GardenWorks Anlægsgartnere Anmeldelser 18

3,4

1. Anlægsgartner

Design, anlæg og pleje af grønne haverum. Vi laver alle former for anlægs-, vedligeholdelses- og entreprenøropgaver samt ejendoms service for mere information henviser vi til Gardenworks.dk

3,4

Middel

Udeblivelse - manglende kommunikation

Mærkelig kommunikation - pludselig hører man intet og sluttelig brændte de mig af.
De kom aldrig på de aftalte tidspunkter og kunne ikke sende opgaven, samt betingelserne per mail.

Jeg har forsøgt at kontakte dem på flere måder: mail og telefon uden svar.

Vi aftalte først at opgaven skulle udføres ultimo april, så blev jeg mødt med en undskyldning om problemer med maskineriet. Sidenhen aftalte vi mandag d. 5 maj og i dag har vi d. 9 maj 2025, uden at de været på adressen eller kontaktet mig.

De skal derfor betragte samarbejdet som ophørt og opgaven som ufuldendt, da de overholdt ikke overholdte de aftalte datoer.

Vi ønsker ikke at benytte deres tilbud længere.

Det har været en oplevelse med en dårlig mavefornemmelse langt hen ad vejen, som blev bekræftet i sidste ende. Dårlig kommunikation og ingen stolthed i at overholde en aftale.

9. maj 2025

Jeg har aldrig oplevet noget lignende

Jeg har aldrig oplevet noget lignende. De er arrogante at snakke med, holder bestemt ikke hvad der bliver lovet og vil ikke løse de fejl de selv har lavet. Oven i det, så snakker de grimt og nedladende til en og jeg blev beskyldt for alt muligt, selvom jeg i både telefon og mail havde holdt en pæn tone.

Naboen havde besøg af dem. Under dette besøg slår medarbejderen et græsstykke(som ikke skulle slåes) med en kant trimmer(ikke en græsslåmaskine), så alt ukrudt og græs bliver blæst 1 meter over i vores granitskæver indkørsel og i vores nyanlagte bedkant med bark. Det ender med at 10 - 12 m bliver dækket af græs og ukrudt. Jeg tager kontakt til medarbejderen og spørger om han vil fjerne det inden han kører, og får et flabet og arrogant svar tilbage, at tror jeg ikke at han kan finde ud af at gøre sit arbejde ??
Han prøver så senere at blæse græsset og ukrudtet over på naboen side igen. Det fjerner halvdelen af laget og så køre han.
Jeg ringer til deres nummer på hjemmesiden, og får fat i Hans og forklare at de har været hos naboen, og desværre er det gået ud over vores indkørsel og bed. Han siger at han vil kigge på det. Jeg sender bagefter en mail, med billeder af problemet og en uddybet mail.
Dagen efter sker der ikke noget. Jeg ringer slut på eftermiddagen igen og får fat i Hans for at spørge til status.
Jeg forslår også at skifte barken, da græsset og ukrudtet efter en nat med blæst og regn ikke længere kun er på det øverste lag men hele vejen ned igennem, så det nok ville være svært at fjerne alt. Rimelig hurtigt efter det får jeg at vide i en sur tone at selvfølgelig kan de da fjerne græsset fra barken og granitskæver. Jeg bliver dernæst total overfuset af ham, beskylt for at tale grimt, være pisse sur og aggressiv, hvilket jeg gentagende gange siger jeg ikke er og ikke har gjort?? Manden fortsætter og jeg får til sidst sagt at man ikke snakker sådan til folk, og at det er dem som har lavet en fejl, så derfor må de jo rette op på det igen. Ellers får vi en anden til det og sender en regning. Derefter ender jeg faktisk med at lægge på fordi han er så ubehalig at snakke med. Jeg er fuldstændig chokeret over at man behandler folk på den måde fra deres side af.
Hans dukker så op i vores indkørsel dagen efter, hvor min mand går ud til ham. Her indrømmer Hans at han godt kan se at der er græs og ukrudt ud over det hele. Han siger også til min mand at de vil komme fredag(dagen efter) og fikse det og tage nogle sække bark med. Han virker sur og negativ under samtalen, men kan dog godt snakke ordentligt den dag.
Fredag køre Hans så ind i vores indkørsel, går ud, kigger på barken, og stiger ind i sin bil og køre igen.
Barken blev ikke skifter ud og stadig fyldt med græs.
Her mandag, 3 dage senere, har de stadig ikke fikset bedet og indkørselen og de har heller ikke kontaktet os, selvom de både har nummer og mail.
Jeg har forhørt mig rundt omkring, om firmaet, og det lader til at jeg bestemt ikke er den eneste som har haft problemer med dem. Det er vist hverdags kost, at de render fra deres løfter, ikke overholder aftaler med stadig sender regninger for "arbejdet" og snakker dårligt til kunder.

