DETTA ÄR TILL SAMSUNG SUPPORT ! INGET ANNAT BOLAG !!! Vill ge SAMSUNG SUPPORT 100 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ för att dom är så skickliga. Och tålmodiga. När jag håller på att spricka av frustration över en ny... Se mere
Sämsta kundservice i historien, ringer angiven telefonnummer till Samsung kundtjänst. En trevlig dam från USA svarar i luren kan dock inte hjälpa och hänvisar till en QR som bara skickar dig vidare. F... Se mere
Köpte en ugn som verkligen inte håller vad Samsung utlovar. Reklamerar till deras kundservice gång på gång, flertal reparationer och de vill fortfarande inte ta ansvar. Det är den värsta kundservice m... Se mere
Allt som har med samsungservice, felanmälan är så dålig och personalen har ingen koll på vad de svarar. Köp annat märke. Köpte kyl/ frys som strulade. Allt från felanmälan, service på plats var så dål... Se mere
Samsung Service (Nordic EASC AB) utför reparationer av vitvaror, luftvärmepumpar och TV-apparater i hemmet. Företaget arbetar endast med Samsung-produkter, både inom och utanför garantitiden och har gjort detta sedan 2008. Vid produktfrågor eller felanmälan inom garanti, vänligen kontakta Samsungs egna Support på telefonnummer: 0771-400 300. Efter att kontakten upprättats med supporten och felet ej kan lösas via telefon, kommer ert ärende att skickas vidare till Samsung Service (Nordic EASC AB).
Sverige
Svarer typisk inden for 1 uge
This company not like it used to be. I would advice you to avoid it.
Mcare is disgusting at handling costumers and they are suppous to take care of their repairs. Bad service from Samsung and Mcare Stockholm. Next time i will become a Apple costumer after 15 years as a samsung user. Im done with this.

Besvarelse fra SamsungService.se - TV & Vitvarureparationer
Köpte en samsung 65" qled för ca 8 månader sen, med mycket frustration med en liten defekt bild kontaktade jag Samsungs kundtjänst och dem skickade ut en servicetekniker på direkten med en splitterny panel, guld värda är dem!
Teknikern var oerhört trevlig med! 💫💫💫💫💫
En kundservice som är under all kritik.
Ringer och felanmäler en ny tv och får i slutet av samtalet veta att en tekniker kommer kontakta mig inom 5-7 arbetsdagar. Ringer upp efter 14 dagar för att ingen tekniker hört av sig. Får då till svar att ärendet är avslutat för att dom inte hade skrivit upp mitt Serienr. Så då istället för att ringa tillbaka till mig och fråga efter det så väljer dom helt enkelt att bara avsluta ärendet!! Får prata med en Emma som både dryg och ovillig till att lösa mitt problem.
Har alltid gillat Samsungs produkter. Samsung 75 tum 8k, frame. Krånglade, dom kom från Sundsvall, garanti lagade ! Inget "tjafs" snabbt svar genom besök efter telefon kontakt. Fortsätter köpa Samsung... håller hela vägen !
Mein Galaxy Z Fold 2 ist schwanger (aufgeblähter Akku) geworden nach 22 Monaten und hat die Rückseite verformt so das man die Elektronik sehen konnte. Das ganze ist unter die Gewährleistung gefallen. Es hat 2 Wochen gedauert bis das Phone abgeholt worden ist und dann noch einmal über 6 Wochen bis es repariert eingetroffen ist. Die Kommunikation war eine Katastrophe. Auf Emails wird nicht reagiert und telefonisch wird man nur vertröstet. Mein persönliches Konsumverhalten bei Premiumgeräten werde ich in Zukunft deutlich überdenken, denn immer häufiger muss ich feststellen das meist nur die Preise Premium sind.

Besvarelse fra SamsungService.se - TV & Vitvarureparationer
Det värsta tänkbara. Inget från Samsung någonsin igen!!
Sämsta service jag upplevt
"Servicetekniker " helt okunnig hade inte med sig ett vattenpass ens
Endast en skruvmejsel och skruvdragare
Katastrof! Kyl/frys pajas efter 4,5 år. Gasläckage, komressorn, motorhaveri! Ringde, mailade och bad om hjälp. Efter 18 dagars elände, utan kyl/frys blir erbjuden 200 kr i kompensation eller 25% rabatt om jag handlar Samsung!!
Ett stort skämt!! Aldrig mer Samsung!

Besvarelse fra SamsungService.se - TV & Vitvarureparationer
Fanns inte lägre gradering än en stjärna, annars så hade det blivit lägre betyg. Köpte en datorskärm, en Samsung Odyssey neo G9, en av de dyraste på marknaden och top of the line produkt. Tog emot en oskadad kartong otroligt väl paketerad kopplade in skärmen och den är helt död, försökte alla åtgärder som fanns beskrivna på nätet men skärmen är helt död. Kontaktade Samsung sk. service och de skulle skicka ut en serviceman när visste de inte semestertider och så sedan läste de upp sina villkor vilket var direkt oförskämt, insinuerade att det kunde röra sig om en fel installation en så dyr produkt och eftersom jag arbetar var dag med skärmen otillfredsställande stillestånd. Som tur var köpte jag skärmen av en seriös handlare El-Giganten så dom tog tillbaka skärmen. ALDRIG MERA Samsung med sin undermålig slutkontroll fabrikation och en kundservice som är oprofessionell och oförskämd. Det blev en LG skärm istället
Fick en demolerad köksfläkt. Kartongen var hel och fin. Ringde direkt till Samsung, och mailade därefter bilder. De skulle skapa ärende. Dagen efter ringde vi in igen och ifrågasatte då vi nu stod utan köksfläkt med en stor kartong med trasig fläkt i hallen. De hade ännu inte skapat ärende. Tredje dagen ringer vi in igen. Då ville de ha bilder på kartongen som de inte nämnt någonting om innan. De fick bilder men inget händer. Fortfarande inget ärende skapat. Det är inte vi som gjort fel. Det ska inte ta så lång tid. Mycket dålig service och engagemang. Kommer aldrig mer beställa något fram dem direkt igen!
Bokade Samsung Service för att reparera dörren till min frys som hade gått sönder.
Fick först bra hjälp via telefon för att skapa en service order och då teknikern kom för att reparera dörren fick jag även en rabatt på jobbet.
Rekommenderas!