant unaki sushi. De tilbyder meget bedre sushi og service

Til jer der overvejer at spise der lad vær med at tro på de gode anmeldelser, det er højstsandsynligt personalet selv der har skrevet set!

30. december 2019

Maden er god

Maden er god, men de roder rundt i bordnumrene. Har tit set nabobordet få det som jeg har bestilt og tit har der været lang ventetid. Men mega smart koncept med at man bestiller via en tablet på bordet.

10. august 2019

Nu har vi spist hos jer 4 gange

Nu har vi spist hos jer 4 gange, maden er lækker, og rigtig fin... altså det af den man får... de sidste 2 gange vi har spist hos Jer, har vi ventet og ventet på maden, tjenerne er forvirrede, og kan ikke finde ud af hvilket bord maden er til, vi oplevede de sidste 2 gange at vores mad blev leveret til nabo bordet, at vi fik det andet nabo bords mad, og at noget af det vi havde bestilt aldrig kom(ihvertfald ikke til vores bord).
Vi følte os glemt og overset.

5. maj 2019

Whau for en god oplevelse den 25

Whau for en god oplevelse den 25. november 2018. Utrolig lækker sushi der er frisklavet, især restaurantens stiks er en oplevelse af de gode - den bedste sushi vi nogensinde har spist.Vi kommer igen med resten af den nære familie.

26. november 2018

Er dette din virksomhed?