Jeg vil aldrig nogensinde anbefale dem eller benytte mig af deres firma.

4. oktober 2023

Utroligt uprofessionelt firma.

29. marts 2022
GardenWorks Anlægsgartnere-logo

Besvarelse fra GardenWorks Anlægsgartnere

Vi aner ikke hvem du er?
du skal være velkommen til at kontakte os på 60601122 eller 93869601 så vi kan få en forklaring på hvorfor du har givet os en dårlig anmeldelse. :-)

Kan klart anbefale Martin!

vi har haft glæde af gardenworks med martin som vores kontakt, først en dialog omkring vores ønsker til haven hvor efter tingene gik nemt og lige til, Martin er rigtig nem at være i kontakt med når man ringer på 93869601 så stor anbefaling herfra ! 😀

9. november 2022

Super tilfreds med arbejdet

Super tilfreds med arbejdet.
Min far og jeg har nogle ejendomme rundt omkring i Østjylland, hvor vi har haft Martin som kontakt person. Man kan kontakte Martin på 9386 9601, hvis i ønsker samme service som vi fik.

23. oktober 2022

Martin ringede i dag og fulgte op på…

Martin ringede i dag og fulgte op på deres havearbejde ved vor virksomhed. Vi er fuldt ud tilfredse, men der har været et par stykker herude for nogle måneder siden, der lavede et par svipsere, hvorfor jeg indtil videre kun giver 4 stjerner. Dejligt, at der nu bliver fuldt op tlf. af Martin :-)

26. september 2022

Topkarakterer til Gardenworks

Jeg vil anbefale både gardenworks men også Martin. Ønsket fra mig og naboen var at få klippet vores hæk ind i bredden og ned i toppen så vi selv kunne styre det og det gik rigtig nemt. Jeg ringede til Martin på 93869601 og ret kort tid efter var hækken klippet trods han faktisk sagde, at der kunne gå op til en måned grundet travlhed. Hans nummer er helt klart gemt, da det ikke at sidste gang, han hører fra mig.
Jeg har også tidligere i år benyttet Gardenworks til at lave højbede. Også dette var jeg meget tilfreds med 😊

21. juli 2022

Vi er meget utilfredse med GardenWorks

Vi er meget utilfredse med GardenWorks. Vi aftale at de skulle komme i oktober og derefter svarede de overhovedet ikke. De dukkede op midt i december uanmeldt og plantede hist og pist uden en plan. Til foråret var mange planter døde og de nægtede at erstatte dem eller at komme forbi og svarer i øvrigt ikke på henvendelser.

11. juni 2021

Magen til fusker virksomhed

Magen til fusker virksomhed. De forsøgte at hæve prisen for fjernelse af buskads og plantning af hæk med 5.000,-.
Hækken blev plantet på forkert tidspunkt, hvilket afstedkom at 60 % af hækken døde, selvom jeg vandede og plejede den. De gav grogaranti, men sagde bare at jeg ikke passede hækken korrekt, og løb fra deres garanti.

4. juni 2021