Jeg har aldrig oplevet noget lignende
Jeg har aldrig oplevet noget lignende. De er arrogante at snakke med, holder bestemt ikke hvad der bliver lovet og vil ikke løse de fejl de selv har lavet. Oven i det, så snakker de grimt og nedladende til en og jeg blev beskyldt for alt muligt, selvom jeg i både telefon og mail havde holdt en pæn tone.
Naboen havde besøg af dem. Under dette besøg slår medarbejderen et græsstykke(som ikke skulle slåes) med en kant trimmer(ikke en græsslåmaskine), så alt ukrudt og græs bliver blæst 1 meter over i vores granitskæver indkørsel og i vores nyanlagte bedkant med bark. Det ender med at 10 - 12 m bliver dækket af græs og ukrudt. Jeg tager kontakt til medarbejderen og spørger om han vil fjerne det inden han kører, og får et flabet og arrogant svar tilbage, at tror jeg ikke at han kan finde ud af at gøre sit arbejde ??
Han prøver så senere at blæse græsset og ukrudtet over på naboen side igen. Det fjerner halvdelen af laget og så køre han.
Jeg ringer til deres nummer på hjemmesiden, og får fat i Hans og forklare at de har været hos naboen, og desværre er det gået ud over vores indkørsel og bed. Han siger at han vil kigge på det. Jeg sender bagefter en mail, med billeder af problemet og en uddybet mail.
Dagen efter sker der ikke noget. Jeg ringer slut på eftermiddagen igen og får fat i Hans for at spørge til status.
Jeg forslår også at skifte barken, da græsset og ukrudtet efter en nat med blæst og regn ikke længere kun er på det øverste lag men hele vejen ned igennem, så det nok ville være svært at fjerne alt. Rimelig hurtigt efter det får jeg at vide i en sur tone at selvfølgelig kan de da fjerne græsset fra barken og granitskæver. Jeg bliver dernæst total overfuset af ham, beskylt for at tale grimt, være pisse sur og aggressiv, hvilket jeg gentagende gange siger jeg ikke er og ikke har gjort?? Manden fortsætter og jeg får til sidst sagt at man ikke snakker sådan til folk, og at det er dem som har lavet en fejl, så derfor må de jo rette op på det igen. Ellers får vi en anden til det og sender en regning. Derefter ender jeg faktisk med at lægge på fordi han er så ubehalig at snakke med. Jeg er fuldstændig chokeret over at man behandler folk på den måde fra deres side af.
Hans dukker så op i vores indkørsel dagen efter, hvor min mand går ud til ham. Her indrømmer Hans at han godt kan se at der er græs og ukrudt ud over det hele. Han siger også til min mand at de vil komme fredag(dagen efter) og fikse det og tage nogle sække bark med. Han virker sur og negativ under samtalen, men kan dog godt snakke ordentligt den dag.
Fredag køre Hans så ind i vores indkørsel, går ud, kigger på barken, og stiger ind i sin bil og køre igen.
Barken blev ikke skifter ud og stadig fyldt med græs.
Her mandag, 3 dage senere, har de stadig ikke fikset bedet og indkørselen og de har heller ikke kontaktet os, selvom de både har nummer og mail.
Jeg har forhørt mig rundt omkring, om firmaet, og det lader til at jeg bestemt ikke er den eneste som har haft problemer med dem. Det er vist hverdags kost, at de render fra deres løfter, ikke overholder aftaler med stadig sender regninger for "arbejdet" og snakker dårligt til kunder.
Jeg vil aldrig nogensinde anbefale dem eller benytte mig af deres firma.
4. oktober 2023